SUN INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : SUN INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 884.019.495

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 22.08.2014 14444-0068-012
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0442-011
25/07/2012
ÿþf v ,

Mod won' 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

;'x7li^'t'~n de Rl;chtbali3

,lrpei7t0p ~ 16 JUL 2D12

Griffie

III 111111 III I I@NI IIII~~I

*12130974*

bol

aC

Be Sta.

Ondernemingsnr : 0884.019.495

Benaming

(voluit) : SUN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2900 Schoten, Botermelkbaan 78 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Tekst: Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 10 juli 2012, te registreren, blijkt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap "Sun Invest" te 2900 Schoten, Botermelkbaan 78 A volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

1. De vergadering besluit honderd aandelen op naam te creëren, zonder nominale waarde. Deze aandelen worden toegewezen aan de bestaande vennoten, als volgt:

1. aan Mevrouw BYLOOS Katty, geboren te Hasselt op 4 december 1969, gehuwd met de heer Schënberger Briand, wonende te 2900 Schoten, Botermelkbaan 78 A. vijfenveertig aandelen

2. aan de heer SCHÔNBERGER Erland Louis Laurent, geboren te Deurne op 19 november 1966, gehuwd met mevrouw Byloos Katty, wonende te 2900 Schoten, Botermelkbaan 78 A. vijfenvijftig aandelen.

Aile aandelen zijn van gelijke waarde en hebben dezelfde rechten en verplichtingen, tenzij anders in de statuten zal worden bepaald.

2. De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00) om het te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door incorporatie van beschikbare overgedragen winsten ten belope van gezegd bedrag, zonder uitgifte van aandelen.

De vergadering stelt vast dat tweeduizend euro in de balans opgemaakt door de gecommanditeerde vennootschap op 31 mei 2012, is uitdrukt als geplaatst maatschappelijk kapitaal.

Dit gebeurt door afname van een bedrag van zestienduizend zeshonderd euro (¬ 16.600,00) van de passiefrekening "Overgedragen Winst", en overboeking op de passiefrekening "Kapitaal".

3. De vergadering besluit het doel uit te breiden met de volgende activiteiten

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

* Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm, in

aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coíirdinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

* Het aannemen van alle openbare en privatieve binnen- en buitenschrijnwerkerij en timmerwerken, zowel in hout als in kunststof, inbegrepen trapmakerij;

* Het aannemen van houtbewerking van binnenhuisinrichting en van algemene bouwwerken;

* De aankoop-, de in- en uitvoer, de distributie, zo rechtstreeks, als als tussenpersoon van hout, kunststoffen, bouwmaterialen, in het algemeen, alsook van onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten * Onderneming, groot- en kleinhandel van alle wand- en vloerbekledingen;

Het vervaardigen, herstellen en verkopen van meubelen, andere gebruiks- en/of siervoorwerpen, geheel of gedeeltelijk in hout;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

* Renovatie van gebouwen en het plaatsen van plafonds, ramen, deuren en wanden;

* Het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs..

4. De besluiten van het verslag van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB Bedrijfsrevisoren" te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3 vertegenwoordigd door mevrouw ingrid Vosch opgesteld op 28 juni 2012 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, luidden als volgt :

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Onder voorbehoud van het niet boeken van een voorziening voor te betalen vennootschapsbelasting AJ 2013, geraamd op euro 2.500,00 is uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet gebleken dat er enige andere overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

Het netto-actief volgens deze staat per 31.05.2012 van euro 32.842,93 is  zelfs rekening houdende met een negatieve correctie voor belastingen van euro 2.500  niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

In dezelfde akte waarin tot wijziging van de rechtsvorm in een BVBA wordt overgegaan, zal het kapitaal van de vennootschap vermeerderd worden met euro 16.600,00 om het te brengen van euro 2.000,00 op euro 18.600,00 en dit door afname van de overgedragen winst.

Opgemaakt te Neerpelt op 28 juni 2012.

De Bedrijfsrevisor

(Get.)

VMB Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch"

De vergadering beslist voorgaande verslagen goed te keuren.

5. de vergadering besluit het ontslag te aanvaarden van de gecommonditeerde vennoot, voornoemde heer Erland Schijnberger en hem kwijting te verlenen,

De algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en verleent hem eervolle décharge voor zijn mandaat uitgeoefend gedurende boekjaar afgesloten per eenendertig december tweeduizend en elf.

6, de vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31 mei 2012.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum van 31 mei 2012 door de gewone commanditaire vennootschap werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

7. de statuten van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :

4.1. Haar naam luidt :

SUN INVEST

4.2. Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Botermelkbaan 78 A

4.3. Duur v.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4.4, Doel ;

De vennootschap heeft als doel ;

* alle activiteiten in verband met organisatie van evenementen, personal coaching, mental coaching, teambuilding, stressreductie, beheer en management van bedrijven, verlenen van advies inzake public relations en communicatie, het voeren van reclame- en promotiecampagnes, sportbeoefening, sportinstructeur en sportbegeleider, promotie en organisatie van sportevenementen, ondersteunende diensten in verband met de sportbeoefening, handelsbemiddeling, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen in functie van voornoemde activiteiten.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een

ti

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

* Het verwerven en aanhouden, van participaties, in eender welke vorm,

in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of --ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

* Het aannemen van alle openbare en privatieve binnen- en buitenschrijnwerkerij en timmerwerken, zowel in hout als in kunststof, inbegrepen trapmakerij;

* Het aannemen van houtbewerking van binnenhuisinrichting en van algemene bouwwerken;

* De aankoop-, de in- en uitvoer, de distributie, zo rechtstreeks, ais als tussenpersoon van hout, kunststoffen, bouwmaterialen, in het algemeen, alsook van onderdelen, bijhorigheden en nevenproducten * Onderneming, groot- en kleinhandel van alle wand- en vloerbekledingen;

* Het vervaardigen, herstellen en verkopen van meubelen, andere gebruiks- en/of siervoorwerpen, geheel of gedeeltelijk in hout;

* Renovatie van gebouwen en het plaatsen van plafonds, ramen, deuren en wanden;

* Het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4.5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één / honderdste (1 / 100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

4.6. Bestuur en vertegenwoordiging

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder,

4.7. Algemene vergadering

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de de derde zaterdag van de maand juni om 10 uur.

4.8. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

4.9. Winstverdeling :

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

4.10. Verdeling bij vereffening

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

8. De algemene vergadering beslist te benoemen tot niet - statutair zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden :

De heer SCHÔNBERGER Erland en mevrouw BYLOOS Katty, beiden voornoemd die verklaren hun mandaat te aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Betreffend mandaten zijn voorlopig onbezoldigd tenzij de algemene vergadering beslist een bezoldiging toe te kennen. De vergadering beslist aan de hand van de boeken en bescheiden van de omgevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dat geen commissaris moet benoemd worden.

9. Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan BOFIDI ANTWERPEN, Prins Boudewijnlaan, 2550 Kontich en haar aangestelden, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor, ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd: uitgifte, verslag van de bedrijfsrevisor, staat van actief en passief en verslag van de zaakvoerder

Wim DE SMEDT

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

+ e " W

Voor-

behouten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 14.08.2015 15419-0160-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16518-0126-011

Coordonnées
SUN INVEST

Adresse
BOTERMELKBAAN 78 A 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande