SSS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SSS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.602.614

Publication

22/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 5-36; 602 64. ~f

Benaming

(voluit) : SSS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Puursesteenweg 355, 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte tussen

De Heer Sukwinder Singh  Van Der Keilenstraat 31 te 2140 Borgerhout met nn. 75122463117 en de Heer Kalim Ullah  Van Duyststraat 64 te 2100 Deume met nn 68092243112, is een vennootschap onder firma opgericht die zal bestuurd worden door onderhavige statuten.

Artikel 1- BENAMING

De vennootschap zal als naam hebben : "SSS"

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen of andere documenten, uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap steeds vergezeld zijn van de melding "vennootschap onder firma" afgekort "VOF" en de aanduiding van de maatschappelijke zetel.

Artikel 2- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Bomem, Puursesteenweg 355.

Hij zal kunnen overgebracht worden naar overal elders in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, regelmatig bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3 DOEL

De vennootschap heeft als doel : Car-Wash, klein en groothandel van alle goederen. Kleinhandel en groothandel in voeding, tabak en alcohol, De in- en uitvoer van alle goederen. De handelsbemiddeling in alle handel. Restaurateur of traiteur-banketaannemer. Verbruikssalon (snackbar, pita- pizza,...) Deze opsomming is , niet beperkend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkaardige handel niet aantasten. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortige of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel. Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met hel maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Artikel 4 DUUR

De duur van de vennootschap wordt bepaald op onbeperkte duur, ingaande vanaf 01/07/2013.

Artikel 5 VENNOOTSCHAPSVERMOGEN

Het vennootschapsvermogen wordt vastgesteld op vijfhonderd euro. Dit bedrag werd volstort door:

1)Sukwinder Singh voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro.

2)Kalim Ullah voor een bedrag van tweehonderd vijftig euro,

In totaal : vijfhonderd euro geheel volstort,

De bedragen in speciën werden gedeponeerd ten name van de vennootschap in oprichting bij

KBC Bank, bankrekeningnummer BE38 731032592072

Artikel 6 VENNOTEN

De personen vernield onder artikel 1 worden beschouwd als vennoten.

De aandelen mogen noch overgedragen warden noch overgaan dan aan vennoten en dit mits de

voorafgaande toestemming van de Algemene Vergadering, die beslist met een meerderheid der aanwezigen of

vertegenwoordigde stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

fEEFFGELEGD

1 1 -el- 2013

GRIFFIE RECHTBANK vah KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Illu I 111111.111 IItI III

*13113662+

lI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

. Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaam verklaring van een vennoot,. ,hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel overeenkomstig vorige beschikkingen. De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor uitoefening van hun rechten moeten zij zich beroepen aan de boeken en maatschappelijke geschriften en aan de beslissingen van de Algemene Vergadering.

Artikel 7-- BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een of meerdere zaakvoerders. Hun benoeming gebeurt door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal vaststelt.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Er wordt geen statutaire zaakvoerder benoemd. Hun handtekeningen verbindt geldig de vennootschap. De zaakvoerders kunnen bepaalde machten overdragen op andere personen, en dit voor wel bepaalde doeleinden. Aldus zullen kwijtingen van facturen, de kwijting en ontlasting van alle sommen, waarden en goederen aan openbare besturen of aan private instellingen, zoals bank en post, of aan particulieren, kunnen geldig gegeven worden door de vennoten, afzonderlijk. De zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap en zijn machten zijn slechts geheel of gedeeltelijk herroepelijk voor ernstige redenen.

Artikel 8 ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering vormt de opperste macht van de vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten elk van de vennoten heeft recht op evenveel stemmen. De gewone algemene vergadering zal van rechtswege gehouden worden binnen de zes maanden, volgend op de afsluiting van de rekeningen, op plaats, datum en uur vastgesteld door de zaakvoerder. Iedere vennoot zal persoonlijk de vergadering moeten bijwonen of zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde aanvaard door de zaakvoerder.

De algemene vergadering zal verder iedere maal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder wanneer het belang van de vennootschap het eist.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9--, MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op een en dertig december. Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

Eik jaar maakt de zaakvoerder de jaarrekening, de winst- en verliesrekening op, welke hij voorlegt aan de beslissing van de vennootschap op de gewone algemene vergadering, de vergadering spreekt zich uit door stemming over de goedkeuring van de jaarrekening en de te geven ontlasting aan de zaakvoerder. Na aftrek van aile lasten, algemene onkosten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt het batig saldo van de resultatenrekening de nettowinst, welke ais volgt verdeeld wordt : vijf ten honderd zal aangewend worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds, tot dit een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering. Binnen de maand na de goedkeuring van de jaarrekening, zal deze neergelegd worden op de handelsrechtban door de zorgen van de zaakvoerder.

Artikel 10-, ONTBINDING EN VEREFFENING

Ingeval van ontbinding, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder als dan in functie, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan een of meerdere personen, die zij zal aanduiden.

De vereffenaars zullen over de meest uitgebreide machten beschikken, doch het staat de algemene vergadering steeds vrij deze machten in te krimpen of waarborgen van goed beheer te eisen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst van de vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid met hun respectievelijke inbreng in de vennootschap.

Artikel 11--, DIVERSEN

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat er geen interesten toegekend worden aan de ingebracht kapitalen of aan de voorschotten in rekening-courant der vennoten. Daarvan kan slechts afgeweken worden door een beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 12 

Iedere bepaling welke niet voorzien is in de huidige statuten, zal geregeld worden door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen

EERSTE BUITENGEWONE VERGADERING.

Na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn aandeelhouders voornoemd in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben met éénparigheid van stemmen voor de duur van de vennootschap als eerste zaakvoerder benoemd, Mr. Sukwinder Singh, wonende te 2140 Borgerhout, Van Der Keilenstraat 31, hier aanwezig en welke verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, en die verklaart de opdracht te aanvaarden.

Zaakvoerder Sukwinder Singh



Op de laatste bIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2015
ÿþ NIM Word 11.1

Luit ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude aan hel Belgisc' Staatshl;

RECHTBANGeiffiEf<GG-r:'I-,AllC'LL AMTIALFRPFhI tij I:FCl1Fi.Bk~! ,

~.. _~.._IMÉ-1,1,0

Ondernerningsnr : 0536.602.614

Benaming

(voluit) : SSS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Puursesteenweg(BOR) 355 - 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiten liquidatie 15/12/2014

Uittreksel van de notulen van Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 1511212014:

De heer Sukwinder Singh brengt verslag uit over de vereffening, waarna de vennoten met eenparigheid van de stemmen beslissen de vennootschap te liquideren en deze definitief af te sluiten op 15 december 2014.

Daar er geen actief noch passief is, wordt er geen vereffenaar aangesteld.

De heer Sukwinder Singh krijgt volmacht om bedragen te ontvangen en betalingen te doen, welke nog een gevolg zijn van de activiteiten van de vennootschap.

De heer Sukwinder Singh, wonende te Romestraat 29/1 -8400 Oostende, gaat al de documenten van de "venrioôtschdp bèwarén'voor een'période Iran vijf jààr: " `'"''

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van Buitengewone Algemene Vergadering

Sukwinder Singh

2 3 FEB, 2U15

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SSS

Adresse
PUURSESTEENWEG 355 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande