STEFAN LAURIJSSEN

Divers


Dénomination : STEFAN LAURIJSSEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 635.641.394

Publication

21/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit de onderhandse akte van 17 augustus 2015 dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht, genaamd "Stefan Laurijssen" tussen de hiernagenoemde vennoten:

- De heer Stefan LAURIJSSEN wonende te 2560 Nijlen, Hellevoortstraat 23, die zal optreden als beherend vennoot

- De heer Marcus Karel Elisabeth (roepnaam: 'Marc') LAURIJSSEN wonende te 2560 Nijlen, Hellevoortstraat 23, die zal optreden als stille vennoot.

Dit doel omvat meer bepaald het vervullen van burgerlijke opdrachten voor rekening van een bedrijfsrevisor. Wanneer het gaat om een opdracht bedoeld in de artikelen 34 1º, 2º en 6 º of 48 van de wet van 1999 betreffende de boekhoudkundig en fiscale beroepen, wordt deze opdracht uitgeoefend in naam van een vennoot die krachtens deze bepalingen is gemachtigd om deze opdracht uit te voeren.

De vennootschap mag alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag voorts investeren in roerende en onroerende goederen om haar patrimonium te beheren. Zij mag meer bepaald overgaan tot de aankoop, het beheer en de verkoop van alle roerende en onroerende waarden, alle mogelijke maatschappelijke rechten en meer in het algemeen, alle verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde roerende en onroerende waarden waarbij de onroerende en roerende goederen zowel kunnen verworven in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom en alle mogelijke rechten terzake, in de mate dat de betreffende activiteit niet de aard aanneemt van een aanvullende commerciële activiteit.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van dezen:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van alle burgerlijke dienst- of adviesverlenende opdrachten die door een bedrijfsrevisor mogen worden vervuld, met uitzondering van de opdrachten waarvan de uitvoering door of krachtens de wet is voorbehouden aan de bedrijfsrevisoren en, meer in het algemeen, van alle revisorale opdrachten met betrekking tot financiële overzichten verricht in uitvoering of krachtens de wet.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2560 Nijlen, Hellevoortstraat 23

De bedrijfsrevisoren vennoten brengen hun beroepswerkzaamheden in als bedrijfsrevisor, met inbegrip van hun recht op honoraria die uit deze werkzaamheid voortvloeien.

Met inachtneming van bovenstaande vermelding heeft de vennootschap ook het burgerlijk doel in eigen naam en

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Stefan Laurijssen

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Gewone Commanditaire

Vennootschap

Zetel : Hellevoortstraat 23

*15313678*

Luik B

2560

België

0635641394

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nijlen

Griffie

Neergelegd

19-08-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

voor eigen rekening het verlenen van bijstand, advies, onderricht en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, vermogensbeheer, beleggingen en het besturen van vennootschappen, financieel, technisch, commercieel, administratief, organisatorisch of strategisch van aard, dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, vereningen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Algemene bepaling

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd zijn door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op de tweede maandag van de maand juni om 18.00 uur. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden, op hetzelfde tijdstip. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2016.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tienduizend euro (10.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het volledig kapitaal is in geld onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam. De inbreng van de stille vennoot is volstort en bedraagt 100,00 EUR.

De benoeming gebeurt door de algemene vergadering. Het mandaat is bezoldigd behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot eerste statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten: de heer Stefan LAURIJSSEN, die dit mandaat aanvaardt.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zijn beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan handelen zij als college en worden alle beslissingen met meerderheid van

stemmen genomen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (al dan niet statutaire) zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2015.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Voor eensluitend uitreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Stefan LAURIJSSEN

Beherend vennoot - zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
STEFAN LAURIJSSEN

Adresse
HELLEVOORTSTRAAT 23 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande