TACC

Divers


Dénomination : TACC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 899.827.230

Publication

25/02/2014
ÿþ MW Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ F r r~ ~ ~* r P~ v t~,.,1 ~

re

l f ~ ~ " ï P,7,4Lt'( ,

Griffie 1 4 FER. 201!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0899.827.230

Benaming

(voluit) : TACC

(verkort)

Rechtsvorm :t Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Eikenlaan 11, 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder dd 24.01.2014:

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de" maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang vanaf 01.02.2014, verplaatst naar het adres te Stadionlaan 22, 2340 Beerse.

Tom Basstanie

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

03/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeleect ter gTiffie van de

REBHTEANFh WIN KOOPHANDEL

2 1 NOV. 2014

.ANTLVEk?,PEN ak,ieling TURNHOUT

[ri ie

Do Griffier

rs

iM 1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0899.827.230

Benaming

(voluit) : TACC

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o,v,v, gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stadionlaan 22, 2340 Beerse, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: DOEL - DIVERSE

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 14 november 2014 blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

BESLUIT 1

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder, waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag wordt een samenvattende staat van actief en passief per 30 september 2014 gevoegd.

De vergadering besluit het doel te wijzigen, art. 3 van de statuten luidt voortaan:

"Het uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkcop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de, huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op algemene wijze mag zij alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zolang één van de zaakvoerders of vennoten gehouden is aan een plichtenleer opgelegd door een beroepsinstituut, dient de vennootschap haar doel te verwezenlijken met inachtneming van deze pliohtenleer."

BESLUIT 2

Volgende tekst wordt toegevoegd aan art. 8:

"De beherende vennoot is:

Tom Basstanie, Stadionlaan 22, 2340 Beerse (88.05.30.271.33).

Nil Is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Hij zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke

- handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen

maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

De stille vennoot is:

Birgit De Bie, Korenbloemlaan 20, 2460 Lichtaart (90.01.21-176.24).

Hij/zij is slechts ten belope van zijn/haar inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

De machten van de stille vennoten bestaan in :

-de controle op de vennootschap;

-het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s); -het vaststellen van de bezoldiging van zaakvoerder(s);

-hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering

[ ]"

BESLUIT 3

De jaarlijkse algemene vergadering wordt voortaan gehouden op de laatste vrijdag van mei om 19u.

BESLUIT 4

BIJZONDERE VOLMACHT

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: "Accountfisc" bv cvba te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43, alscok haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW belastingplichtige.

Tom Basstanie

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblai

ql1

" iiia3aiz

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank von Koophandel le d1º%rlwerpeR, op

Griffie 2 9 ,1111 i ~O11

Ondernemingsnr : 0899.827.230

Benaming

(voluit) : JoCom Computer Support

Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Rommersheide D 10, 2960 Brecht

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NAAM - ZETEL - DOEL - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN - COÔRDINATIE

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 12 juli 2011 blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

BESLUIT 1

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met een bedrag van 9.000,00 EUR om het van 1.000,00; EUR op 10.000,00 EUR te brengen door uitgifte van 90 aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans: bestaande en van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten, deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving ervan en waarop a pari wordt ingetekend door de Comparant sub 3, de heer Basstanie Tom, d.m.v. storting in speciën.

Comparant sub 3 verklaart op deze kapitaalverhoging in te tekenen en deze in geld af te betalen tot beloop' van honderd procent. Comparant sub 3 verklaart op deze kapitaalverhoging in te tekenen en deze in geld af te betalen tot beloop van honderd procent. Comparant sub 3 verbindt zich ertoe de aandelen te volstorten.

BESLUIT 2

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder, waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven; bij dit verslag wordt een samenvattende staat van actief en passief per 30 juni 2011 gevoegd.

De vergadering besluit het doel als volgt aan te passen:

"De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april; negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten' te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant :

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van: rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; 4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

6° het bijstaan van belastingplichtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het. doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de; uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van' stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover; die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant;

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden, een eigen roerend: en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor: de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen,; kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van dei cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire); waarborgen verlenen.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder; of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, tenzij zij door', een rechtbank hiermee wordt belast."

BESLUIT 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een handelsvennootschap en de naam van de vennootschap te wijzigingen in "TACO°

BESLUIT 4

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het adres te 2980 Zoersel, Eikenlaan 11.

BESLUIT 5

De vergadering besluit de datum van de jaarlijkse algemene vergadering vast te stellen op 30 juni om 19u00, Wanneer deze dag een zon- of feestdag is, vindt de vergadering plaats op de voorgaande werkdag. BESLUIT 6

De vergadering besluit dat de vennootschap geldig wordt vertegenwoordigd door het optreden van minstens één zaakvoerder, met dien verstande dat ieder zaakvoerder individueel de volheid van bevoegdheid heeft, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BESLUIT 7

De vergadering besluit alle andere wijzigingen van de statuten die niet raken aan de essentiële bestanddelen van de vennootschap door te voeren, om ze in overeenstemming te brengen met het ontwerp van de gecoördineerde statuten waarvan kennis genomen werd.

BESLUIT 8

De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten. Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om de statuten te coördineren.

BESLUIT 9

Het ontslag als zaakvoerder van de heer Rottiers Johan, wonende te 2960 Brecht Rommersheide 010, wordt aanvaard met ingang vanaf 1 juli 2011. Hem zal kwijting worden verleend tijdens de eerst volgende jaarvergadering voor zijn gevoerde beleid.

De heer Basstanie Tom, wonende te 2980 Zoersel Eikenlaan 11, welke aanvaardt, wordt benoemd als zaakvoerder, ter vervanging van de heer Rottiers Johan, met ingang vanaf 1 juli 2011 en voor onbepaalde duur. Tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering oefent hij deze functie onbezoldigd uit.

STEMMING

AI deze beslissingen worden met eenparigheid genomen.

Uittreksel uit de gecoördineerde statuten:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

Haar naam! luidt: "TACC"

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2980 Zoersel, Eikenlaan 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel  Hoofdstad, bij besluit van het bestuursorgaan.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, administratieve zetels, bijkantoren,

uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het

buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april

negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten

te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant :

1° de Organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van

rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingp?achtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de

uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van

stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover

die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant;

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden, een eigen roerend

en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor

de functie van stagiair-accountant.

Voor-

behtuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen,

kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de

cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire)

waarborgen verlenen.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder

of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, tenzij zij door

een rechtbank hiermee wordt belast.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tienduizend euro (10.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door

veertig (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderste (11100ste)

van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni om 19 uur, tenzij anders bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de voorgaande werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten, natuurlijke of rechtspersonen,

benoemd tot zaakvoerder.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en treedt namens haar op in en

' buiten rechte.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

Tom Basstanie

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Gecoördineerde tekst van de statuten

- Verslag buitengewone algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TACC

Adresse
STADIONLAAN 22 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande