SOUND MATTERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SOUND MATTERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.869.453

Publication

13/09/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 53_9- , $ C . t-153

Benaming

(voluit) : Sound Matters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grobbendonkseweg 85,2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting van Sound Matters VOF

Er wordt opgericht tussen ondergetekenden:

1, Luc Van den Broeck wonende te Grobbendonkseweg 85, 2560 Nijlen

2. Tom Dingenen wonende Kerkevelden 25, 2560 Nijlen

3. Peggy Meeussen wonende Grobbendonkseweg 85, 2560 Nijlen

een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma heeft aangenomen met de maatschappelijke naam: "Sound Matters".

Artikel 1-Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel de promotie en organisatie van evenementen; boekingsagent artiesten; realiseren van projecten live optredens e.a.; muziekinstallaties plaatsen; plaatsen en organiseren van beeld-,verlichtings- en geluidstechnieken;bieden van overig amusement, klank en lichtspelen e.a.; bijstand verlenen aan minder validen; assistentie verlenen bij vervoer van minder valide personen; assistentie van personen aan huis; assistentie bij verplaatsingen; zelfstandig dienstverlener; overige zakelijke dienstverlening.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groepering, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Artikel 2-Vorm maatschappelijke naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma;

NEERGELEGD

0 SEP. 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAND,, MECHELEN

" là ri o

Artikel 3  Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Grobbendonkseweg 85,2560 Nijlen.

Hij mag overgebracht worden naar een andere plaats in België bij gemeen akkoord van alle vennoten,

Artikel 4  Duur van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en die een aanvang neemt vanaf 29 augustus 2013.

Artikel -- 5 Maatschappelijk kapitaal en inbrengen

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.200 euro (duizend tweehonderd euro) volledig volstort en

vertegenwoordigd door 30 aandelen.

Wordt onderschreven als volgt

De heer Luc Van den Broeck voor 10 aandelen of 400 euro (vierhonderd euro) De heer Tom Dingenen voor 10 aandelen of 400 euro (vierhonderd euro) Mevrouw Peggy Meeussen voor 10 aandelen of 400 euro (vierhonderd euro).

Deze inbrengen worden aanvaard door de vennoten.

De vennoten stellen tevens vast dat elk van de door hen onderschreven aandelen volstort zijn.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn overdraagbaar mits éénparig akkoord van de vennoten verenigd in de algemene vergadering.

ledere vennoot heeft een voorkooprecht. De wederinkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatste jaarrekening.

De overnemer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap en van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn,

Artikel  6 Wijziging van de kapitalen

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in de algemene vergadering,

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad. Artikel  7 Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

3. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

4. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de ander vennoten, mits opzegging van 2 maanden. Dit zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van elk der vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

5. In geval van uittreding of overlijden van een vennoot, kanfkunnen de overblijvende venno(o)t(en) voorzien in zijn vervanging.

Artikel 8 -- Bevoegdheden der vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één zaakvoerder tevens vennoot van de vennootschap.

.

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De andere vennoten  niet zaakvoerder -- hebben evenwel het recht om samen of individueel daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en andere boekhoudkundige en maatschappelijke bescheiden.

Artikel 9 Aanduiding en herroeping van de zaakvoerders

De heer Luc Van den Broeck wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat als zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder is onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping

om wettige redenen.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de zaakvoerder zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 10 - Tijdelijke aanduiding van een niet statutaire zaakvoerder

in geval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functie uit te oefenen kunnen de vennoten verenigd in de algemene vergadering bij eenparigheid aan één onder hen of een derde alle beheersbevoegdheden delegeren voor de duurtijd van verhindering.

Op het ogenblik dat de statutaire zaakvoerder niet meer verhinderd is vervalt de tijdelijke aanstelling. Artikel 11  Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen, enz..

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijk geven van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op eigen verantwoordelijkheid, en buiten het geval bepaald in artikel 10, van onderhavige statuten, voor de daden van dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan één (of meer) venno(o)t(en).

Artikel 12  Bezoldiging der vennoten

De bezoldiging van de vennoten wordt vastgesteld met instemming van alle vennoten.

Artikel 13  Jaarrekening van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op en/of stelt hiervoor een boekhouder of accountant aan.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering op 31 mei van het jaar na de afsluiting van het boekjaar.

Voor het opmaken van de jaarrekening, begint het boekjaar op 1 januari en eindigt het op 31 december van elk jaar.

Ten uitzonderlijke titel, zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf de eerste dag van de aanvang der activiteiten van de vennootschap tot 31 december 2014.

Artikel 14  Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

, a 4

" 4 ,

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering ten laatste op 31 mei van elk jaar, zullen bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat.

Artikel 15  Ontbinding van de vennootschap

De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden, in geval van beëindiging, om welke reden ook..

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 16  Vereffening

1. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren volgens de regels vastgelegd in het Wetboek van Vennootschappen.

2. De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17  Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door het Wetboek van Vennootschappen.

Gedaan te Nijlen, 28 augustus 2013.

Luc Van den Broeck

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
SOUND MATTERS

Adresse
GROBBENDONKSEWEG 85 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande