STEPS4IT

Société en commandite simple


Dénomination : STEPS4IT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 823.854.058

Publication

06/02/2013
ÿþ Mcd POF 11.1

`r..7t_~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il 11111VIU1111

be a Bi st~

in

t'ergeÎsgd fer griffio van de ffedfht7tik >~ KoepEtandol ta Antwerpen, op

2 4 JAN 10b

Griffie

Ondememingsnr : 0823.854.058

Benaming (voluit) : STBPS41l

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : de Prolistraat 8, 2930 Brasschaat, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte; Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder Tekst :

Verslag van de buitengewone algemene vergadering van 2/01/2013:

Wijziging van het maatschappeliike doel:

Informaticadiensten in de meest ruime zin. Aan- en verkoop van roerende goederen in de meest ruime zin, zowel klein- als groothandel en in binnen- en buitenland. Alle diensten met betrekking tot licht- en sterkstroominstallaties en het verzorgen van belichting en geluidsinstallaties in de meest diverse toepassingen. Het beheer en het verwezenlijkingen van alle commerciële, publicitaire en promotionele activiteiten. Alle diensten in verband met geluidsopnamen en adviesbureau voor de verdeling en verdediging van auteursrechten en licenties. De vennootschap heeft de mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en belangen te nemen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap kan handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan diensten uitoefenen met betrekking tot projecten, beheer, commerciële activiteiten en activiteiten met betrekking tot personeel. Deze audit, consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vorm voorkomen, en dit op aile niveaus, van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. De vennootschap mag het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag aile handels-,nijverheids-, financiële-, burgerlijke- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zowel in België als in bet buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen. De vennootschap mag alle brevetten, licenties en handeismer-ken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten met dergelijke onder- nemingen, verenigingen of vennootschappen strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen.

Op de laatste b[i. van LuTk. vermelden : "Recto : hfaam en hoedanigheid van de instrumenferende notans Fiëtzi ~~ri --------------------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luttt - vervolg

Mod FDF 11,1

Benoeming bijkomend zaakvoerder:

Aanstelling vanaf heden als zaakvoerder die aanvaard: pieter Smets, de Prolistraat 8 te 2930

Brasschaat.

Voor eensluidend,

Peter Smets

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STEPS4IT

Adresse
DE PROLISTRAAT 8 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande