STEP CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEP CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.497.741

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 30.07.2014 14360-0537-011
13/01/2014
ÿþm°d 1 i.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, 4&

0 2 JAN 2a4,4

Griffie

A012742

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0822.497.741

Benaming (voluit) ; SteP CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Solvynsstraat 34

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BEKRACHTIGING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN.

tilt het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " SteP CONSULT ", gevestigd te 2018 Antwerpen, Solvynsstraat 34, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op dertig december tweeduizend en dertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

I.De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk haar met unanimiteit der stemmen genomen besluit van 30 november 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend, welk besluit letterlijk luidt als volgt:

Op aanbeveling van de zaakvoerder en na de nodige vaststellingen wordt beslist om een tussentijds dividend uit te keren in overeenstemming met artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

Daartoe zal overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92 een bedrag van in totaal negentigduizend negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 90.933,33) worden onttrokken aan de belaste reserves zoals deze ten Laatste op 18 mei 2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering teneinde het bedrag verkregen door de aandeelhouders, na afhouding van de roerende voorheffing van 10 %, hetzij éénentachtigduizend achthonderd veertig euro (¬ 81.840,00), integraal onmiddellijk op te nemen in het kapitaal van de vennootschap in het kader van een kapitaalverhoging door inbreng ln natura waarop de bestaande aandeelhouders zullen inschrijven in verhouding tot hun aandelenparticipatie. De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen tot zulke kapitaalverhoging zal eerstdaags voor een notaris worden gehouden.

Elke aandeelhouder individueel bevestigt voorafgaandelijk en uitdrukkelijk in te stemmen met dit besluit en te willen deelnemen aan de hiervoor bedoelde kapitaalverhoging met toepassing van artikel 537 WIB92 ten belope van het maximale nettobedrag van het tussentijdse dividend dat hem toekomt.

De datum van de betaalbaarstelling wordt bepaald op datum van dit besluit.

De bekrachtiging van dit besluit kadert in de besluitvorming hierna genomen, vermits dit besluit met de hierna genomen besluiten onlosmakelijk is verbonden.

II.De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in natura als volgt:

Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

i.Voorwerp van de inbreng:

*een schuldvordering in rekening-courant in voordeel van de voornoemde aandeel-houders, voor een totaal bedrag van éénentachtigduizend achthonderd veertig euro (¬ 81.840,00).

Deze schuldvordering is ontstaan na het toekennen aan de vennoten van een bruto-dividend van negentigduizend negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 90.933,33), waarover een roerende voorheffing van tien procent (10 %) werd ingehouden, waardoor een netto-dividend van éénentachtigduizend achthonderd veertig euro (¬ 81.840,00) is bekomen, welke thans zal worden vastgeklikt als belaste reserve in de zin van artikel 537 WIB '92.

ii. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder de dato 29 november 2013, waarin het belang van de nagemelde inbreng in natura worden toegelicht en het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Parmentier Guy te 2900 Schoten, Theofiel van Cauwenbergslei 12A, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 15 december 2013.

Dit verslag besluit als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot

toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid STeP CONSULT door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kaptaalverhoging, dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconornisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien erg een nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 440 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid STeP CONSULT, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij wille er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 15 december 2013"

De alhier aanwezige vennoten verklaren een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

iii.Voorwaarden en besluit van een kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen door gemelde inbreng in natura met EENENTACHTIGDUIZEND ACHTHONDERD VEERTIG EURO (¬ 81.840,00) om het te brengen op HONDERD DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO (¬ 100.440,00) door creatie van vierhonderd veertig (440) nieuwe aandelen en dit middels inbreng van de hierna beschreven schuldvorderingen door de heer Steven Adams en mevrouw Veerle Soetewey, beiden wonende te 2018 Antwerpen, Solvynsstraat 34, welke alhier zijn tussengekomen en verklaard hebben, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag, de inbreng te willen doen van hun schuldvorderingen in rekening-courant voor een totaal bedrag van éénentachtigduizend achthonderd veertig euro (¬ 81.840,00) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag.

Als tegenprestatie worden zij vergoed door toekenning van aandelen, ieder in verhouding van hun aandelenbezit:

a) aan de heer Steven Adams tweehonderd twintig (220) aandelen,

b) aan mevrouw Veerle Soetewey tweehonderd twintig (220) aandelen,

Hetzij in totaal: vierhonderd veertig (440) aandelen.

Zij verzoeken ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele te willen akteren dat voormelde schuldvorderingen zijn ontstaan na het toekennen aan hen als vennoten van een bruto-dividend van negentigduizend negenhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 90.933,33), waarover een roerende voorheffing van tien procent (10 %) werd ingehouden, waardoor een netto-dividend van éénentachtigduizend achthonderd veertig euro (¬ 81.840,00) is bekomen, welke thans ingevolge deze kapitaalverhoging zal worden vastgeklikt als belaste reserve in de zin van artikel 537 WIB '92.

Voorwaarden van de inbreng

1. De schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen schuldvordering.

3. De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de schuldvordering en vrij te zijn deze in te brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden.

4. De inbrenger verklaart dat er geen procedures hangende zijn met betrekking tot een betwisting over het eigendomsrecht van deze schuldvordering

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De leden van de vergadering verzoeken Mij, Notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging integraal is verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd gebracht op honderd duizend vierhonderd veertig euro (¬ 100.440,00).

III.De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissing door aanpassing en vervanging van artikel 5 van de statuten als volgt:

Artikel 5 -- Kapitaal - Aandelenregister :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voot" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Nt' Voor-

4behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod111

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG

EURO (¬ 100.440,00) en is verdeeld in vijfhonderd veertig aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn

genummerd van één tot en met vijfhonderd veertig.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van

de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de

onderschreven aandelen.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd :

1 afschrift+coordinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013
ÿþ Mol P6F 11,1

~~ 97r J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. Vin Lüik B"vër"rrielden : eecto : naam enhoedanigheid van de mstrumeniterende notaris, hëiiij van de perrsë(ü)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudi aan he Belgisc Staatsbl

IIVNrNNVWIIWIIN~MII

*1309445

IA

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

12 JUNI 2013

Griffie

u

Ondememingsnr : 0822,497.741

Benaming (voluit) : STeP CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Capiaumontstraat 23, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwees{en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders wordt met ingang vanaf 23 mei 2013 de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel verplaatst van de Generaal Capiaumontstraat 23 te 2600 Berchem naar de Solvynsstraat 34 te 2018 Antwerpen.

ADAMS Steven SOETEWEY Veerle

Zaakvoerder Zaakvoerder

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 10.06.2013 13159-0297-011
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 31.07.2012 12364-0175-011
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.06.2011 11257-0300-010

Coordonnées
STEP CONSULT

Adresse
SOLVYNSSTRAAT 34 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande