T BROODJESHUISJE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : T BROODJESHUISJE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.420.110

Publication

25/07/2012
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbl . s " - . - " - = en kopie

na neerlegging ter griffie

Mod word 11.1

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

illitilif!11111111111111

noileffitfeRGELEG

GRIFFIE RECHTBANK VAN

~ 6 JULI 2012

KOOPHANDEL ~eRN OUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : 't Broodjeshuisje

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lode Peetersplantsoen 12 B, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting, benoeming

Het jaar tweeduizend en twaalf op één juli,

ZIJN SAMENGEKOMEN

1.Mevrouw PROOST Greet, wonende te 2275 Gierle, Kloosterstraat 7 bus 3, gehuwd, geboren te Turnhout op 13 jarivari 1982;

2.Mevrouw GEERTS Anja, wonende te 2330 Merksplas, Molenzijde 107, samenwonend, geboren te Turnhout op 12 september 1968;

die verklaren met ingang vanaf heden een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma te willen oprichten met de naam "'t Broodjeshuisje".

De comparanten hebben vervolgens verklaard de statuten van de vennootschap als volgt te willen vaststellen:

Artikel 1. Vorm, maatschappelijke naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma, , afgekort V.Q.F. Haar maatschappelijke naam luidt "'t Broodjeshuisje". De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor werd vermeld.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Lode Peetersplantsoen 12 B.

Artikel 3, Doel van de vennootschap.

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgende activiteiten ontwikkelen:

-De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, clubs, snackbars, hotels, traiteurdiensten, pizzeria's, pitabars alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, allerhande meeneem- en afhaalgerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren, groenten, fruit, textiel en aanverwante artikelen, alsook de distributie en levering van alle voomoemde of aanverwante goederen en diensten;

De vennootschap mag tevens uitvoeren:

-Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar -Bijstand verlenen van technische of commerciële aard aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen

084/.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De aankoop, huur, verhuur, het onderhoud en de verkoop van alle roerende en onroerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware, handelspanden, magazijnen en woonhuizen

-Het aanleggen van een onroerend en roerend vermogen

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt vanaf 1 juli 2012. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid op het ogenblik van de neerlegging van de door de wet vereiste afschriften en uittreksels op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van haar maatschappelijke zetel.

Artikel 5. Maatschappelijk Kapitaal en inbrengen

Er wordt een maatschappelijk kapitaal voorzien van 10.000,00 EUR met uitgifte van 100 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. Daartoe onderschrijft mevrouw Proost Greet, voornoemd, op 50 aandelen en mevrouw Geerts Anja, voornoemd, op 50 aandelen. Beide aandeelhouders verbinden zich ertoe om samen 10.000,00 EUR te storten op rekening ter volstorting van hun aandeel in het kapitaal. In een aandelenregister zal worden bijgehouden hoeveel aandelen elke vennoot heeft in het maatschappelijk kapitaal en of de aandelen al dan niet volstort zijn.

Artikel 6, Wijzigingen van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige

beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7, Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf heden zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief.

Artikel 8. Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten.

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee,

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap. Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot cie maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding.

3. Elke vennoot die wenst uit te treden dient zijn aandelen eerst aan te bieden aan de andere vennoten. De andere vennoten hebben dus een voorkooprecht op de aandelen van de vennoot die wenst uit te treden, Bij ontstentenis van een akkoord over de prijs van de aandelen, dient de uittredende vennoot tenminste 1 bod van een niet-verbonden partij voor te leggen. Als niet-verbonden partij wordt elke partij bedoeld die geen familiale, noch op enige andere manier verbonden is, cfr, Artikel 5 Wetboek van vennootschappen, met de uittredende vennoot of met samenwonende van de uittredende vennoot, Indien er slechts 2 vennoten zijn, kan de uittredende vennoot verplicht worden om de aandelen van de andere vennoot in te kopen voor de vraagprijs die de uittredende vennoot vooropstelde, Elke uittreding zal pas effect hebben 15 dagen na de publicatie van de uittreding in het Belgisch Staatsblad. De uittredende vennoot blijft aansprakelijk voor de verrichtingen die gebeurd zijn voor de uittreding. Hiervan kan afgeweken worden door overdracht van de aansprakelijkheid aan de overnemende partij van de aandelen.

4. In geval van uittreding van een vennoot waardoor het aantal vennoten onder het wettelijk bepaalde minimum komt, is die uittreding bovendien slechts effectief vanaf het ogenblik dat in vervanging wordt voorzien.

Artikel 9. Bevoegdheden der vennoten.

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meerdere van de vennoten, die de zaakvoerder wordt van de vennootschap.

De vennoten - niet zaakvoerder hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Artikel 10. Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder.

De vennoten benoemen met eenparigheid van stemmen één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders. Als zaakvoerders komen enkel die personen in aanmerking die meerderjarig en handelsbekwaam zijn. Indien het zaakvoerderschap wordt uitgeoefend door een vennootschap, geldt deze voorwaarde voor haar wettelijke vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is, in principe, onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

ln geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de enige vennoot zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij eenparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Indien geen unanimiteit wordt bereikt, zullen alle vennoten voorzien in de tijdelijke vervanging, gevormd in een college van zaakvoerders tot een definitieve zaakvoerder is aangesteld.

Artikel 11. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappe-lijk doel, zoals het is vastgelegd in artikel 3 van onderhavige statuten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen, enz.

Hij heeft het recht beleggingen te doen in aandelen, obligaties, en andere, zonder dat deze belegging het karakter mag hebben van een deelneming, in de zin van artikel 3 van onderhavige statuten. Het deelnemen in de zin van artikel 3 valt onder de bevoegdheid van de algemene vergadering.

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij onafhankelijk van elkaar alle beslissingen nemen en de vennootschap verbinden.

Artikel 12. Bezoldiging der vennoten.

Alle mandaten zijn bezoldigd tenzij anders overeengekomen, De algemene vergadering kan een bezoldiging toekennen.

Artikel 13. Jaarrekeningen van de vennootschap.

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen,

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op éénendertig december afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in de jaarlijkse algemene vergadering op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar. Deze jaarlijkse algemene vergadering wordt geldig samengeroepen zoals geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen,

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op één januari en eindigt het op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 14. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, voorzieningen en afschrijvingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap.

2. De vennoten, verenigd in algemene vergadering, zuilen, rekening houdend met de wettelijke bepalingen,

bij eenparigheid beslissen:

-over de bestemming van het resultaat en/of

-de bestemming van een deel van de netto-winst naar een reservefonds,

e

Artikel 15. Ontbinding van de vennootschap.

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Artikel 16. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, aangeduid door de vennoten verenigd in algemene vergadering, overeenkomstig artikel 181 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen..

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 17, Diversen,

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

BESCHIKKINGEN VAN BIJKOMENDE AARD

De oprichters treffen nog éénpang volgende beslissin-'gen :

-het eerste maatschappelijk jaar vangt aan op één juli tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien.

-de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en veertien op dag, uur en plaats bepaald in artikel 13 van de statuten.

-Zowel Proost Greet als Geerts Anja worden benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur. Het mandaat kan bezoldigd worden waarbij de algemene vergadering de bezoldiging zal bepalen.

-Volmacht wordt gegeven aan GV Consultants BV BVBA om alle wettelijke formaliteiten, aansluiting sociale

kas, inschrijving in het rechtspersonenregister, Kruispuntbank der Ondernemingen, ... te voldoen.

WAARVAN PROCES VERBAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vaor-, behouden aan hEt Belgiscf Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2015
ÿþ Modwoid ts.1

!-Je I= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va Neergelegd~ ter griffie van de

Ondernemingsnr : el. 420. 410

Benaming

(voluit) : 't Broodjeshuisje

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Lode Peetersplantsoen 12 B, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders » Aandelenoverdracht - Benoemingen

Ingevolge een overname van aile 100 aandelen van de vennootschap werden de aandelen overgedragen

aan;

Vicky Colman, woonachtig Smalvoortstraat 56 te 2300 Turnhout

en

Marc Jacobs, woonachtig Smalvoortstraat 56 te 2300 Turnhout.

Zij zijn vanaf 1 augustus 2015 samen de enige vennoten van de VOF 't Broodjeshuisje.

Vervolgens heeft de bijzondere algemene vergadering van 1 augustus 2015 besloten om het ontslag van onderstaande zaakvoerders te aanvaarden, de toegekende bezoldiging goed te keuren en voorlopige kwijting te verlenen over hun mandaat aan:

Proost Greet, woonachtig Vennestraat 50 bus 4 te 2275 Gierle;

Geerts Anja, woonachtig Molenzijde 107 te 2330 Merksplas.

Tevens werd de benoeming van de nieuwe zaakvoerders, welke aangesteld werden door de bijzondere

algemene vergadering van 1/07/2015 bekrachtigd:

Vicky Colman, woonachtig te 2300 Turnhout Smalvoortstraat 56;

Marc Jacobs, woonachtig te 2300 Turnhout, Smalvoortstraat 56.

Beiden werden benoemd tot zaakvoerders en hebben hun mandaat aanvaard. Hun mandaat zal

onbezoldigd zijn, tot de algemene vergadering hierover anders beslist.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ij1111.11,Etliji*1111 N

i

IN

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.2 AU6. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Ori[Îie

1ijlagenTiij iet Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
T BROODJESHUISJE

Adresse
LODE PEETERSPLANTSOEN 12B 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande