T SUMMUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T SUMMUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.863.285

Publication

14/05/2013
ÿþ Matl Word 11.1

p~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 MEI 2013

TePitelOUT

r lier,

1 bel az Be Sta

lala

uhII II Ulli H IIU I

*13073355*

Ondernemingsnr : 0508 863 285

Benaming

(voluit) : `T Summum

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Gemeenteplein 5 te 2340 Beerst. (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Overdracht aandelen

Samenstelling van de vergadering

Alle aandeelhouders zijn aanwezig met alle aandelen zodat de vergadering geldig kan stemmen over de agenda.

Agenda

1. Ontslag ais zaakvoerder van de heer Geudens Jozef Anna Albert wonende te 2340 Beerse, Tempelstraat 43 met ingang vanaf 10/04/2013.

2, Overdracht van 50 aandelen van het totaal pakket van 100 van Geudens Jef aan Moonen Linda,

3. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Lambregts Jan, zaakvoerder van Accountantskantoor Lambregts & Co BVBA, met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, ondernemingsnummer BE 0457.738.347, met recht van indeplaatsstelling, voor het verrichten van alle administratieve formaliteiten inzake deze beslissingen, o.a. publicatie in Belgisch Staatsblad, wijziging KBO.

Beslissing

Met éénparigheid van stemmen worden alle agendapunten goedgekeurd.

Lambregts Jan

lasthebber

15/01/2013
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van iftild2 E R GELEGD I

I Gl~lf rIC REGH i k5/;NK VAN

0 3 JAN, 2013

KOOPHANDEL TUR OUT

Q'e griffier

rG iffre

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbla

I 111111 lii 111111111 11I1 1l Il 111 1 1II 1111

" iaoo9aio*

i

Ondernemingsnr

Benaming (voie) : `T SUMMUM

7.5013:8(03. 2g5

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenteplein 5 I

:: 2340 Beerse

f

'Ii

I;

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op

ii 2 januari 2013, bliikt dat:

.i 1. De heer GEUDENS Jozef Anna Albert, geboren te Beerse op 18 juli 1972, wonende te 2340!

Beerse, Tempelstraat 43.

i 2. Mevrouw MOONEN Linda Renatus, geboren te Turnhout op 18 juni 1969, wonende te 2300! il Turnhout, Hendrik Consciencestraat 11, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft; li aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met; als naam: "T SUMMUM".

De zetel is gevestigd te 2340 Beerse, Gemeenteplein 6.

ii De vennootschap heeft tot doel :

il Het uitbaten van één of meerdere restaurants van het traditionele type; afhaalrestaurants; café-

restaurants (tavernen); fast food-zaken; snackbars; frituren.

ii Het uitbaten van één of meer drankgelegenheden, café's, discotheken, dancings en dergelijke. "

Het uitbaten van Kantines.

Catering.

li Uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties:

- het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels I - het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, en dergelijke ii Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord.

De aan- en verkoop, im- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren en de; ii uitbating van aile horeca-toestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische! ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten. i De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken, horecatoestellen en -! ii toebehoren.

il Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- eni aanverwante bedrijven.

!! - handelsbemiddeling en verkoop van fotovoltaïsche installaties;

Onderneming in onroerende goederen, De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels,; rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of: buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen, Het toestaan van leningen eni

il kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

!! AI het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt eni ;, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan; i vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

:1 De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

li Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,; '?.ondememingen,_ reeperingen_of_organisaties.: .. ,__.. ____ _______________________________ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Zij mag..haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vern o en om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt,besloten:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig; december-Ven ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertie,ni.DelaarVergadering heeft plaats de tweede woensdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze,dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden :gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. 'EIk' aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schrijtiélij\Ce``'_volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

1) De heer GEUDENS Jozef Anna Albert, voornoemd.

2) Mevrouw MOONEN Linda Renatus, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR LAMBREGTS & C°" met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T SUMMUM

Adresse
GEMEENTEPLEIN 5 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande