'T WEZELS FRITUREKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'T WEZELS FRITUREKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.729.043

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 27.06.2014 14235-0097-013
18/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IOflIii11191111V11

*12091211*

Vc behc aar Bell Staal

Ifll

NEE EL EG

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0l MEI 2012

KC7OPHANDIeriffidRN!-iOuT

DA griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : at-i5 ~~5.

Benaming

(voluit) : 'T WEZELS FRITUREKE

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2400 Mol, Balen-Neetiaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 30 april 2012 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba "'T WEZELS FRITUREKE"

2, zetel: 2400 Mol, Balen-Neetlaan 40

3. oprichter(s): 1/ Mevrouw MOLENBERGHS Mieke, geboren te Geel op 19 december 1984, wonende te 2440 Geel, De-Billemontstraat 98 H. 2/De heer LAUWERS Frans Roger Maria, geboren te Antwerpen op 1 juli 1982, wonende te 2440 Geel, De-Billemontstraat 98 H.

4. doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

* Uitbating van een frituur, eethuis en broodjesbar met beperkte bediening;

*Verkoop aan toog van eetwaren en dranken die kunnen afgehaald worden of ter plaatse kunnen verbruikt

} worden of in 't algemeen in wegwerpbare verpakking kunnen aangeboden worden;

*Kleinhandel in algemene voedingsmiddelen en dranken.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

5. kapitaal: 20.000 £, verdeeld in 200 aandelen zonder aanduiding nominale waarde, volledig volstort door de oprichters.

6. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid. Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

7. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Boekjaar: 1/1 tot 31/12. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2013,

9, Jaarvergadering: laatste maandag van mei om 18 uur

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering: Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram. Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden"aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn,

11. Bestennning winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

12. Zaakvoerder(s): Er wordt één zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur: mevrouw Mieke MOLENBERGHS, voornoemde oprichter sub 1., hier aanwezig, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Haar opdracht wordt onbezoldigd uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen: De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 5 april 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

14. Volmacht: De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap:

Bvba Accountantsbureel Manacc, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jef Peeters, gevestigd te Geel, Molenberg 4, ondernemingsnummer 0439.641.315, RPR Turnhout,

ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, latere wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de Administratie Inkomstenbelasting, de BTW-administratie, de diensten van het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen, Sociaal Verzekeringsfonds. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: 'afschrift oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
'T WEZELS FRITUREKE

Adresse
BALEN-NEETLAAN 40 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande