STUDIO JORIS VAN APERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUDIO JORIS VAN APERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.639.368

Publication

06/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-02-2015

Griffie

*15302315*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597639368

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

STUDIO JORIS VAN APERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien (27/01/2015), nog ter registratie aan te bieden, blijkt dat :

1. de Heer VAN APERS Joris Michel Maria, ingenieur, geboren te Mortsel op negenentwintig mei negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 100. - Echtgenoot van Mevrouw De Wolf Caroline Angelique Myriam; en,

2. Mevrouw DE WOLF Caroline Angelique Myriam, arts, geboren te Dendermonde op achtentwintig september negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 100. - Echtgenote van de Heer Van Apers Joris Michel Maria;

onder elkaar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "STUDIO JORIS VAN APERS", met zetel te 2840 Reet (gemeente Rumst), Pierstraat 29. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf zevenentwintig januari tweeduizend vijftien (27/01/2015).

De vennootschap heeft tot doel:

1) het ontwerp en de creatie van huisinrichtingen;

2) het uitoefenen van bestuurs- en zaakvoerdersmandaten;

3) het ontwerpen en produceren van exclusieve objecten;

4) opvolgen en leiden van werven voor rekening van derden.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn gedeeltelijk volstort door inbrengen in geld, meer bepaald voor twee/derde (2/3-de), dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

1. de Heer Van Apers Joris Michel Maria, voornoemd sub 1, schreef in op negentig (90) aandelen en volstortte ieder aandeel voor twee/derde (2/3-de), dus voor een totaal bedrag van elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00); en,

2. Mevrouw De Wolf Caroline Angelique Myriam, voornoemd sub 2, schreef in op tien (10) aandelen en volstortte op ieder aandeel voor twee/derde (2/3-de), dus voor een totaal bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE12 3631 4391 4492, geopend bij de ING Bank België, ten name van de vennootschap in

Onderwerp akte :

Pierstraat 29 2840 Rumst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op drieëntwintig januari tweeduizend vijftien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer VAN APERS Joris Michel Maria, ingenieur, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 100.

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Deze zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand september, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgende jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig maart tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Volmacht werd gegeven aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kreafinity", met zetel te Lier, Duwijckstraat 17, en haar zaakvoerders en aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Coordonnées
STUDIO JORIS VAN APERS

Adresse
PIERSTRAAT 29 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande