SUNNY SIDE UP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUNNY SIDE UP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.353.866

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod Word 11.t

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tieergelQgd ter griffie van rio Rechtbank n'Ire tlQnphodd to Ani'urerpen, ~p

Griffie 2 8 FEB: 21114

101 j1,1111 III

pet ae Be Sta

II

Ondernemingsnr : 0839353866

Benaming

(voluit) : SUNNY SIDE UP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapeistraat 74, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de algemene vergadering dd 02/12/2013 blijkt het eervol ontslag van Panel Engineering BVBA, met als vaste vertegenwoordiger dhr. Wim Ponet, en dit vanaf heden.

Van Meel Engineering BVBA

Vertegenwoordigd door Filip Van Meel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 30.12.2013 13701-0314-014
28/09/2011
ÿþmod 2.1

Ondernemingsnr 8

3 9  `~~ ~  ~ , ; ~ 6

e:

Benaming : SUNNY SIDE UP

(voluit)

Rechtsvorm e Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapelstraat 74

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Xavier De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 15 september 2011, BLIJKT DAT:

Door 1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PONET ENGINEERING waarvan'" de zetel gevestigd is te 2910 Essen, Ericalaan 11. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen  ondernemingsnummer 0883.268.736  BTW nummer,; 6E883.268.736.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MEEL ENGINEERING, waarvan de zetel gevestigd is te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 74. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen  ondernemingsnummer 0883.267.053  BTW nummer; 6E883.267.053.

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREATION, waarvan de zetel gevestigd is te 2990 Wuustwezel, Eikendreef 9. De vennootschap is ingeschreven in het: rechtspersonenregister Antwerpen  ondernemingsnummer 0827.865.702  BTW nummer BE.' 827.865.702 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor;. onbepaalde duur, onder de benaming SUNNY SIDE UP met zetel te 2920 Kalmthout, Kapelstraat, 74, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), volledig volstort door de oprichters.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere. rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de AXA Bank, waarvan het bewijs;' van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan, ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-/ uitvoeren van elektrotechnische werken en plaatsen van elektrotechnische installaties;

-/ uitvoeren van sanitaire werken en plaatsen van sanitaire installaties;

-/ uitvoeren van algemene aannemingen in de bouw;

-/ ontwikkelen, productie, plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstelling van ' zonnepanelen, groenestroominstallaties, warmtepompen, zonneboilers en andere installaties. ontwikkelen, productie, plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstelling van centrale. verwarming met warm water en stoom;

-/ ontwikkelen, productie, plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstelling van sanitaire ' inrichtingen en gasverwarming, van lood- en zinkwerk;

-/ ontwikkelen, productie, plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstelling van waterverzachters, onderdelen van centrale verwarming en sanitair, van ventilatie-, luchtoptimalisatie en klimaattoestellen en -installaties, isolatietoepassingen, huishoudtoestellen en koelinginstallaties; -/ ontwikkelen, productie, plaatsen, aan- en verkoop, import en export en herstelling van verwarmingstoestellen en airco-installaties, alle toestellen voor lucht- en temperatuurregeling;;; ontwikkelen, productie, plaatsen, aan- en verkoop, import en export van elektrische toestellen, hifi en televisietoestellen, video- en andere gegevensdragers, communicatietoestellen ': verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal.

-/ leveren van technische, administratieve en managementadviezen;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

u

I

1

*11146084*

V beh aa Bel Stan

" \

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fle¬ rgAin,7d tar griffie van Ca

van KQop:b ..J cp

16 SEP, 2011

Griffie

Voor:. houdzn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij fiée Bélgisc7i Stáatsbl d - 281072 11- Annexes du Moniteur belge

r

moci 2.1

-1 leveren van adviezen, maken van studies op vlak van energie en energietoepassingen;

-1 aan- en verkoop, huur en verhuur, leasing en beheer van onroerende goederen;

coördinatie van projecten en projectontwikkeling;

-/ uitoefenen van functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar; Het beheer van onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, , verhuring, onderhuur en ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van vruchtgebruik als van de volle eigendom of andere zakelijke rechten, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

Het beheer van deelnemingen, participatie, samenwerking, onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap mag in dit verband alle deelnemingen verwerven of valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen. Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook. Het toestaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen; De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks ' onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap kan alle handels- en nijverheidsdaden stellen, alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, alle financiële transacties uitvoeren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die eenzelfde, gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werden benoemd:

1/ de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PONET ENGINEERING waarvan de zetel gevestigd is te 2910 Essen, Ericalaan 11 welke als vaste vertegenwoordiger aanstelt: de heer Ponet Wim, geboren te Deurne op 4 februari 1977, wonend te 2910 Essen, Ericalaan 11.

2/ de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN MEEL ENGINEERING, waarvan de zetel gevestigd is te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 74 welke als vaste vertegenwoordiger aanstelt: de heer Filip Van Meel, geboren te Ekeren op 26 augustus 1979, wonend te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 74.

3/ de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREATION, waarvan de zetel gevestigd is te 2990 Wuustwezel, Eikendreef 9 welke als vaste vertegenwoordiger aanstelt: de heer Lenaerts, Dave Irena Guido, geboren te Kapellen op 26 februari 1977, wonend te 2990 Wuustwezel, Eikendreef 9.

Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar; het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni 2013. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de' vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van december om 10 uur.

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 1 september 2011 worden overgenomen en bekrachtigd. De vennootschap begint te werken vanaf heden.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Volmacht werd verleend aan DG & VH De Graef & Van Hooydonck accountancy BVBA, waarvan de zetel gevestigd is te 2910 Essen, Horendonk 322 en haar medewerkers, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht.

De notaris, Xavier De Boungne (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-

Voort-_hoon aan het Belgisch Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0221-012

Coordonnées
SUNNY SIDE UP

Adresse
KAPELSTRAAT 74 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande