SUB SEA INVESTMENT BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SUB SEA INVESTMENT BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.235.036

Publication

10/07/2014 : ME329705
23/10/2014
ÿþ Mal Word 11.1

lieieg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de MN EE1-i'LlELEGD

Ondernerningsnr : 0457.235.036

Benaming

(voluit) Sub Sea Investment Belgium

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Rommekeshof 3 te 2830 Wiliebroek (Blaasveld)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging partieel splitsingsvoorstel

Voorstel tot partiële splitsing van NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM

De bestuurders van de te splitsen NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM hebben op 2610812014 besloten om dit splitsingsvoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 743 van het wetboek van vennootschappen voor te leggen aan de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de artikelen 674, 677, 682 Le.m. 62 en 742 t.e.m. 757.

I.Beschrijving van de splitsing

Overwegende dat de bestuurders van de voornoemde vennootschappen het initiatief hebben genomen om de NV SUB SEA INVESTEMENT BELGIUM partieel te splitsen, met als gevolg dat een deel van het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgedragen aan de vennootschap die zij zal oprichten. (BVBA INOVENTS hierna nader omschreven overeenkomstig artikel 743).

De bestuurders verbinden zich ertoe om al het mogelijke te doen om deze splitsing onder de hierna bepaalde voorwaarden te verwezenlijken en bepalen hierbij het splitsingsvoorstel dat aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders ter goedkeuring zal worden voorgelegd.

Na afloop van deze verrichting zal een deel van het gehele vermogen van de gesplitste vennootschap  zowel de rechten als de verplichtingen  aan de BVBA INOVENTS worden overgedragen. De verdeling van de overdracht wordt hierna afzonderlijk bepaald.

Vermeldingen opgelegd door artikel 743 van de Vennootschappenwet.

a.Algemene inlichtingen betreffende de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (art 743, 1°W. Venn)

1. De gesplitste vennootschap NV SUB SEA INVESTEMENT BELGIUM

De NV SUB SEA INVESTEMENT BELGIUM met maatschappelijke zetel te 2830 Wiliebroek, Rommekeshof 3 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer RPR 0457.235.036, zijnde het ondememingsnummer, en ingeschreven bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde onder het nummer BE 0457.235.036.

Met ais maatschappelijk doel:

Het afsluiten en financieren van lease- en huurovereenkomsten, het financieren en verwerven, beheren, huren, verhuren, uitbaten, onderhouden, bijstaan, zowel te land, te water als in de lucht, onder aile vormen, van transportmiddelen, het vervoer over het land, over zee als door de lucht van personen en zaken, zowel in België als in het buitenland, het verlenen van bijstand aan passagiers, gebruikers en bemanningsleden;

De aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van aile roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen van alle roerende en onroerende goederen en rechten, alle activiteiten van management en consultancy, alle werkzaamheden die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

hI

*14194538*

14

-10- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks verband hebben met de studie en het advies in alle economische, financiële, fiscale, technische, bedesorganisatorische en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van fusie, intekening, van deelneming, van geldelijke of andere tussenkomst, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel soortgelijk of samenhangend met haar doel zou zijn, ln het algemeen mag zij alle nijverheicls-, handels-, of geldelijke bewerkingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met de ene of andere afdeling van haar doel.

Zij mag uiteindelijk alle burgerlijke, commerciële, roerende of onroerende, industriële of financiële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met de ene of andere tak van haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van te bevorderen of te vergemakkelijken.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2. De nieuwe vennootschap BVBA INOVENTS

Deze vennootschap wordt door de gesplitste vennootschap opgericht onder de vorm van een BVBA en draagt de naam INOVENTS. De maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2830 Willebroek, Rommekeshof 3.

Onder voorbehoud van kleine aanpassingen, heeft deze vennootschap als maatschappelijk doel: Het afsluiten en financieren van lease- en huurovereenkomsten, het financieren en verwerven, beheren, huren, verhuren, uitbaten, onderhouden, bijstaan, zowel te land, te water als in de lucht, onder aile vormen, van transportmiddelen, het vervoer over het land, over zee als door de lucht van personen en zaken, zowel in België als in het buitenland, het verlenen van bijstand aan passagiers, gebruikers en bemanningsleden;

De aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van alle roerend é waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen van alle roerende en onroerende goederen en rechten, aile activiteiten van management en consultancy, alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met de studie en het advies in alle economische, financiële, fiscale, technische, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van fusie, intekening, van deelneming, van geldelijke of andere tussenkomst, in elle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel soortgelijk of samenhangend met haar doel zou zijn, in het algemeen mag zij alle nijverheids-, handels-, of geldelijke bewerkingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met de ene of andere afdeling van haar doel.

Zij mag uiteindelijk alle burgerlijke, commerciële, roerende of onroerende, industriële of financiële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met de ene of andere tak van haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking van te bevorderen of te vergemakkelijken.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

b.Rullverhouding van de aandelen en in voorkomend geval bedrag van de opleg (artikel 7432° IN Venn)

De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt bepaald:

Het kapitaal ten belope van 100.000,00 Euro wordt opgedeeld in 62.000,00 euro voor NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM, 38.000,00 EUR voor BVBA INOVENTS, De raad Van bestuur beslist om het aantal aandelen in de NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM, met name de bestaande 20.000 aandelen zonder nominale waarde, te behouden en dat er 20.000 aandelen warden uitgegeven voor de partieel opgesplitste BVBA INOVENTS overeenkomstig de pariteit die er nu bestaat binnen NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM, Er is verder geen opleg.

c.Wijze van uitreiking van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen artikel (743 3° W. Venn)

De nieuwe uitgegeven aandelen in BVBA INOVENTS worden ingeschreven op naam van de aandeelhouders van NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM. Deze omruiling vindt plaats op eerste verzoek van de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, onmiddellijk nadat de voorgestelde splitsing is voltrokken, dit alles te Rommekeshof 3, 2830 Willebroek.

d.datum vanaf welke de aandelen in de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst (artikel 7434° W. Venn)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vanaf de eerstvolgende algemene vergadering nadat de voorgestelde splitsing is voltrokken.

e.datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschap (artikel 743 6° W. Venn)

De handelingen van de te splitsen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM, en BVBA INOVENTS vanaf 1 juli 2014, naargelang deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat in deze vennootschappen werd ingebracht.

f.Bijzondere rechten (743 60 W. Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de gesplitste vennootschappen vormen, zijn identiek en verlenen dezelfde rechten en voordelen aan de houders van deze aandelen, zodat er binnen de verkrijgende vennootschappen, geen aandelen met bijzondere rechten moeten worden uitgegeven. Bovendien bestaan er geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

g.Bljzondere bezoldiging van de bedrijfsrevisor (74370 W. Venn)

Aan de BVBA J-B RONSE DE CRAENE & C°, vertegenwoordigd door de heer J-B RONSE DE CRAENE, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te Rendestede 31 te 9400 Ninove werd gevraagd om de verslagen bedoeld in het artikel 746 van de vennootschappenwet op te stellen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht werd in gezamenlijk overleg bepaald op 2.400,- euro, exclusief BTW.

h.Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen (artikel 743 8° W Venn.)

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen,

i.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen activa en passive van het vermogen (artikel 743 90W Venn.)

De volgende delen van het vermogen van de gesplitste vennootschap zullen op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per 30 juni 2014 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen (zie detail in bijlage).

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikel 744 van de Vennootschappenwet dat aile activa en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen voor elk de helft,

j.Verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap (artikel 743 10° W. Venn).

Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen NV SUB SEA INVESTMENT, dat als

volgt is samengesteld:

a)De vennootschap INVERSORA LAYETANA SA PANAMA, bezit 50,695 procent , van het kapitaal van de

te splitsen vennootschap zijnde 10,139 aandelen

b)De vennootschap CBA HOLDING ZWITSERLAND, bezit 49,00 procent van het kapitaal van de te splitsen

vennootschap, zijnde 9800 aandelen

c)De heer August KEPPENS, bezit 0,005 procent van het kapitaal, zijnde 1 aandeel

d)De vennootschap TASTASJOEN NS NOORWEGEN, bezit 0,3 procent van het kapitaal, zijnde 60

aandelen.

Worden de nieuwe aandelen die in de nieuw op te richten vennootschap BVBA INOVENTS zal worden uitgegeven als volgt verdeeld:

a)De vennootschap INVERSORA LAYETANA SA PANAMA ontvangt ais vergoeding voor hun aandelen van de te splitsen vennootschap 50,695 procent van de aandelen van de op te richten vennootschap, zijnde 10.139 aandelen zonder nominale waarde en dit volgens het vermogen van de nieuw op te richten vennootschap.

b)De vennootschap CBA HOLDING ZWITSERLAND ontvangt als vergoeding voor hun aandelen van de te splitsen vennootschap 49,00 procent van de aandelen van de op te richten vennootschap, zijnde 9800 aandelen zonder nominale waarde en dit volgens het vermogen van de nieuw op te richten vennootschap.

4 ,, I

<e*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

c)De heer August KEPPENS ontvangt als vergoeding voor zijn aandeel van de te splitsen vennootschap 0,005 procent van de aandelen van de op te richten vennootschap, zijnde 1 aandelen zonder nominale waarde en dit volgens het vermogen van de nieuw op te richten vennootschap.

d)De vennootschap TASTASJOEN A/S NOORWEGEN ontvangt als vergoeding voor zijn aandeel van de te splitsen vennootschap 0,005 procent van de aandelen van de op te richten vennootschap, zijnde 60 aandelen zonder nominale waarde en dit volgens het vermogen van de nieuw op te richten vennootschap.

k.Bijkomende vermeldingen

De kosten ten gevolge van de splitsing worden als volgt gedragen:

In de veronderstelling dat dit splitsingsvoorstel wordt goedgekeurd, worden alle kosten gemaakt naar aanleiding van de splitsing gedragen door de NV SUB SEA INVESTMENT BELGIUM. Ondergetekenden verbinden er zich onderling en wederzijds toe om al het mogelijke te doen om de splitsing op de hierboven beschreven wijze te verwezenlijken, onder voorbehoud van goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering, met naleving van de wettelijke voorschriften overeenkomstig de artikelen 674, 677, 682 tem 684, 688 tem 692, 742 tem 757 van de vennootschappenwet en van de statutaire bepalingen van de vennootschap.

Ondergetekenden zullen alle nuttige informatie zowel aan elkaar als aan de aandeelhouders volgens de door de Vennootschappenwet voorgeschreven wijze verstrekken.

De informatie en gegevens die in het kader van dit voorstel worden uitgewisseld, verbinden ondergetekenden er zicht onderling en wederzijds toe om dit vertrouwelijk karakter te eerbiedigen.

Dit voorstel zal aan de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap en aan de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de nieuw op te richten vennootschap worden voorgelegd ten minste zes weken na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 743 van de Vennootschappenwet, met dien verstande dat de bestuurders al het mogelijke zullen doen opdat deze goedkeuring onmiddellijk kan worden verleend en dit uiterlijk tegen begin november 2014.

Deze akte werd te Willebroek opgesteld, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, overeenkomstig artikel 743 van de Vennootschappenwet.

De vennootschap verleent Keppens August de bevoegdheid, met mogelijkheid tot subdelegatie, om voor deze neerlegging te zorgenL

Voor de gesplitste vennootschap:

De heer Henri GASKJENN

De heer Knut GASKJENN

De Heer Heinz KLAUZ

De Heer August KEPPENS

Voor de I3VBA lnovents na splitsing

De heer Henri GASKJENN

De heer Knut GASKJENN

het vermogen

inovents totaal voor splitsing

actief passief actief passief

38000,00 100000,00

43378,71 49578,71

620728,93 620728,93

-27652,32 -27652,32

7894,38 15441,91

161819,83 167829,95

12000,00

1044,69

8396,49

5415,41

. 549319,85

Bijlage

subsea investment Belg ium opsplitsing van

na splitsing

actief passief

kapitaal 62000,00

wettelijke reserve 6200,00

overgedragen winst 0,00 reultaat lopende jaar

materieel vast actief 7547,53

financiële vaste activa 6010,12

klanten 12000,00 504741,11

diverse vorderingen leveranciers 1044,69

diverse schulden banken 8396,49

5415,41 44578,74

Voor-

behouden aan het 13elgisch

staatsblad

,

76596,49 76596,49 674455,32 674455,32 751051,81 751051,81

Aldus opgesteld en goedgekeurd op 26 augustus 2014

Aug ust KEPPENS

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

24/06/2013 : ME329705
02/07/2012 : ME329705
10/02/2015 : ME329705
11/07/2011 : ME329705
24/06/2010 : ME329705
21/06/2010 : ME329705
01/07/2009 : ME329705
18/07/2008 : ME329705
07/07/2008 : ME329705
04/07/2007 : ME329705
20/06/2007 : AN329705
29/06/2006 : AN329705
02/07/2015 : ME329705
29/06/2005 : AN329705
05/07/2004 : AN329705
22/07/2003 : AN329705
05/07/2002 : AN329705
30/04/2002 : AN329705
28/07/2001 : AN329705
17/01/1997 : ME79406
01/03/1996 : ME79406
27/06/2016 : ME329705

Coordonnées
SUB SEA INVESTMENT BELGIUM

Adresse
ROMMEKESHOF 3 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande