SYNIO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SYNIO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 550.735.415

Publication

22/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel om:

· het ontwikkelen en aanbieden van juridische producten en dienstverlening via online-applicaties, op het wereldwijde web, smartphones, tablet-pc s en elke andere digitale toestellen;

· het ontwikkelen en aanbieden van juridische educatieve producten en software voor juristen, studenten, en

productaanbieding;

te realiseren met winstoogmerk.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere volmachten verstrekken.

Artikel 9:

Een vennoot kan uitgesloten worden uit de vennootschap door een tweederdemeerderheid van stemmen in een bijzondere algemene vergadering waar minstens twee derde (2/3) van de vennoten aanwezig zijn. Deze uitsluiting kan enkel plaatsvinden op basis van de volgende cumulatieve voorwaarden:

· indien de vennoot deloyaal verdrag vertoont tegenover de vennootschap, wat inhoudt dat hij strijdig

· indien de vennoot onredelijk handelt tegenover zijn medevennoten door op een systematische manier de onderlinge afspraken niet na te komen, weigert afspraken te maken of weigert samen te werken met de zaakvoerders of met de andere vennoten;

· de gezonde werking van de vennootschap wordt onmogelijk door het gedrag van een vennoot en hierdoor

elke andere gebruiker;

· het ontwikkelen en aanbieden van applicaties voor de software besturingssystemen van iOS, Android, Blackberry, Windows en elk ander systeem dat werkt op tablet-pc s, smartphones, computers en andere apparaten;

· het ontwikkelen en aanbieden van websites die nodig zijn voor publiciteit, informatieverstrekking en

bemoeilijkt hij het nastreven van het doel van de vennootschap.

De vennoten stemmen met inachtneming van de bovenstaande criteria.

De zaakvoerders moeten vier werkdagen voor de aanvang van die bijzondere algemene vergadering via

aangetekend schrijven motiveren waarom zij de uitsluiting voorstellen, met inachtneming van de bovenstaande

criteria, aan alle vennoten.

Artikel 9bis:

De met uitsluiting bedreigde vennoot heeft recht om op de in artikel 9 vermelde bijzondere algemene

handelt met het doel van de vennootschap;

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Firma Janssens Glenn Bollens Sven en Stessens Wesley VOF

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Tiensestraat 227

*14303837*

Luik B

3000

België

0550735415

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Leuven

Griffie

Neergelegd

17-04-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vergadering zich te verdedigen tegen de uitsluiting. Tijdens de bijzondere algemene vergadering, na de stemming, kan de met uitsluiting bedreigde vennoot verzoeken om de procedure van uitsluiting stop te zetten op voorwaarde dat hij alle vennoten overtuigd heeft van zijn engagement in de vennootschap. Daarna kan hij om een tweede stemming verzoeken, waaraan alle vennoten deelnemen. Die stemming is enkel geldig bij eenparigheid van stemmen.

Dit verzoek is een eenmalig recht per vennoot en kan niet worden hernieuwd in latere procedures van uitsluiting. Artikel 9ter:

Na de laatste stemming, tijdens de bijzondere algemene vergadering van artikel 9, stellen de zaakvoerders een neutrale onafhankelijk persoon aan, die de goedkeuring geniet van alle vennoten, inclusief de met uitsluiting bedreigde vennoot. Die persoon zal oordelen of de voorwaarden van artikel 9 vervuld zijn.

Indien de vennoten geen overeenstemming bereiken over de identiteit van de neutrale onafhankelijk persoon tijdens de bijzondere algemene vergadering van artikel 9 of vijf kalenderdagen na de bijzondere vergadering van artikel 9 is een rechterlijke tussenkomst noodzakelijk.

Artikel 9quater:

De neutrale onafhankelijke persoon toetst het gedrag van de met uitsluiting bedreigde vennoot aan de criteria van artikel 9 en laat zijn antwoord zo snel mogelijk weten aan de zaakvoerders via aangetekend schrijven. Als de neutrale onafhankelijke persoon beslist dat de criteria van artikel 9 cumulatief vervuld zijn, treedt de met uitsluiting bedreigde vennoot binnen vijf werkdagen uit de vennootschap.

Elke vennoot kan een tweede tussenkomst van een andere neutrale onafhankelijke persoon vragen binnen vier werkdagen nadat hij in kennisgeving gesteld wordt van de beslissing van de eerste neutrale onafhankelijke persoon. De aanstelling van die tweede neutrale onafhankelijke persoon wordt bepaald conform artikel 9ter. Een derde aanstelling kunnen de vennoten niet vragen. De tweede bindende derdenbeslissing is definitief.

Indien de neutrale onafhankelijke persoon oordeelt dat de cumulatieve voorwaarden van artikel 9 niet vervuld zijn, blijft de met uitzetting bedreigde vennoot in de vennootschap en kunnen de zaakvoerders de uitzetting gedurende een maand niet meer vorderen.

Indien de neutrale onafhankelijk persoon nalaat te oordelen binnen een redelijke termijn, is een rechterlijke tussenkomst noodzakelijk. De zaakvoerders bepalen die redelijke termijn.

Artikel 9quinquies:

Bij uitsluiting van een vennoot op basis van artikel 9, worden zijn aandelen overgenomen door de overige vennoten. De waardering van die aandelen gebeurt door een onafhankelijk expert die wordt aangesteld door de zaakvoerders. De resterende vennoten moeten binnen zes maanden na de uitsluiting van de vennoot de overgenomen aandelen vergoeden.

De uitgesloten vennoot is aansprakelijk voor alle schade aan de vennootschap die ontstond door zijn gedrag dat de uitsluiting veroorzaakt heeft.

De neutrale onafhankelijke persoon beslist aan wie hij zijn kosten toerekent met in achtneming van de voorwaarden van artikel 9: de vennootschap of de met uitsluiting bedreigde vennoot/uitgesloten vennoot. Artikel 9sexies:

De uitsluiting van een vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 10:

De procedure beschreven in artikel 9 tot en met artikel 9quinquies kan enkel in werking treden door een gezamenlijke beslissing van de statutaire zaakvoerders van de vennootschap en gebeurt buiten het college van zaakvoerders.

Artikel 12:

De vennoten Janssens Glenn, Bollens Sven en Stessens Wesley stellen arbeid ter beschikking van de V.O.F. zodat de vennootschap de inkomsten uit hun arbeid int.

Artikel 12bis:

De vennoten Janssens Glenn en Bollens Sven zijn verantwoordelijk voor het algemeen bestuur van de vennootschap en dragen zorg voor de productinhoud.

Artikel 12ter:

De vennoot Stessens Wesley is verantwoordelijk voor de applicatieontwikkeling, de technische aspecten en de ICT-structuur van de vennootschap. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de volledige applicatie. Zijn activiteiten omtrent het doel van de vennootschap worden volledig in het kader van de vennootschap uitgeoefend.

Artikel 14:

De vennootschap wordt bestuurd door het college van zaakvoerders. Het college beslist over alle daden van beschikking, daden van bewaring en daden van beheer met eenparigheid van stemmen, inclusief het aanwerven of vervreemden van onroerende goederen.

Het college komt samen wanneer zij dat nodig acht. De vennoten worden op de hoogte gesteld van elke samenkomst, maar dit dient niet bij aangetekend schrijven te gebeuren. De notulen worden getekend door alle zaakvoerders.

Artikel 14bis:

Elke vennoot heeft het recht om de vergaderingen van het college van zaakvoerders bij te wonen. Zij hebben geen stemrecht, maar hebben wel een adviserende rol.

Artikel 14ter

Indien het college van zaakvoerders niet tot overeenstemming kan komen door eenparigheid van stemmen over daden van beheer, moet het college rekening houden met het eensluidend advies van de aanwezige vennoten. Het college van zaakvoerders kan dan functioneren met een gewone meerderheid van stemmen indien dit advies wordt opgevolgd, mits alle vennoten aanwezig zijn op het moment van de stemming. De notulen moeten dan

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

ondertekend worden door alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Artikel 14quater:

Indien het college van zaakvoerders niet tot overeenstemming kan komen door eenparigheid van stemmen over

daden van beschikking, moet de ontbinding van de vennootschap voorgesteld worden door het college van

zaakvoerders aan de eerstvolgende bijzondere algemene vergadering.

Artikel 15:

De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de

vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde

beroepsprestaties.

Artikel 16:

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk daden van beheer ten belope van 135 EUR stellen die noodzakelijk zijn voor

de exploitatie van de onderneming en het beheer van het vermogen van de vennootschap.

Elke zaakvoerder kan maximaal drie verrichtingen stellen onder de 135 EUR per week zonder medeweten en

akkoord van het college van zaakvoerders. Bij meer dan drie verrichtingen per week heeft de zaakvoerder een

schriftelijk akkoord nodig van zijn medezaakvoerders.

Artikel 17:

De vennootschap is slechts gebonden tegenover derden door de handtekening van twee zaakvoerders voor alle

verrichtingen die het bedrag van 135 EUR overschrijden.

Artikel 18:

De vennoten kunnen de vennootschap niet binden tegenover derden. Enkel de zaakvoerders kunnen de

vennootschap binden tegenover derden zoals artikel 16 en artikel 17 bepalen.

Artikel 19:

Buiten de statuten om, kunnen er geen zaakvoerders aangesteld worden. Zowel de benoeming als het ontslag

van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 20:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij onder meer het recht

heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle

documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 28:

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van

artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, onverminderd de toepassing van artikel 179 van het

Wetboek van Vennootschappen en het hierna bepaalde onder artikel 29.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

03/12/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan hef

Belgisc' Staatsbh

NEERGELEGD

2 4 NOV, 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven. Grlfftu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0550.735.415

Benaming

(voluit) : Firma Janssens Glenn Bollens Sven Stessens Wesley vof (verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Tiensestraat 227, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging, zetelverplaatsting en benoeming nieuwe zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van B november 2014 heeft beslist om de statuten van de vennootschap en de zetel te wijzigen. Daarnaast benoemde zij Wesley Stessens ais nieuwe zaakvoerder, aangezien even Bollens uit de vennootschap treedt. De nieuwe zetel bevindt zich op Boslaan 5, 2980 Zoersel. Tot slot wenst de buitengewone algemene vergadering de volgende artikels van de statuten te publiceren.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel om:

-het ontwikkelen en aanbieden van softwareproducten en dienstverlening via (online)applicaties, op internet, smartphones, tablet-pc's, computers, desktops en elke andere digitale toestellen;

-het ontwikkelen en aanbieden van applicaties voor de software besturingssystemen van iOS, Android, Blackberry, Windows en elk ander systeem dat werkt cp tablet-pc's, smartphones, computers en andere apparaten;

-het ontwikkelen en aanbieden van websites die nodig zijn voor publiciteit, informatieverstrekking en productaanbieding;

-software-ontwikkeling op maat voor derde partijen;

-het opzetten en onderhoud van software-projecten en IT-infrastructuur;

te realiseren met winstoogmerk,

V.VERTEG E N WO ORDIG I N G

Artikel 22:

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk daden van beheer ten belope van 350 EUR stellen die noodzakelijk zijn voor de exploitatie van de onderneming, het beheer van het vermogen van de vennootschap en het vennootschapsbelang.

Artikel 23:

De vennootschap is slechts gebonden tegenover derden door de handtekening van twee zaakvoerders voor

alle verrichtingen die het bedrag van 350 EUR overschrijden.

Artikel 24:

De vennoten kunnen de vennootschap niet binden tegenover derden, Enkel de zaakvoerders kunnen de

vennootschap binden tegenover derden zoals artikel 22 en artikel 23 bepalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 24bis:

Vennoten Janssens Glenn en Stessens Wesley zijn conform artikel 19 zaakvoerders van de vennootschap

en vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden,

Glenn Janssens, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

.11 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

_A

i.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþ Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im VI





Rechtbank van kcc,phandal Antwernen

D JAN. 2015

Antwerpen

Ondememingsnr _ 0550.735.415

Benaming

(voluit) : Firma Janssens Glenn Bollens Sven en Stessens Wesley vof

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Boslaan 5, 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke naam

De buitengewone algemene vergadering van 6 december 2014 heeft beslist om de maatschappelijke naam

van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap heeft als nieuwe maatschappelijke naam: synio.

Glenn Janssens, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2015
ÿþMea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*15061878*

ll

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

il- APR. 2015

afdeling atiffieen

NKKI Word 11.1

Ondernemingsnr : 550.735.415 Benaming

(voluit) : synio

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Boslaan 5, 2980 Zoersel

(volledig adres)

OnderwerP akte : ontbinding en vereffening in één akte

Alle vennoten hebben in de buitengewone algemene vergadering van 23 maart 2015 met eenparigheid van stemmen besloten om de vennootschap te ontbinden en te vereffenen in één akte. De vennootschap is aldus in ontbinding dd 23 maart 2015.

Hierbij zijn beide zaakvoerders, Glenn Janssens en Wesley Stessens, ontslagen. Er werden geen vereffenaars aangeduid.

Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in art. 181 W. Venn. De terugname van het actief gebeurd door de vennoten zelf.

De boeken en bescheiden worden gedurende zeven jaar bewaard op het volgende adres: Boslaan 5, 2980 Zoersel.

Hierbij de vereffing werd gesloten.

Glenn Janssens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SYNIO

Adresse
BOSLAAN 5 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande