SOUVAVY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOUVAVY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.544.619

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.08.2013, NGL 30.12.2013 13704-0427-009
06/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304234*

Neergelegd

04-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Souvavy

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Kenislei 42

Onderwerp akte: Oprichting - benoeming van zaakvoerder

Uit een akte verleden op vier juli tweeduizend elf voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- oprichters: 1) De heer VANDE VYVERE Carl Bert Johan, geboren te Antwerpen op vijf september duizend negenhonderdtachtig, wonende te 2930 Brasschaat, Kenislei 42, en zijn echtgenote, 2) Mevrouw SOUVEREYNS Greet, geboren te Kapellen op negentien maart duizend negenhonderdtweeëntachtig, wonende te 2930 Brasschaat, Kenislei 42.

- aard: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- maatschappelijke benaming: Souvavy

- zetel te 2930 Brasschaat, Kenislei 42.

- maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) gedeeltelijk volgestort, namelijk ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Gemeld bedrag werd gedeponeerd op een

bijzondere rekening bij de naamloze vennootschap KBC bank, met zetel te Brussel, in naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling en voorgelegd aan ondergetekende notaris. Ieder van beide oprichters is gehouden tot volstorting, ieder ten belope van ¬ 6.200,00 euro overeenkomstig de wet en de statuten.

- De vennootschap heeft tot doel: 1. het ontplooien van activiteiten als tussenpersoon in de handel met focus op de bouwsector; 2. Organisatie van het vrachtvervoer, bevrachting, vervoerbemiddeling, vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam, maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren; 3. Vervoermakelaars, commissionair expediteurs, besteldiensten, koerierdiensten; 4. Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer en worden uitgevoerd met eigen vervoer of openbaar vervoer; 5. Verhuur van personenwagens, lichte bestelwagens (maximum drie en een halve ton - 3,5 t) en overige transportmiddelen; 6. Het verrichten van alle studies, werken en ontwerpen, ook voor rekening van derden, en het verlenen van adviezen in de administratieve, commerciële en technische sfeer; 7. De vennootschap zal managementadviezen en -ondersteuning verlenen; 8. Productie en kleinhandel in versgemaakte voedingsmiddelen met focus op gebakken desserten. Deze opsomming is niet beperkend maar enkel voorbeeldend. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Bestuur. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

0837544619

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

- De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand oktober om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

- toelatingsvoorwaarden op de algemene vergadering: onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. - Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

- vereffening: het na vereffening overblijvende saldo wordt verdeeld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

A. BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

De heer VANDE VYVERE Carl, voornoemd, werd aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur. Het

mandaat is bezoldigd.

B. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vier juli tweeduizend elf tot dertig juni tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Alain ZWAENEPOEL, wonende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en/of mevrouw Kathleen TROMPET, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.11.2015, NGL 31.12.2015 15712-0292-009

Coordonnées
SOUVAVY

Adresse
KENISLEI 42 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande