STEIJLEN & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEIJLEN & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.548.021

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 27.02.2014 14049-0112-009
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 28.02.2013 13055-0448-009
17/10/2012
ÿþ Mctl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T-

111

" iai1)isoa"

.

,,,, 'S OKT: 2412

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833548021

Benaming

(voluit) : Steijlen & Partners

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 HEEVERLE, TIENSESTEENWEG 90

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 1 april 2012 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Berthoustraat, 56 B te 2430 LAAKDAL en dit vanaf 15 april 2012.

Bjorn STEIJLEN

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam enrhoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

10/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11301023*

Neergelegd

08-02-2011

Griffie

0833548021

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Steijlen & Partners

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Tiensesteenweg 90 bus 0001

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 7 februari 2011 vóór registratie , dat door :

De Heer STEIJLEN Bjorn, van Belgische nationaliteit, geboren te Geel, op eenentwintig juni duizend negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 3001, Leuven, Tiensesteenweg, 90 en 2. De Heer STEIJLEN Luc, van Belgische nationaliteit, geboren te Aalst, op twaalf februari duizend negenhonderddrieënvijftig, wonende te 2440, Geel, Kanaaldijk, 20 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met onder meer de volgende bepalingen:

Naam : Steijlen & Partners

Zetel : Tiensesteenweg, 90, 3001 Leuven

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volgestort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), in geld

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo :

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze in geval van vereffening:

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar zoals vastgelegd in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig (evenals latere aanvullingen en wijzigingen daaraan), omvattende ondermeer het uitvoeren van alle vastgoed- en immobiliënverrichtingen, zoals ondermeer het verwerven en vervreemden, afbreken, bouwen en verbouwen, huren, verhuren en onderverhuren, het nemen en verlenen van optierechten, beheren, uitbaten, promoten, omvormen, renoveren en valoriseren, ruilen, ordenen, verkavelen, inrichten en uitrusten evenals de projectontwikkeling van en in verband met alle onroerende goederen en rechten, handelsfondsen en  zaken en aandelen van vastgoed- of patrimoniumvennootschappen met inbegrip van de onroerende leasing en aanverwante rechten evenals het optreden als makelaar en/of bemiddelaar in onroerende transacties, goederen, persoonlijke of zakelijke rechten evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooïngswerken door onderaannemers.

2. Het waarnemen van rentmeesterschap (syndicschap van onroerende goederen in medeëigendom) evenals het algemeen beheer van gebouwen (property management), alle service-verlening met betrekking tot syndicale aangelegenheden bij gebouwen alsmede bij de verhuring en het onderhoud ervan;

3. De expertise, adviesverlening en agentuur in verband met onroerende goederen en handelsfondsen;

4. De activiteit van tussenpersoon in de handel, omvattende de makelaars en "traders" in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs evenals het in- en uitvoeren van alle om het even welke handelsgoederen.

5. Het beheren van bedrijven in het algemeen en van patrimonium- of vastgoedvennootschappen in het bijzonder, ondermeer door het uitvoeren van of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, ondermeer door het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersmandaten en opdrachten zoals de functies van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, lid van het directie- of enig ander comité of vereffenaar.

6. De uitbating van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer in het algemeen en op het vlak van economische, handels-, en sociale aangelegenheden in het bijzonder.

7. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en

spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer- en beleggingsadvies.

8. De groot- en kleinhandel, evenals de in- en uitvoer, huur en verhuur, onderhoud, herstelling, bewerking en verwerking van alle kleding, textiel- en lederwaren, accessoires, mercerie-artikelen, huishoud- en tafellinnen, beddegoed, (bad)handdoeken evenals alle mode-, toilet- en luxe-artikelen.

9. De groot- en kleinhandel, evenals de in- en uitvoer van alle artikelen voor binnenhuisinrichting en decoratie zoals tapijten, vloer- en wandbekleding, fantasie-artikelen, kunstvoorwerpen en artikelen voor huishoudelijke

uitrusting.

10. Verhuizingen en aanlevering van verhuismateriaal.

11. Conceptontwikkeling, adviesverstrekking en consultancy in security en beveiliging.

12. Ontwerpen, uitwerken, coördinatie, organisatie en beheer van evenementen, trainingen, cursussen en opleidingen.

13. Het verlenen van advies,praktische hulp en consultancy aan de bedrijven in verband met public relations, communicatie ,HR, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Jaarvergadering  toelating  stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede donderdag van de maand december om 17 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, zoals aangeduid in de oproepingen.

Overgangsbepalingen

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten in 2012

2. De eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2012.

3. Benoeming zaakvoerder(s)

Is benoemd tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De Heer STEIJLEN Bjorn, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd.

4. Benoeming commissaris.

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, is besloten om geen commissaris te benoemen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: de uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.12.2015, NGL 29.01.2016 16031-0125-011

Coordonnées
STEIJLEN & PARTNERS

Adresse
BERTHOUSTRAAT 56B 2430 LAAKDAL

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande