STOCKHUIS SMITS & SOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STOCKHUIS SMITS & SOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.872.009

Publication

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 27.09.2012 12585-0328-016
02/12/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 25.11.2011 11619-0163-016
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 25.10.2011 11590-0550-016
20/01/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Iul1~~~uu~1u~u!ui

" 11010911

Fieletelegd tel grcifie vu de

Reclemk I;bept,tlàI te Niwerpen

op 11 10 7i111 Griffer, GriPPler,

;; Ondernemingsnr : 0442.872.009 ,.

Benaming : Stockhuis Smits & Som

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Liersesteenweg 162

2520 Ranst

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 22 december 2010, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stockhuls Smits & Som met zetel te 2520 Ranst, Liersesteenweg 162, BTW nummer BE

442.872.009- RPR Antwerpen 0442.872.009. 3i Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen is beslist :

1. De omzetting van de besloten vennootschap met beperkte ü aansorake_liikheidt met ingang van heden, in een naamloze vennootschap.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stockhuis Smits & Som" om te zetten in een naamloze vennootschap "Stockhuis Smits 8( Som", met ingang van heden.

De naamloze vennootschap Stockhuis Smits & Som is de voortzetting van!; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stockhuis Smits & Som, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de ;± i! vennootschap per 30 september 2010, waarvan de staat opgenomen werd in li nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stockhuis Smits & Som, worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap Stockhuis Smits & Som.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de naamloze vennootschap Stockhuis Smits & Som.

De naamloze vennootschap Stockhuis Smits & Som zal de boekhouding en de boeken die door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Stockhuis Smits & Som gehouden werden, voortzetten.

De honderd aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij thans bezitten in de omgezette besloten vennootschap met

;_t~epe_rkte _aansp.Takelij.kheid_Stockh_uis;Smits=& Sorry. _. __ __ _ ___ ____________

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stockhuis Smits & Som aldus omgezet in een naamloze vennootschap, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

2. Aansluitend bij Dun 1 van de agenge. bespreking van: a) Verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2010 hetzij minder dan drie maanden voordien. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

jVerslag van de bedrijfsrevisor

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren luiden als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt , bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm in een naamloze vennootschap van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 September 2010, die het bestuursorgaan van Stockhuis Smits & Som BVBA heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, dienen wij ons te onthouden over een oordeel of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Reden is dat wij door onze aanstelling na balansdatum niet in de mogelijkheid waren 5 de voorraad handelsgoederen fysisch te controleren. Door het relatieve belang van deze balanspost en het feit dat een eventuele wijziging direct effect heeft op het eigen vermogen van de vennootschap dienen wij ons te onthouden over dé mogelijkheid dat er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief .

Het netto-actief volgens deze staat van 30 September 2010 bedraagt EUR 276.485,04 is wat hoger is dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 24.789,35.

(getekend),°Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, Bedrijfsrevisor"

3. KaDitaalverhooinq

a. De algemene vergadering beslist eenparig om het kapitaal te verhogen met een bedrag .van vijfenvijftigduizend tweehonderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 55.210,65) om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR) op tachtigduizend euro (C 80.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves.

b. De algemene vergadering beslist naar aanleiding van deze kapitaalverhoging, geen nieuwe aandelen te creëren.

De algemene vergadering beslist eenparig om twee categorieën van aandelen te creëren, namelijk aandelen klasse A en aandelen Klasse B.

De algemene vergadering beslist eenparig om de tachtig aandelen die in het bezit zijn van de echtgenoten Smits-Som voornoemd te kwalificeren als aandelen klasse A, en de twintig aandelen die in het bezit zijn van de heer Smits Jacques en Smits Agnes ieder voor de onverdeelde helft in volle

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

- Voor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisèh

Staatsblad

eigendom te kwalificeren als aandelen klasse B.

Artikel 5 van de statuten met betrekking tot het kapitaal wordt ingevolge de hierboven genoemde beslissingen als volgt aangepast :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen. De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, te weten de klassen A en B (hierna "Klasse A" en "Klasse B").

Het register van aandelen bepaalt tot welke klassen de aandelen behoren.

Onverminderd de overdrachtsbeperkingen uiteengezet in artikel 9 van deze statuten, geldt bij overdracht van de aandelen het volgende:

- elke geldige overdracht van aandelen door een aandeelhouder klasse A (een "aandeelhouder klasse A") naar een aandeelhouder van klasse B (een "aandeelhouder klasse B"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen klasse B;

- elke geldige overdracht van aandelen door een aandeelhouder klasse B naar een aandeelhouder klasse A, zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen klasse A;

" bij een overdracht van aandelen aan een derde, dit is geen Aandeelhouder Klasse A, noch een Aandeelhouder Klasse B, veranderen de overgedragen aandelen niet van klasse, behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering genomen volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en desgevallend met toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten, hebben de houders van Klasse A en de houders van Klasse B dezelfde rechten."

c. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoginq

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig

onderschreven is en volstort. Ze stelt vast dat de kapitaalverhoging

verwezenlijkt is.

4. Doelwijziging:

a. Verslag vàn de zaakvoerder

De algemene; vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 12 december 2010 met uiteenzetting van de gedetailleerde motivatie voor de voorgestelde vervanging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is een staat " van activa en passiva die is afgesloten op 30 september 2010

b. Vervanging van het doel van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te vervangen door:

"De vennootschap zal tot doel hebben:

Het uitbaten in een of meer vestigingen van een "Amerikaans Stockhuis".

Alle handel, import, export, agentuur en vertegenwoordiging inzake legermateriaal, voertuigen, machines, werktuigen en grondstoffen, gereedschappen, uitrustingsgoederen, zeilen, tenten en campingmateriaal, en in het algemeen alle metaalwaren, bouwmaterialen, chemicaliën, textielwaren, natuurlijke en synthetische stoffen.

De fabricatie, verwerking en conditionering van voormelde goederen. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2.5

beliouden

aan het

Beigisèh

Staatsblad

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, opslorping, borgstelling op gelijk welke andere wijze. "

5. Ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent ontslag op haar verzoek aan mevrouw Agnes Som als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Goedkeuring van de statuten van een naamloze vennootschap. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een naamloze vennootschap goed te keuren.

Volgende bepalingen van de statuten geven aanleiding tot publicatie: ARTIKEL 1. Benaming.

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. Zij verkrijgt de naam "STOCKHUIS SMITS & SOM".

ARTIKEL 2. Zetel.

De zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Liersesteenweg 162.

ARTIKEL 3. Doel.

De vennootschap zal tot doel hebben

Het uitbaten in een of meer vestigingen van een "Amerikaans Stockhuis".

Alle handel, import, export, agentuur en vertegenwoordiging inzake legermateriaal, voertuigen, machines, werktuigen en grondstoffen, gereedschappen, uitrustingsgoederen, zeilen, tenten en campingmateriaal, en in het algemeen alle metaalwaren, bouwmaterialen, chemicaliën, textielwaren, natuurlijke en synthetische stoffen.

De fabricatie, verwerking en conditionering van voormelde goederen. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, opslorping, borgstelling op gelijk welke andere wijze.

ARTIKEL 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (¬ 80.000,00):

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, te weten de klassen A en B (hierna "Klasse A" en "Klasse B").

Het register van aandelen bepaalt tot welke klassen de aandelen behoren.

Onverminderd de overdrachtsbeperkingen uiteengezet in artikel 9 van deze statuten, geldt bij overdracht van de aandelen het volgende:

- elke geldige overdracht van aandelen door een aandeelhouder klasse A (een "aandeelhouder klasse A") naar een aandeelhouder van klasse B (een "aandeelhouder klasse B"), zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen klasse B;

- elke geldige overdracht van aandelen door een aandeelhouder klasse B naar een aandeelhouder klasse A, zal automatisch de omzetting veroorzaken van de overgedragen aandelen in aandelen klasse A;

- bij een overdracht van aandelen aan een derde, dit is geen Aandeelhouder Klasse A, noch een Aandeelhouder Klasse B, veranderen de







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



overgedragen aandelen niet van klasse, behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering genomen volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en desgevallend met toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen.

Behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten, hebben de houders van Klasse A en de houders van Klasse B dezelfde rechten. ARTIKEL 14 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

(a) Algemeen

De raad van bestuur telt maximaal drie leden, die geen aandeelhouders moeten zijn.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden.

Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur om welke reden ook niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk of statutair minimum aantal leden zou tellen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurder-rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaanzonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdrácht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

(b) Voordrachtsrechten

De aandeelhouders klasse A hebben het recht kandidaten voor te dragen met het oog op de benoeming van één bestuurder klasse A ("bestuurders klasse A").

De aandeelhouders klasse B hebben het recht kandidaten voor te dragen met het oog op de benoeming van twee bestuurders klasse B ("bestuurders klasse g").

Wanneer een klasse van aandelen uit meerdere aandeelhouders bestaat, zal de voordracht van kandidaat-bestuurders bij gewone meerderheid binnen de ;desbetreffende klasse warden beslist.

ARTIKEL 18 - BERAADSLAGING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, op dezelfde plaats, niet later dan zeven dagen na de datum waarop de eerste vergadering werd gehouden. De nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien tenminste twee bestuurders aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere bestuurder kan per brief, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor,- Indien een bestuurder bij een beslissing of

behouden .___..._ verrichting. .....an_der..-a-.......--

aan het of een van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedoeld in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in gemeld artikel te worden nageleefd.

Belgisèh Behoudens betreffende beslissingen zoals hieronder opgelijst, worden de besluiten van de raad van bestuur bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Staatsblad In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Volgende beslissingen kunnen door de raad van bestuur van de vennootschap enkel worden genomen mits instemming van de bestuurders klasse A:

(1) het verwerven of vervreemden van aandelenparticipaties of activabestanddelen voor een bedrag van meer dan vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) of het oprichten van dochtervennootschappen of het verwerven van aandelen in een vennootschap of het deelnemen in, of het vervreemden van een deelneming in, een partnership of joint venture (of een optie verlenen met betrekking tot dergelijke transacties);

(2) het goedkeuren van financiering door een derde partij of een andere investering door een derde partij in de vennootschap, of het noteren van aandelen of andere effecten op een beurskoers; de instemming van de Bestuurder Klasse A is niet vereist indien de opportuniteit om te financieren of te investeren eerst werd aangeboden aan de Aandeelhouders Klasse A en de Aandeelhouder Klasse A de opportuniteit heeft geweigerd;

(3) het herstructureren van of het wijzigen van de maatschappelijke activiteiten, met inbegrip van investeringen in projecten buiten de Europese Economische Ruimte;

(4) het maken van kapitaalinvesteringen of het aangaan van overeenkomsten tot verkoop van hándelsgoederen die er uiteindelijk toe leiden dat de bij die overeenkomst afgesproken verkopen van handelsgoederen gemiddeld geen brutomarge van minstens 20% wordt gerealiseerd;

(5) het delegeren van bevoegdheden van de raad van bestuur aan een andere persoon of comité, met inbegrip van een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen en/of het installeren van adviserende comités in de zin van artikel 522 van het Wetboek van vennootschappen en/of van auditcomités;

(6) het aanvangen of beëindigen van gerechtelijke of arbitrale procedures (met uitzondering van het innen van schulden binnen de normale zaken voor een bedrag dat vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overstijgt (met inbegrip van kosten gerelateerd aan dergelijke procedures);

(7) het verlenen van een garantie of vrijwaring, het creëren of aflossen van een hypotheek, schuldbrieven of andere zekerheden voor een waarde/bedrag van minstens vijftigduizend euro (¬ 50.000,00);

(8) het verklaren van een interimdividend zoals bepaald in artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen, of het beslissen tot een andere uitkering aan de aandeelhouders;

(9) in het algemeen, het uitoefenen van de bevoegdheden opgelijst in artikel 36 voor zover deze binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur zouden vallen (inzonderheid voor kapitaalverhogingen binnen het kader van het toegestaan kapitaal).

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document. Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

ARTIKEL 20 - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden, en in elk geval voor het toezicht op het management van de vennootschap.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

ARTIKEL 23 - DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen. Indien de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij/zij de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien dit niet het geval is, voert hij/zij de titel van algemeen directeur.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Alleen de raad van bestuur is bevoegd om deze delegatie te herroepen en de voorwaarden te bepalen waaronder de delegatie kan worden beëindigd.

Wanneer meerdere personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit moet leveren.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

ARTIKEL 25 - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren of door de afgevaardigde - bestuurder.

In het kader van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een vennootschap wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, die door de raad van bestuur benoemd werd ten einde dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap uit te oefenen.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

ARTIKEL 29 - VERGADERING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van de maand mei om negentien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

VoCtr- , behouden aan net Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 36 - BERAADSLAGING - uitoefening van het. stemrecht

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle aandeelhouders en andere vergaderingsgerechtigden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en alle aandeelhouders met eenparigheid besluiten over deze punten te beraadslagen.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap. In voorkomend geval, geven de commissarissen antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen en behoudens de besluiten met betrekking tot de hieronder opgelijste bevoegdheden, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen warden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen, door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder; (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is; (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden, "ja", "nee" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten, om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 28 van onderhavige statuten, na te leven.

ARTIKEL 37 - SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden genomen kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur per brief, fax, e-mail of andere schriftelijke wijze een rondschrijven - met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit- versturen naar de aandeelhouders, bestuurders en commissaris van de vennootschap alsook naar de houders van obligaties, warrants en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst ervan het rondschrijven correct ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats, vermeld in het rondschrijven. Indien binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen is, worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Samen met het rondschrijven wordt aan de aandeelhouders, bestuurders en de commissaris van de vennootschap een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

De houders van obligaties, warrants en van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de krachtens deze procedure genomen beslissingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 2.1



oor' behouden

aan hit

Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 39 - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één april van elk jaar en eindigt op éénendertig maart van elk jaar.

ARTIKEL 45 - VERDELING

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo vooreerst aangewend worden om de aandelen terug te betalen tot beloop van hun afbetaald bedrag. Het saldo zal in gelijke delen tussen al de aandelen verdeeld worden.

7. Benoemingen.

7.1 Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op 3.

Worden tot bestuurder benoemd:

Mevrouw Som Agnes Jacqueline voornoemd

Mevrouw Smits Agnes Josephine voornoemd

De heer Smits Jacques Louis voornoemd

hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd en die aanvaarden.

Dit mandaat zal vergoed worden.

7.2. Commissarissen

Het aantal commissarissen wordt vastgesteld op: geen

7.3 Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te

verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de afgevaardigd

bestuurder. ti

Wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd :

Mevrouw Som Agnes Jacqueline voornoemd

Wordt tot afgevaardigd bestuurder benoemd :

Mevrouw Som Agnes Jacqueline voornoemd.

Hun mandaat zal vergoed worden.

8. Varia

nihil

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BVBA SCA-Lier ,

Liersesteenweg 60, 2520 Ranst, vertegenwoordigd door Mevrouw Heylen Sophie of elke andere persoén die door hem-haar wordt aangewezen teneinde alle stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

KOSTEN

De kosten, verbonden aan deze kapitaalverhoging worden geraamd op

tweeduizend tweehonderd vijfentwintig euro (¬ 2.225,00).







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS (K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd gecoördineerde statuten.

Mee neergelegd het bijzonder verslag van de zaakvoerder tot wijziging van het maatschappelijk doel van de

vennootschap.

Mee neergelegd het bijzonder verslag van de zaakvoerder tot omzetting van de vennootschapsvorm.

Mee neergelegd het controleverslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/10/2010 : ANX073451
10/12/2009 : ANX073451
21/11/2008 : ANX073451
16/10/2007 : ANX073451
16/10/2006 : ANX073451
03/10/2005 : MEX073451
08/10/2004 : MEX073451
17/11/2003 : MEX073451
19/09/2002 : ME069979
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 25.09.2015 15607-0249-019
06/10/2001 : ME069979
22/01/1991 : ME69979

Coordonnées
STOCKHUIS SMITS & SOM

Adresse
LIERSESTEENWEG 162 2520 EMBLEM

Code postal : 2520
Localité : Emblem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande