STRADO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRADO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.148.206

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 12.08.2014 14416-0506-011
27/12/2013
ÿþd

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

fieerge%gd ter griffie FM do Perftt.'lrrd van Koophandel Ania :rYen, op

13 DEC. 2313

Griffie

3199949*

Ondememingsnr : 0449.148.206

Benaming (voluit) : STRADO

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel ; Arthur Matthyslaan 77

2140 Antwerpen (Borgerhout)

i Onderwerp akte :omvorming

Het jaar tweeduizend en dertien.

;i Op twee december om vijftien uur dertig minuten.

Voor mij, Jan BOEYKENS, notaris te Antwerpen.

i.

In mijn kantoor.

WERD GEHOUDEN I

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap met; li handelsvorm van een naamloze vennootschap "STRADO", met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Arthur,

ii Matthyslaan 77, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer;

ii 0449.148206.

Historiek van de vennootschap

ii De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Jan Boeykens tel

Antwerpen op tweeëntwintig december negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bijl

het Belgisch Staatsblad van negenentwintig januari daarna onder nummer 93-01-29/080. i

ii De statuten werden voor het eerst en het laatst gewijzigd bij akte verleden voor zelfde notaris Jan;

Boeykens op achtentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad; ,gin vierentwintig juli daarna onder nummer 2001-07-24/460.

ii BUREAU

, De vergadering vangt aan onder het voorzitterschap van de heer STRUYF Herman hierna genoemd. De voorzitter benoemt tot secretaris : mevrouw CREADO Christine, die tevens als stemopnemer zal,

ii optreden, i

ii SAMENSTELLING DER VERGADERING

Zijn aanwezig de hierna gemelde aandeelhouders die verklaren het na hun naam vermeld aantal; aandelen te bezitten :

1. De heer STRUYF Herman Constant Yvonne, geboren te Antwerpen (Deume) op twintig november;

negentienhonderd zestig, gekend bij het rijksregister onder nummer 60.11.20-423.23, wonende te 2140; ;; Antwerpen (Borgerhout), Arthur Matthyslaan 77, echtgenoot van hierna genoemde mevrouw Creado Christine.

i; Houder van duizend tweehonderd negenenveertig (1.249) aandelen. ;

;; 2. Mevrouw CREADO Christine, geboren te Antwerpen (Deume) op vijf maart negentienhonderd

drieënzestig, gekend bij het rijksregister onder nummer 63.03.05-428.87, wonende te 2140 Antwerpen; (Borgerhout), Arthur Matthyslaan 77.

i; Houdster van één (1) aandeel.

i; SAMEN : duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zijnde de totaliteit der aandelen. ,

Comparanten echtgenoten verklaren gehuwd te zijn onder het beheer van de scheiding van goederen,; i; blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Jan Boeykens in datum van 1 februari 1994, en; i: aan dit stelsel geen conventionele wijziginsen te hebben aan .ebracht tot o" heden. i

il UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER "

De voorzitter leidt de vergadering in en zet het volgende uiteen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. De vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en besluiten te nemen over de volgende'

agenda

AGENDA

1, OMZETTING

(a) Toelichting bij het voorstel tot omzetting van de burgerlijke vennootschap niet handelsvorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zoals opgenomen in het bijzonder verslag van de raad van bestuur, met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

(b) Mededeling van het controleverslag opgesteld op veertien november laatstleden door de bedrijfsrevisor aangewezen door de raad van bestuur, over voormelde staat van activa en passiva, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

(c) Beslissing tot omzetting van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. AANDELEN

Vaststelling dat de aandelen de facto op naam zijn en beslissing dat aile effecten op naam

zullen zijn en blijven.

3. KAPITAAL

Beslissing tot kapitaalvermindering met dertigduizend euro (¬ 30.000) om het te brengen van negentigduizend euro (¬ 90.000) op zestigduizend euro (¬ 60.000) door terugbetaling aan de vennoten, welke kapitaalvermindering ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de verwachte noden van de vennootschap, en dit zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4. STATUTEN

Vaststelling van de statuten van de vennootschap in overeenstemming met de genomen

besluiten, bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen.

5. BESTUUR

(a) Kennisneming van het ontslag van en kwijtingveriening aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap.

(b) Benoeming van de heer STRUYF Herman tot niet statutaire zaakvoerder.

6. CONTROLE

Beslissing aangaande de controle.

7. MACHTIGING

Verlenen van bijzondere bevoegdheden ter vertegenwoordiging van de vennootschap bij het

Ondememingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en de griffie.

II. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op negentigduizend euro (¬ 90.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen.

III. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandeelhouders, die zoals gezegd de totaliteit der aandelen bezitten, vertegenwoordigd zijn zodat ten aanzien van deze personen de noodzaak van oproeping vervallen is en aan het aanwezigheidsquorum, opgenomen in artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen, is voldaan.

IV. Er werden geen andere effecten dan voormelde kapitaalaandelen uitgegeven.

V. Er werd geen commissaris in de vennootschap aangesteld.

VI. De bestuurders, te weten :

1. de heer STRUYF Herman, voornoemd (tevens gedelegeerd bestuurder)

2. mevrouw CREADO Christine, voornoemd

3. de heer CREADO François, wonende te 2020 Antwerpen, Kruishofstraat 146 bus 84, gekend bij het rijksregister onder nummer 38.05.29-365.83,

verzaakten aan de oproepingsformaliteiten, opgenomen in artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen, de aanwezige bestuurders sub 1. en 2., comparanten in deze, ter vergadering, en de afwezige bestuurder sub 3. in een voorafgaande verklaring die hier wordt voorgelegd.

(allen daartoe herbenoemd voor de duur van zes jaar bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 augustus 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 januari daarna onder nummer 2010-01-12/10006363).

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG lS SAMENGESTELD

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door alle aanwezige leden van de vergadering ais juist erkend, zodat ze geldig kan beraadslagen en besluiten nemen over de voorstellen van de agenda. BERAADSLAGINGEN - BESLUITEN

Aansluitend hierop neemt de vergadering de agenda in behandeling en neemt, na beraadslaging, volgende besluiten.

OMZETTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

%" .) Voor- 3

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



mod ii.i

mal 11.1

De voorzitter wordt ontslagen van de integrale voorlezing van

1. het bijzonder verslag opgesteld op dertig oktober laatst door de raad van bestuur waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht, aan welk verslag een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013, is gehecht.

2. het controleverslag opgesteld op veertien november door de heer Ferdinand VANHERCK, extern accountant ingeschreven onder nummer 7531 N45, te 2950 Kapellen, Bergstraat 66, over de voormelde staat van activa en passiva, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 30 september 2013 laat ons toe ais volgt te besluiten:

Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Accountants. De vennootschap wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de staat van activa en passiva opgesteld per 30 september 2013.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Onze controlewerkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 112.103,51 EUR. Het verschil ten opzichte van het geplaatst maatschappelijk kapitaal ad. 90.000,00 EUR bedraagt derhalve 22.103,51 EUR.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de omzettingsvenichtingen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De aandeelhouders hier beiden aanwezig erkennen in het bezit te zijn gesteld van voormelde verslagen en staat van activa en passiva, alsmede van het ontwerp van statutenwijziging, en hiervan kennis te hebben genomen, en verklaren uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van toezending van gemelde verslagen zoals voorgeschreven door artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

Een exemplaar van voormeld controleverslag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, samen met de uitgifte van onderhavig verslagschrift, in uitvoering van artikel 783, 4e lid van het Wetboek van vennootschappen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist vervolgens de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een naamloze vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

AANDELEN

TWEEDE BESLUIT

De voorzitter verklaart dat de aandelen nooit gedrukt werden en derhalve geacht worden steeds op

naam te zijn geweest.

De vergadering beslist dat alle effecten voortaan noodzakelijk op naam zullen zijn en blijven.

Het bestuursorgaan zal zorg dragen voor inschrijving van de aandelen met hun volgnummer in het

register van aandelen van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm, welk register op de zetel van de

vennootschap zal bewaard worden.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

KAPITAAL

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met dertigduizend euro (¬ 30.000) om het te brengen van negentigduizend euro (¬ 90.000) op zestigduizend euro (¬ 60.000) door terugbetaling aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, welke kapitaalvermindering ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de verwachte noden van de vennootschap.

De kapitaalvermindering zal uitsluitend aangerekend worden op het werkelijk door de vennoten gestort kapitaal bij de oprichting van de vennootschap (en niet op de belaste reserves die in het kapitaal werden geïncorporeerd bij de latere kapitaalverhoging).

De verrichting zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de publicatie van dit besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de publicatie nog niet zijn vervallen; na het verstrijken van gemelde termijn, zal het bestuursorgaan slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen; zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen betaalbaar worden gesteld op de datum die door het bestuursorgaan aan de aandeelhouders zal worden meegedeeld.

Stemming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~qrc

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

STATUTEN

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist, in toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, artikel per artikel, de statuten van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen zoals hierna volgt, tengevolge waarvan het besluit tot omzetting definitief zal zijn geworden ;

" STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1.- Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met handelsvorm.

Zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en haar naam luidt STRADO".

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap  vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord) bvba, en de woorden `burgerlijke vennootschap met handelsvorm.

Artikel 2.- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Arthur Matthyslaan 77, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en het ondememingsnummer, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in hetzelfde taalgebied van België of in het tweetalige Brusselse gewest. Elke overbrenging van de zetel van de vennootschap dient bekend gemaakt te worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder in België of in het buitenland dochtervennootschappen, administratieve zetels, bedrijfszetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen oprichten.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel : zowel in België als in het buitenland, het onroerend vermogen dat zij door inbreng, aankopen of anderszins zal verwerven, beheren, verhuren, leasen al dan niet gemeubeld, leasen voor de exploitatie en de financiering zorg dragen. Zij mag bovendien gebouwen huren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Tevens mag zij alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, restauratie, inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord. Bovendien mag zij alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar of derden toebehoren en onder meer hiervoor alle taken op zich nemen, dit alles in de ruimste zin van het woord zonder dat deze activiteiten mogen vallen onder de daden van vermogensbeheer zoals voorzien in de wet. Verbod wordt haar opgelegd zich bezig te houden met de werkzaamheden van vastgoedhandelaars. Het is haar evenwel toegelaten haar onroerende goederen of delen ervan te verkopen indien dit om economische reden aangewezen is gelet op het bekomen van een beter rendement van haar investeringen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit genomen door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 70 bis van de vennootschappenwet gesteld zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, zij mag ondermeer zich borgstellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij kan ook andere functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00).

Het is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig 0.250) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde die elk één/duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 13.- Benoeming - ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot

aanvaarding door de algemene vergadering.

Artikel 14.- intern bestuur- beperkingen

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Artikel 15.- Externe verteaenwoordiaingsmacht

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Vobr-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

modi 1.1

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 16.- Bijzondere volmacht

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 19.- Controle - benoeming - bevoegdheid

a. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening, en op de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt, voorzover de wet het vereist of indien de algemene vergadering daartoe beslist, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke of rechtspersonen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

b. Is er geen commissaris benoemd, dan heeft niettegenstaande enig andersluidende statutaire bepaling, ieder houder van aandelen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of b jstaan door een accountant.

Artikel 20.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

indien bij toepassing van art kel 23 van deze statuten wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair vastgestelde dag van de gewone algemene vergadering.

b. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

o. Bovendien kan op eik ogenblik een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten ten overstaan van een notaris.

d. De oproepingen tot de algemene vergadering worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden, aan de houders van effecten, zaakvoerder(s) en eventuele commissarissen), tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

e. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden waar dan ook in België.

f. De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toehoren.

Artikel 24.- Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, Men handelt verder naar de voorschriften opgenomen

in Boek IV Titel Vl van het Wetboek van vennootschappen,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over

de aan de zaakvoerders en commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 25.- Bestemming van het resultaat-- dividenden

a. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen z jn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorste! van de zaakvoerders.

b. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dit blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, of, indien dit hoger is, beneden het bedrag van het opgevraagd kapitaal.

c. De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De benoeming van de vereffenaars moet ter bevestiging worden voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank

van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haarzetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn,

van rechtswege vereffenaar.

zijn gekend adres."

eernming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

BESTUUR

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J r

Voor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

und 11,1

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de leden van de raad van bestuur

1. de heer STRUYF Herman, voornoemd

2. mevrouw CREADO Christine, voornoemd

3, de heer CREADO François, voornoemd

en van de gedelegeerd bestuurder: de heer STRUYF Herman voornoemd,

ingevolge het besluit tot omzetting, en beslist hen allen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun

mandaat tot op heden, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering benoemt met ingang van heden tot enige en niet-statutaire zaakvoerder: de heer

STRUYF Herman voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

CONTROLE

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen in de vennootschap in haar nieuwe

rechtsvorm, daar de vennootschap daartoe niet verplicht is, overeenkomstig de bepalingen van artikel 141 van

het Wetboek van vennootschappen.

Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

MACHTIGING

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering machtigt :

- het bestuursorgaan om voorgaande besluiten, waaronder het besluit tot kapitaalvermindering, uit te voeren;

- de heer Eddy TUYTELEERS, accountant te Antwerpen-Deurne, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en overige administraties. Stemming

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

SLOT

Na volledige afhandéling van de agenda, verklaart de voorzitter de vergadering opgeheven.

FISCALE VERKLARING

De omzetting van de vennootschap geschiedt met toepassing van artikel 121 van het Wetboek van

registratierechten en artikel 211, § 2, 212 en 214, § 1 van het Wetboek van inkomstenbelasting.

Identiteitsbevestiging

De notaris bevestigt dat de identiteit van comparanten natuurlijke personen hem werd aangetoond op

basis van hun identiteitskaart.

De rijksregistemummers worden met uitdrukkelijke toestemming van betrokkenen vermeld.

Verklaring

Nadat ondergetekende notaris gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd

door artikel negen paragraaf 1 alinea twee en drie van de Organieke Wet op het Notariaat hebben de

comparanten verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet, en dat zij alle

bedingen van deze akte voor evenwichtig houden en aanvaarden, De comparanten bevestigen dat de notaris

hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit deze akte en hen

op onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

Rechten op geschriften (wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, datum als boven,.

Na voorlezing en toelichting hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders, met de notaris

getekend.

Voor gelijkluidend uittreksel  en ontledend voor wat de statuten betreft

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte controleverslag -r bijzonder verslag raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo'r-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 24.08.2012 12469-0247-011
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 09.09.2011 11540-0572-011
25/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 17.08.2010 10430-0270-012
23/07/2009 : ANT001049
27/08/2007 : ANT001049
03/07/2006 : ANT001049
07/07/2005 : ANT001049
27/09/2004 : ANT001049
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 11.08.2015 15416-0279-010
15/07/2003 : ANT001049
02/09/2002 : ANT001049
24/07/2001 : ANT001049
10/07/2001 : ANT001049
07/10/2000 : ANT001049
04/12/1999 : ANT001049
29/01/1993 : ANT1049
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 25.08.2016 16484-0476-010

Coordonnées
STRADO

Adresse
ARTHUR MATTHYSLAAN 77 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande