STEMPELTEMPEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEMPELTEMPEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.288.539

Publication

17/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 188931*

Ondernemingsnr : 0893.288.539 Benaming

(voluit) : STEMPELTEMPEL

(verkort) "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Uitbreidingsstraat 84 bus 3, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en Vereffening in een akte

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven te Riemst/Kanne op vier november tweeduizend en dertien, geregistreerd drie bladen geen verzending(en), te Bilzen op zeven november tweeduizend en dertien, Boek 5/679 blad 93 vak 12, Ontvangen de som van vijftig komma nul nul euro (¬ 50,00), De Ontvanger, E.A. Inspecteur R. Snijders (volgt de handtekening), dat volgende beslissingen genomen werden.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME. STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door nagenoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig, september tweeduizend dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive,> om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", met zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0867.710.728 en gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0867.710.728, gerechtelijk arrondissement Leuven, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te B3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Dag hmael 11 bus 1, luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele> normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2013, opgesteld door: het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «STEMPELTEMPEL», verklaart ondergetekende, de` heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend ais permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat

DDe staat van activa en passiva per 30 september 2013, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 11.142,62 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 11.142,62 EUR, de. toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar,

Gin deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

oDeze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «STEMPELTEMPEL» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 28 oktober 2013".

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank sifon Koopharº%dej te Arntwerpen, op

Griffie ~ 5 DËC n13

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het . Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan,

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) ten aanzien van derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

DERDE BESLUIT ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennoot-'schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 2600 Berchem, Uitbreidingsstraat 84 bus 3.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Kees Uppenkamp, wonende te 4254 LT Sleeuwijk (Nederland), Woudrichemsedijk 4, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VIERDE BESLUIT  KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist (voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen) om de zaakvoerder, voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op heden volledige kwijting zonder voorbehoud noch reserve te verlenen.

VIJFDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte Fiduciaire die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

Mejuffrouw Leen Petré;

Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte

het bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief en het verslag van de

bedrijfsrevisor

gecoördineerde statuten

onderhandse volmacht

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizip van de per$o(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso = Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 15.07.2013 13308-0247-010
25/06/2013
ÿþMod Word 11.1

I~ises+= ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kaalste! ter griffie van 'cie

Rechtbank van fhop lep" te Antwerpen op

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.288.539

Benaming

(voluit) : STEMPELTEMPEL

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uitbreidingstraat 84 bus 3 te 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 6/06/2013

De vennoten nemen met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten aan:

(1) Ontslag van de heer Marco Verkuiji als niet-statutaire zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf de datum van deze schriftelijke besluitvorming,

(2) Herroeping van alle volmachten toegekend door de Vennootschap aan de heer Marco Verkuijl, inclusief maar niet beperkt tot deze toegekend tijdens de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 juni 2010.

(3) Benoeming van de heer Kees Uppenkamp ais zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf de datum van deze schriftelijke besluitvorming.

(4) Machtiging aan elke zaakvoerder van de Vennootschap, alsook aan Inge Stiers of iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, ten dien einde woonplaats kiezende te Tervurenlaan 268A, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling en subdelegatie, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van alle neerleggings- en publicatievereisten.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.06.2012 12234-0601-010
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.07.2011 11320-0054-010
27/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.10.2010, NGL 25.10.2010 10586-0331-010
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 25.06.2009 09297-0200-009

Coordonnées
STEMPELTEMPEL

Adresse
UITBREIDINGSSTRAAT 84, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande