SPORTSTAFF EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPORTSTAFF EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.445.889

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14345-0365-015
05/02/2015
ÿþótad wons 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vani-d kte

r RCCii~~E:4 ~--" ~ _

Ondernemingsnr : 0842.445.889

Benaming

(voluit) : Sportstaff Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Meir 59, 2000 Antwerpen "

(volledig adres)

Onderwerp akte VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 19 december 2014 om 14.00 uur:

1° Verplaatsing maatschappelijke zetel van de vennootschap

De zaakvoerders beslissen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen:

-Van: Meir 59 2000 Antwerpen

-Naar: Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2 - 2000 Antwerpen

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Andrea Di Cave

Zaakvoerder

Op" detaatst4 blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

IINIVVIYII~IYI~I IIW

*150 732*

INS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2012
ÿþ4

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Wieorgolegd ter grif .e von de Richtba

von KoophaDdd to Mmes, .p

i 0 APR, 2D12

Griffie

Ondernemingsnr : 0842 445 889

Benaming

(voluit) : SPORTSTAFF EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrijklei 93 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst 59, met ingang van 16 april 2012.

Andrea Di Cave

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad L







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

naar 2000 Antwerpen, Meir

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iaoi~ase* 111

eerg f ,~ r ~ . . . _ . . . . ~ eG 8fîif

~rEG ~,,.~-" ~l:i." :..i, jZfL,

Y8R Koophandel ïeilewerpen, ~

6 JO Z117

Griffie

(102 LiQ s- ggs

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SPORTSTAFF EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 93

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden op 28 december 2011 dat voor mij Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende als zaakvoerder, voor rekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, met zetel te Antwerpen-Linkeroever op het kantoor;

blijkt de oprichting van de vennootschap met handelsvorm onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam : SPORTSTAFF EUROPE

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 93.

Doel: De confectie, productie, bewerking en verwerking van textiel, bont, leer en andere stoffen, tot schoenen, sieraden, ondergoed, kostuums, hoeden, handschoenen en alle andere kledij, evenals alle aanverwante artikelen en accessoires, groot- en kleinhandel in deze producten, het organiseren van events in verband hiermee, het ontwikkelen en exploiteren van merken en andere intellectuele eigendomsrechten, met inbegrip van franchise/verhuur en andere distributietechnieken.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennoothap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die. rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of, aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een" rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van' derden.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

.Qp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Neam en hoedanigheid van de instrumenterertde notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor' verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Kapitaal: vijfentwintig duizend euro (25.000 EUR) in speciën gedeponeerd op de rekening nummer 3630991190-84 bij de ING Bank en wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, met fractiewaarde, volstort, zodat het bedrag van 25.000 euro ter beschikking is van de vennootschap.

, Inschrijving: op de aandelen werd ingetekend door:

1.De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Italiaans recht A TUTTO VA Societa A Responsabilita Limita, met zetel te Rome, Piazza Di Spagna, 85 bus 00187 met BTW nummer 07553890588 en REA nummer 616209, opgericht bij akte van zevenentwintig juni negentienhonderd zesentachtig, hier vertegenwoordigd door haar enig zaakvoerder de heer Beniamino Di Cave, nagenoemd, daartoe benoemd bij . algemene vergadering van zestien oktober negentienhonderd zesentachtig.

2.De heer Dl CAVE Beniamino, geboren te Rome (RM) op negen september negentienhonderd drieënvijftig, wonende te Rome (RM), Piazza Mattei 3 bus 00186.

1.De vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Italiaans recht A Tutto Va, negenhonderd negentig

aandelen 990

2.0e heer Di Cave Beniamino tien aandelen 10

Totaal: duizend aandelen 1000

Bestuur: één of meer zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt. Iedere . zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Werd tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld:

De heer DI CAVE Benjamin, voornoemd, en de heer Dl CAVE, Andrea, geboren te Rome op twaalf maart negentienhonderd zesentachtig, wonende te Rome, Piazza Mattei 3 bus 00196

Jaarvergadering: jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand april om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag op zelfde uur. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel.

Boekjaar: telkens van één januari tot en met éénen-'dertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal het tijdperk vanaf de oprichting tot eenendertig december tweeduizend en twaalf omvatten.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag , geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht: Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan AKAM besloten . vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28 en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of mevrouw Van Brussel Anna, wonende te 2850 Boom, Kunstlaan 12 om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

-neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

-het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

-de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie om uitsluitend te dienen voor de neerlegging op de griffie der rechtbank van koophandel.

(get) notaris, Dirk Stoop

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0220-016

Coordonnées
SPORTSTAFF EUROPE

Adresse
ERNEST VAN DIJCKKAAI 22, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande