'T VELDJE

NV


Dénomination : 'T VELDJE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 434.929.093

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.02.2014, NGL 19.02.2014 14041-0107-010
03/02/2014
ÿþ mod 11,1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mak na neerlegging ter griffie va "MIE R G E L E G D n kopie

~~ ._IFEIE_I3ECHTBANK VAN

F ;

~~ ~





Onderncmingsnr : 0434.929.093

Benaming (voluit) : 't Veldje

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Langenberg 41

2323 Hoogstraten (Wortel)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET: BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS -

BENOEMING ZAAKVOERDERS  GOEDKEURING STATUTEN.

13 JAN, 1i1tit

KOOPHANDEL TONI ~NH OUT

Griffie

V, beh, aai Bel Staa III





u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 16 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "'t Veldje", met maatschappelijke zetel te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 41, BTW BE0434.929.093 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, uitgedrukt in euro, bedraagt HONDERDVEERTIENDUIZEND EENENDERTIG EURO TWEE CENT (¬ 114.031,02).

TWEEDE BESLISSING.

In het kader van artikel 537 van het W.I.B. '92, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd met ACHTENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERDZESENZEVENTIG EURO TWEEENNEGENTIG CENT (¬ 38.276,92) en gebracht van HONDERDVEERTIENDUIZEND EENENDERTIG EURO TWEE GENT (¬ 114.031,02) op HONDERDTWEEËNVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDENZEVEN EURO VIERENNEGENTIG CENT (¬ 152.307,94); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in speciën en werd volledig volgestort.

DERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besluit het verslag van de accountant, als volgt;

De staat van activa en passiva van de NV "'t Veldje" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 2323 Wortel, Langenberg 41, afgesloten per 30 september 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Accountants.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen Inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 168.488,39 EUR is niet kleiner dan het geplaatst kapitaal. Het netto-actief is ook niet kleiner dan het minimumkapitaal vereist door de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het bedrag van de winst over het lopende boekjaar kan evenwel volgens de normen niet in aanmerking komen voor een eventuele kapitaalverhoging, tenzij voorafgaandelijk de statutaire afsluitdatum van het boekjaar gewijzigd werd om toe te laten de door de algemene vergadering goedgekeurde winst van het boekjaar te incorporeren in het kapitaal. Er werd niet overgegaan tot wijziging van de statutaire afsluitdatum.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Er zin geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk

acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen,

Wortel, 28 november 2093.

LUDD TIELEN, accountant

VIERDE BESLISSING,

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2013, opgenomen in het verslag van de accountant.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doe! van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 600 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap, à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 oktober 2013 werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIJFDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders, namelijk de heer Tielen Walter en de heer Tielen Jozef, wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat.

ZESDE BESLISSING.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd voor onbepaalde duur, de heer Tieten, Walter Herlindis Maria Marcella, geboren te Wuustwezel op 30 mei 1957 (rijksregisternummer 57.05.30-469.57), wonende te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 126, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is zijn mandaat bezoldigd.

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast. Zij worden samengevat als volgt:

Nam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt "'t Veldje".

2e el. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 41. Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; het nemen van participaties in andere maatschappijen om hun beheer te controleren of er in deel te hebben; het verlenen van managementassistentie.

Het behandelen of verhandelen van hard- en software in de breedste zin van het woord; software ontwerpen alsook het doorverkopen van paketters; aile in- en verkoop hieromtrent,

Optreden als import- en exportfirma van aile goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in de breedste zin van het woord, alsook alle activiteiten verrichten die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan.

Het vervullen van administratieve diensten hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, en dit in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

K~a itaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

HONDERDTWEEENVIJFTIGDUIZEND DRIEHONDERDENZEVEN EURO VIERENNEGENTIG CENT (¬ 152.307,94).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vogqr-

behodden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-'--tehobden aan het B'elgiscit Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de

vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft

bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de

zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel

van de vennootschap op 1 februari om 18.00 uur; indien die dag een zondag of wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten

bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1, Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al '

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders

evenals de duur van hun mandaat.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn !eden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 4, Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten, in voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

mod 11.1

De heer Tielen Walter, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde

vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tieten C & L Accountants", gevestigd te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 41, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslag raad van bestuur, verslag accountant.

"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoûden aan het Belgisch Staatsblad

05/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

f=(-àf ÎF In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 12232

ICI

i

L

be a

BE

Ste

--Meer-geleejd ter griffio van da

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 lULI 233

TIJTUFikjilOUT

creffliffier,

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0434.929.093

(verkort) : Tt VELDJE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Langenberg 41, 2323 Wortel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering dd 18 juli 2013 werd beslist het ontslag te aanvaarden van:

- Tielen Laurent, wonende te Lage Kaart 489, 2930 Brasschaat.

Het mandaat neemt een einde op 18 juli 2013.

Tielen Walter

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste biz. van LA B vermelden : Rêcto : Naam eri lïoedanighëiá Vaii'dë insirumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2013
ÿþMod woro si.l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

c.'.i"itrlr1J .rll 0434.929.093

-juni, 'T VELDJE NV

.r.k4.;  UzAr,mecokscitek, re3

~ ~~ 4-1

`L3 1311~ (9-L.~~

DL

711 Aanstelling Bestuurder

Op de Algemene Vergadering dd. 1/02/2013 werd beslist om de heer Laurent Tielen te benoemen als

e bestuurder. Dit mandaat gaat in op 1/02/2013 om te eindigen op 1/02/2017.

Tielen Walter

Gedelegeerd bestuurder

e

rn

i. 7r.J~ rr,l ,i : flut_tr ~i c!: ETs[lr~in{ :r l

" i I " ~i-i,- ~OOfIli" ~1 =::r1" . JE'rfièf" u `~2tiC'C~LriS~~,G101r~~rl

~ -' Til ~.I" ~~, ~r~lci _r,~llc~

06 fa, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

q-_.rrl,i" " f

1111111111111!2191! j11.11111111

na neerlegging ter griffie va

n` l ERGELECD

BANKVAN,

13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 12.02.2013 13031-0455-010
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.02.2012, NGL 02.02.2012 12022-0597-009
09/03/2011
ÿþonderstaande mandaten te verlengen van 1

Ondememingsnr : 0434.929.093

Benaming

(voluit) : 't Veldje

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Langenberg 41, 2323 Wortel

Onderwerp akte : Verlenging mandaten bestuurders

Op de algemene vergadering dd 01/02/2011 werd beslist februari 2011 tem 1 februari 2017

Tielen Walter, Mortselsesteenweg 126, 2540 Hove Tielen Jozef, Guido Gezellelaan 5, 2990 Wuustwezel

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van 'de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEE ELCCaIlle

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 4 FEB. ZE~ii

KOOPHAUFWe TURNHOUT

De griffier

lUIIIIII~IB603IIdgIY

*11037"

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

lli

De raad van bestuur beslist aansluitend éénparig het mandaat als gedelegeerd bestuurder van Tielen Walter te verlengen van 1 februari 2011 tem 1 februari 2017.

Tielen Walter

Gedelegeerd bestuurder

,Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.02.2011, NGL 02.02.2011 11022-0169-009
14/04/2010 : TU071179
12/02/2010 : TU071179
09/02/2009 : TU071179
13/02/2008 : TU071179
13/02/2007 : TU071179
08/03/2006 : TU071179
11/02/2005 : TU071179
08/02/2005 : TU071179
27/02/2004 : TU071179
25/11/2003 : TU071179
25/09/2003 : TU071179
29/03/2002 : TU071179
23/03/2000 : TU071179
08/04/1999 : TU071179
04/03/1993 : TU71179
01/01/1993 : TU71179
01/01/1992 : AN265005
16/03/1990 : AN265005
20/08/1988 : AN265005

Coordonnées
'T VELDJE

Adresse
LANGENBERG 41 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande