STATIONS SUPPORT SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STATIONS SUPPORT SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.729.931

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 20.06.2014 14197-0583-031
29/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behout aan h Belgis

Staatsb

le11.11!

II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 0 OKT, 2014

Griffie

II

Ondememingsnr : 425.729.931

Benaming

(voluit): STATION SUPPORT SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm: bvba

Zetel Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming

uittreksel uit de buitengewone aandeelhoudersvergadering dcl. 8 oktober 2014:

(1) De enige vennoot beslist om als commissaris te herbenoemen Ernst & Young bedrijfsrevisoren, Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door Dhr. Omer 'fuma, bedrijfsrevisor, De duur van het mandaat is één jaar startend met terugwerkende kracht op 17 juni 2014 en eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap van 2015. De honoraria worden vastgesteld op 5.500,00¬ .

(2) De enige vennoot besluit een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw S. van der Loo, woonplaats kiezende te Kapelsesteenweg 71 te (2180) Ekeren, om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatie- en neerteggingsverplichtingen ingevolge bovenstaande besluiten. Deze volmacht houdt in dat volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze publicatie-en neerleggingsverplichtingen.

ts3.x.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/09/2013
ÿþ+ t

Mal Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIl111~~N~~~ Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

13139802 21 AUS. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.729.931

Benaming

(voluit) : Stations Support Services

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel :

(volledig adre

Onderwerp akte : benoeming

uittreksel van het proces verbaal van de algemene vergadering van 6 juni 2093

De algemene vergadering beslist eenparig het mandaat van de zaakvoerders te hernieuwen voor onbepaalde duur:

-De heer Edward Piket, Sijpestein 25, NL-2352 JW Leiderdorp;

-De heer Geoffrey Gobraiville, Clos des Mésanges 7, B-4052 Beaufays ;

-De heer Paul Siemelink, Spieringsloot 39, NL-2724 AV Zoetermeer.

Edward Piket

Zaakvoerder

Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

19/08/2013
ÿþti

Mod Word 11.1

..,~..~.~.. ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelégd ter griffie van de Rerfithiank van Koophandel te Antwerpen, op

0 7 AU G. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0425729931

Benaming

(voluit) : "STATIONS SUPPORT SERVICES"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Ekeren, Kapelsesteenweg 71 (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op: zesentwintig juli tweeduizend dertien

Geregistreerd vijftien blad(en), één renvooi(en) op het 2de Registratiekantoor van JETTE

op 30 juillet 2013,

boek 48, blad 39, vak 2.

Ontvangen vijftig euro (¬ 50).

De eerstaanwezend inspecteur a.i., (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stations Support Services" genoemd, met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71, de volgende beslissingen hebben genomen

I. FUSIE DOOR DE OVERNAME VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CAR CARE SERVICE", DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "FLANDERS FREEWAY SERVICES", DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "KRUIBEKE FREEWAY SERVICES", DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES" EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES"

A. Herschikking onderwerpen

De vergadering beslist om de onderwerpen van de agenda te hergroeperen en te beraadslagen en

beslissen zoals hierna is weergegeven.

B. Toepassing van artikel 698 §1 van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering stelt vast dat de respectievelijke enige aandeelhouder en de enige vennoten van elk van de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de voorwaarden om vennoot te worden van onderhavige. overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 698 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, vermits hij reeds meerderheidsvennoot van onderhavige overnemen de vennootschap is.

C. Voorafgaande formaliteiten

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter lezing te geven van de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk :

1. De fusievoorstellen

De fusievoorstellen werden in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op elf juni tweeduizend dertien en goedgekeurd op dertien juni tweeduizend dertien door respectievelijk de raad van bestuur of het college van zaakvoerders van aile betrokken vennootschappen. Ze werden opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevatten de door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Deze fusievoorstellen werden door elk van de zes betrokken vennootschappen op dertien juni tweeduizend: dertien neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, hetzij de Rechtbank van. Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van alle betrokken vennootschappen: gevestigd is.

De fusievoorstellen werden integraal gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van: vierentwintig juni tweeduizend dertien, onder nummer 13095322 voor de overgenomen vennootschap "CAR' CARE SERVICE", onder nummer 13095324 voor de overgenomen vennootschap "FLANDERS FREEWAY: SERVICES", onder nummer 13095323 voor de overgenomen vennootschap "KRUIBEKE FREEWAY:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 111!, !.289 u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

c Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge SERVICES", onder nummer 13095325 voor de overgenomen vennootschap "SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES", onder nummer 13095326 voor de overgenomen vennootschap "SAINT-GHISLAIN STATIONS

SERVICES", en onder nummer 13095321 voor de overnemende vennootschap "Stations Support Services".

2. De verslagen opgesteld overeenkomstig de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk

a) het verslag van de raad van bestuur of het college van zaakvoerders van aile betrokken vennootschappen met betrekking tot de toestand van het vermogen van aile betrokken vennootschappen en tot de hierna omschreven fusieverrichting;

b) de controleverslagen opgesteld door de commissaris van elk van de zes vennootschappen, zijnde de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cotiperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG Bedrijfsrevisoren", 1831 Diegem (Machelen), De Kieetlaan 2 (RPR Brussel -- KBO 0446.334.711  BTW BE 446.334.711  IBR nr. B00160), vertegenwoordigd door de heer Omer TURNA, bedrijfsrevisor (IBR nr. A02091), kantoorhoudende te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe Englishstraat 52, met betrekking tot de ruilverhouding van de effecten van alle betrokken vennootschappen.

1) Het verslag van de commissaris met betrekking tot de overname van de naamloze vennootschap "CAR CARE SERVICE" besluit als volgt:

"5. Besluit

Op basis van ons onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij met betrekking tot de fusie door overneming van Car Care Service NV door Stations Support Services BVBA, dat:

1.door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen, bedrijfseconomisch niet passend is gezien deze methode geen rekening houdt met de rentabiliteit en de goodwill van de vennootschappen, en derhalve niet hanteerbaar is voor de bepaling van de waarde van de aandelen. Gelet op de bijzondere omstandigheden van de fusie, zijnde dat de beide fuserende vennootschappen tot dezelfde groep behoren, de aandelen van beide vennootschappen quasi volledig in handen zijn van dezelfde rechtspersoon en de belangen van derden niet geschaad worden (Le. intragroepstransactie), heeft de weerhouden waarderingsmethode (1.e. intrinsieke waarde) en de vastgestelde ruilverhouding een relatief beperkt belang en kan de weerhouden waarderingsmethode in het kader van deze fusieverrichting als aanvaardbaar beschouwd worden;

2.deze waarderingsmethode heeft geleid tot het voorstel om de enige aandeelhouder van Car Care Service NV te vergoeden voor haar overname door Stations Support Services BVBA, met 25 nieuw uit te geven aandelen in Stations Support Services BVBA zonder betaling van een opleg in geld;

3.door de respectievelijke bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voorgesteld wordt om, op basis van de vastgestelde ruilverhouding, de 1.500 aandelen van Car Care Service NV op het moment van de fusie om te ruilen tegen in totaal 25 nieuw uit te geven aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen van Stations Support Services BVBA en dat er geen opleg in geld is, zoals voorzien in het fusievoorstel;

4.de ruilverhouding van in totaal 25 nieuwe aandelen van Stations Support Services BVBA voor 1.500 bestaande aandelen van Car Care Service NV, zijnde meerbepaald een ruilverhouding van 0,0173 (afgerond) in het kader van deze fusieverrichting als redelijk kan worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en het feit dat de fuserende vennootschappen alsook respectievelijke vennoten en aandeelhouder tot dezelfde groep behoren;

5.er geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld werden bij de waardering van beide vennootschappen;

6.het fusievoorstel dat door het bestuursorgaan van elke vennootschap op 11 juni 2013 werd opgesteld de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 §1 van het Wetboek van vennootschappen uitsluitend voor het gebruik door de aandeelhouder van Car Care Service NV en de vennoten van Stations Support Services BVBA in het kader van de geplande fusie door overneming zoals hierboven en in het fusievoorstel beschreven en mag derhalve voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden.

Antwerpen, 23 juli 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris, vertegenwoordigd door

Omer Turna

Vennoot

Ref.: 140T0010"

2) Het verslag van de commissaris met betrekking tot de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLANDERS FREEWAY SERVICES" besluit als volgt:

"5, Besluit

Op basis van ons onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij met betrekking tot de fusie door overneming van Flanders Freeway Services BVBA door Stations Support Services BVBA, dat:

1.door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen, bedrijfseconomisch niet passend is gezien deze methode geen rekening houdt met de rentabiliteit en de goodwill van de vennootschappen, en derhalve niet hanteerbaar is voor de bepaling van de waarde van de aandelen. Gelet op de bijzondere omstandigheden van de fusie, zijnde dat de beide fuserende vennootschappen tot dezelfde groep behoren, de aandelen van beide vennootschappen quasi volledig in handen zijn van dezelfde rechtspersoon en de belangen van derden niet geschaad worden (i.e. intragroepstransactie), heeft de weerhouden waarderingsmethode (i.e. intrinsieke waarde) en de vastgestelde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ruilverhouding een relatief beperkt belang en kan de weerhouden waarderingsmethode in het kader van deze fusieverrichting als aanvaardbaar beschouwd worden;

2.deze waarderingsmethode heeft geleid tot het voorstel om de enige vennoot van Flanders Freeway Services BVBA te vergoeden voor haar overname door Stations Support Services BVBA, met 15 nieuw uit te geven aandelen in Stations Support Services BVBA zonder betaling van een opleg in geld;

3.door de respectievelijke bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voorgesteld wordt om, op basis van de vastgestelde ruilverhouding, de 100 aandelen van Flanders Freeway Services BVBA op het moment van de fusie om te ruilen tegen in totaal 15 nieuw uit te geven aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen van Stations Support Services BVBA en dat er geen opleg in geld is, zoals voorzien in het fusievoorstel;

4.de ruilverhouding van in totaal 15 nieuwe aandelen van Stations Support Services BVBA voor 100 bestaande aandelen van Flanders Freeway Services BVBA, zijnde meerbepaald een ruilverhouding van 0,1504 (afgerond) in het kader van deze fusieverrichting ais redelijk kan worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en het feit dat de fuserende vennootschappen alsook hun vennoten tot dezelfde groep behoren;

5.er geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld werden bij de waardering van beide vennootschappen;

6.het fusievoorstel dat door het bestuursorgaan van elke vennootschap op 11 juni 2013 werd opgesteld de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 §1 van het Wetboek van vennootschappen uitsluitend voor het gebruik door de vennoten van Flanders Freeway Services BVBA en Stations Support Services BVBA in het kader van de geplande fusie door overneming zoals hierboven en in het fusievoorstel beschreven en mag derhalve voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden.

Antwerpen, 23 juli 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris, vertegenwoordigd door

Omer Tuma

Vennoot

Ref.: 14OT0009"

3) Het verslag van de commissaris met betrekking tot de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRUIBEKE FREEWAY SERVICES" besluit als volgt:

"5. Besluit

Op basis van ons onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij met betrekking tot de fusie door overneming van Kruibeke Freeway Services BVBA door Stations Support Services BVBA, date

1.door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen, bedrijfseconomisch niet passend is gezien deze methode geen rekening houdt met de rentabiliteit en de goodwill van de vennootschappen, en derhalve niet hanteerbaar is voor de bepaling van de waarde van de aandelen. Gelet op de bijzondere omstandigheden van de fusie, zijnde dat de beide fuserende vennootschappen tot dezelfde groep behoren, de aandelen van beide vennootschappen quasi volledig in handen zijn van dezelfde rechtspersoon en de belangen van derden niet geschaad worden (i.e. intragroepstransactie), heeft de weerhouden waarderingsmethode (i.e. intrinsieke waarde) en de vastgestelde ruilverhouding een relatief beperkt belang en kan de weerhouden waarderingsmethode in het kader van deze fusieverrichting als aanvaardbaar beschouwd worden;

2.deze waarderingsmethode heeft geleid tot het voorstel om de enige vennoot van Kruibeke Freeway Services BVBA te vergoeden voor haar overname door Stations Support Services BVBA, met 25 nieuw uit te geven aandelen in Stations Support Services BVBA zonder betaling van een opleg in geld;

3.door de respectievelijke bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voorgesteld wordt om, op basis van de vastgestelde ruilverhouding, de 100 aandelen van Kruibeke Freeway Services BVBA op het moment van de fusie om te ruilen tegen in totaal 25 nieuw uit te geven aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen van Stations Support Services BVBA en dat er geen opleg in geld is, zoals voorzien in het fusievoorstel;

4.de ruilverhouding van in totaal 25 nieuwe aandelen van Stations Support Services BVBA voor 100 bestaande aandelen van Kruibeke Freeway Services BVBA, zijnde meerbepaald een ruilverhouding van 0,2532 (afgerond) in het kader van deze fusieverrichting als redelijk kan worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en het feit dat de fuserende vennootschappen alsook hun vennoten tot dezelfde groep behoren;

5.er geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld werden bij de waardering van beide vennootschappen;

6.het fusievoorstel dat door het bestuursorgaan van elke vennootschap op 11 juni 2013 werd opgesteld de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 §1 van het Wetboek van vennootschappen uitsluitend voor het gebruik door de vennoten van Kruibeke Freeway Services BVBA en Stations Support Services BVBA in het kader van de geplande fusie door overneming zoals hierboven en in het fusievoorstel beschreven en mag derhalve voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden.

Antwerpen, 23 juli 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris, vertegenwoordigd door

Omer Tuma

Vennoot

Ref.: 140T0011"

r

i~ ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 4) Het verslag van de commissaris met betrekking tot de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES" besluit ais volgt:

"5. Besluit

Op basis van ons onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij met betrekking ,tot de fusie door overneming van Saint Ghislain Freeway Services BVBA door Stations Support Services BVBA, dat:

1.door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen, bedrijfseconomisch niet passend is gezien deze methode geen rekening houdt met de rentabiliteit en de goodwill van de vennootschappen, en derhalve niet hanteerbaar is voor de bepaling van de waarde van de aandelen. Gelet op de bijzondere omstandigheden van de fusie, zijnde dat de beide fuserende vennootschappen tot dezelfde groep behoren, de aandelen van beide vennootschappen quasi volledig in handen zijn van dezelfde rechtspersoon en de belangen van derden niet geschaad worden (i.e. intragroepstransactie), heeft de weerhouden waarderingsmethode (i.e. intrinsieke waarde) en de vastgestelde ruilverhouding een relatief beperkt belang en kan de weerhouden waarderingsmethode in het kader van deze fusieverrichting als aanvaardbaar beschouwd worden;

2.deze waarderingsmethode heeft geleid tot het voorstel om de enige vennoot van Saint Ghislain Freeway Services BVBA te vergoeden voor haar overname door Stations Support Services BVBA, met 11 nieuw uit te geven aandelen in Stations Support Services BVBA zonder betaling van een opleg in geld;

3.door de respectievelijke bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voorgesteld wordt om, op basis van de vastgestelde ruilverhouding, de 100 aandelen van Saint-Ghislain Freeway Services BVBA op het moment van de fusie om te ruilen tegen in totaal 11 nieuw uit te geven aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen van Stations Support Services BVBA en dat er geen opleg in geld is, zoals voorzien in het fusievoorstel;

4.de ruilverhouding van in totaal 11 nieuwe aandelen van Stations Support Services BVBA voor 100 bestaande aandelen van Saint Ghislain Freeway Services BVBA, zijnde meerbepaald een ruilverhouding van 0,1149 (afgerond) in het kader van deze fusieverrichting als redelijk kan worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en het feit dat de fuserende vennootschappen alsook hun vennoten tot dezelfde groep behoren;

5.er geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld werden bij de waardering van beide vennootschappen;

6.het fusievoorstel dat door het bestuursorgaan van elke vennootschap op 11 juni 2013 werd opgesteld de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 §1 van het Wetboek van vennootschappen uitsluitend voor het gebruik door de vennoten van Saint-Ghislain Freeway Services BVBA en Stations Support Services BVBA in het kader van de geplande fusie door overneming zoals hierboven en in het fusievoorstel beschreven en mag derhalve voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden.

Antwerpen, 23 juli 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris, vertegenwoordigd door

Orner Turne

Vennoot

Ref.: 140T0012"

5) Het verslag van de commissaris met betrekking tot de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAINT-GH1SLAIN STATIONS SERVICES" besluit als volgt:

"5. Besluit

Op basis van ons onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, besluiten wij met betrekking tot de fusie door overneming van Saint-Ghislain Stations Services BVBA door Stations Support Services BVBA, dat:

1.door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen, bedrijfseconomisch niet passend is gezien deze methode geen rekening houdt met de rentabiliteit en de goodwill van de vennootschappen, en derhalve niet hanteerbaar is voor de bepaling van de waarde van de aandelen. Gelet op de bijzondere omstandigheden van de fusie, zijnde dat de beide fuserende vennootschappen tot dezelfde groep behoren, de aandelen van beide vennootschappen quasi volledig in handen zijn van dezelfde rechtspersoon en de belangen van derden niet geschaad worden (i.e. intragroepstransactie), heeft de weerhouden waarderingsmethode (i.e. intrinsieke waarde) en de vastgestelde ruilverhouding een relatief beperkt belang en kan de weerhouden waarderingsmethode in het kader van deze fusieverrichting als aanvaardbaar beschouwd worden;

2.deze waarderingsmethode heeft geleid tot het voorstel om de enige vennoot van Saint-Ghislain Stations Services BVBA te vergoeden voor haar overname door Stations Support Services BVBA, met 13 nieuw uit te geven aandelen in Stations Support Services BVBA zonder betaling van een opleg in geld;

3.door de respectievelijke bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voorgesteld wordt om, op basis van de vastgestelde ruilverhouding, de 100 aandelen van Saint-Ghislain Stations Services BVBA op het moment van de fusie om te ruilen tegen in totaal 13 nieuw uit te geven aandelen van dezelfde aard ais de bestaande aandelen van Stations Support Services BVBA en dat er geen opleg in geld is, zoals voorzien in het fusievoorstel;

4.de ruilverhouding van in totaal 13 nieuwe aandelen van Stations Support Services BVBA voor 100 bestaande aandelen van Saint-Ghislain Stations Services BVBA, zijnde meerbepaald een ruilverhouding van 0,1345 (afgerond) in het kader van deze fusieverrichting als redelijk kan worden beschouwd, gelet op de aard

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de verrichting en het feit dat de fuserende vennootschappen alsook hun vennoten tot dezelfde groep

behoren;

5.er geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld werden bij de waardering van beide vennootschappen;

6.het fusievoorstel dat door het bestuursorgaan van elke vennootschap op 11 juni 2013 werd opgesteld de

informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen wordt vereist.

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 §1 van het Wetboek van vennootschappen

uitsluitend voor het gebruik door de vennoten van Saint-Ghislain Stations Services BVBA en Stations Support

Services BVBA in het kader van de geplande fusie door overneming zoals hierboven en in het fusievoorstel

beschreven en mag derhalve voor geen enkel ander doeleinde aangewend worden.

Antwerpen, 23 juli 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris, vertegenwoordigd door

Omer Turna

Vennoot

Ref.: 140T0008"

3. Andere documenten (...)

D. Beslissing tot fusie

1. Fusie

De vergadering beslist over te gaan tot de fusie van:

. de naamloze vennootschap "CAR CARE SERVICE", met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren,

Kapelsesteenweg 71 (RPR Antwerpen  KBO 0414.667.080  BTW BE 414.667.080),

. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLANDERS FREEWAY SERVICES", met

maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71 (RPR Antwerpen  KBO 0476.731.739  BTW BE

476.731,739),

. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KRUIBEKE FREEWAY SERVICES", met

maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71 (RPR Antwerpen  KBO 0882.345.553  BTW BE

882.345.553),

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAINT-GH1SLAIN FREEWAY SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71 (RPR Antwerpen -- KBO 0830.396.709  BTW BE 830.396.709),

, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES", met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71 (RPR Antwerpen  KBO 0830.399.677  BTW BE 830.399.677),

met onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stations Support Services" door de overname van de eerste vijf voormelde vennootschappen door onderhavige vennootschap overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze fusie gebeurt overeenkomstig de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze fusie gebeurt op basis van de jaarrekening van elke overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf om vierentwintig uur.

Alle vanaf een januari tweeduizend dertien om nul uur door elke overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig en fiscaal vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap, onder last voor haar het volledige passief van de overgenomen vennootschap te dragen, alle verbintenissen en verplichtingen van deze uit te voeren, en alle kosten, belastingen en lasten te betalen en te dragen die voor elk van de betrokken vennootschappen kunnen voortvloeien uit de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg wordt elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van elke overgenomen vennootschap vormt, overgedragen in de boekhouding van de ovememende vennootschap, tegen hun waarde op eenendertig december tweeduizend en twaalf om vierentwintig uur.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van elk van de overgenomen vennootschappen en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De overige modaliteiten van de overdracht worden hierna bepaald onder punt D.3.

De vergadering stelt vast dat het statutair doel van de ovememende vennootschap niet gewijzigd wordt.

2, Ruilverhouding

De vergadering beslist de ruilverhouding van de effecten van aile betrokken vennootschappen vast te stellen op basis van de door hun raad van bestuur of college van zaakvoerders weerhouden waarderingsmethoden van voormelde vennootschappen, wat een ruilverhouding van effecten verantwoordt van:

. één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "CAR CARE SERVICE" tegen nul komma nul honderd drieënzeventig (0,0173) (afgerond) aandelen van de overnemende vennootschap "Stations Support Services",

. één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "FLANDERS FREEWAY SERVICES" tegen nul komma vijftien nul vier (0,1504) (afgerond) aandelen van de ovememende vennootschap "Stations Support Services",

. één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "KRUIBEKE FREEWAY SERVICES" tegen nul komma vijfentwintig tweeëndertig (0,2532) (afgerond) aandelen van de overnemende vennootschap "Stations Support Services",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

" één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES" tegen nul komma elf negenenveertig (0,1149) (afgerond) aandelen van de overnemende vennootschap "Stations Support Services",

één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES" tegen nul komma dertien vijfenveertig (0,1345) .(afgerond) aandelen van de overnemende vennootschap "Stations Support Services",

zonder uitgifte van fracties.

Er wordt geen opleg in geld of onder een andere vorm toegekend.

De verantwoording voor de keuze van deze waarderingsmethode is opgenomen in het verslag van de raad van bestuur of het college van zaakvoerders van alle bij de fusie betrokken vennootschappen waarvan hiervoor sprake in punt C.2.a).

Deze keuze werd goedgekeurd door de commissaris van de zes vennootschappen zoals blijkt uit het besluit van zijn verslag zoals hierboven weergegeven in punt C.2.b).

In ruil voor de

- duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van de overgenomen vennootschap "CAR CARE SERVICE", worden er vijfentwintig (25) nieuwe aandelen uitgeven door onderhavige overnemende vennootschap;

- honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap "FLANDERS FREEWAY SERVICES", worden er vijftien (15) nieuwe aandelen uitgeven door onderhavige overnemende vennootschap;

honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap "KRUIBEKE FREEWAY SERVICES", worden er vijfentwintig (25) nieuwe aandelen uitgeven door onderhavige overnemende vennootschap;

- honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap "SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES", worden er elf (11) nieuwe aandelen uitgeven door onderhavige overnemende vennootschap;

- honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES", worden er dertien (13) nieuwe aandelen uitgeven door onderhavige overnemende vennootschap.

De bestaande aandelen en de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap hebben dezelfde fractiewaarde na de fusieverrichting,

Deze nieuwe aandelen zijn zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als d0 bestaande aandelen, van de overnemende vennootschap en zij delen in het resultaat vanaf de aanvang van het lopende boekjaar.

Deze nieuwe aandelen zijn volledig volgestort en worden toegekend aan de enige aandeelhouder en de enige vennoten van de overgenomen vennootschappen, als vergoeding van de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschappen. Er worden geen fracties toegekend.

3. Verwezenlijking van de fusie (...)

4. Kapitaalverhoging

In het kader van onderhavige fusie stelt de vergadering vast dat als gevolg van de overdracht van het gehele vermogen van elk van de vijf overgenomen vennootschappen, het maatschappelijk kapitaal van onderhavige overnemende vennootschap verhoogd wordt ten belope van honderd vijfendertigduizend negenhonderd euro (¬ 135.900,00), om het te brengen van negentienduizend euro (E 19.000,00) op honderd vierenvijftigduizend negenhonderd euro (¬ 154.900,00). Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van negenentachtig (89) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 251 tot en met 339, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf de aanvang van het lopende boekjaar.

1]e nieuwe aandelen zullen door toedoen van de zaakvoerders van de overnemende vennootschap uitgereikt worden aan de enige aandeelhouder en de enige vennoten van de respectievelijke overgenomen vennootschappen, en zij zullen zorg dragen voor de nodige vermeldingen in het register van aandelen van onderhavige overnemende vennootschap.

Bijgevolg beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen om het te vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vierenvijftigduizend negenhonderd euro (¬ 154.900,00).

"Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd negenendertig (339) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 339, die elk één/driehonderd negenendertigste (1/339ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aile volledig volgestort."

5. Te verlenen kwijting

De vergadering beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschappen aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de bestuurders of zaakvoerders en de commissaris van elke overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum van de effectieve overdracht.

6. Inwerkingtreding

De vergadering stelt vast dat de overeenstemmende beslissingen door alle zes bij de fusie betrokken vennootschappen werden genomen met betrekking tot de overdracht ten algemene titel aan de overnemende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van elk van de vijf overgenomen vennootschappen als gevolg van hun ontbinding zonder vereffening en dat bijgevolg de fusie in werking treedt.

De vergadering stelt vast dat de verrichting van de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschappen geen wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap vereist en deze dus gebeurt zonder een dergelijke wijziging. (...)

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten

- aan het college van zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen

beslissingen;

aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber(s), (samen of afzonderlijk handelend en) met macht van

indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle juridische en administratieve formaliteiten bij alle openbare of

private Administraties.

Wordt aangesteld

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELEK BELGIUM" genoemd, met

maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71. (...)

"

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, gecoordineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 28.06.2013 13254-0036-031
24/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~u~unuNui~~~

+13095321*

Merge1 Ud ter griffie van de Rechtbank van Xoophandel te Antwerpen, op

Griffie g 3 MM 2013

Ondernemingsnr : 0425.729.931

Benaming

(Voluit) : Stations Support Services

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel opgesteld door de bestuursorganen van

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA (Overnemende vennootschap)

en de vennootschappen

CAR CARE SERVICE NV, KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA, FLANDERS FREEWAY SERVICES

BVBA, SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA en SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA

(Overgenomen vennootschappen)

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA (Overnemende vennootschap) en de vennootschappen CAR CARE SERVICE NV, KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA, FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA, SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA en SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA (Overgenomen vennootschappen) in onderling overleg volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van respectievelijk:

-'CAR CARE SERVICE NV

"KRUIBEKE FREEWAY SERVICES" BVBA

"FLANDERS FREEWAY SERVICES" BVBA

"SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES" BVBA

- "SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES" BVBA

(hierna ook de "Overgenomen Vennootschappen")

door "STATIONS SUPPORT SERVICES" BVBA

(hierna ook de "Ovememende Vennootschap")

zodat het gehete vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van Overgenomen Vennootschappen naar STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA overgaat.

De bestuursorganen van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA

en

de vennootschappen CAR CARE SERVICE NV, KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA, FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA, SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA en SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA

zetten dan uiteen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.RECHTSVORM  NAAM - DOEL  ZETEL

1.1. OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1.1.1.STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA, de Overnemende Vennootschap, werd opgericht onder de naam "ETABLISSEMENT JACQUES GENART", bij akte verleden voor notaris Etienne Michaux te Andenne op tweeëntwintig mei negentienhonderd vierentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op negen juni daarna onder nummer 1957-05

De Overnemende Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband zijn met het handel of de commerciële of industriële vertegenwoordiging van petroleum, cokes, steenkolen en alle producten die daarvan zijn afgeleid, en van naderen handelbare producten van welke aard ook.

Zij mag alle verrichtingen en handelingen stellen, alle commerciële, financiële, industriële, mobiliën- of immobiliën verrichtingen tot stand brengen die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met haar maatschappelijk doel, zelfs indien dit slechts ten dele het geval is, of die geschikt zijn om er de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag haal doel, zowel in België als in het buitenland, verwezenlijken door aile wijze en volgens de modaliteiten die haar de meeste aanpassende blijken. De lijst hierboven is voorbeeldend en niet beperkend."

De maatschappelijke zetel van de Overnemende Vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71.

De Overnemende Vennootschap heeft ais ondernemingsnummer 0425.729.931.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 19.000 EUR vertegenwoordigd door 250 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

1.2. OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN

1.2.1.CAR CARE SERVICE NV

CAR CARE SERVICE NV, de Overgenomen Vennootschap, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques Delcroix te Etterbeek op dertien december negentienhonderd vierenzeventig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig december daarna onder nummer 4782-3.

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel alle hoegenaamde activiteiten met betrekking tot autovoertuigen, met inbegrip van onderhoud, het herstellen, het wassen, de huur, verkoop en aankoop van zulke voertuigen, de handel in alle artikels, produkten en aanhorigheden en het leveren van alle diensten die, in de breedste zin, enige betrekking hebben tot voertuigen.

Ze mag, behalve de bovenbedoelde verrichtingen, handel drijven in alle andere produkten of goederen van enigerlei aard en zorg dragen voor de, al of niet kosteloze, levering van alle andere diensten, dit alles in enigerlei vorm die ze opportuun zal oordelen.

Ze mag; zowel in België als in den vreemde, alle verrichtingen en alle handelingen stellen, alle commerciële, financiële, industriële, mobiliën- of immobiliënverrichtingen tot stand brengen, die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met haar maatschappelijk doel, zelf indien dit slechts ten dele het geval is, of die geschikt zijn om er de realisatie van de bevorderen of te vergemakkelijken.

De maatschappij mag zich interesseren door fusie, participatie, opslorping of op enigerlei andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen met een doel dat met het hare overeenkomt of verwant is of waarvan het doel geschikt is om, al was het maar onrechtstreeks, de realisatie van het hare te bevorderen. Ze mag dan ook aire overeenkomsten aangaan voor samenwerking, rationalisatie, associatie of andere, met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel mag worden geïnterpreteerd of gewijzigd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder voorwaarden bepaald bij de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen en deze statuten."

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71.

De Overgenomen Vennootschap heeft als ondememingsnummer 0414.667.080.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 61.500 EUR vertegenwoordigd door 1.500 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

1.2.2.KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA

KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA, de Overgenomen Vennootschap, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Gilberte Raucq te Brussel op achtentwintig juni tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli daarna onder de nummers 06115709 en 06115710.

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van aile hoegenaamde activiteiten met betrekking tot autovoertuigen, met inbegrip van het onderhoud, het herstellen, het wassen, de huur, verkoop en aankoop van zulke voertuigen, de handel in alle artikels, produkten en aanhorigheden en het leveren van alle diensten die, in de breedste zin, einige betrekking hebben tot voertuigen.

Zij heeft bovendien als voornamelijk activiteit, de dienstlevering, de uitbating van tankstation en warenhuis, met daarin begrepen de verkoop van boekhandelsprodukten, tabacco's, voeding produkten en snacks.

Ze mag, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen en alle handelingen stellen, alle commerciële, financiële, industriële, mobiliën- of immobiliënverrichtingen tot stand brengen, die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met haar maatschappelijk doel, zelfs indien dit slechts ten dele het geval is, of die geschikt zijn om er de realisatie van de bevorderen of to vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich interesseren bij wijze van fusie, participatie, opslorping of op enigerlei andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen met een doel dat met het hare overeenkomt of verwant is of waarvan het doel geschikt is om, al was het maar onrechtstreeks, de realisatie van het hare te bevorderen. Ze mag dan ook alle overeenkomsten aangaan voor samenwerking, rationalisatie, associatie of andere, met dergelijke vennootschappen ondernemingen.

Het maatschappelijk doel mag worden geïnterpreteerd of gewijzigd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder voorwaarden bepaald bij het Wetboek van Vennootschappen en door de huidige statuten. "

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71.

De Overgenomen Vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0882.345.553.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 18.600 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

1.2.3.FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA

FLANDERS FREEWAY SERVICES, de Overgenomen Vennootschap, werd opgericht bij akte verleden vcor notaris Gilberte Raucq te Brussel op zeventien januari tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes februari daarna onder de nummers 20020206-75 en 76.

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hoegenaamde activiteiten met betrekking tot autovoertuigen, met inbegrip van het onderhoud, het herstellen, het wassen, de huur, verkoop en aankoop van zulke voertuigen, de handel in alle artikels, produkten en aanhorigheden en het leveren van alle diensten die, in de breedste zin, enige betrekking hebben tot voertuigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft bovendien als voornamelijk activiteit, de dienstlevering, de uitbating van tankstation en warenhuis, met daarin begrepen de verkoop van boekhandelsprodukten, tabacco's, voeding produkten en snacks.

Ze mag, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen en alle handelingen stellen, alle commerciële, financiële, industriele, mobiliën- of immobiliënverrichtingen tot stand brengen, die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met haar maatschappelijk doel, zelfs indien dit slechts ten dele het geval is, of die geschikt zijn om er de realisatie van de bevorderen of to vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich interesseren bij wijze van fusie, participatie, opslorping of op enigerlei andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen met een doel dat met het hare overeenkomt of verwant is of waarvan het doel geschikt is om, al was het maar onrechtstreeks, de realisatie van het hare to bevorderen. Ze mag dan ook alle overeenkomsten aangaan voor samenwerking, rationalisatie, associatie of andere, met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Het maatschappelijk doel mag worden geinterpreteerd of gewijzigd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de voorwaarden bepaald bij het Wetboek van Vennootschappen en door de huidige statuten. "

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71.

De Overgenomen Vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0476.731.739.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 18.600 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

1.2.4.SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA

SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA, de Overgenomen Vennootschap, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Sophie Maquet te Brussel op vijftien oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig oktober daarna onder nummer 0158768 .

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hoegenaamde activiteiten met betrekking tot autovoertuigen, met inbegrip van het onderhoud, het herstellen, het wassen, de

huur, verkoop en aankoop van zulke voertuigen, de handel in alle artikels, produkten en aanhorigheden en het leveren van alle diensten die, in de breedste zin, enige betrekking hebben tot voertuigen.

Zij heeft bovendien als voornaamste activiteit, de dienstlevering, de uitbating van tankstation en warenhuis, met daarin begrepen de verkoop van boekhandelsprodukten, tabacco's, voeding produkten en snacks.

Zij kan eveneens een restaurant en een hotel uitbaten.

Ze mag, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen en alle handelingen stellen, alle

commerciële, financiële, industriële, mobliën- of immobiliënverrichtingen tot stand

brengen, die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met haar maatschappelijk doel, zelfs

indien dit slechts ten dele het geval is, of die geschikt zijn om er de realisatie van de bevorderen of to

vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich interesseren bij wijze van fusie, participatie, opslorping of op enigerlei andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen met een doel dat met het hare overeenkomt of verwant is of waarvan het doel geschikt is om, al was het maar onrechtstreeks, de realisatie van het hare to bevorderen. Ze mag dan ook alle overeenkomsten aangaan voor samenwerking, rationalisatie, associatie of andere, met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Het maatschappelijk doel mag worden geïnterpreteerd of gewijzigd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de voorwaarden bepaald bij het Wetboek van Vennootschappen en door de huidige statuten."

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71.

De Overgenomen Vennootschappen heeft als ondernemingsnummer 0830.396.709.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 18.600 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

1.2.5.SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA

SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES, de Overgenomen Vennootschap, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Sophie Maquet te Brussel op vijftien oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig oktober daarna onder nummer 0158769

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hoegenaamde activiteiten met betrekking tot autovoertuigen, met inbegrip van het onderhoud, het herstellen, het wassen, de huur, verkoop en aankoop van zulke voertuigen, de handel in alle artikels, produkten en aanhorigheden en het leveren van alle diensten die, in de breedste zin, enige betrekking hebben tot voertuigen.

Zij heeft bovendien als voornaamste activiteit, de dienstlevering, de uitbating van tankstation en warenhuis, met daarin begrepen de verkoop van boekhandelsprodukten, tabacco's, voeding produkten en snacks.

Ze mag, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen en alle handelingen stellen, - alle commerciële, financiële, industriële, mobiliën- of irnmobiiliënverrichtingen tot stand brengen, die rechtstreeks of zijdelings in verband staan met haar maatschappelijk doel, zelfs

indien dit slechts ten dele het geval is, of die geschikt zijn om er de realisatie van de bevorderen of to vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich interesseren bij wijze van fusie, participatie, opslorping of op enigerlei andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen met een doel dat met het hare overeenkomt of verwant is of waarvan het doel geschikt is om, al was het maar onrechtstreeks, de realisatie van het hare to bevorderen. Ze mag dan ook alle overeenkomsten aangaan voor samenwerking, rationalisatie, associatie of andere, met dergelijke vennootschappen of

ondernemingen.

Het maatschappelijk doel mag worden geïnterpreteerd of gewijzigd door de algemene vergadering van de aandeelhouders onder de voorwaarden bepaald bij het Wetboek van Vennootschappen en door de huidige statuten.

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71.

De Overgenomen Vennootschappen heeft als ondernemingsnummer 0830.399.677.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 18.600 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

2.RUILVERHOUDING  OPLEG iN GELD

2.1. RUILVERHOUDING

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben 2 waarderingsmethoden in overweging genomen:

1. Net Equity waarde (boekhoudkundig eigen vermogen)

2. Fractiewaarde

2.1.1.CARE CARE SERVICE NV

" De net equity waarde van STATIONS SUPPORT SERVICES per 31 december 2012 bedraagt 1.460.884 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 5.843,5360 EUR.

De net equity van CAR CARE SERVICE NV per 31 december 2012 bedraagt 151.556 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 101,0373 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De fractiewaarde per aandeel van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA bedraagt 76,00 EUR. De fractiewaarde per aandeel van CAR CARE SERVICE NV bedraagt 41,00 EUR.

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA beschikt over aanzienlijke overgedragen winst daar waar CAR CARE SERVICE NV hier niet over beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enkel de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden. Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen:

-STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA heeft 250 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 5.843,5360 EUR (1.460.884 EUR /250 aandelen).

-CAR CARE SERVICE NV heeft 1.500 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 101,0373 EUR (151.556 EUR / 1.500 aandelen).

Op basis van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel CAR CARE SERVICE NV geeft recht op 0,0173 (afgerond) nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel:

CAR CARE SERVICE NV EUR 101,0373

----- -- = 0,0173 (afgerond)

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA. EUR 5.843,5360

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 1.500 aandelen CAR CARE SERVICE NV bijgevolg 25 nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA te worden uitgegeven, berekend als volgt:

1.500 X 0,0173 = 25,94 aandelen oftewel afgerond 25.

2.1.2.KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA

'De net equity waarde van STATIONS SUPPORT SERVICES per 31 december 2012 bedraagt 1.460.884 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 5.843,5360 EUR.

De net equity van KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA per 31 december 2012 bedraagt 147.935 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 1.479,3500 EUR.

" De fractiewaarde per aandeel van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA bedraagt 76,00 EUR. De fractiewaarde per aandeel van KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA bedraagt 186,00 EUR.

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA beschikt over aanzienlijke overgedragen winst daar waar KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA hier niet over beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enkel de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden. Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen:

-STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA heeft 250 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 5.843,5360 EUR (1.460.884 EUR / 250 aandelen).

-KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA heeft 100 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 1.479,3500 EUR (147.935 EUR 1 100 aandelen).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA geeft recht op 0,2532 (afgerond) nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel:

KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA EUR 1.479,3500

- 0,2532 (afgerond)

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA: EUR 5.843,5360

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 100 aandelen DE KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA bijgevolg 25 nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA te worden uitgegeven, berekend als volgt:

100 X 0,2532 = 25,32 aandelen oftewel afgerond 25.

2.1.3.FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA

" De net equity waarde van STATIONS SUPPORT SERVICES per 31 december 2012 bedraagt 1.460.884 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 5.843,5360 EUR.

De net equity van FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA per 31 december 2012 bedraagt 87.870 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 878,7000 EUR.

" De fractiewaarde per aandeel van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA bedraagt 76,00 EUR.

De fractiewaarde per aandeel van FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA bedraagt 186,00 EUR.

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA beschikt over aanzienlijke overgedragen winst daar waar FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA hier niet over beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enke! de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden. Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen: -STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA heeft 250 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 5.843,5360 EUR (1.460.884 EUR 1250 aandelen).

-FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA heeft 100 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 878,7000 EUR (87.870 EUR 1100 aandelen).

Op basis van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA geeft recht op 0,1504 (afgerond) nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel:

FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA EUR 70

-._78,70_.. - = 0,1504 (afgerond)

878,00

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA: EUR 5.843,5360

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 100 aandelen FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA bijgevolg 15 nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA te worden uitgegeven, berekend als volgt:

100 X 0,1504 = 15,04 aandelen oftewel afgerond 15.

2.1.4.SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De net equity waarde van STATIONS SUPPORT SERVICES per 31 december 2012 bedraagt 1.460.884 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 5.843,5360 EUR.

De net equity van SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA per 31 december 2012 bedraagt 67.149 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 671,4900 EUR.

" De fractiewaarde per aandeel van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA bedraagt 76,00 EUR. De fractiewaarde per aandeel van SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA bedraagt 186,00 EUR.

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA beschikt over aanzienlijke overgedragen winst daar waar SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA hier niet over beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enkel de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden. Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen:

-STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA heeft 250 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 5.843,5360 EUR (1.460.884 EUR ! 250 aandelen).

-SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA heeft 100 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 671,4900 EUR (67.149 EUR / 100 aandelen).

Op basis van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA geeft recht op 0,1149 (afgerond) nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel:

SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA EUR

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA:

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 100 aandelen SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA bijgevolg 11 nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA te worden uitgegeven, berekend als volgt:

100 X 0,1149 = 11,49 aandelen oftewel afgerond 11.

2.1.5.SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA

" De net equity waarde van STATIONS SUPPORT SERVICES per 31 december 2012 bedraagt 1.460.884 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 5.843,5360 EUR.

De net equity van SAINT-GHISLAIN STATION SERVICES BVBA per 31 december 2012 bedraagt 78.568 EUR (afgerond). De waarde per aandeel bedraagt derhalve 785,6800 EUR.

" De fractiewaarde per aandeel van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA bedraagt 76,00 EUR. De fractiewaarde per aandeel van SAINT-GHISLAIN STATION SERVICES BVBA bedraagt 186,00 EUR.

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA beschikt over aanzienlijke overgedragen winst daar waar de SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA hier niet over beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enkel de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden. Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen:

671,4900

- 0,1149 (afgerond)

EUR 5.843,5360

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA heeft 250 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 5.843,5360 EUR (1.460.884 EUR /250 aandelen).

-SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA heeft 100 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 785,6800 EUR (78.568 EUR / 100 aandelen).

Op basis van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA geeft recht op 0,1345 (afgerond) nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel:  0,1345 (afgerond)

SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA EUR 785,6800

STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA: EUR 5.843,5360

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 100 aandelen SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA bijgevolg 13 nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA te worden uitgegeven, berekend als volgt:

109 X 0,1345 = 13,45 aandelen oftewel afgerond 13.

2.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen.

3.UITREIKING VAN DE AANDELEN

De nieuwe aandelen STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA. Deze nieuwe aandelen zullen volledig volgestort als vergoeding van de overgang van het vermogen van elke van de Overgenomen Vennootschappen toegekend worden.

Zij zulten rechtstreeks worden uitgereikt aan de aandeelhouders van CAR CARE SERVICE NV, KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA, FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA, SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA en SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA.

De nieuwe aandelen zulten op naam zijn en zullen ingeschreven worden in het register van aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap door haar zaakvoerder.

4.DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

5.BOEKHOUDING

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit.

6.RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN / ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

Er zijn geen aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen die bijzondere rechten hebben. Er worden door de Ovememende Vennootschap dan ook geen rechten toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschappen.

Er zijn ook geen andere effecten dan aandelen.

7.BEZOLDIGING COMMISSARISSEN

De bezoldiging die zal warden betaald aan de commissarissen voor het opstellen van de bijzondere verslagen bedoeld in artikel 695 Wetboek van vennootschappen bedraagt 8.060 EUR.

8. BIJZONDERE VERGOEDING BESTUURDERS

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

9. BODEMSANERING

De Overgenomen Vennootschappen bezitten geen onroerend goederen noch zakelijke rechten of andere rechten waarop het Vlaamse of Waalse bodemdecreet of een andere decretale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 693 Wetboek van vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van CAR CARE SERVICE NV, KRUIBEKE FREEWAY SERVICES BVBA, FLANDERS FREEWAY SERVICES BVBA, SAINT-GHISLAIN FREEWAY SERVICES BVBA en SAINT-GHISLAIN STATIONS SERVICES BVBA met inbegrip van al haar activa en passiva, door STATIONS SUPPORT SERVICES BVBA voorleggen met het oog op het verlijden van de notariële akte.

Getekend te Ekeren op 11 juni 2013.

Edward Piket

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

03/12/2012
ÿþ Mat Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-tehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

1111111111II IIIIIIIII4985*







J



(Veergelegd ter griffie Van de Rechtbapk '

,~ ~I~

? ~ ir,rnri~~1i, op

~! f~rtli~~~tr?rlf ~^1i^ -

~,`n g q

~1 L 1`~~1\f LQ1~

Griffie

Ondernemingsnr : 0425729931

Benaming

(voluit) : CiTY STATIONS SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 7t

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld voor Meester Sophie MAQUET, Geassocieerde Notaris te Brussel,

op negen november tweeduizend en twaalf.

Geregistreerd twee bladen zonder renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette, Op 12 november

2012. Boek 39 blad 32 vak 13, Ontvangen Vijfentwintig euro (25). De eerstaanwezend inspecteur ai.

(getekend) W. ARNAUT.

Dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELEK BELGIUM" genoemd, met

maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Kapelsesteenweg 71,

... Hier vertegenwoordigd door de heer Dimitri HERBOSCH (...)

Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige vennoot van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "CITY STATIONS SERVICES" genoemd, met maatschappelijke zetel te 2180

Ekeren, Kapelsesteenweg 71, de volgende beslissingen heeft genomen

1. NAAMWIJZIGING

De enige vennoot beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Stations

Support Services".

Bijgevolg beslist de enige vennoot artikel 1 van de statuten te wijzigen om de tweede zin ervan te vervangen

door:

"Zij wordt "Stations Support Services" genoemd,"

II. ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

a) De enige vennoot neemt kennis van en aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap van de heer Jan VAN DER HAAR, wonende te 3823 GP Amersfoort (Nederland), De Marke 14.

b) De enige vennoot beslist te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap;

de heer Edward PIKET, wonende te 2352 JW Leiderdorp (Nederland), Sijpestein 25.

Het mandaat van de aldus benoemde zaakvoerder eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering

van tweeduizend dertien, en is onbezoldigd.

III. MACHTEN

De enige vennoot verleent aile machten:

- aan de zaakvoerders voor het uitvoeren van de over voorgaand onderwerp genomen beslissing;

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van

alle nodige formaliteiten bij alle bevoegde administraties.

Wordt aangesteld

de heer Dimitri HERBOSCH, wonende te 2540 Hove, Azalealei 36, (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Meester Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : CO, volmacht, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~ff In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik F3, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111111111111 1111111 iA

'12138626*

Neergelegd ier griffie van de Retdrf tt& vanitoophandel to Antwerpen, op

21 31112 IZ

Griffie

Ondernemingsnr : 0425.729.931

Benaming

(voluit) : City Stations Services

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming

uittreksel van het proces verbaal van de algemene vergadering van 29 juni 2012

5.Statutaire benoemingen

De algemene vergadering beslist eenparig het mandaat van de zaakvoerders te hernieuwen tot de volgende gewone algemene vergadering

-De heer Jan van der Haar, De Marke 14, NL-3823 GP Amersfoort;

-De heer Geoffrey Gobraiville, Clos des Mésanges 7,13-4052 Beaufays ;

-De heer Paul Siemelink, Vlinderplein 4, NL-2805 KH, Gouda.

De enige vennoot neemt er notitie van dat de heer Omer Tuma (N-A02091) de vertegenwoordiger wordt van Ernst & Young bedrijfsrevisoren, Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout vanaf heden,

Jan van der Haar

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.07.2012 12372-0467-032
19/10/2011
ÿþ r ( II J IIl_.~"'~LR~ O~ 'Yod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffeerge;egd ter griffie van de Rechtbarrá van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie g a OKT. 2011

lUit IIflIII 10 1II~III N

*11157863*

v

beh aa Be Sta;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0425.729.931

Benaming

(voluit) : City Stations Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

" Onderwerp akte : Statutaire benoemingen - ontslagen uittreksel van het proces verbaal van de algemene vergadering van 30 juni 2010

Statutaire benoemingen

De algemene vergadering beslist de benoeming van de heer P. Siemelink van d.d. 10 maart 2011 te bekrachtigen.

De algemene vergadering beslist eenparig het mandaat van de zaakvoerders te hernieuwen tot de volgende gewone algemene vergadering :

-Monsieur Jan van der Haar, De Marke 14, NL-3823 GP Amersfoort;

-Monsieur Geoffrey Gobraiville, Clos des Mésanges 7, B-4052 Beaufays ;

-Monsieur Paul Siemelink, Vlinderplein 4, NL-2805 KH, Gouda.

De enige vennoot beslist om als commissaris aan te stellen Ernst & Young bedrijfsrevisoren, Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, bedrijfsrevisor. De duur van het mandaat is drie jaar eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2014. De honoraria werden vastgesteld op 5.000 E.

Paul Siemelink

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nelugelegd ter orne van do

Rechtbank van Kflophandol te Antwerpen

op G 5 SE}'. 2811

GR4iprlftier.

1111*1 m94i90*

ia

Vo beho aan Belg Staat

III



Ondernemingsnr : 0425.729,93 t

Benaming

(voluit) City Stations Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen -

uittreksel van het proces verbaal van de algemene vergadering van 30 juni 2010

Statutaire benoemingen

De algemene vergadering beslist de benoeming van de beer P. Siemelink van d.d. 10 maart 2011 te bekrachtigen.

De algemene vergadering beslist eenparig het mandaat van de zaakvoerders te hernieuwen tot de volgende gewone algemene vergadering :

-Monsieur Jan van der Haar, De Marke 14, NL-3823 GP Amersfoort;

-Monsieur Geoffrey Gobraiville, Clos des Usanges 7, B-4052 Beaufays ;

-Monsieur Paul Siemelink, Vlinderplein 4, NL-2805 KH, Gouda.

De enige vennoot beslist om als commissaris aan te stellen Ernst & Young bedrijfsrevisoren, Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door de heer Patrick Rottiers, bedrijfsrevisor. De duur van het mandaat is drie jaar eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van 2014. De honoraria werden vastgesteld op 5.000¬

Jan van der Haar

Zaakvoerder

Op de taaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 05.07.2011 11262-0046-030
01/07/2011
ÿþ Mod 2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b1 111111,11,1111!1j111111j1111!1111 Nee3Pgeiegrr fer griffie vr1>1

E St K~phonde! te " '4niw,e~ ~ ~k

Griffie 21 JUNI 1011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0425.729.931

Benaming

(voluit) : City Stations Services

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

Onderwerp akte : statutaire benoemingen - ontslagen

Uittreksel van het PV van de vergadering van het college van zaakvoerders van City Stations Services op 10 maart 2011 om 16:30 uur

1.Statutaire benoeming

Ontslag

i.Het college van zaakvoerders neemt notitie van het ontslag van de heer H.P. van de Poll als zaakvoerder

met ingang op 1 november 2010. Zijn ontslagbrief blijft hieraangehecht.

- Benoeming

iDe heer P.J. Siemelink, Vlinderplein 4, 2805 KH Gouda, wordt als zaakvoerder benoemd vanaf 28 februari 2011 te benoemen voor een periode eindigend op de volgende gewone algemene vergadering uiterlijk te houden op 30 juni 2011.

2. Machten

De voorzitter verklaart dat door diverse personeelswijzigingen, het nodig wordt geacht om aan bepaalde personen speciale machten toe te kennen.

De aanwezige leden van het college van zaakvoerders hebben eenparig beslist om alle voorheen toegekende machten te annuleren en te vervangen door de hierna bepaalde machten, zonder dal hieraan enige vergoeding is verbonden.

Machtigen de heer Thijs Murk, Teamleader HR Operations, tot de hierna bepaalde bijzondere machten:

- briefwisseling voeren met alle bevoegde autoriteiten voor alle zaken met betrekking tot personeelszaken; - ondertekenen van formulieren en verklaringen aan de bevoegde instanties mei betrekking tot personeelszaken;

- ondertekening van tewerkstellings- en arbeidsovereenkomsten en andere documenten met betrekking tot de benoeming of het ontslag van vertegenwoordigers van de vennootschap, alsook de vaststelling van hun lonen en wedden en de bepaling van hun functies.

Daartoe alle akten, processen-verbaal en stukken tekenen, woonst kiezen, volmacht verlenen, in de plaats stellen en, in het algemeen, het nodige doen.

Jan van der Haar

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2010 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 13.08.2010 10410-0355-028
23/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 16.07.2010 10318-0422-028
01/12/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 13.11.2009, DPT 26.11.2009 09864-0215-029
08/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 24.06.2008, DPT 31.07.2008 08502-0311-025
31/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 28.06.2007, DPT 24.07.2007 07445-0390-025
08/06/2015
ÿþMM wart 11.1

rr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

28 MEI 2015

afdeamewerpen

Ondernemingsnr : 0425.729.931

Benaming

(voluit) : Stations Support Services

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag en benoeming

uittreksel uit de buitengewone aandeelhoudersvergadering dd, 30 april 2015:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De twee aandeelhouders handelend voor de algemene vergadering keuren de volgende beslissing goed:

(1)De twee vennoten besluiten om kennis te nemen van het ontslag van de heer E.M. Piket als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang op datum ondertekening en hem kwijting te verlenen met betrekking tot de uitoefening van zijn mandaat in het lopende financiële jaar.



(2)De twee vennoten besluiten om mevrouw V.A.R. Nelissen Grade, Keizerstraat 14, 1560 Hoeilaart, te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang op datum van ondertekening voor onbepaalde duur. Het mandaat van deze zaakvoerder is onbezoldigd.

(3)De twee vennoten besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw S.C. van der Loo, woonplaats kiezende te Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren, om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatie- en neerleggingsverplichtingen ingevolge bovenstaande besluiten.

Deze volmacht houdt in dat volmachtdrager aile noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze publicatie- en neerleggingsverplichtingen.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2006 : BL460457
15/09/2006 : BL460457
27/07/2006 : BL460457
01/08/2005 : BL460457
22/07/2005 : BL460457
02/08/2004 : BL460457
06/08/2015
ÿþZetel : Kapelsesteenweg 71, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming

uittreksel uit de aandeelhoudersvergadering dd.18 juni 2015

5.Benoeming commissaris

De algemene vergadering beslist om als commissaris te herbenoemen Ernst & Young bedrijfsrevisoren, Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door Omer Turna, bedrijfsrevisor. De duur van het mandaat is drie jaar startend op de dag van ondertekening van deze vergadering en eindigend op de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap van 2018, De honoraria worden vastgesteld op E 5.500,00.

De algemene vergadering besluit een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw S. van der Loo, woonplaats kiezende te Kapelsesteenweg 71 te (2180) Ekeren, om afzonderlijk te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de publicatie- en neerleggingsverplichtingen ingevolge bovenstaande besluiten. Deze volmacht houdt in dat volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze publicatie-en neerleggingsverplichtingen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 1 863*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4

MU 2015

afdePietêtwErpen

Ondernemingsnr : 425.729.931 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

STATIONS SUPPORT SERVICES

Voorbehouden

aan het Belgisch.

5taatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2003 : BL460457
23/09/2003 : BL460457
24/12/2002 : BL460457
04/10/2002 : BL460457
19/12/2001 : BL460457
31/05/2001 : BL460457
10/11/2000 : BL460457
25/01/2000 : BL460457
01/08/1990 : BL460457
22/11/1989 : BL460457

Coordonnées
STATIONS SUPPORT SERVICES

Adresse
KAPELSESTEENWEG 71 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande