STUFFED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STUFFED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.374.390

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0455-015
02/02/2015
ÿþ~ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MON1TEU

2 6 -01 BELGISCH S

aBELG NEEKUEl...tzt.--

- 2015 ~.,

TAATSE

0 6 Mii. 2415

IHTBANK van KOOPHANDEL ~A,NTWERPERXº%M MECHELEN

IA

" 151,

Annexes du Moniteur belge

02/02/2015

Ondememingsnr: 0889.374.390

; Benaming (voluit) : STUFFED

lA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : grote markt 15

2800 mechelen

: Onderwerp akte :VERPLAATSING BOEKJAAR  VERPLAATSING ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

A

il UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick! Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 31.12.2014 inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene; vergadering van de BVBA STUFFED dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van heij maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de voorzitter te ontslaan van voorlezing

i: van de staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het boekjaar te verplaatsen om het te

a laten lopen van 1 oktober tot 30 september van elk jaar.

ii TWEEDE RESOLUTIE

i De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het huidige boekjaar te verlengen tot 30 :; september 2015.

:i DERDE RESOLUTIE

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel tien van de statuten aan te

j passen aan voormelde beslissing zodat artikel 10 van de statuten vanaf heden luidt als volgt :

:j Artikel 10.- Boekjaar- Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

;i Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

:: Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

li jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. :

:De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van: :: het resultaat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met:

Il inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het

i laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de:

,, uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle:

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

:l VIERD RESOLUTIE

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de jaarlijkse algemene vergadering te

verplaatsen naar de laatste vrijdag van maart om 20 uur.

i VIJFDE RESOLUTIE

I. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 9 van de statuten aan te passen

i: aan voormelde beslissing zodat artikel 9 van de statuten vanaf heden luidt als volgt

: Artikel 9.- Algemene vergadering

AA

A~

1 .

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de aandeelhouders samenkomen' om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle aandeelhouders en haar besluiten gelden ook voor aandeelhouders

die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden am geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem.

Op de vergadering mogen de aandeelhouders hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door de vennootschappenwet

Wanneer de vennootschap slechts een aandeelhouder telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op laatste vrijdag van maart om twintig uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek der vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheïd van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verstuur worden naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven temijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorsgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch ander niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum , de vennootschap heeft bereikt Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de zaakvoerder de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behouders bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

R

"t Voor-

1 behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet' worden aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring vermelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht

Alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, moeten worden medegedeeld aan de commissaris.

VOLMACHT

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld

Fiduciaire Van Alsenoy te 2160 Wommelgem Autolei 203 aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank ondernemingen of het ondernemingsloket en alle aanverwante overheads-of belestings-of BTWdiensten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2012
ÿþF

op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b i *iaosee~~*

Ondememingsnr : 0889.374.390

Benaming STUFFED

(voluit) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : GROTE MARKT 15, 2800 Mechelen, België

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 28 februari 2012, gehouden ten kantore van Fiduciaire Van Alsenoy, Autolel 203 te 2160 Wommelgem, te 14.30 uur, werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen.

Ontslag van de Heer DE GRUYTER Ronald per 28/02/2012. Ontlasting wordt hem verleend over het door hem gevoerde mandaat.

De vergadering werd besloten te 15.20 uur.

ALLEMAND Dirk,

Zaakvoerder.

~

NEERGELEGD

D 6 -03- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEkigiPrIECHELEN

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 05.07.2011 11279-0141-014
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0302-014
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 08.07.2009 09405-0261-014
15/06/2015
ÿþ1w Mod POF 11.1

f_çsff ç [ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste -vêrmeldën : -- ectó Naam èn iioedanigilëid-'van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

11111111111,1111111j11111,11

Ondernemingsnr : 0889.374.390

Benaming (voluit) : STUFFED

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : GROTE MARKT 15, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst:

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2015, gehouden ten maatschappelijke zetel, te 10.00 uur, werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen:

Wijziging van de maatschappelijke zetel per 18 maart 2015 naar:

Bruul 87

2800 Mechelen

De vergadering werd besloten te 10.15 uur.

ALLEMAND Dirk, zaakvoerder.

RECFi3i3t#le van KvOVSAN~Et,

~º% .1 _ " . ' t

25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 20.04.2017 17096-0236-015

Coordonnées
STUFFED

Adresse
BRUUL 87 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande