T-ENTERPRISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T-ENTERPRISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.898.430

Publication

08/07/2014
ÿþ mod 11.1

- - ------ - -

11:41:1 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





II 1 tIlill.l31111!10111 11111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

27 MM 2014

afdediiMperpen

Ondernemlngsnr : 0863.898.430

Benaming (voluit) :T-ENTERPR1SE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Frans De Manstraat 11

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25/06/2014, gehouden voor notaris

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

!I 1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd zestigduizend (360.000,00) euro om het te

I! brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro op driehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd !I (378.600,00) euro door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging ;! van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

!I De vennoten verklaren volledig kennis te hebben van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan

worden uitgeoefend, en de verhandelbaarheid van dit voorkeurrecht, alsmede van de financiële en:i boekhoudkundige informatie aangaande de voorgestelde kapitaalverhoging..

!: Intekenincr

:I -De heer VAN DER VOORT Thierry Walter Maurice Jean Marie geboren te Antwerpen op drie november

negentienhonderd zeventig, echtgescheiden, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Frans De Manstraat 11:I

(ID 591-4386044-97 RR 701103 377-13), houder van honderd vijfentachtig (185) aandelen, betaalt hieropi! !I driehonderd achtenvijftigduizend vierenzestig (358.064,00) euro;

-Mevrouw VAN DER VOORT Caroline, geboren te Antwerpen op vijfentwintig mei negentienhonderd! :! drieënzeventig, wonende te 2650 Edegem, Baron De Celleslaan 63 (RR 730525 324-09), Gehuwd met de heerI !I John van Regemortel onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor!I notaris Frank Celis te Antwerpen op zesentwintig september tweeduizend en zeven, tot op heden ongewijzigd naar zij verklaart, houdster van één (1) aandeel, betaalt hierop duizend negenhonderd zesendertig (1.936,00 euro

De vennoten stellen dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd

!! ingeschreven.

2/ TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande!

beslissing, de actuele terminologie en bepalingen van het Wetboek van vennootschappen; tevens worden !I overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen i! opnieuw genummerd, waarna de vergadering de nieuwe tekst van de statuten goedkeurt,

3/ DERDE BESLISSING

Aan het bestuursorgaan worden aile machten verleend om tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen!j over te gaan, waaronder de betaling van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) van voormeld tussentijds dividend.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Bijzondere volmacht wordt voorts gegeven aan AccountingTeam, te 2550 Kontich, Veldkant 13, RPR Antwerpen 0430.953.479, en haar gevolmachtigden, met recht van indeplaatsstelling om aile formaliteiten injj verband met het ondernemingsloket, kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen, te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor: Pp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

_____ .............................. ..... 

1)De handelsvennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met I de naam:"7-ENTERPRISE ".

2) Het doel van de vennootschap is in de statuten letterlijk omschreven als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

2. Hat verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bednIfsbeleid, sales en marketing:

a) professioneel advies aan bedniven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedresplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

C) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen; cl) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

" adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen.Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden, alsook een boekhoudbureau, alsook aile vormen van bemiddeling inzake verzekeringen.

3. verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België afin het buitenland;

4. vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

5. het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

6. flet vont' eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

7. Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, kopen, verkopen, huren, veitiuren, beheren, oprichten, doen oprichten, verbouwen, vervreemden en verkavelen van gebouwde en/of onbebouwde onroerende goederen. Onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pend stellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen aangegaan voor eigen rekening of voor derden en/of door derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, mits aanstelling

daartoe door het bestuursorgaan van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon."

3) De vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, district Berchem, Frans De Manstraat 11.

4) De vennootschap is opgericht op 27/02/2004 voor onbepaalde duur,

5) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd achtenzeventigduizend zeshonderd (378.600,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Hef boekjaar begint op één juif van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. 7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat, De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het

-Wetboek-van-Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

41 'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

De algemene vergadering wordt bijeengemepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende bief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen v66r de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbtief toegezonden : aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand november om i achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een i wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht een volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

,

4

.d . -:' '. Voor-

behouden aan het 41 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 03.01.2014 14001-0205-015
24/12/2014
ÿþir'' Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 5 DEC. 2014

afdeliu erpen

ri ie

Ondemerningsnr : 0863.898.430

Benaming

(voluit) : T-ENTERPRISE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans De Manstraat 11 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

De bijzondere algemene vergadering dd. 17 november 2014 heeft besloten de maatschappelijke zetel en. enige exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Sterrenlaan 123 -125 te 2610 Warijk

Thierry VAN DER VOORT

zaakvoerder

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 23.12.2014 14701-0006-013
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 16.11.2012, NGL 28.12.2012 12678-0501-014
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 09.01.2012 12004-0342-013
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 28.12.2010 10645-0368-012
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 20.11.2009, NGL 23.12.2009 09900-0058-012
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 21.11.2008, NGL 05.01.2009 09005-0266-012
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 16.11.2007, NGL 14.01.2008 08009-0296-013
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 17.11.2006, NGL 01.12.2006 06891-0603-014
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 18.11.2005, NGL 28.11.2005 05870-4838-011
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 08.01.2016 16006-0031-013

Coordonnées
T-ENTERPRISE

Adresse
STERRENLAAN 123-125 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande