SPIE COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPIE COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.624.782

Publication

14/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeltg9fegd fer i,ee mi de Retilbarir van Koopharldelfi3 Mile/pet op

Gri8ffi î1 e U J 2Q1i

i

IA

1

1111

*1406 190

Ondernemingsnr : 547.624 Benaming (voluit) : SP1E COMPANY " 782:

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uilendreef 16

2980 Zoersel

~ r

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 28 februari 2014,i

vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van:

koophandel, waaruit blijkt dat SPIESSENS Peter Paul, geboren te Merksem op 14 december 1965, wonende te:

2980 Zoersel, Uilendreef 16, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de

naam "SPIE COMPANY".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2980 Zoersel, Uilendreef 16.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

il Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00). Het is verdeeld in 186 aandelen,;

i; zonder nominale waarde, die ieder 11186sto van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig: i; volgestort, zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

!i Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal bij de naamloze vennootschap;

ii KBC Bank.

BOEKJAAR ii

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

il Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies eni

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Ii Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdati

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. i

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd i

ii ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel;

:Ivan rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. i

ii In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van;

i Vennootschappen.

i

:i Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

i zijn, van rechtswege vereffenaars, De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

: De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboeki

1, van vennootschappenr tent de algemene vergaderingbij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden af in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en aile bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zcnder onderscheid.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of ncg op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad, De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving, Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom; het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van aile beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.i

Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, hef huren," het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden;

Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van aile andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpachten opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevcrderen;

Preventie-adviseur;

- Bemiddelaar met het oog op de verkoop, de aankoop, de ruil, de verhuur of de overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

- Activiteiten als beheerder van goederen waarbij hij hetzij het beheer verzekert van onroerende goederen (of onroerende rechten), hetzij de functie uitoefent van syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom;

- Waardebepaling van roerende en onroerende goederen;

Algemene diensten in de bouw, bouwpromotie, bouwcoördinatie;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord. Dit alles voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand juni om 19 uur, in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werden tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur;

1) de heer SP1ESSENS Peter Paul, geboren te Merksein op 14 december 1965, wonende te

2980 Zoersel, Uilendreef 16.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015,

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016, op de eerste maandag van de maand juni.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan aan de coöperatieve vennootscahp met beperkte aansprakelijkheid KONSILANTO, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om ais speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Jelle Van Hove, notaris.

tegelijk neergelegd : Afschrift akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SPIE COMPANY

Adresse
UILENDREEF 16 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande