T HAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T HAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.963.215

Publication

23/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0634. 96 3 " 2.4S

Benaming

(voluit) : 't HAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2430 Laakdal (Eindhout) - Ham 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wendy GEUSENS te Hamont-Achel op 5 juni 2015, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen:

Oprichters

-Mevrouw ELGAOUI Sarah, geboren te Borgerhout op negentien februari negentienhonderd vijfennegentig, nationaal nummer 95.02.19-402.67, identiteitskaart nummer 591-8643738-73, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3910 Neerpelt, Oude Pastorijstraat 21.

-Mevrouw GIJBELS Anneleen, geboren te Bree op zeven maart negentienhonderd vijfennegentig, nationaal nummer 95.03.07-566.76, identiteitskaart nummer 591-5013797-66, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3950 Bocholt, Bosschelweg 21.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "'t HAM ".

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2430 Eindhout (Laakdal), Ham 24.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, zowel alleen als in samenwerking met derden:

-Het uitbaten van horecazaken in het algemeen en in het bijzonder het uitbaten van één of meerdere eet- en drankgelegenheden, brasseriën of restaurants, zowel voor gebruik ter plaatse als voor afhaal.

-Het presteren van diensten verband houdende met horeca, catering, het uitbaten van restaurants, het uitbaten van brasseriën en het organiseren van feesten, alles in de ruimste zin van het woord.

-Het ter beschikking stellen van lokalen, terrassen en overige accommodaties ten behoeve van allerhande feesten, inclusief het verzorgen van de daarbij gewenste catering.

-De fabricatie van, de aan- en verkoop van, algemeen de handel in ijsroom, gebak, wafels, deegwaren, belegde broodjes, pâtisserie, suikergoed, confiserie en chocolade-artikelen, alcoholhoudende en/of alcoholvrije dranken, groenten, fruit, vis en vleeswaren.

-De handel in materialen, grondstoffen, ingrediënten en alle dranken en voedingsmiddelen die omgaan in hoger vermelde sectoren.

-Het verlenen van diensten in de meeste ruime betekenis aan derden, zowel fysische personen, rechtspersonen, verenigingen als overheden door bijvoorbeeld management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding inzake bedrijfsbeheer en bedrijfsadministratie, inzake selectie, recrutering, opleiding en motivatie van personeel, inzake kwaliteitsbevorderende maatregelen naar personeel, werkgevers en cliënteel toe, inzake organisatie en structurering van verkoopsorganisaties, inzake de studie en planning van publiciteitsbudgetten.

-Onderneming te zijn in roerende en onroerende goederen, welke onder meer bevat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!TL

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de-akte --

Neerg Iegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 JUNI 2015

ANTWERPEN a.tde2ing TURNHOUT De Griffier

DE1ffIC

1

*1508 806*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Alle investeringen en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan banken en tussenpersonen inzake financiële verrichtingen,

-De vennootschap mag zich teven borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag tevens al haar goederen, met inbegrip van, het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen aan derden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken of uitbreiden.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort ten belope van veertien duizend euro (¬ 14.000,00).

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, a! dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt,

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerder(s) zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding,

Bevoegdheden zaakvoerders

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid, om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

Begin en einde van het boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen zo de wettelijke

bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze

benoeming besluit.

ledere commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor de termijn van drie jaar,

Hun opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend

met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een

vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd

met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging

mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Reserves  winstverdeling  verdeling vereffeningssaldo

~.

c

.44

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

:1

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals' die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen bene-den het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de ba-lans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten faste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de tiende juni om tien uur moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden

wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de daaraan voorafgaande werkdag, op hetzelfde uur

gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 10 juni 2017.

Benoeming zaakvoerder

De vennoten beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: mevrouw ELGAOLII Sarah,

geboren te Borgerhout op negentien februari negentienhonderd vijfennegentig, wonende te 3910 Neerpelt,

Oude Pastorijstraat 21, die aanvaardt.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en

buiten rechte.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
T HAM

Adresse
HAM 24 2430 EINDHOUT

Code postal : 2430
Localité : Eindhout
Commune : LAAKDAL
Province : Anvers
Région : Région flamande