SYWI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SYWI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.902.673

Publication

27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.12.2012 12671-0144-015
19/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vg

beha aai Bel.

Staa

11111 Hl lUI III n III IlI Ut

*12173254*

Neergedogr] for relie vo do Rechtbank van Koophandel fe Anttverpen, op

Griffie 111 OKT.

_______ ______

"

Ondernemingsnr : 444.902.673

Benaming (voluit) ; SYWI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Bercflem), Fruithoflaan 107 bus 5

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOT- SCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,i, Broederminstraat 9, op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig;, ij doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingvan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SYWI", met zetel te 260e Antwerpen (district Berchem), Fruithoflaan 107 bus 5, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van: Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.902.673, onder meer beslist heeft :

1. tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel;', ', en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enig aandeelhouder, de naamloze vennootschap "ORTHODONTIE J.P. SIJSSENS", met zetel te 2180;: ;f Antwerpen (district Ekeren), Bist 78, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, met als;; ondernemingsnummer 0431.538.647.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch ï; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over_, genomen vennootschap vernietigd.

iF Vanaf één juli tweeduizend en twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap" ; if boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

afschrift van

de akte;

volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 13.08.2012, NGL 14.08.2012 12412-0184-013
10/08/2012
ÿþ~ r

s

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

P1a"r~7^ ^(rr1 ., ~ Q' van' ~ ~

.~...~," .jc" .,.. f, r~r'f,1`J,," C~c" ~~~rï~C7~r~~( ~

a,~1nf r

,y'rnrai u ,3 i r= erp,~,,~~ 1~1~

Griffie ~ 1

Ondernemingsnr : 0444902673

Benaming

(voluit) : Sywi

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fruithoflaan 107 bus 5, 2600 Antwerpen - Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel voorstel van een niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Orthodontie J.P. Sijssens NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Sywi NV

[Uittreksel fusievoorstel dd. 16 juli 2012]

A/ Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn

1 De naamloze vennootschap ORTHODONTIE J.P. SIJSSENS, met maatschappelijke zetel te 2180 Ekeren, Bist 78.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0431.538.647.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel: het beoefenen van de tandheelkunde en de orthodontie in de meest brede betekenis.

De fabricage, distributie, import zowel als export van verbruiksgoederen, materialen en geneesmiddelen dienstig voor de uitoefening van de tandheelkunde en orthodontie in de meest brede betekenis.

De uitgave van en de medewerking aan het uitgeven van boeken, tijdschriften, periodieke en losbladige uitgaven, compendia, verslagen van studiedagen en seminaries en het verwerven van alle intellectuele rechten in dit verband.

De aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfsuitrusting, auto's inbegrepen.

De aankoop en verkoop van onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van zakelijke rechten op onroerende goederen, het oprichten en laten oprichten van ge-bouwen, het verhuren, huren en onderverhuren. van gebouwen of gedeelten ervan,

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde', rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen,

verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden. " Zij kan ook deelnemen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, bij wijze van borg of aval, aan alle handels-en financiële verrichtingen die op directe of indirecte wijze met deze doelstellingen verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken,

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze, ais op de wijze voorzien door artikel 1861 van het burgerlijk wetboek deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan,; leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, terzake van financiële verrichtingen stellen die, op directe of indirecte wijze,

met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met gelijk-aardige of analoge doelstellingen of voor zover deze deelneming van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen."

Zij wordt hierna 'Orthodontie J.P. Sijssens', of `de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2 De naamloze vennootschap SYWI, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen  Berchem, Fruithoflaan 107 bus 5.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0444.902.673.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

«De vennootschap heeft tot doe!, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, de verhuur en verkoop van tandtechnische apparatuur en materialen gebruikt in de tandheelkunde en de orthodontie; het uitbaten van een tandtechnisch labo in meest brede betekenis; de verhuur en aan- en verkoop van gebouwen en terreinen; de uitgave van en de medewerking aan het uitgeven van boeken, tijdschriften, periodieken en losbladige uitgaven, compendia, verslagen van studiedagen en seminaries en het verwerven van intellectuele rechten in dit verband; het beheer en de financiering van andere vennootschappen.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurze genoteerd, alsmede de deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden.

Zij kan ook deelnemen, zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks, bij wijze van borg of aval,aan alle handels- en financiële verrichtingen die op directe of indirecte wijze met deze doelstellingen verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan tevens op rechtstreeks of op onrechtstreeks wijze, ais op de wijze voorzien door artikel 1861 van het Burgerlijk Wetboek deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen ais commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, terzake van financiële verrichtingen stellen die, op directe of indirecte wijze, met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met gelijkaardige of analoge doelstellingen of voor zover deze deelneming van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.»

Zij wordt hierna 'SYWI', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De naamloze vennootschap Orthodontie J.P. Sijssens zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, hetzij SYWI.

B/ Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 juli 2012 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

CI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

Dl leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

3

Voor ,,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel

Carine Willekens

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2011 : AN285269
01/09/2011 : AN285269
16/08/2010 : AN285269
14/08/2009 : AN285269
29/08/2008 : AN285269
27/08/2007 : AN285269
21/08/2006 : AN285269
02/09/2005 : AN285269
30/08/2005 : AN285269
30/08/2004 : AN285269
12/09/2003 : AN285269
14/10/2002 : AN285269
23/08/2001 : AN285269
15/09/2000 : AN285269
09/09/2000 : AN285269
24/09/1993 : AN285269
03/10/1991 : AN285269

Coordonnées
SYWI

Adresse
FRUITHOFLAAN 107, BUS 5 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande