T-BENCH SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T-BENCH SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.683.677

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.04.2014, NGL 20.06.2014 14197-0421-024
17/09/2014
ÿþ4

111101 11 II 1

Luirç F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

Kecruciaik van kcoor, ndel

Anveroen

0 8 SEP. 2014

afdelmg Antwerpen

Griffie

Med PDF 11.1

ei/

0827.683.677

T-Bench Solutions

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Berchemstadionstraat 78 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 03/07/2014

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen naar Mechelsesteenweg 64 bus 6 te 2018 Antwerpen

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

De vergadering neemt kennis van het ontslag ais zaakvoerder van de heer Danny Otten, wonende te Zilverberkenlei 8 te 2930 Brasschaat, vanaf heden.

De vergadering beslist zijn ontslag te aanvaarden en hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

De vergadering beslist om vanaf heden de NV Spikes, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de BVBA Marmarij, met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Gestelsedijk 79, vast vertegenwoordigd door de heer Marc Dries, wonende te Gestelsedijk 79 te 3920 Lommel, als nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

Spikes NV, vast vertegenwoordigd door Marmarij BVBA, vast vertegenwoordigd door Dhr. Marc

Dries

Zaakvoerder

Wijziging maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

26/09/2013
ÿþmod 1 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NQpTg4?let±+ .1T13ii8

t~;liéT~ét1

~pbtbank vasl iG~ ~~it_,..._.

1111 De Griffier

Griffue

VC

bekt aar Bel!

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0827.683.677

Benaming (voluit) : T-Bench Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Berchemstadionstraat 78

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 22 augustus 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T-Bench Solutions", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Berchemstadionstraat 78, BTW 6E0827.683.677 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met een totaal bedrag van DRIEËNZESTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO TWEE CENT (¬ 63.083,02) en gebracht van EENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 31.000,00) op VIERENNEGENTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO TWEE CENT (E 94.083,02); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

De statuten worden volledig herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormeld agendapunt. Zij worden samengevat als volgt:

Naam. De Vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "T-Bench Solutions".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Berchernstadionsstraat 78.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden :

 Het leveren van advies, het maken van ontwerpen, het installeren, onderhouden en begeleiden van projecten in de informatie en communicatietechnologie (ICT), alsook organisatie van helpdesk en beheer op afstand.

 Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met informatica,

projectmanagement, systeemintegratie en met organisatie en methoden, zoals onder meer systeemontwerp, systeemanalyse, programmering, cloud computing, installatie, training, projectbegeleiding en advies, dit alles in de meest ruime zin van het woord, Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen.

 Ontwikkeling van software, verkoop van hardware en software,

 Het verstrekken van advies en het verlenen van bijstand op bedrijfsorganisatorisch, boekhoudkundig, financieel, fiscaal, juridisch, marketing, IT-technologie, commercieel en strategisch gebied,

 Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met domotica. De vennootschap kan domotica installaties, alsook alle aanverwante benodigdheden, onderdelen in-en uitvoeren, verhandelen, installeren en onderhouden;

 Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met telecommunicatie, zoals onder meer satellietverbindingen, internet toepassingen, e-commerce, dit alles in de meest ruime

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zin van het woord, Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen. Verkoop van telefonie en internetdiensten. De vennootschap kan alle elektronische toestellen op het gebied van communicatie- en gegevensverwerking, alsmede hifi- en huishoudtoestellen, alsook alle aanverwante toestellen, goederen of onderdelen in- en uitvoeren, verhandelen en onderhouden.

 Inrichten van datacenters, verhuis van ICT materiaal en bekabelen van gebouwen.

 Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van managementopdrachten en  functies.

-- Het organiseren en opstellen van of meewerken aan trainingen, seminaries, cursussen en incentive trainingen; het aankopen, verkopen, verhuren, bewerken, ter beschikking stellen, van alle mogelijke trainings- en cursuspakketten evenals de aanverwante toestellen en uitrustingen.

 Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of

investeringen;

-- Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen.

 De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden;

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel;

Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigenbeheer;

Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, voormelde activiteiten zijn andere dan deze bedoeld in artikel 3 het Koninklijk Besluit van 6/9/1993, houdende "bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar".

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar

bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

VIERENNEGENTIGDUIZEND DRIEËNTACHTIG EURO TWEE CENT (¬ 94.083,02).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L

Voor-ebéhorden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

}p Voor-behoaden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden, Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de vierde vrijdag van de maand juni om 11.00 uur.

Iedere venncot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1, Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen,

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen,

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 4, Externe vertegenwoordiging,

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

5. Concurrentiebeding.

Het is aan de zaakvoerder(s) in functie en de werkende vennoten, gedurende vierentwintig

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

maanden na stopzetting van hun activiteiten binnen de vennootschap uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of zijdelings deel te nemen aan of enig belang te hebben in een onderneming, die met de vennootschap zou kunnen concurreren of de verwezenlijking van haar doel bemoeilijken en dit binnen Vlaanderen. Hiervan kan slechts worden afgeweken bij een besluit van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de vereisten gesteld voor statutenwijziging. Dit artikel is niet van toepassing ten aanzien van diegene die een gedwongen ontslag krijgt en ook niet ten aanzien van de vennoten die op 22 augustus 2013 deze hoedanigheid reeds hebben of op die datum hebben verworven.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Voor-behodien aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwocrdigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2015
ÿþ Mod PDF 11,1

1 îLr[f ç F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b II 11 il 0

s



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

02 JAN. 2015

afdellieifillwerpen

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0827.683.677 T-Bench Solutions

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag Tekst :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mechelsesteenweg 64 6 - 2018 Antwerpen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 01/12/2014

De algemene vergadering verleent kwijting aan :

Deloitte Bedrijfsrevisoren (B025) BV ov.ve.CVBA, Berkenlaan 8 B -1831 Diegem, vast vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Jurgen Kesselaers, voor de uitoefening van het mandaat van commissaris van T-Bench Solutions BVBA over het voorbije boekjaar 2013,

Deloitte Bedrijfsrevisoren BV ov,ve.CVBA wordt van haar mandaat ontheven met ingang van het boekjaar 2014. Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat tot datum van deze bijzondere algemene vergadering,

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

Marmarij BVBA, vast vertegenwoordigd door Marc DRIES

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behou

aan E

Belgio

Staatst

muon

Ilaergelegd fer ; -=:rfie van de Rechtbank

van Koophandel ,$ntworpoa, op

Griffie 2 4 AAR. 2013

Ondememingsnr : 0827.683.677

Benaming

(voluit) : T-BENCH SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Terbekehofdreef 24, 2610 Antwerpen-Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER  ZETELVERPLAATSING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 29 maart 2013

De vergadering neemt akte van het ontslag van de BVBA VERDEC INVEST, met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24 (ondernemingsnummer 0477,353.232), met als vaste vertegenwoordiger, de heer Robert Decant (N.N. 66.11.30-373-93), wonende te 2960 Brecht, Vogelkerslaan 50, dit op 31103/2013.

De vergadering dankt de BVBA VERDEC INVEST en de heer Robert Decant voor hun inzet en bewezen diensten en geeft hen onherroepelijk en tussentijdse décharge voor hun uitgeoefend mandaat tem 31/03/2013,

EVBA VERDEC INVEST, thans genaamd sedert 29/01/2013: ESAS INVEST.

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 1 april 2013 :

Ingevolge het besluit van de zaakvoerder dd. 1 april 2013 wordt de zetel van de vennootschap met ingang

vanaf 1 april 2013 verplaatst naar het volgende adres

Berchemstadionstraat 78

B-2600 Antwerpen-Berchem

Danny Otten,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 29.06.2012 12225-0007-013
05/06/2012
ÿþx :4

1r

~a Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i9eergelegd ier griffie van do Kechtied raº%>t Koopiflandal Pa Antimites, M

2 4 MEI 2012

Griffie

11111111110 M1111111

*12100304*

V boh

aa

Bel Stak

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0827683677

Benaming

(voluit) : T-Bench Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Terbekehofdreef 24 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commisaris

De Algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 16/05/2012, benoemd als commisaris voor een periode van 3 jaar, die automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de Algemene vergadering, die zal gehouden warden op de maatschappelijke zetel in het jaar 2015:

Revisorenfirma:

"Deloitte Bedrijfsrevisoren (B025)" BV ov.ve.CVBA.

louizalaan 240

1050 Brussel

Vertegenwoordigd door Bedrijfsrevisor Patrick De Schutter (N-01419)

met ingang vanaf het boekjaar 2012

Robert Decant /1-Pet,t% " . mec rt-r

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Ondernemingsnr : 827.683.677

i

II1 llhI l 1111M IIJ I1 hifi II 11

*11030884*

bE

é St

f3eerbe°e ~ t.$7 do Aoekbd 1fan kk;h3i76!;í r. rar".?:.ie,pon,

5 FEB. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : T-Bench Solutions

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zilverberkenlei 8

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : BVBA: aanpassing statuten

Uit een akte opgemaakt door geassocieerd notaris Patrick Knevels te Mortsel, houder der minuut, ,' met tussenkomst van notaris Tom Coppens te Vosselaar, op een februari tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met,. beperkte aansprakelijkheid T-Bench Solutions", met zetel te Brasschaat, Zilverberkenlei 8, opgericht bij akte verleden voor notaris Tom Coppens te Vosselaar op één juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in' de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig juli daarna onder nummer 10108165, met," eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

L * Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het adres "Terbekehofdreef 24 2610 Antwerpen

(Wilrijk).

* Aanpassing van artikel 2 van de statuten van de vennootschap aan de voorgaande beslissing.

2 * Wijziging van artikel 9 van de statuten mits:

* onder punt 3-Volmachten: vervanging van de zinsnede " die geen vennoot moet zijn.... vergadering

door : "die eveneens aandeelhouder moet zijn en mits deponering van de volmacht op de;'

maatschappelijke zetel ten minste acht dagen voor de algemene vergadering".

* onder punt 5-Verloop van de Algemene Vergadering : toevoeging na de paragraaf die eindigt op

"geschorst" van volgende tekst:

"Stemming per brief is op de Algemene Vergadering niet toegelaten.

Het bijwonen van de Algemene Vergadering op verzoek van een of meer vennoten van een..

bedrijfsrevisor, advocaat of accountant is steeds toegelaten".

* Aanpassing van de statuten van de vennootschap ingevolge de voorgaande beslissingen.

* Wijziging van artikel 6 van de vennootschap door schrapping van de paragrafen 6.3,6.4,6.5.

4.. * Wijziging van artikel 7 van de statuten van de vennootschap door:

*onder punt één - Benoeming: door toevoeging na de tweede zin van volgende tekst:

"Indien er verscheide categorieën van aandelen zijn heeft elke groep van vennoten recht op de

benoeming van één zaakvoerder."

* onder punt 2- Werking van het bestuur: door vervanging van de tweede zin door volgende zin: "Zijn er

twee zaakvoerders, dan moeten zij samenhandelend en unaniem besluiten nemen."

* onder punt 3* Bevoegdheid: door vervanging van de tweede zin door volgende zin:

"Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigen zij samenhandelend de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of verweerder."

" * toevoeging na de gehele tekst van volgend beding:

"Concurrentiebeding:

Het is aan de zaakvoerder(s) in functie en de werkende vennoten, gedurende vierentwintig maanden ; na stopzetting van hun activiteiten binnen de vennootschap uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of zijdelings deel te nemen aan of enig belang te hebben in een onderneming, die met de vennootschap zou kunnen concurreren of de verwezenlijking van haar doel bemoeilijken en dit binnen Vlaanderen. Hiervan kan slechts worden afgeweken bij een besluit van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de vereisten gesteld voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

,.

"

Dit concurrentiebeding is ook van toepassing tegenover Robert Decant en Benny Vervliet, alsook alle vennootschappen waarin zij een participatie hebben. Dit artikel is niet van toepassing ten aanzien van diegene die een gedwongen ontslag krijgt".

5., De Algemene Vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twaalfduizend vierhonderd euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro tot eenendertigduizend euro. Na voorafgaande verzaking aan het voorkeurrecht door de bestaande aandeelhouders, wordt op de kapitaalsverhoging ingeschreven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERDEC INVEST" met zetel te Wilrijk, Terbekehofdreef 24, met ondernemingsnummer 0477.353.232, door de inbreng in speciën van een geldsom van twaalfduizend vierhonderd euro, volledig volstort. Als vergelding voor de hoger beschreven inbreng in geld worden er honderd vierentwintig aandelen gecreëerd die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande aandelen en "B" aandelen zullen worden genoemd.

* De Algemene vergadering past artikel vijf en zes van de statuten aan aan de voorgaande beslissingen.

De Algemene Vergadering bevestigt dat voor wat betreft de "A"-aandelen de heer Otten Danny Prudentia Jan als zaakvoerder zal optreden en benoemt tot zaakvoerder van de "B"-aandelen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERDEC INVEST, met zetel te Wilrijk, Terbekehofdreef 24, met ondernemingsnummer (0)477.353.232.

Voor welke vennootschap worden aangesteld als vaste vertegenwoordiger, bevoegd om op te treden: de heer DECANT Robert Theofiel Josephina, geboren te Deurne op dertig november

" negentienhonderd zesenzestig, wonende te Brecht, Vogelkerslaan 50, (identiteitskaartnummer 590: 7786666-17 en rijksregisternummer 661130.373.93.

L De Algemene Vergadering verleent aan de zaakvoerders alle macht om voorgaande beslissingen uit te voeren en volmacht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties, alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend aan mevrouw Annette Riské, wonende te Aartselaar, August Vermeylenlaan 19 of één van haar aangestelden met recht van indeplaatstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift  coördinatie met lijst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º% Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
T-BENCH SOLUTIONS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 64, BUS 6 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande