SVR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SVR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.952.572

Publication

11/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

28 -02- 2013

GRIFFIE RECTNK van KOOPHANDEL te MECHELEN

"

----..»,...~ - --------- ------

11111111111111111(111111111111

vd

beh aa Bel star

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 6 ,,(.3 g 51 512-

,

Benaming (voluit) : SVR Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

2560 Nijlen (Kessel)

Onderwerp akte :Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 14 februari?

;i 2013, "Geregistreerd zeven bladen twee verzending, te Kontich 19 februari 2013, Boek 543 blad 51 vak 13. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "SVR CONSULTING".

Í; 2. De vennoten zijn: a. mevrouw Sara VAN REETH, en haar echtgenoot: b. de heer Werner Hugo Friedel VAN GAEVER, samenwonend te 2590 Berlaar, Herfststraat 1.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Heidestraat 59a.

4. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Raadgeving en adviesverlening in de breedste zin, zoals maar niet beperkt tot aankoop, logistiek, financiën, communicatie, marketing, verkoop, evenementen en personeelsbeleid; organisatie van training, seminars en workshops; uitvoeren van audits en doorlichtingen, zowel financieel als operationeel; Het verstrekken van management-bedrijfsadvies met het oog op de algemene verbetering en optimalisatie;

;? van bedrijfsprocessen; Het ontwerpen en verstrekken van management- en bedrijfsopleidingen.

;i Uitvoeren van interim managementopdrachten. Al deze activiteiten kunnen al dan niet. worden uitgeoefend in binnen- en buitenland.

- Organiseren van evenementen in binnen- en buitenland.

- Het oprichten, promoten, aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren; en onderverhuren, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen,; kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden, en domeinen, en meera algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle; mogelijke financieringsverrichtingen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

Huur en verhuur van roerende en onroerende goederen; aan- en verkoop van; roerende en onroerende goederen, beheer van roerende en onroerende goederen als; ook alle andere rechten en investeringen.

£ - De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze' i; deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig'; ; doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door; 3j middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke; andere wijze. - De vennootschap mag mandaten uitoefenen en opdrachten in vennootschappen en ; v_ereriicg.ire ner)_ir) he algeme en_ hgt titoefenen_v_m_alle opçlradtten.,en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Heidestraat 59a

mod 11.1

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

5. Het _aatschaopeliik kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is zesduizend tweehonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 6.200 euro gestort werd bij Belfius Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw Sara Van Reeth, voornoemd. Haar opdracht van zaakvoerder kan bezoldigd worden.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de laatste vrijdag van de maand april om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. Bijzonde e volmacht werd verleend aan

Van Colle & Partners bvba, te Drongen, Boelenaar 1;

en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te

handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 25 februari 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

{ i or- i9ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 22.07.2015 15332-0084-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 30.08.2016 16527-0416-009

Coordonnées
SVR CONSULTING

Adresse
HEIDESTRAAT 59 A 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande