SPORT EN RECREATIE WESTERLO, AFGEKORT : S & R WESTERLO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPORT EN RECREATIE WESTERLO, AFGEKORT : S & R WESTERLO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 533.800.502

Publication

13/05/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lol IG





NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 0' APR, 2013

KOOPHANDELQTURNHOUT

Da gr-Inter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Q 33 . $Do - 5'c

Benaming (voluit) : Sport en Recreatie Westerlo

(verkort) : S&R Westerco

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Lammerdries 12

2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING

'; Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 29 april 2013, dat tussen:

1. "Vanhout", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Lammerdries 12, BTW BE 0439.714.361 RPR Turnhout.

' 2, "A.C.H. Build", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel (Anderlecht), Bergensesteenweg 1203, BTW BE 0878.305.603 RPR Brussel.

3. "Lotec B.V.", besloten vennootschap naar Nederlands recht gevestigd te 5626 EB Eindhoven (Nederland), Boven Zijde 12, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 17069193.

4. "Cegelec", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Woluwedal 60, BTW BE 0402.031.346 RPR Brussel

5. "multiprofessionele architectenvennootschap ARTABEL", burgerljke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Geldenaaksevest 329, BTW BE 0445.597.412 RPR Leuven.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap werd opgericht. Haar naam luidt ""SPORT EN RECREATIE WESTERLO", in het kort "S&R Westerlo".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Lammerdries 12.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doet. De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen, het bouwen, het financieren en het onderhoud van een "eenvoudig zwembad" op het grondgebied van de gemeente Westerlo en van bijkomende Infrastructuur en aanverwante werken. De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 62.500,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in

oprichti g,_geopend bij Belfiius Bank,

Op de laatste hiz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad









~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



De vennootschap "Vanhout", voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog

EENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 41.250,00) bij te storten, de vennootschap "A.C.H. Bujld", voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog EENENVEERTIGDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 41.250,00) bij te storten, de vennootschap "Lotec B.V.", voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) bij te storten, de vennootschap "Cegelec", voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog VIJFENDERTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFENTWINTIG EURO (¬ 35.625,00) bij te storten en de vennootschap "multiprofessionele architectenvennootschap ARTABEL" voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog NEGENDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 9.375,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, , ..) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan. De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen door haar of door de Raad van Bestuur aangeduid

De Raad van Bestuur is bevoegd om, onder zijn verantwoordelijkheid, op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de wettelijke voorwaarden, Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet, moet door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Na aanzuivering van alle schulden aan derden, lasten en kosten van vereffening, of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, zef het batig saldo verdeeld worden onder de aandeelhouders in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht). Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van de maand juni om elf uur 's morgens. indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De Raad van Bestuur kan eisen in de oproepingen, dat om tot de vergadering te worden toegelaten de eigenaars van aandelen op naam, en houders van gedematerialiseerde aandelen, minstens vier volle werkdagen vóór de vergadering respectievelijk hun (naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen op naam afgegeven) certificaten, of het door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling afgeleverde attest vaststellende de onbeschikbaarheid van het gedematerialiseerde effect tot na de algemene vergadering, deponeren op de maatschappelijke zetel, of bij de instellingen of op de plaatsen vermeld in de oproeping, in ruil waarvoor zij een bewijs ontvangen dat hen toelaat deel te nemen aan de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, mogen de algemene vergadering bijwonen mits naleving van de toelatingsvoorwaarden hiervoor bepaald voor aandeelhouders, doch slechts met raadgevende stem.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Voor zover niet uitgesloten door de Raad van Bestuur in de oproepingen, en op voorwaarde dat aile eventuele voorgeschreven toelatingsformaliteiten werden nageleefd, heeft iedere aandeelhouder het recht zich op de algemene vergadering te 'aten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber, die zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder moet zijn, en kan hij zijn stem ook schriftelijk uitbrengen, in welk geval de ondertekende brief waarop de stem wordt uitgebracht, minstens vermeldt : de volledige identiteit van de aandeelhouder, het aantal en de vorm van de aandelen waarmee hij deelneemt aan de stemming, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard", "onthouding", of "verworpen", en de bevoegdheden aan de Voorzitter of een ander persoon verleend met het oog te stemmen in naam van een aandeelhouder aangaande de amendementen en nieuwe beslissingen aan de vergadering voorgelegd.

De volmachten en de stembrieven kunnen ter kennis worden gebracht op één der wijzen van artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, en worden neergelegd op het Bureau van de vergadering. De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm en inhoud van de volmachten en stembrieven bepalen, en ' eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd vier voile werkdagen vóór de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering ; zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, bestaande uit ten minste het wettelijk minimum aantal leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders. Indien de Raad van Bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule, vermeld onder artikel 13 van onderhavige statuten krachtens dewelke aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur een

beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben tot de Raad van Bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De bestuurders worden (her)benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt, en ze te allen tijde kan afzetten ; de duur van hun opdracht mag de wettelijke maximumduur niet overschrijden, en hun ambt loopt ten einde bij de sluiting van de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. Deze benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een Voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming, of bij afwezigheid van de Voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Bezoldiging.

Het mandaat van bestuurder is in principe onbezoldigd.

De Raad van Bestuur kan aan de bestuurders, Directeurs en leden van het directiecomité die met bijzondere opdrachten worden gelast, bijzondere vergoedingen toekennen welke voorafgenomen warden op de algemene onkosten.

BIJEENROEPING.

De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de Voorzitter of een Gedelegeerd-Bestuurder, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail, tenminste drie dagen vóór de vergadering verstuurd, behoudens in geval van hoogdringendheid te motiveren in de notulen van de bijeenkomst. De vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats (in België of in het buitenland) aangeduid in de oproepingen. Elke bestuurder die een vergadering van de Raad bijwoont of er zich op laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproeping, en dit vóór of na de vergadering van de Raad waarop hij niet aanwezig zal zijn of is.

BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING - NOTULEN.

De Raad wordt voorgezeten door de Voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van

" de aanwezige bestuurders ; de Voorzitter duidt, indien het aantal aanwezige personen het toelaat, een secretaris aan,

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering, Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en besluiten over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke bestuurder kan aan een ander lid van de Raad bijzondere volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de Raad te vertegenwoordigen en om er in zijn plaats te stemmen. in dit geval wordt de vertegenwoordigde bestuurder geacht aanwezig te zijn. Deze volmacht dient ' schriftelijk gegeven te zijn (eenvoudige brief, telefax, ...), of op enige andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Een bestuurder kan eveneens, doch enkel en alleen- indien de-be- Ift van de leden van de RaadVen Bestuur in persoon aanwezig zijn, zijn mening schriftelijk laten kennen, en zijn stem schriftelijk uitbrengen, of zelfs op enige andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft.

De beraadslaging kan de vorm aannemen van een telefonische conferentie of van een videoconferentie, of meer in het algemeen van ieder mondeling of videografisch middel van telecommunicatie bestemd om conferenties te organiseren tussen verschillende deelnemers en die de gelijktijdige verbinding mogelijk maken, op voorwaarde dat de oproepingen én de notulen de technische middelen in dat verband zeer nauwkeurig vermelden (en, onder meer, of het gebruikte procédé genoeg waarborgen biedt, tijdens de ganse duur van de beraadslaging, 1) om iedere deelnemer te herkennen, 2) om de debatten en stemmingen betrouwbaar weer te geven, en 3) om de confidentialiteit van de beraadslaging te waarborgen). Wanneer deze voorwaarden voortdurend vervuld zijn tijdens de vergadering van de Raad, z(a)(u)I(len) de bestuurder(s) die gebruik maakte(n) van deze telecommunicatietechnieken, geacht worden aanwezig te zijn bij de vergadering en bij de stemming.

in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelilk akkoord van de bestuurders; deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit doorslaggevend, Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

De besluiten van de Raad van Bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de Voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. Afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig

ondertekend door de Voorzitter, een Gedelegeerd-Bestuurder, of door twee bestuurders. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

1. Algemeen.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad , van Bestuur, dient gehandeld te worden overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

§2. Adviserende Comités.

De Raad van Bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités (zoals bijvoorbeeld een auditcomité, remuneratiecomité, benoemingscomité, ...) oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dageliiks Bestuur.

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, en desgevallend het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de besluiten van de Raad, aan één of meer bestuurders, Directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren, De Raad van Bestuur bepaalt de bijzondere vergoedingen daaraan vertoonden.

§4. Directiecomité.

De Raad van Bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de Wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de Raad van Bestuur belast met het toezicht op dat comité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de Raad van Bestuur.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, dient gehandeld te worden overeenkomstig artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur ais college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden

Op de laatste blz. van luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

f Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod ü.i

- ofwel door twee samen handelende bestuurders ;

- ofwel door één of meerdere Gedelegeerd-Bestuurders, die afzonderlijk of samen handelen en aan "

wie derhalve, behoudens eventuele beperkingen bij hun benoeming, volledige individuele

" vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend ;

Vertegenwoordiging bil (bijzondere) volmacht,

Het lichaam dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan

binnen het kader van haar bevoegdheden en onder haar verantwoordelijkheid, bijzondere

" gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgevers in geval van overdreven volmacht.

Benoemingen.

Het aantal bestuurders werd bepaald op vijf en tot bestuurders werden benoemd voor een termijn welk zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2019:

1. "Vanhout", naamloze vennootschap, voormeld. Haar bestuursorgaan heeft de heer Kempen Jozef, wonende te 2440 Geel, Poiel 53, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap bestuurder ;

2. "A.C,H. Build", naamloze vennootschap, voormeld ; Haar bestuursorgaan heeft de heer Leskens Eric, wonende te Overijse, Heurkstraat 76, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

3. "Lotec B.V.", besloten vennootschap naar Nederlands recht, voormeld ; Haar bestuursorgaan heeft de heer Bronckers Joseph, wonende te 6026 EB Maarheeze (Nederland), Sterkselseweg 44, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder;

4. "Cegelec", naamloze vennootschap, voormeld ; Haar bestuursorgaan heeft de heer Lemaire Marc, wonende te 2930 Brasschaat, Kasteellei 7, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

5 "multiprofessionele architectenvennootschap ARTABEL", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voormeld Haar bestuursorgaan heeft de heer De Wit Jan, wonende te 3001 Leuven, Pleinstraat 68, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en

" voor rekening van de vennootschap-bestuurder.

Benoeming commissaris ; de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Bedrijfsrevisoren", met zetel te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Marcel Thirylaan 77, waarvoor optreedt : de heer Nuttens Anton, bedrijfsrevisor, voor een termijn van 3 jaar welke zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017,

Volmacht.

Onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap, wordt bij deze volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Ronny EIJCKMANS, geboren te Geel op 16 mei 1967, (rijksregisternummer 67.0516-269.14, wonende te 3945 Ham, Grensstraat 20, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en volmachten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORT EN RECREATIE WESTERLO, AFGEKORT : S &…

Adresse
LAMMERDRIES 12 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande