SOLIDARITEITSFONDS VAN HET STEDEKIJK EN HET HOGER ONDERWIJS ANTWERPEN, AFGEKORT : SOLIDARITEITSFONDS

Association sans but lucratif


Dénomination : SOLIDARITEITSFONDS VAN HET STEDEKIJK EN HET HOGER ONDERWIJS ANTWERPEN, AFGEKORT : SOLIDARITEITSFONDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 448.325.684

Publication

26/06/2014
ÿþMOD 2.2



11) J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I~~uiuufluwaiu~~uiui

*iai2a3~z

Vo( behoi aan Beigi Staats

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 7 JUNI 2014

afdelinelegpen

Ondememingsnr : 0448.325.684

Benaming

(voluit) : Solidariteitsfonds van het Stedelijk en het Hoger Onderwijs

Antwerpen

(verkort) : Solidariteitsfonds

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Lange Gasthuisstraat 15 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte: Nieuwe statuten -zetefwijziging -wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

GECOORDINEERDE STATUTEN

na wijziging door de

Algemene Vergadering op 21 mei 2013

Titel I. NAAM, ZETEL EN DOEL

Art. 1. De naam van de vereniging is 'Solidariteitsfonds van het Stedelijk en het Hoger Onderwijs

Antwerpen', in het kort 'Solidariteitsfonds'.

Art, 2. De vereniging heeft haar zetel in de kantoren van Finserve, Luchthaven B 36 te 2100

Antwerpen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel in de hieronder bepaalde noodgevallen bij te dragen tot de

sociale en materiele stabiliteit van haar leden.

Titel il. WERKENDE LEDEN

Art 4. De vereniging heeft ten minste vijf werkende leden. Het zijn de stichters van de vereniging

evenals zij die, voorgesteld door ten minste twee werkende leden, als dusdanig worden aanvaard door de Algemene Vergadering met minimum drie vierden van de stemmen.

Art 5. Alleen werkende leden hebben zitting en stemrecht in de Algemene Vergadering.

Werkende leden hebben dezelfde verplichtingen en genieten dezelfde tegemoetkomingen als toegetreden leden. Elk werkend lid is of was werkzaam in het Stedelijk of het Hoger Onderwijs Antwerpen.

Art. 6. De Algemene Vergadering stelt de jaarlijkse bijdrage van de werkende leden vast. Deze is identiek aan de bijdrage van de toegetreden leden. Ze bedraagt ten hoogste negenhonderd euro.

Art 7. Een werkend lid kan per aangetekende brief of tegen ontvangstbewijs ontslag indienen bij de Raad van Bestuur. Een werkend lid dat zijn bijdrage niet betaalt of andere geldelijke verplichtingen niet nakomt binnen één maand na aanmaning, wordt geacht ontslag te nemen. De Algemene Vergadering kan een werkend lid uitsluiten met minimum twee derden van de stemmen.

Titel IILTOEGETREDEN LEDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

151002.2

Art 8.De Raad van Bestuur kan personeelsleden werkzaam in een hoofdambt in het Stedelijk Onderwijs Antwerpen, of werkzaam in het Hoger Onderwijs Antwerpen, met uitzondering van gastprofessoren of ,gastlectoren, ais toegetreden lid aanvaarden_

Art 9.1.De Raad van Bestuur kan de samenwonende echtgenoot of gezinspartner van een toegetreden lid als toegetreden lid aanvaarden. Hetzelfde geldt voor het kind jonger dan vijfentwintig jaar waarvoor het toegetreden lid, diens echtgenoot of partner kinderbijslag ontvangt

Art 9.2.Toegetreden [eden die niet langer beantwoorden aan de voor hun statuut gestelde voorwaarden kunnen enkel op eigen verzoek aan en na goedkeuring door de Raad van Bestuur toegetreden lid blijven.

Art 9.3.Toegetreden leden, die niet werkzaam zijn in het Stedelijk of het Hoger Onderwijs Antwerpen, van wie de overleden echtgenoot of gezinspartner toegetreden lid was, kunnen na goedkeuring door de Raad van Bestuur toegetreden Sid h%ven. Deze leden kunnen geert nieuw toegetreden Sid voordragen.

Art 10,1.Toegetreden leden onderschrijven zowel de huidige als latere statuten en reglementen van de vereniging.

Art. 10,2.Toegetreden leden moeten de Raad van Bestuur onmiddellijk inlichten over elke wijziging aan hun professionele, familiale of administratieve toestand.

Art 10.3.Toegetreden leden zijn een maandelijkse bijdrage verschuldigd die door de Algemene Vergadering wordt vastgesteld. De betaling daarvan gebeurt via domiciliëring of eventueel door inhouding op het bijpensioen als ze dat van de Stad Antwerpen ontvangen.

Art 10.4.lndien de bijdrage niet via domiciliëring betaald wordt, betaalt het toegetreden lid dat geen bijpensioen van de Stad Antwerpen ontvangt, een extra administratieve kost per betaling.

Art 10.5.Toegetreden leden onderschrijven hun lidmaatschap voor ten minste 3 jaar, vermeerderd met de eventuele wachttijd.

Art 11.Toegetreden leden kunnen hun lidmaatschap behouden na hun pensionering.

Art 12,1.Het lidmaatschap van toegetreden leden eindigt door ontslag per aangetekende brief of tegen ontvangstbewijs bij de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een toegetreden lid, dat ook na aanmaning zijn bijdrage niet betaalt, of andere geldelijke verplichtingen niet nakomt, wordt geacht ontslag te nemen als een termijn van 5 (vijf) onbetaalde maanden verstreken is.

Art. 12.2.De aanmaning wordt per gewone brief verstuurd ais een termijn van 3 (drie) onbetaalde maanden verstreken is.

Art 12.3.Het ontslag wordt per aangetekende brief verstuurd ais een termijn van 5 (vijf) onbetaalde maanden verstreken is.

Art. 12.4.De Raad van Bestuur kan een toegetreden lid uitsluiten met twee derden van de uitgebrachte stemmen. In geen van deze gevallen wordt de bijdrage terugbetaald.

Art 12.5.Het ontslag kan ingaan per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober.

Art 12.6.De erfgenamen of rechtsverkrijgers van een overleden toegetreden lid kunnen geen enkele aanspraak maken op het maatschappelijkvermogen.

Art 13Alle betwistingen in verband met het lidmaatschap worden collegiaal beslecht door de Raad van Bestuur. Tenzij er nieuwe feiten aangevoerd worden, is tegen dergelijke gemotiveerde beslissingen geen beroep mogelijk

Titel IV.TEGEMOETKOMIhIGEN

Art. 14.1.0e betalingen van tegemoetkomingen zijn beperkt tot die aanvragen, ingediend binnen het jaar na facturaliedatum.

Art 14.2.Bij vertraging in de uitbetaling van wedden en pensioenen kunnen toegetreden leden die werkzaam zijn in een openbaar ambt, forfaitaire voorschotten daarop aanvragen. Bij rustpensioenen worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

deze voorschotten toegekend tot ten hoogste vijf achtsten van het laatste nettosalaris en gedurende ten hoogste drie maanden. indien nodig kan een nieuwe aanvraag ingediend worden.

Art 14.3.Bij terbeschikkingstelling wegens ziekte kunnen toegetreden leden die werkzaam zijn in een openbaar ambt, daarvoor een forfaitaire vergoeding bekomen gedurende ten hoogste drie maanden per schooljaar. Een maximum wordt voorzien.

Art. 14.4.Wanneer toegetreden leden die werkzaam zijn in een openbaar ambt, onbezoldigd ouderschapsverlof nemen, kunnen zij een forfaitaire uitkering bekomen gedurende ten hoogste drie maanden per schooljaar. Een maximum wordt voorzien.

Art, 14.5.Wann eer toegetreden leden die werkzaam zijn in een openbaar ambt, verlof nemen om palliatieve zorg te verstrekken, kunnen ze een forfaitaire uitkering bekomen gedurende ten hoogste twee maanden. Een maximum wordt voorzien.

Art. 14.6Wanneer toegetreden leden die werkzaam zijn in een openbaar ambt, verlof nemen om medische bijstand te verstrekken, kunnen ze een forfaitaire uitkering bekomen gedurende ten hoogste drie maanden per schooljaar. Een maximum wordt voorzien.

Art. 14.7.1-let pasgeboren kind van een toegetreden lid geniet gedurende 36 maanden gratis van een hospitalisatieverzekering, op voorwaarde dat het kind tijdig (binnen de twee maanden) bij het Solidariteitsfonds aangesloten wordt.

Art 14.8. Tijdens het kalenderjaar dat het kind zes jaar wordt, krijgt elk aangesloten kind van een toegetreden lid een premie.

Art 14.9.In geldelijke noodsituaties kunnen toegetreden leden per gemotiveerd verzoekschrift een terugvorderbaar voorschot aanvragen.

Ast 15.1.Bij onverwachte geldelijke moeilijkheden kunnen toegetreden leden een solidariteitstoelage gekomen. Deze moeilijkheden worden door betrokkenen af door derden schriftelijk aan de Raad van Bestuur gesignaleerd.

Art. 15.2.Bij sommige geneeskundige kosten kunnen toegetreden leden een forfaitaire tussenkomst gekomen, tenzij er een tussenkomst is van de collectieve hospitalisatieverzekering.

1.Voortandprothesen geldt ze voor ten hoogste veertien boven- en veertien ondertandem, ze kan slechts om de twee jaar voor dezelfde tand worden toegekend. De tussenkomst bedraagt de gemaakte kosten, na aftrek van de terugbetaling van het ziekenfonds.Een maximum wordt voorzien.

2.Voor oogoperaties buiten het hospitaal bedraagt ze de helft van de gemaakte kosten (na aftrek van de terugbetalingen door het ziekenfonds) en kan ze slechts om de twee jaar worden toegekend. Een maximum wordt voorzien.

3.Voor de behandeling van fertifiiteitproblemen bedraagt ze de helft van de gemaakte kosten (na aftrek van de terugbetalingen door het ziekenfonds). Een maximum wordt voorzien.

4.Voor psychische hulp bij fertiliteit bedraagt ze de helft van de gemaakte kosten (na aftrek van de terugbetalingen door het ziekenfonds) gedurende ten hoogste zes maanden per schooljaar. Een maximum wordt voorzien.

5.Voor sterilisatie bedraagt ze de helft van de gemaakte kosten (na aftrek van de terugbetalingen door het ziekenfonds), Een maximum wordt voorzien.

6.Voor hoorapparaten bedraagt ze de helft van de gemaakte kosten (na aftrek van de terugbetalingen door het ziekenfonds) en kan ze slechts om de twee jaar worden toegekend, Een maximum wordt voorzien.

Art 15.3. De vereniging sluit een collectieve hospitalisatieverzekering af ten gunste van alle toegetreden leden. Deze krijgen een schriftelijke bevestiging van hun individuele aansluiting en kunnen het polisdossier op de zetel van de vereniging raadplegen.

Art, 16.1.Er is geen wachttijd van toepassing op hen die binnen de twee maanden na hun eerste werkdag in het Stedelijk of het Hoger Onderwijs Antwerpen, na hun huwelijk of officieel samenwonen als partner van het toegetreden lid, na hun geboorte als kind van het toegetreden lid, toegetreden lid van de vereniging worden,

Art 16.2.Voor de overige nieuw toegetreden leden geldt een wachttijd van dertien maanden voor de collectieve hospitalisatieverzekering.

Art. 17.1.Alle tegemoetkomingen door de vereniging of de hospitalisatieverzekeraar worden met de daartoe bestemde formulieren en volgens de daarop vermelde richtlijnen aangevraagd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art, 17.2.De Raad van Bestuur beslist collegiaal over de aanvraag, de eventuele bijzondere voorwaarden en terugbetalingsmodaliteiten van de voorschotten en de tussenkomsten. Tenzij er nieuwe feiten aangevoerd worden, is tegen dergelijke gemotiveerde beslissingen geen beroep mogelijk.

Art 18.0e bedragen in deze titel, evenals de maxima, worden opgenomen in het Huishoudelijk Reglement en kunnen door de Algemene Vergadering worden aangepast.

Titel V. DE VERENIGINGSRAAD

Art 19.De Raad van Bestuur roept elk jaar alle werkende en toegetreden leden bijeen. Deze Verenigingsraad krijgt een uitgebreid financieel verslag en werkingsverslag en geeft advies aan de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering.

Titel VIDE ALGEMENE VERGADERING

Art 20.1.De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkende leden, die er elk één stem hebben en er bovendien één enkel ander werkend lid kunnen vertegenwoordigen mits een schriftelijke volmacht

Art, 20.2.De Algemene Vergadering vergadert geldig wanneer ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij meerderheid van de aanwezige en f of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige en f of vertegenwoordigde leden. Onthoudingen, blanco stemmen en ongeldige stemmen worden niet in aanmerking genomen. in de gevallen waarvoor een bijzondere meerderheid vereist is, moeten deze stemmen altijd ais tegenstemmen worden meegeteld. Het verdere gebruik van de term leden" verwijst naar de werkende leden.

Art 20.3.Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden zoals hierboven bedoeld ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Art 21.De Algemene Vergadering wordt ten minste één maal per jaar door de Raad van Bestuur samengeroepen, per gewone brief of elektronisch, met vermelding van agenda, plaats en tijdstip. Deze uitnodiging zal ten minste acht dagen voor de bijeenkomst verstuurd worden, Wanneer één vijfde van de leden daar schriftelijk om verzoekt, moet de Raad van Bestuur volgens dezelfde procedure de Algemene Vergadering binnen de 21 dagen bijeenroepen. In beide gevallen kan elk werkend lid een punt aan de agenda toevoegen. De bijeenkomst moet uiterlijk de veertigste dag na het verzoek plaatsvinden. Laatste zin weggelaten.

Art, 22.0e Algemene Vergadering is bevoegd voor alle gevallen waarin de statuten het vereisen. De Algemene Vergadering beslist over de aanvaarding en uitsluiting van werkende leden, de wijziging van de contributie, de wijziging van de toegekende bedragen, de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval die wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en commissarissen, de goedkeuring van de begroting en van de rekening, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, de ontbinding van de vereniging.

Art, 23.1.De Algemene Vergadering wordt geleid door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, inden deze afwezig is, door de ondervoorzitter van die Raad of, indien ook deze afwezig is, door de oudste aanwezige stemgerechtigde.

Art, 23.2,Het verslag van de Algemene Vergadering wordt opgemaakt door de secretaris van de Raad van Bestuur of door iemand aangewezen door de dienstdoende voorzitter, Dit verslag wordt ondertekend door de dienstdoende voorzitter en de verslaggever. Het origineel wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging; elk werkend en toegetreden lid krijgt er binnen de maand een afschrift van. Elke belanghebbende derde krijgt het verslag toegestuurd na schriftelijke vraag aan de Raad van Bestuur.

Titel VII.HET BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

:soo 22

Art 24.1.De Algemene Vergadering kiest ten minste vier werkende leden voor de Raad van Bestuur en kan ze te allen tijde afzetten. Hun mandaat is voor onbepaalde duur

Art 24.2.Ae Raad van Bestuur benoemt in zijn schoot ten minste een vaarzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. Hij regelt zijn eigen werling.

Art 24.3.De bestuurders ontvangen geen bezoldiging of vergoeding voor hun inzet ten bate van de vereniging.

Art 25.1.Een bestuurder die ontslag indient, richt dit per aangetekend schrijven of tegen ontvangstbewijs aan de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur. De ontslagnemende bestuurder blijft zijn Verantwoordelijkheden behouden tot hij akte krijgt van zijn vervanging.

Art 25.2.Een bestuurder kan ontslagen worden uit een bepaalde functie via een aangetekend schrijven na beslissing van de Raad van Bestuur.

Art 25.3.Bij een vacature in de Raad van Bestuur voorziet de Algemene Vergadering in de opvolging.

Art 26.De Raad van Bestuur beslist collegiaal en heeft aile bevoegdheden die niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn toegekend. Voor een geldige stemming is in de Raad van Bestuur een aanwezigheid van twee derde vereist en een stemmenmeerderheid van de helft plus één.

Art 27.De vereniging wordt verbonden door de handtekening van ten minste twee bestuurders. Voor het afhalen van documenten, verstuurd per aangetekende zending aan het Solidariteitsfonds, volstaat de handtekening van één bestuurslid.

Art 28.De handtekening van één penningmeester volstaat om de rekeningen te betalen. De penningmeester kan vrijwillig ontslag uit zijn functie indienen met een aangetekend schrijven gericht aan de Algemene Vergadering. Zijn ontslag treedt automatisch in bij de ambtsbeëindiging van het bestuursmandaat

Art 29.Voor al wat niet in de statuten is voorzien kan de Raad van Bestuur reglementen met onmiddellijke werking uitvaardigen. Deze moeten systematisch gebundeld op de zetel van de vereniging ter inzage van alle werkende en toegetreden leden liggen. De eerste redacties en alle wijzigingen worden meegedeeld aan de volgende Algemene Vergadering.

Titel ViII.DIVERSE BEPALINGEN

Art 30.Bij ontb'ind'ing van de vereniging wordt het netto actief vermogen overgedragen aan een vereniging met een belangeloze doelstelling gelijkaardig aan die van de ontbonden vereniging.

De algemene vergadering heeft op 18 maart 2014 kennis genomen van het ontslag ais bestuurder van:

Maerten Frank, De Leescorfstraat 55, 2140 Borgerhout, geboren op 23109/1943, te Borgerhout

De algemene vergadering heeft op 18 maart 2014 tot nieuwe bestuurder aangeduid:

Coeck Benjamin, Richard Orlentstraat 120, 2070 Zwijndrecht, geboren op 13/10/1955, te Niel

De algemene vergadering heeft op 18 maart 2014 tot bestuurders herbenoemd voor onbepaalde duur:

De Coster Pierre, Veldstraat 165, 2930 Brasschaat, geboren op 04102/1951, te talrijk

Coenen Gommaire, Eric Sasselaan 9, 2020 Antwerpen, geboren op 22/0811933, te Antwerpen

Leys Eugène, Waasdonk 132, 2100 Deurne, geboren op 26/08/1945, te Antwerpen

Zys Marc, Richard Baseleerstraat 34, 2020 Antwerpen, geboren op 10/02/1944, te Antwerpen

Levesque Marie Hélène, Schotensteenweg 197, 2100 Deume, geboren op 29111/1946, te Sudbury

(Canada)

Van Aelst Paul, Gri mal cUlaan 154, 2940 Stabroek, geboren op 21/0511951, te Wilrijk

Bulcke !Catherine, Moeshofstraat 177 bus 5, 2170 Merksem, geboren op 11/11/1957, te Luebo (Congo)

Desloover Viviane, Grimaldilaan 154, 2940 Stabroek, geboren op 29/08/1952, te talrijk

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD3,

Luik B Vervolg

Van Cent Hugo, De Wip 9, 2560 Nijlen, geboren op 30/05/1953, te Antwerpen Verschuren Nora, Diepestraat41, 2540 Hove, geboren op 13/06/1952, te Antwerpen

De huidige samenstelling van de raad van bestuur is hierdoor als volgt

De Coster Pierre, Veldstraat 165, 2930 Brasschaat, geboren op 04/02/1951, te Wilrijk

Coenen Gommaire, Eric Sasselaan 9, 2020 Antwerpen, geboren op 22/08/1933, te Antwerpen

Leys Eugène, Waasdonk 132, 2100 Deume, geboren op 26/08/1945, te Antwerpen

Zys Mare, Richard Baseleerstraat 34, 2020 Antwerpen, geboren op 10/02/1944, te Antwerpen

Levesque Marie Hélène, Schotensteenweg 197, 2100 Deume, geboren op 29/11/1946, te Sudbury

(Canada)

Van Aelst Paul, Grimalcilaan 154, 2940 Stabroek, geboren op 21/05/1951, te Wilrijk

Bulcke Katherine, Mceshofstraat 177 bus 5, 2170 Merksem, geboren op 11/11/1957, te Luebo (Congo)

Desloover Viviane, Grimaldilaan 154, 2940 Stabroek, geboren op 29/08/1952, te Wilrijk

Van Cent Hugo, De Wip 9, 2560 !Vijlen, geboren op 30/05/1953, te Antwerpen

Verschuren Nora, Diepestraat 41, 2540 Hove, geboren op 13/06/1952, te Antwerpen

Coeck Benjamin, Richard Orientstraat 120, 2070 Zwijndrecht, geboren op 13/10/1955, te Niel

De Raad van Bestuur beslist collegiaal en heeft alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn toegekend.

De vereniging wordt verbonden door de handtekening van ten minste twee bestuurders. Voor het afhalen van documenten, verstuurd per aangetekende zending aan het Solidariteitsfonds, volstaat de handtekening van één bestuurslid,

De handtekening van één penningmeester volstaat om de rekeningen te betalen.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden tot penningmeesters aangeduid:

Van Aelst Paul, Grimaldilaan 154, 2940 Stabroek, geboren op 21/05/1951, te Wilrijk

Bulcke Katherine, Moeshofstraat 177 bus 5, 2170 Merksein, geboren op 11/11/1957, te Luebo (Congo)

Desloover Viviane, Grimaldilaan 154, 2940 Stabroek, geboren op 29/08/1952, te Witrijk

De vereniging wenst andere functies niet langer te publiceren.

Te Antwerpen, op 18 maart 2014,

De Coster Pierre Van Aelst Paul

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van ui vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ínstrumenteronde notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2011
ÿþMOD 2.2

Í~.~,.. .y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ rJ<.." "

KO O P ;-i A i' :°.. 7E L

7~1~. k~J

A N T li3eficE ;I

Ondememingsnr : 0448.325.684

Benaming

(voluit) : Solidariteitsfonds van het Stedelijk en het Hoger Onderwijs

Antwerpen v.z.w.

(verkort) : Solidariteitsfonds

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Luchthaven 836 te 2100 Antwerpen

Onderwerp akte : Wijziging van de Statuten

BESLISSING van de Algemene Vergadering d.d. 23 november 2010

Uittreksel uit het verslag:

1.2. Statuutswijziging

...De gewijzigde statuten worden goedgekeurd,

De ondergetekenden, Pierre De Coster, voorzitter, en Paul Van Aelst, penningmeester, verklaren dat deze akte volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Antwerpen, 27 de- mber 2010

Voor. behoud 11I ll 101111011 ll ll1I I 11

aan hE *11033032*

Belgisr Staatsba





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2011
ÿþ AtOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : Q448.325.684

Benaming

(voluit) : Solidariteitsfonds van het Stedelijk Onderwijs te Antwerpen en de Artesis Hogeschool Antwerpen v.z.w.

(verkort) : Solidariteitsfonds

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Luchthaven B36 te 2100 Antwerpen

Onderwerp akte : Naamswijziging

BESLISSING van de Algemene Vergadering d.d. 23 november 2010

De naam 'Solidariteitsfonds van het Stedelijk Onderwijs te Antwerpen en de Artesis Hogeschool Antwerpen

v.z.w.' wordt gewijzigd in

(voluit) 'Solidariteitsfonds van het Stedelijk en het Hoger Onderwijs Antwerpen v.z.w.'

(afgekort) 'Solidariteitsfonds

De ondergetekenden, Pierre De Coster, voorzitter, en Paul van Aelst, penningmeester, verklaren dat deze` akte volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Antwerpen, 27 december 2010.

I

Voorbehouden

aan het

Belgisch - Staatsblad

111 1111.11.11111121I1111111



RECHTBANK

KOOPHANDEL

1 1 JAN. 1D11

ANTIIerPPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SOLIDARITEITSFONDS VAN HET STEDEKIJK EN HET …

Adresse
LANGE GASTHUISSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande