T & N FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T & N FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.323.577

Publication

31/08/2012
ÿþt

mad 11.1

IlltNR101

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,-,,a +,.r ree,.ff;~

.y....y.+ y

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 ANN. 2012

TURNHOUT

llEeiffterfier,



;

Ondernemingsnr : 0893.323.577

Benaming (voluit) ; T&N FASHION

3. De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten!! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NONAME", besluit over te gaan tot fusie door!! overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&N'!: FASHION" Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "NONAME".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bronstraat 4

2400 Mol

Onderwerp akte ; Fusie

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zestien augustus tweeduizend en twaalf, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de volgende vennootschappen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&N FASHION" opgericht blijkens!! akte verleden voor notaris De Graef Hervé te Mol op 5 november 2007, gepubliceerd in de bijlage tot; :; het Belgisch Staatsblad van 20 november daarna onder nummer 07166436.

l! Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Bronstraat 4, BTW BE 0893.323.577,i! rechtspersonenregister Turnhout 0893.323.577 ,

Hierna genoemd de "over te nemen vennootschap" of de "overgenomen vennootschap".

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NONAME", opgericht blijkens akte;! verleden voor notaris Herwig Van der Borght destijds te Mol op 24 juli 1987, gepubliceerd in de! bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 augustus 1987 onder nummer onbekend.

;: Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Bronstraat 6, BTW BE 0431.558.443,,; !i rechtspersonenregister Turnhout 0431.558.443 .

Hierna genoemd de "overnemende vennootschap".

* De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarini! voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&N FASHION"4 door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;, "NONAME".

pe algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te_ nemen;! !! vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en!! !i verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel. !! * A. FUSIEVERRICHTINGEN

1. De algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&N!! FASHION" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NONAME", besluiten over;; 's! te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het in tweevoud werd;; !! neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout enerzijds door de over te nemen;; vennootschap en ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout anderzijds door de overnemende vennootschap, telkens op 21 juni 2012 bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch!! Staatsblad van 2 juli 2012, onder nummer 12116004 (voor de over te nemen vennootschap) en van;! 2 juli 2012 onder nummer 12115988 (voor de overnemende vennootschap),

2. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "T&N!! FASHION" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde;; fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NONAME",

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4. Vermits de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte " aansprakelijkheid "NONAME", houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "T&N FASHION", worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "T&N FASHION" ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap zal de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigen door aantekening in het aandelenregister.

5. Alle rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 1 januari 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "NONAME".

* B. VASTSTELL1 G VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

*Algemene voorwaarden van de overpang

1.Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva- bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3. Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 16 augustus 2012 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7. De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

* De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie ingetrokken en vernietigd worden,

* De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op zestien augustus tweeduizend en twaalf ophoudt te bestaan.

* De vergadering van de overnemende vennootschap bevestigt de goedkeuring van de rekeningen van de overgenomen vennootschap de dato 1 januari 2012. Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2012 worden geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap.

* De vergadering stelt de beëindiging van het bestuursmandaat vast van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2012 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

* De vergadering van de ovememende vennootschap machtigt de instrumenterende notaris om:

fi

nor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

w

Vbor`-

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om:

- het aandelenregister en alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd,

*Volmachten

De hier aanwezige zaakvoerder en bijzonder gevolmachtigde van de overnemende vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduciaire Swinnen & Partners" die woonstkeuze doen op het kantoor Mol, Graaf de Broquevillestraat 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012
ÿþV{ heli, aai Bel Staa

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECFITBANIC;N KOOPHANDEL

2 J 2012

TURNHOUT

De Griffier,

GriifIe

I IlI III 11111 III 11111 Il 1Il IIIl III Il

*12116004*

Ondernemingsnr:0893.323.577

!Benaming (voluit) : T&N Fashion

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bronstraat 4

2400 Mol

Onderwerp akte ;Fusievoorstel

ii Neerlegging voorstel tot fusie door overneming conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappeni ii tussen de bvba T&N Fashion en bvba Noname, welk letterlijk luidt als volgt:

"MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING VAN EEN 100 %-

DOCHTERVENNOOTSCHAP -- FUSIEVOORSTEL

BVBA T&N Fashion

Bronstraat 4 te 2400 Mol

,i RPR Turnhout met ondernemingsnummer 0893.323.577

btw-nummer: BE 0893.323.577

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE MET 100 %-DOCHTERVENNOOTSCHAP

Het college van zaakvoerders van onderstaande vennootschappen hebben op 31 mei 2012 beslist het

onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen=

voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van dec

artikelen 719 tot en met 727 van het Wetboek van Vennootschappen:

- de overnemende vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Noname, met

maatschappelijke zetel te Bronstraat 6 te 2400 Mol, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tumhout;,

onder het ondernemingsnummer 0431.558.443;

Èi - de overgenomen vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

T&N Fashion, met maatschappelijke zetel te Bronstraat 4 te 2400 Mol, ingeschreven in

het rechtspersonenregister te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0893.323.577.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te

:i tekenen in het bestuursorgaan:

°, - voor de overgenomen vennootschap: Maddy Verachten, Bronstraat 6 te 2400 Mol, die alleen handelt;

voor de overnemende vennootschap: Maddy Verachten, Bronstraat 6 te 2400 Mol, die alleen handelt.

Het college van zaakvoerders van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie;!

tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de.;

rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig;;

de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen. ;r

Voornoemde colleges van zaakvoerders verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligtc,

;` met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden enri leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van dei; respectievelijke algemene vergaderingen:

i? 1, Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 1. W. Venn.)

9.1.9. Identificatie van de overnemende vennootschap Oprichting

" Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Noname werd opgericht op onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 24 juli 19871987 bij akte verleden voor Meester Herwig

Van Der Borght kantoorhoudende te Mol, ri

Statutenwijziging fi

De statuten van de vennootschap werden nooit gewijzigd, ;i De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van het college van;;

zaakvoerders de dato 14 november 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad vani ci 22 november 2011, onder nummer 11181777,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bronstraat 6 te 2400 Mol.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.592,01 EUR. Het is verdeeld in 750 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Doel

-De vennootschap heeft tot doel : de fabricage, import en export, detail- en groothandel van alle

textielwaren, aile toebehoren, kleding, mercerie, mode-artikelen, lederwaren en marokijnwaren. - De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

- Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële

tussenkomsten of op een ander wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit zo in binnen- als in buitenland.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

- Maddy Verachten, zaakvoerder;

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het

ondernemingsnummer 0431.558.443.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Maddy Verachten M 750 aandelen

9,1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid T&N Fashion werd opgericht krachtens akte

verleden voor Meester Hervé De Graef, notaris te Moi, op 05 november 2007, bekendgemaakt in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 november 2007, onder nummer 07166436.

De statuten werden nog nooit gewijzigd,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0893.323.577,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bronstraat 4 te 2400 Mol.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding

van een nominale waarde.

Doel

De vennootschap heeft tot doel

- Het doel van de vennootschap is kleinhandel in textielwaren en kleding, dit in de ruimste zin van het

woord,

- De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel

rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, consessie of mandaat,

zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden,

- De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen,

nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen die van aard zin de verwezelijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

- De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een scortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen en te ontwikkelen, haar grondstcffen kunnen inleveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakeljken.

- De vennootschap mag zowel in roerende als in onroerende waarden beleggen,

- De vennootschap kan tevens leningen verstrekken aan haar vennoten en/of zaakvoerders. Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op een andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo in binnen- als buitenland

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

" Maddy Verachten, zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het

ondernemingsnummer 0893.323.577,

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouder van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is;

- Noname BVBA: 186 aandelen,

1.2, Boekhoudkundige datum (art. 719 2. W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan hek Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1.3. Bijzondere rechten (art. 719 3 W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (art. 719 4 W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch

aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1, Algemene beschrijving

ACTIEF 0 150,64

I. OPRICHTINGSKOSTEN 3858,22 892,58

li. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 0 144595,56

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 0

A. Terreinen en gebouwen 140737,34

B. Instail., Machines en Uitr. 0

C. Meubilair en rollend materieel

D. Leasing en soortgel. Rechten

E. Overige materiële vaste activa

F. Activa in aanbouw en vooruitbet.

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA 0

V. VORDERINGEN OP MEER DAN EEN JAAR 0

A. Handelsvorderingen 0

B. Overige vorderingen 0

;Vt VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN 186541,55

UITVOERING

A. Voorraden 186541,55

B. Bestellingen in uitvoering 0

VII, VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 125577,91

A. Handelsvorderingen 0

B. Overige vorderingen 125577,91

VIII. GELDBELEGGINGEN 0

lX. LIQUIDE MIDDELEN 8978,67

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 0

TOTAAL DER ACTIVA 466;736 91



PASSIEF

I. KAPITAAL 18600,00

A. Geplaatst kapitaal 18600,00

B. Niet-opgevraagd kapitaal 0

Il. UITGIFTEPREMIES 0

III. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 0

IV. RESERVES 0

A. Wettelijke reserve 0

B. Onbeschikbare reserves 0

C. Belastingvrije reserves 0

D. Beschikbare reserves 0

i

Op de laatste biz. vara Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

V. OVERGEDRAGEN WINSTNERLIES -100207,31

VI. KAPITAALSUBSIDIES 0

Vll. VOORZIENINGEN VOOR RISICO'S EN KOSTEN 0

Vlil. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 109270,11

A. Financiële schulden 109270,11

B. Handelsschulden 0

C. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0

D. Overige schulden 0

IX, SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 439074,11

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 41899,95

B. Financiële schulden 100000,00

C. Handelsschulden 158584,08

D. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0

E. Schulden m.b.t, belastingen, bezoldigingen en sociale lasten 34473,43

F. Overige schulden 104116,65

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 0

TOTAAL DER PASSIVA 466736,91



2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap volgende uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden:.,,

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt,

- ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap,

- In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris. 2.5. Bijzondere vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de colleges van de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring vóór 01 augustus zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 31 mei 2012, te Mol, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Turnhout overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan notaris Hervé De Graef met standplaats te 2400 Mol, Collegestraat 55, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Voor de overnemende Voor de overgenomen

vennootschap vennootschap

(handtekeningen) (handtekeningen) "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Getekend, notaris Hervé De Graef, volmachtdragende

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik $vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 a

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 20.06.2012 12188-0401-017
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11251-0369-017
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 28.06.2010 10233-0188-016
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 03.06.2009 09191-0061-016

Coordonnées
T & N FASHION

Adresse
BRONSTRAAT 4 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande