SOLIDUS SOLUTIONS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLIDUS SOLUTIONS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.881.958

Publication

25/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-02-2015

*15303454*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598881958

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AURELIUS XI BELGIUM

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

De Kleetlaan 12 Bus B 1831 Machelen

Onderwerp akte :

Uit akte verleden voor Meester Frederika LENS, notaris te Vilvoorde in datum van 19 februari 2015, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AURELIUS XI BELGIUM , met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 12b hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht AURELIUS LAMDA NL B.V., met maatschappelijke zetel te 1082 MD Amsterdam (Nederland), Claude Debussylaan 48-B, ingeschreven met de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 62580175; en

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht AURELIUS KAPPA INTERNATIONAL B.V., met maatschappelijke zetel te 1082 MD Amsterdam (Nederland), Claude Debussylaan 48-B, ingeschreven met de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 62575228.

STATUTEN

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam  AURELIUS Xi Belgium .

Deze naam moet steeds door de woorden  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of

de afkorting  BVBA worden voorafgegaan of gevolgd.

Zetel

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan naar om het even welke andere

plaats in België overgebracht worden, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake en vervulling

van de formaliteiten en handelingen die daartoe nodig zijn (in binnen- en buitenland).

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van het bestuursorgaan.

Het bestuursorgaan kan, in België of in het buitenland, administratieve zetels, bedrijfszetels,

agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening

en in naam en voor rekening van derden, alle handelingen te verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het behandelen, bewerken en/of converteren van ruw en solide karton voor

verpakkingsdoeleinden, alsook het ontwerpen van dozen en/of verpakkingen, inclusief grafische onderdelen;

- het nemen van participaties in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan de participaties verwerven door iedere rechtsgeldige wijze van verwerving; zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken; zij zal daartoe alle aan de participaties

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

verbonden rechten, waaronder het stemrecht, uitoefenen op zodanige wijze dat de belangen van de vennootschap zo goed mogelijk worden gewaarborgd;

- het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen;

- het voeren van de administratie, alsook het bestuur en directie van de vennootschap of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

- het verrichten van handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met advies, coördinatie, communicatie en publiciteit, onder meer het verrichten en het verlenen van advies en strategische aanbevelingen inzake alle vormen van communicatie en reclame in de breedste zin van het woord en het ontwikkelen en beheren van intellectuele eigendomsrechten zoals merken. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling, met inbegrip van het beleggen en wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende waarden. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan en waarborgen.

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde die elk één duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Aard van de effecten

De aandelen zijn en blijven altijd op naam.

Het eigendomsrecht van de aandelen wordt bepaald door een inschrijving in het register van aandelen op naam dat ten zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van deze inschrijving wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van juni van ieder kalenderjaar om 14.00 uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen, gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Boekjaar - Jaarrekening- Jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in de Wetboek van Vennootschappen bepaald.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Benoemingen

1) De comparanten verklaren dat de instrumenterende notaris hun aandacht gevestigd heeft op:

a) de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsaktiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van tien januari negentienhonderd zevenenzeventig en het Koninklijk besluit van drie februari tweeduizend en drie;

b) de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen;

c) de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van opdrachten in handelsvennootschappen; en

d) de bepalingen van de wet van tien februari negentienhonderd achtennegentig tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap, en specifiek, de noodzaak om een vereiste attest te bekomen inzake basiskennis van bedrijfsbeheer.

2) De comparanten verklaren nog dat zij de volgende persoon tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap wensen te benoemen voor een onbepaalde duur:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht  AURELIUS LAMDA NL B.V. , met maatschappelijke zetel te 1082 MD Amsterdam (Nederland), Claude Debussylaan 48-B, ingeschreven met de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 62580175, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de Heer Pom BURIE, wonende te 2518 BK Den Haag (Nederland), Anna Paulownaplein 12.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap.

3) De comparanten benoemen tot commissaris voor een termijn van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van tweeduizend zeventien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE WOLUWEGARDEN, WOLUWEDAL 18, ingeschreven in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, met als ondernemingsnummer 0404.313.717, vertegenwoordigd door de Heer Steven VAN BAEL, bedrijfsrevisor.

De bezoldiging van de commissaris werd door de comparanten vastgesteld buiten mijn aanwezigheid als instrumenterende notaris.

Bekrachtiging van verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten erkennen dat, tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, de door hen gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door het bestuursorgaan handelingen zijn namens een vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel het bestuursorgaan in vergadering zal samenkomen om namens de vennootschap over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de comparanten of door één of meerdere zaakvoerders zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Bijzondere volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan meester Luc WYNANT of meester Frederik VERMAERKE-VAN DE PUTTE, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

19/05/2015
ÿþMod Word 11.1

ar Si " ..ri é,Wy"

:.," .__," " I

~

l'-

_ . , . Jn,.de bijlagen. bij het Belgisch Staatsblad bekend te.rnaken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIui07 996*iiA~imoiu

15

iu

IIII

neargelegdl0ntuangen op

0l MEI 'dab

ter getto van creifiqwerteedeariga

-rechtuanKvan-k+aopliencta!-bf us;e

Ondernemingsnr : 0598.881.958

Benaming

(voluit) : AURELIUS XI BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Kleetlaan 12b, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDERS - Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten'van de vennoten d.d. 21 april 2015:

1. De vennoten van de Vennootschap nemen kennis van het vrijwillig ontslag van de besloten vennootschap naar Nederlands recht AURELIUS LAMDA NL B.V., met maatschappelijke zetel te 1082 MD Amsterdam (Nederland), Claude Debussylaan 48-B, ingeschreven met de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 62580175, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Pom BURIE, wonende te 2518 BK Den Haag (Nederland), Anna Paulownaplein 12, als zaakvoerder van de Vennootschap niet ingang vanaf heden.

2. De vennoten van de Vennootschap besluiten om met onmiddelijke ingang tot zaakvoerders van de

Vennootschap voor een onbepaalde duur te benoemen: - -

(i) De Heer Richard W.P.E. Houben, wonende te 4854PS Bevel, Bavelse Leij 5 (Nederland); en

(ii) De Heer Harm Siebring, wonende te 9648 DB Wildervank, Wilde Zwaan 4 (Nederland).

3. De vennoten van de Vennootschap verlenen volmacht aan meester Luc Wynant of meester Frederik Vermaerke- Van de Putte, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor Van Olmen & Wynant, elk afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling (de 'volmachtdrager"), om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggingsverplichtingen vervat in artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze volmacht houdt in.dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggingsverplichtingen.

Hierbij neergelegd de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van 21 april 2015,

Frederik Vermaerke- Van de Putte

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening... _ . - -

18/06/2015
ÿþOndernemingsnr 0598,881.958

Benaming

(voluit): AURELIUS XI BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Kleetlaan 12b, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

- Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders d.d. 7 mei 2015:

1. De Zaakvoerders kunnen overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de Vennnootschap de maatschappelijke zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving ter zake, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist.

Gelet op het voorgaande, besluiten de Zaakvoerders om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 12b te verplaatsen naar 2320 Hoogstraten, Industrieweg 17, met ingang vanaf 24 april 2015.

2. De Zaakvoerders verlenen volmacht aan meester Luc Wynant of meester Frederik Vermaerke-Van de Putte, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221, of enige advocaat van het advocatenkantoor Van Olmen & Wynant, elk alleen optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, ten einde de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande de voorgaande besluiten te vervullen,

Hierbij neergelegd de originele notulen van de vergadering van zaakvoerders d.d. 7 mei 2015.

Frederik Vermaerke- Van de Putte

Lasthebber

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter.griffie van de akte

11E~:'~CiC :Ioà ilvai i, en op

ter rec

0 0 RN 2015

grifii2 van de Nerer~l~ncfstalige

r

htbank van lcOu.~r~l~ani ir'e,-,l

i

II

*15086092*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2015
ÿþmOd 19.7

In de bijlagen bij het Belgisch Stablad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de eitetrgelegd ter griffie van de

RECHmPANrt 1TAN KOOPHANDEL .

11111111111§11111

10 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0598.881,958

Benaming (voluit) :AURELIUS Xi Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 17

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd', notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & 3o Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op 8 juni 2015,; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "AURELIUS Xi Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te: 2320 Hoogstraten, Industrieweg 17, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING  wijziging van de statuten

De vergadering besluit om de tekst van artikel 1 van de statuten te wijzigen als volgt:

OUD ARTIKEL 1:

"Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid en draagt de naam "AURELIUS Xi Belgium".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" worden voorafgegaan of gevolgd`:

NIEUW ARTIKEL 1:

"Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte ;

aansprakelijkheid en draagt de naam "Solidus Solutions Belgium".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkteij

aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" worden voorafgegaan of gevolgd".

TWEEDE BESLISSING  bijzondere volmacht

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de: gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, evenals om alle: andere publiciteitsvoorschriften aangaande de voorgaande beslissingen voor de vennootschap te vervullen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De buitengewone algemene vergadering machtigt de Heer Luc Wynant, advocaat, en de Heer Gien Carlo Provenzano, advocaat, die woonstkeuze doen op hun kantooradres te 1050 Brussel, Louizalaan 221, ieder afzonderlijk en met recht van in de plaatsstelling,; om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder; de B.T.W., alsook te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen;' alsmede bij een of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij_deKruispuntbank van Ondernemingen, en in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

...behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdrachten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederi ka LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.09.2016, NGL 05.10.2016 16644-0271-038

Coordonnées
SOLIDUS SOLUTIONS BELGIUM

Adresse
INDUSTRIEWEG 17 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande