STATE OF THE ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STATE OF THE ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.710.944

Publication

05/05/2014 : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE
AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 31 maart 2014, geregistreerd te DENDERMODE f op 10 april 2014, boek 128, blad 15, vak 14, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders:

Kennisname Verslagen houdende voorstel tôt omzetting.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van de inhoud van het verslag van de raad van : bestuur de dato 30 maart 2014 met daarbijgevoegde staat van activa en passiva per 31 december 2013, welk verslag het voorstel tôt omzetting toelicht, alsook van het verslag door mevrouw Wendy Van Der Biest, bedrijfsrevisor van Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisroren BV CVBA, te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, de dato 26 maart 2014, daartoe aangewezen door de raad van bestuur van de vennootschap en die over de bovengenoemde staat van activa en passiva; verslag uitgebracht heeft.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor iuiden als volgt:

Ondergetekende, Wloore Stephens Verscheldert, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 28 februari 2014 door de Raad van Bestuur van de NV State of The Art, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Oostenstraat 50 bus 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0477.710.944, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te steilen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn., bij de omzetting in een NV, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, zijnde een netto passief van € 117.999,00, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te steilen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte contrôle van de boekhoudkundige staat werd uitgevoerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad, behalve:

Een klant, voor een bedrag van € 51486,71, werd overgeboekt naar dubieuze debiteuren. Het dossier werd overgemaakt aan de advocaat maar het bestuursorgaan is van mening dat de bedragen nog geïnd zulien kunnen worden. Daarom werd geen waardevermindering geboekt.

Aangezien wij geen zekerheid hebben betreffende de inbaarheid van dit bedrag, nemen we een voorbehoud op voor dit bedrag exclusief BTW van € 42.551,00.

De klantenbalans bevat oude bedragen voor een totaal van € 1.318,23 waarvoor geen waardevermindering werd aangelegd. We nemen dan ook een voorbehoud op voor dit bedrag, exclusief BTW van 1.089,45.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ■ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

;lsr�W.jpj I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie


Voor-

1 behouder*

aan het

Belgisch

Staatsblad |

•m

ES T5

09 eu

£3 £3

O ri

î?î

î?î

•M

OX es

mod 11.1

De vennootschap bezit een onroerend goed in Frankrijk. Dit werd aangekocht in 2005 voor een bedrag van € 100.000,00. De boekwaarde op 31 december 2013 betreft € 84.880. We! beschikken niet over een récent schattingsverslag om na te gaan of de bedrijfseconomische waarde van het onroerend goed op vandaag ten minste deze boekwaarde bedraagt.

- het nettopassief, na aftrek van bovenstaande correcties, voor een bedrag van € 161.639,45 per 31 december 2013, € 223.639,45 kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van €

62.000,00;

- het nettopassief, na aftrek van bovenstaande correcties, voor een bedrag van € 161.639,45 per 31 december 2013 is kleiner dan het minimumkapïtaaj voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde €18.500. Wij wijzen op de eventuele aansprakelijkheid van de aandeelhouders bedoeld in het artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek Venn.).

- de te verstrekken stukken en informatîe ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering werden overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen vôôr de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlîjke invloed op onze contrôle uitgeoefend.

Dît verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden

worden aangewend.

ledere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen

gezien hij er voorafgaandelijk een exemplaar van ontvangen heeft.

ledere aanwezige aandeelhouder erkent door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen en te zijn toegelicht over de draagwijdte van artikeis 332, 333 en 785 van het Wetboek van Vennootschapen.

Eerste beslissing : omzetting

Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap, met toepassing van de artikelen 774 en volgende van het wetboek der vennootschappen, om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de naamloze vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aange- bracht wordt aan de activa- en passivabestanddelen van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 31 december 2013, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur en waarover verslag werd uitgebracht door voormelde bedrijfsrevisor. Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Tweede Beslissing : Goedkeuring van de nieuwe statuten.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als voigt:

TITEL l. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR. Artikel 1: Aard

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "STATE OF THE ART",

Artikel 2: Zetel .

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Oostenstraat 50, bus 21.

Artikel 3: Doel .

De vennootschap heeft onder meer tôt doel, zowel in België als in het buitenland:

Onderneming voor uitvoering van restauratiewerken, metselwerken, eiectriciteitswerken, voegwerken, chape en bepleistering, plaatsing van ramen en deuren in kunststof, sanitair, verwarming, plafonnering, tuinaanleg en schilderwerken. Volledige interieurinrichting, Kopen, verkopen en verhuur van onroerende goederen. Beheer van onroerende goederen. Afsluiten van agentuurovereenkomsten en bemiddeling in de verkoop. Deze opsomming aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële

verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel, en aile handelingen steilen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag mandaten opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardîg of aanverwant doel of die een dergelîjke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


V«or-

t behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•m

ES -a

09 eu

£3 £3

O ri

es in o

•M

OX es

mod 11.1

hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking,

participatie of op enige andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen steilen voor derden

ook onder de vorm van hypothécaire inschrijving.

Artikel 4 : Duur .

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL II. KAPITAAL .

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal .

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op tweeënzestigdutzend euro (€ 62.000,00) vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen zonder nominale

waarde.

TITEL IN. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de

vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regeis.

Artikel 9: Bestuursorgaan .

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tôt zaakvoerder wordt benoemd, is deze vërplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regeis van openbaarmaking alsof hij deze opdracht în eigen naam en voor eigen rekening

zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tôt bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tîjdsduur door haar vast te

steilen.

Artikel 11: Bestuursbevoegdheid .

iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zulien zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een coilege, dat een voorzitter

aansteit en verder handeit zoais een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titei van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid .

ledere zaakvoerder afzonderiijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen de laatste vrijdag van de maand mei.

Artikel 16: Bijeenroeping .

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een

bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is vërplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeert te

roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer aile vennoten, obligatiehouders, certificaat-houders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Vo*>r-

'■behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•m

ES T5

09 eu

£3 £3

O ri

î?î

î?î

•M

fS0 "3

OX es

mod 11.1

rechtsgeldig beraadsiagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te

houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming .

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tôt de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch

communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat steilen om

rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tôt aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

In voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waamaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijvîng van de procédures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden

steilen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tôt de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten

die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene: vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissarîs(sen).

Artikel 17: Stemrecht ,

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING . Artikel 18: Boekjaar .

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming .

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschaps-belasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te,

vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING. Artikel 20: Ontbinding .

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tôt minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire

bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•m

ES -a

09 eu

£3 £3

O ri

es in o

•F-

•M

mod 11.1

Indien de zaakvoerder voorsteît de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een

uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tôt herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt ïn de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commisarîs{sen) en zaakvoerder(s). Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tôt minder dan één vîerde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vîerde gedeeite van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tôt beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan îedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de

rechtbank vorderen.

Artikel 21 : Benoeming van vereffenaars .

Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent nîets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevïngen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook

ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over aile machten, genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder

bijzondere machtigîng van de algemene vergadering.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS

EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming .

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tôt zaakvoerder

benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag .

Indien een derde tôt zaakvoerder is benoemd, zelfs ïn de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 32: Contrôl e.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder ïs, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uît zoals bepaald in artikel 14 van deze

statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat

geen contrôle in de vennootschap,

Derde Beslissing: Ontslag van Bestuurders

De vergadering besluit het ontslag van de raad van bestuur in functie van de naamloze vennootschap te aanvaarden, met name van mevrouw Hedwine STEENHAUT, van mevrouw Sebastïana Schelfhout en van mevrouw Elsy Monsaert.

De omzetting voorafgaand goedgekeurd, stelt immers een einde aan hun mandaat.

De décharge die zal verleend worden door de eerstkomende jaarvergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap, zal gelden als décharge voor de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het verstreken gedeeite van het lopende boekjaar.

Vierde Beslissing: Benoeming van zaakvoerder .

Wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd, mevrouw Hedwine Steenhaut, voomoemd,

dewelke verklaart te aanvaarden. Viifde Beslissing: Coordinatie .

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tôt het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR GELÏJKVORMIG UITTREKSEL.

OX es

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging met volmacht- bestuur & bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief.

Getekend Heleen DECONINCK, geassocieerd notaris.

coordinatie statuten; - verslagen raad van

Op de îaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
21/01/2014
Mod Word 11.1.

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mage

V

beh,

aa

Bel

Staa

il 11



11 ll

flcerborge for rei:iC T::2 d ROditber>

feeciahrinetci ifiet;ernen, ai'

Griffie 1n J41}, 2014

Ondernerningsnr : 0477.710.944

Benaming

(voluit) : STATE OF THE ART

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oostenstraat 50 bus 21 -2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Op de buitengewone algemene vergadering van 07,01.2014 werd beslist om

mevrouw Monsaert Elsy (NN 66.05.03-478.77) wonende t Pijpenbeek te 9320 Nieuwerkerken,

te benoemen tot bestuurder met onmiddelijke ingang.

Er werd tevens beslist om mevrouw Monsaert Elsy te benemen tot gedelegeerd bestuurder.

Gedelegeerd bestuurder

Monsaert Elsy

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto z Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 22.08.2013 13475-0328-014
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 24.07.2012 12357-0371-011
30/03/2012
mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh aar Bek Staa

C}ndernemingsnr : 477.710.944

Benaming (voluit) : IMMO LOFT

(verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : Moorselbaan 44 bus 12

9300 Aalst

Onderwerp akte :WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Stphane MEERT te Erpe op 8 MAART 2012, blijkt dat volgende

C; ; wijzigingen aan de statuten werden aangebracht:

e Eerste beslissing: Wiiziginq doel en aanpassing van artikel 3 van de statuten

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het

:: verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht,

'v met een samenvattende staat waarop het aktief en passief van de vennootschap werden CU;'samengevat afgesloten per 31 december 2011, hetzij minder dan drie maanden tevoren; de

CU vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag,

e Gemeld verslag van de raad van bestuur en staat van activa en passiva zal samen met de :, uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

N De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt, met als gevolg

- dat artikel 3 van de statuten als volgt wordt vervangen:

"De vennootschap heeft onder meer tot doel, zowel in Belgi als in het buitenland:

Onderneming voor uitvoering van restauratiewerken, metselwerken, electriciteitswerken, voegwerken, chape en bepleistering, plaatsing van ramen en deuren in kunststof, sanitair, verwarming, plafonnering, tuinaanleg en schilderwerken. Volledige interieurinrichting.

Kopen, verkopen en verhuur van onroerende goederen, Beheer van onroerende goederen. Afsluiten van agentuurovereenkomsten en bemiddeling in de verkoop.

Deze opsomming aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industrile, commercile of financile verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel, en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag mandaten opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op enige andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden

wo ook onder de vorm van hypothecaire inschrijving."

`~ Tweede Beslissing: Wijziging maatschappelijke benaming.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "STATE OF THE ART". De vergadering beslist de eerste zin van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt: "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "STATE OF THE ART".

' Derde Beslissing: Wiiziginq maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar

2018 Antwerpen, Oostenstraat 50 bus 21.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naar" en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1I1I 1\' II'iI I\I1Iwisu

*iaoss~s3*

GiiFFiri PEtai-:TI'ANK

VAN K470P%-i'' C"OiE_

2 0 11AZ 2012

DEi\e>'~i o 1.% D E

mod 11.1

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 2 van de statuten te -schrappen en te

vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Oostenstraat 50 bus 21.

Vierde Beslissing : Wiiziginq aard van de aandelen '

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om zetten in aandelen op naam. . S

Vijfde Beslissing : Aanpassing van de statuten. -

Ter uitvoering van de vierde beslissing, beslist de vergadering om de statuten als volgt te

wijzigen:

1. De vergadering beslist de woorden "aan toonder" in artikel 9 van de statuten te vervangen door "op naam"

2. De vergadering beslist de tweede alinea van artikel 9 te schrappen en te vervangen als volgt; Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is m naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectieveljke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap."

3. De vergadering beslist een artikel 21, 22 en 23 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 21 - Oproeping en toelating

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en voor zover de raad van bestuur dit vereist in de oproepingen, moeten zij die een mededeling van de oproeping voor een algemene vergadering hebben ontvangen en die aan de geplande vergadering wensen deel te nemen, dit ten minste 5 dagen voor de dag van de algemene vergadering aan de raad van bestuur meedelen."

4. De vergadering beslist de artikelen na artikel 23 te hernummeren.

Zesde beslissing: Machtiging aan de raad van bestuur

De vergadering machtigt de raad van bestuur om het nodige te doen voor de inschrijving van

de aandelen op naam in het aandeelhoudersregister van de vennootschap (tegen inlevering van de

toonder-aandelen) en om de ingeleverde toonderaandelen te vernietigen.

Zevende beslissing: Cordinatie van de statuten

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het

opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de

gecordineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging.- coordinatie statuten; - verslag raad van bestuur - staat

van aktief en passief.

f& ,

.f -je Voor-

behouden

* aan het Belgisch Staatsblad

Getekend Stphane, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/03/2012
Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte "

e" -" 1 i '" VAKr0

I JEMDE..1'i11r;O4*ilJG

Griffie

r

1111 1111111111111111111

*12057857*

NI

r



Ondernemingsnr : 0477.79 0.944

Benaming

(voluit) : IMMO LOFT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moorselbaan 44 bus 12 . 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag-benoeming bestuurders

Op de buitengewone algemene vergadering van 29.02.2012 werd het ontslag aanvaard als bestuurder van de heer Ignace Fieremans . in zijn vervanging wordt benoemd, May Schelfout Sebastiana, wonende Oostenstraat 50 bus 21 te 2018 Antwerpen (nn 64.09.03-392.52 )

Dit alles met onmiddellijke uitwerking

de bestuurder

Scheifout Sebastiana.

Staatsblad = ib7 J f22 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermeldn : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 01.03.2012 12056-0438-013
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 20.07.2010 10319-0356-012
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 22.07.2008 08467-0110-010
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 20.06.2007 07248-0324-011
02/04/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.02.2007, NGL 30.03.2007 07112-1803-013
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 27.07.2006 06555-4176-013
10/02/2006 : AAA007644
02/08/2005 : AAA007644
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 09.07.2015 15294-0083-015
19/08/2004 : AAA007644
21/06/2002 : AAA007644
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 25.08.2016 16498-0543-013

Coordonnées
STATE OF THE ART

Adresse
OOSTENSTRAAT 50, BUS 21 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande