TALBOOM ART - ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TALBOOM ART - ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.247.992

Publication

20/01/2014
ÿþr

I'I

Mot! Weid 11.1

PleLl i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 2014 LI_i_L,rNEERGELEC~~. ~`

FAATSE D

31 -12- 2013

U

,

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANntiffe IECHEI.EN



*19019799*

IE

13 -01 =LGISCH S

MONITEU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr _ 0846,247.992

Benaming

(voluit) : TALBOOM ART-ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE (verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 2870 Puurs, A. Meersmansdreef

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze Fusie

TALBOOM ART- ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE

2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0846.247.992 RPR Mechelen

ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE

2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP onder vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

Ondernemingsnummer 0449.643,104 RPR Mechelen

GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE BV BVBA ARCHITEKTENBUREAU VAN HOECKE door DE BV BVBA TALBOOM ART-ARCHITECTUUR & TECHNOLOGI E

ln het jaar tweeduizend dertien, op deze achttien december,

Voor mij, meester Nadine Cleeren, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder

vorm van een Besloten VEnnootschap met Beperkte Aansprakelijkheid '1NILSENS & CLEEREN", met zetel te

3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

Zijn bijeengekomen de buitengewone algemene vergaderingen van

1) De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ARCHITECTENBUREAU VAN HOECKE , met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Willy Schoesetters te Antwerpen op elf maart negentienhonderd drieënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht april volgend onder nummer 1993-04-08/075, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Willy Schoesetters te Antwerpen op zesentwintig juni tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van een augustus tweeduizend en acht onder nummer 20080801-08128718, en sedertien ongewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0449.643.104 en is onderworpen aan de BTW onder nummer BE 449.643.104.

Hierna ook genoemd de "overgenomen vennootschap" of "over te nemen vennootschap".

2) De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TALBOOM ART- ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE, met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan BOEYKENS te Antwerpen op 30 mei 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 11 juni volgende onder nummer 2012-0611/0103479, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jan BOEYKENS te Antwerpen op 02 augustus 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus volgende onder nummer 2012-08-1710143044.

Ondememingsnummer : 0846.247.992 (RPR Mechelen).

Hierna ook genoemd de "overnemende vennootschap".

Comparanten verzoeken ons, notaris, authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beraadslagen en besluiten over de met fusie door overneming gelijkgestelde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichting (geruisloze fusie), waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten van de over te nemen vennootschap.

A. OPENING VAN DE VERGADERINGEN -AANWEZIGEN.

1. De vergadering van de beide vennootschappen wordt geopend om uur onder het voorzitterschap van

de Heer Talboom Jan Louis, voornoemd.

2. Zijn aanwezig de volgende vennoten:

Voor de overnemende vennootschap BV BVBA Talboom Art-Architectuur & Technologie;

1) De heer TALBOOM Jan Louis Joseph Marie, geboren te Hingene op een oktober negentienhonderd achtenveertig, echtgenoot van mevrouw ANDRIES Rita Victoria Francine Cornelia, geboren te Mechelen op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zesenveertig, wonende te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1.

Gehuwd te Willebroek op veertien augustus negentienhonderd drieënzeventig onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris André HUYBRECHS te Willebroek op zestien juli negentienhonderd drieënzeventig,

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van tweehonderd negenenveertig (249) aandelen.

2) De heer TALBOOM Jan Filip, geboren te Wilrijk op tien juni negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd,

wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 /0101.

Houder van één (1) aandeel.

Voormelde heer Talboom Jan Filip wordt alhier vertegenwoordigd door voormelde heer Talboom Jan Louis

ingevolge onderhandse volmacht de dato 9 december 2013, hier aangehecht,

TOTAAL : tweehonderd vijftig (250) aandelen, vertegenwoordigend het ganse maatschappelijk kapitaal..

Voor de over te nemen vennootschap BV BVBA Architektenbureau Van Hoecke:

Haar enige aandeelhouder, de BV BVBA Talboom Art-Architectuur & Technologie, eigenares van

negenduizend zevenhonderd vijftig aandelen vertegenwoordigend het ganse maatschappelijk kapitaal,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Talboom Jan Louis, voornoemd,

De aandelenregisters ter staving van het aandelenbezit worden aan de vergadering voorgelegd,

B. AGENDA'S.

I. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap

Architektenbureau Van Hoecke over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten;

1. De fusievoorstellen opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

De enige vennoot heeft kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2. Ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, zonder toekenning van aandelen, na kennisneming van het fusievoorstel, ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

1l, De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

1. De fusievoorstellen opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap.

De vennoten hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2, Fusie door overname van het gans vermogen van de over te nemen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Deze overname zal verwezenlijkt worden zonder kapitaalverhoging van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige tussentijdse staat per 30 juni 2013 . Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, sedert die datum tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie. De schulden van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke gaan over op vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

3. Tengevolge van de fusie, overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op 30 juni 2013.

Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat vennootschap Architektenbureau Van Hoecke definitief heeft opgehouden te bestaan,

4. Machtiging tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

C. VASTSTELLINGEN.

I, Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

a. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben op 26 september 2013 een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 30 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad op 09 oktober volgende onder nummer 2013-10-09/0153372 voor vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, en op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 30 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 09 oktober volgende onder nummer 2013-10-09/0153371 voor vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd geen verslag bedrijfsrevisor of externe accountant opgesteld.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen alsook de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen de dato 30 juni 2013, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen..

d, De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

e. De bestuursorganen van beiden vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

Il. Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergadering stelt de voorzitter vast:

a. dat de zaakvoerder van de overnemende vennootschap aanwezig is en dat de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap werd uitgenodigd, dat hij kennis heeft genomen van de agenda en dat hij verzaakt heeft aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 268-269 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in voormeld Wetboek en aan de nietigheidsgrond als bedoeld in artikel 64 van hetzelfde Wetboek. Deze documenten worden door de voorzitter aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek ze te willen bewaren in zijn dossier..

b. dat aile vennoten van de beide vennootschappen aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals blijkt uit de aandelenregisters die hem voorgelegd worden.

III. Beide algemene vergaderingen hebben de uiteenzetting van de voorzitter aangehoord en voor juist erkend.

IV. De vergaderingen beraadslagen en besluiten over de punten die op de respectievelijke agenda's

vermeld staan.

EERSTE BESLUIT

1. Goedkeuring besluit tot fusie

a.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap Architektenbureau Van Hoecke door fusie overgenomen wordt door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b, De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed.

c. De algemene vergadering van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

d. De algemene vergadering van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 juni 2013. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Architektenbureau Van Hoecke onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Aile verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, sedert 01 juli 2013 tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

a, Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, met alle rechten en plichten, over op vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie. Het aandelenregister van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke in het bezit van vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie zal door de zaakvoerder van laatstgenoemde vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2013.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2013, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie. De schulden van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke gaan over op de overnemende vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

enerzijds de fusie door overneming van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, met zetel te 2870 Puurs, A.Meersmansdreef 1, door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, met zetel te 2870 Puurs, A.Meersmansdreef 1, werd verwezenlijkt.

t

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Anderzijds vennootschap Architektenbureau Van Hoecke, definitief opgehouden heeft te bestaan.

e) Vaststelling einde mandaat van de zaakvoerder van de BV BVBA "Architektenbureau Van Hoecke" Ingevolge voormeld besluit tot fusie bevestigt de vergadering het einde van het mandaat van de zaakvoerder, met name voormelde heer Jan Filip Talboom.

De beslissing omtrent de kwijting voor de wijze waarop zijn mandaat werd vervuld, zal worden uitgesteld tot aan de jaarvergadering.

d) Bijzondere machtiging en volmacht aan de notaris

De vergaderingen machtigen met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder en ondergetekende notaris om

de formaliteiten van de openbaarmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad uit hoofde van onderhavige fusie met betrekking tot alle aan deze fusie deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

- alle machten tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergaderingen verlenen eenparig bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN', kantoor houdende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvragen, wijzigingen of schrappingen bij de fiscale Administraties op het vlak van BTW of directe belastingen, Ondememingsloket en Sociale Verzekeringskas.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecotirdineerde statuten.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

D.SLOT

1, De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering,

2, Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van vennootschap Architektenbureau Van Hoecke door vennootschap Talboom Art-Architectuur & Technologie, verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap Architektenbureau Van Hoecke definitief opgehouden heeft te bestaan. De boeken en bescheiden van de over te nemen vennootschap zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals

die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe

wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 van

het wetboek van vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

Verklaringen pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming

tussen de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid Talboom Art-Architectuur & Technologie, overnemende vennootschap, en de Burgerlijke

Vennootschap onder vorm van een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Architektenbureau

Van Hoecke, overgenomen vennootschap, geschiedt met toepassing van:

-- artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 en volgende van het Wetboek der inkomstenbelastingen 1992;

-- artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

informatie  Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht caver de rechten, verplichtingen en lasten die

voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige

wijze raad heeft gegeven.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger

vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Voorlezing en toelichting

1, De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf

werkdagen voor het verlijden van de akte.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat de vermeldingen betreft bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat.

3. De gehele akte werd door ons notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenals de eventueel

aangehechte stukken.

Sluiting van de vergadering

De vergadering wordt geheven om 14 uur 30.

Rechten op geschriften

Het recht op geschriften van vijfennegentig euro {¬ 95,00) betaald op aangifte door de verschijners in deze.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman,

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

Waarvan proces-verbaal

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de leden van het bureau en de vennoten, vertegenwoordigd zoals vermeld, met mij, notaris, ondertekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL MECHELEN

- expeditie

- verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

09/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 -09- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANen& MECHEèLEN



111

*13153371*

bel aa Be Sta

i

Ondernemingsnr : 0846.247.992

Benaming

(voluit) : TALBOOM ArT - Architectuur & Technologie (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef I

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke' door overneming door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT  Architectuur & Technologie'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 26/09/2013 door de zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke' en de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Talboom ArT  Architectuur & Technologie', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke', met zetel te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0449.643.104, door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Talboom ArT  Architectuur & Technologie', met zetel te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen en met BTW-nummer BE 0846.247.992, waardoor het gehele vermogen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Architektenbureau Van Hoecke`, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Talboom ArT  Architectuur & Technologie', Daar alle aandelen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke' reeds in handen zijn van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Talboom ArT  Architectuur & Technologie', betreft het hier een geruisloze fusie Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Het doel van de Burgerlijke Vennootschap onder de vomi van een Besloten Vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Talboom ArT  Architectuur & Technologie' is in haar statuten als volgt omschreven:

""De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep

van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep

van architect. Deze diensten omvatten onder meer:

- bijzondere bouwtechnieken (zoals onder meer elektrische studies, sanitair,'HVAC')

- beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

- decoratie, interieur- en landschapsinrichting

- design

- topografie

- stedenbouwkunde

- expertises

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende

verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel.

Op de laatste biz, van 4uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du 1VhC)niteur "Ede

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met' haar maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs."

Het doe! van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'Architektenbureau Van Hoecke" is in haar statuten ais volgt omschreven:

"1.de uitoefening van alle activiteiten die met het bercep van architect verband houden en ermee verwant zijn, zoals bedoeld in het reglement der beroepsplichten van de orde der architecten.

2.het beoefenen van alle aanverwante activiteiten voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect of tegenstrijdig zijn met het reglement van bercepsplichten van de orde van architecten.

3.de vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle met voormeld doel verband houdende industriële, financiële en roerende of onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten dit volgens het beheer van een goed huisvader

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen, van welke aard ook."

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, hetzij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Talboom ArT Architectuur & Technologie' is:

De heer Jan Louis Talboom, wonende te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, enige niet-statutair zaakvoerder

De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap, hetzij de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'Architektenbureau Van Hoecke is:

De heer Jan Filip Talboom, wonende te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, enige niet-statutair zaakvoerder.

Vanaf 1 juli 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Architektenbureau Van Hoecke, boekhoudkundig geacht warden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Talboom ArT Architectuur & Technologie'.

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap is de ovememende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten, Eer zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van de geruisloze fusie.

De heer Jan Louis Talboom

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 26(0912013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

° " e Voor-

0 behouden

aan Set

Belgisch

Staatsblad

"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/08/2012
ÿþBenaming (voluit) : TALBOOM ArT - Architectuur & Technologie

(verkort)

Rechtsvorm : burg bvba

Zetel : Alfons Meersmansdreef 1

2870 Puurs

Onderwerp akte :partiële splitsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 2 augustus 2012, gehouden voor,; notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden;; genomen:

1/ Na kennisneming met betrekking tot de partiële splitsing door overneming, van het voorstel tot partiële;; splitsing de dato één juni tweeduizend twaalf, opgesteld door de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing;; betrokken vennootschappen, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, ens; neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op zelfde datum, en gepubliceerd in de4 bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf juni daarna onder nummer 2012-06-12/12104208, en met:; betrekking tot de inbreng in natura, van het verslag van de daartoe aangestelde bedrijfsrevisor opgesteld,; overeenkomstig artikel 313, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, evenals van het verslag van de;; ; zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 313, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, na;; instemming met het voorstel om toepassing te maken van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen,i, en van artikel 731, § 1, laatste lid, inzake afstand van verslaggeving, en na mededeling dat zich geen!; belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van de bij de splitsing betrokken, vennootschappen, sedert de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing, in toepassing van, artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen, beslissing tot goedkeuring van het voormelde voorstel tot!: partiële splitsing, en tot partiële splitsing door overdracht van een gedeelte van het vermogen van dë burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom BVBA", in het kort;: "STUDIEBUREAU TALBOOM", met zetel te 2870 Puurs, A. Meersmansdreef 1, RPR Mechelen 0441.476.692 op basis van haar vermogenstoestand afgesloten op 31 december 2011, overeenkomstig de bepalingen en; voorwaarden opgenomen in het voorstel tot partiële splitsing vermeld hierboven, waarbij alle handelingen door;: deze partieel gesplitste vennootschap verricht met betrekking tot het afgesplitste vermogen sedert één januari;, tweeduizend twaalf, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt zullen worden beschouwd als uitgevoerd voor: rekening van de verkrijgende vennootschap; omschrijving van de in te brengen bestanddelen van activa en passiva, en vaststelling van de voorwaarden van inbreng; ingevolge de beslissing tot partiële splitsing en de;; inbreng in natura, kapitaalverhoging met vijfhonderd dertig euro tien cent (¬ 530,10) zodat het kapitaal gebracht;; wordt van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op twintigduizend vijfhonderd dertig euro tien cent (¬ 20.530,10),1: mits uitgifte van honderd vijftig (150) aandelen, toekomend aan de enige vennoot van de partieel gesplitste: vennootschap, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten zullen hebben als de bestaande aandelen, zullen delend in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zullen zijn vanaf één januari tweeduizend en twaalf; vaststelling;; van de ten gevolge van voormeld besluit tot partiële splitsing gewijzigde statuten van de verkrijgende'` vennootschap, overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende aanpassing van. artikel 5 der statuten ingevolge voormelde kapitaalverhoging, dat voortaan luidt als volgt:

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend vijfhonderd dertig euro;; i tien cent (¬ 20.530,10). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van;? nominale waarde, die elk éénitweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen: vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

2/ Machtiging van :

-het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uit te voeren;

-de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

-de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een CVBA VGD Accountants en Belastingconsulenten',,, met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name Hilde Marcou of: Griet.Goossens,_kantoorhoudende_te-,200 Dendermonde,.Kerkstraat-Z.of -aan _-KathleenP.itches" of Tatjana Van''

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

:

"

mod 11.1

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 0 6 offieZ012

rrr~

-------- _KDCFNANDÉLte MECHELEN

" 12143044'

Ondernemingsnr : 0846.247.992

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-.4

i ' Voor" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

den Bogaert, kantoorhoudende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, om de vennootschap te eertegen' woordigen ten aanzien van om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Griffie ` van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten + bijzonder verslag bestuursorgaan + revisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/06/2012
ÿþMod Werd 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

{ "

NEERGELEGD

0 1 -06- 2012

GRIFFIE h .te-t>-t 1 E.4.-e:Niw ':OOr=t-1h,yJi1_ -te -MtrCj-rEL-Etf-

miiR111.1111,11111

Ondernemïngsnr : 0846.247.992

Benaming

(voluit) : TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : A. Meersmandreef 1, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel partiële splitsing van Multiprofessioneel Architecten- en ingenieursbureau Studiebureau Talboom door overneming door TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie

Uit een splitsingsvoorstel opgemaakt op 1 juni 2012 door de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Multiprofessioneel Architecten-en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom` en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie', conform artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De splitsing betreft een partiële splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van de "architecten"-divisie, overgaat op de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie".

Het doel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom" is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden warden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen, deze opdrachten worden uitgevoerd in de naam van en voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten.

Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studie en ontwerpen van stabiliteit en bijzondere technieken, zoals o.m. elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie, akoustiek.

Het uitvoeren van studie en ontwerpen voor wegen en rioleringen; voor kollekteren en behandelen van vast en vloeibaar afval.

Het uitvoeren van milieustudies, bodemsanering en het begeleiden bij het opstellen van milieuvergunningen.

Het uitvoeren van expertisen, topografische werkzaamheden en landmeterij. De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader."

Het doel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie" is in haar statuten als volgt omschreven:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep

van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep

van architect, Deze diensten omvatten onder meer;

obijzondere bouwtechnieken (zoals o.m. elektrische studies, sanitair,'HVAC')

obeeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

odecoratie, interieur- en landschapsinrichting

o design

o topografie

ostedenbouwkunde

o expertises

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel,

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingesohreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.".

De zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom', en van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie', is;

- De heer Jan Louis Talboom, wonende te 2870 Puurs, A. Meersmandreef 1.

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verriohtingen gesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom" boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "TALBOOM ArT -- Architectuur & Technologie",

In de betrokken vennootschappen zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben, evenmin als houders van effecten andere dan aandelen, zodat terzake geen bijzondere voorstellen moeten gedaan worden.

Aan de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen wordt in het kader van deze splitsing geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

De aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie' over te dragen delen van de activa en de passiva, op basis van de vermogenstoestand per 31/12/2011 van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom', zijn de volgende:

ACTIVA

Materiële vaste activa; 6819,82

Financiële vaste activa: 2493,59

Vorderingen op ten hoogste één jaar: 4347,79

Liquide middelen: 16311,80

PASSIVA

Kapitaal: 530,10

Reserves; 29469,90

Als vergoeding voor de inbreng worden honderdvijftig (150) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie' toegekend aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'Multiprofessioneel Architecten- en Ingenieursbureau Studiebureau Talboom'.

Ter gelegenheid van de splitsing zullen derhalve honderdvijftig (150) nieuwe aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie' worden uitgegeven, welke winstgerechtigd zullen zijn vanaf 1 januari 2012, en welke dezelfde rechten zullen genieten als de huidige

...

-s.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA 'TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie'.

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap toebedeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap

Jan Louis Talboom

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel d.d, 01/06/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,11111111111,1111

~

Vc behc

aan

Belt Staat

NEERGELEGD

31 MEI 2o12

GRIFFIE REGMTBANK van

1COOF'HANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : e t4 6 . LK ? " 3.51

Benaming (voluit) : TALBOOM ArT - Architectuur & Technologie

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET HANDELSVORM VAN EEN BVBA

Zetel : Alfons Meersmansdreef 1

2870 Puurs

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 30-5-2012, blijkt dat een vennootschap,! werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met iî beperkte aansprakelijkheid met de naam "TALBOOM ArT  Architectuur & Technologie".

-ZETEL: 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef 1, RPR Mechelen.

-DOEL : De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het;! beroep van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het!, beroep van architect. Deze diensten omvatten onder meer:

" bijzondere bouwtechnieken (zoals onder meer elektrische studies, sanitair, `HVAC')

" beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

" decoratie, interieur- en landschapsinrichting

" design

" topografie

" stedenbouwkunde

" expertises

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap aile onroerende of roerende;;

verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar;

!i maatschappelijk doel. .

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met< haar maatschappelijk doel,

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet,; onverenigbaar zijn met de functie van architect,

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen enfof onder de jurisdictie van de Orde van Architecten!' vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde,; personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door;= vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL: 20.000 euro, volledig geplaatst en volstort. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld door de hierna genoemde;' oprichters, als volgt:

1) door de heer TALBOOM Jan Louis Joseph Marie, architect, geboren te Hingene op 1 oktober 1948,. wonende te 2870 Puurs, Alfons Meersmansdreef , tot beloop van 19.800 euro, ter vergoeding waarvan 99, aandelen worden toegekend

2) door de heer TALBOOM Jan Filip, architect, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 10 juni 1976, wonende te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 151 bus 0101, tot beloop van 200 euro, ter vergoeding waarvan 1 aandeel worden toegekend.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 20.000 werd gestort op een bijzondere rekening bij ING België NV, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ean het.-

Belgisch

Staatsblad

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot zijn.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, directeurs, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars, enzovoort.

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem/haar in de vennootschap uitoefent.

ledere zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegd heidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, warden vermeld.

indien ingevolge het overlijden van de/een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, § 2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is , te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagt en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, § 2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op te tabel.

Een zaakvoerder mag geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en hij moet zich ten overstaan van de vennootschap gedragen volgens de deontologische regels van de Orde van Architecten.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1



vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerders volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van een architect

" -BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één; tot eerste niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de langst door de wet toegelaten termijn : voornoemde Beer TALBOOM Jan Louis. Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd uitgeoefend worden.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen werd beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden; de gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping; de eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT: Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

In afwijking van artikel 22 der statuten en met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwél eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31-12-2012.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST: van de winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt ; over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders; de zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

-BIJZONDERE VOLMACHT: Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling werd gegeven aan: De burgerlijke vennootschap onder de vomi van een CVBA `VGD Accountants en Belastingconsulenten', met kantoor te 9200 Dendermonde Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name Hilde Marcou- of Griet Goossens, kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan Kathleen Pitches of Tatjana Van den Bogaert, kantoorhoudende te 2830 Willebroek, Mechelsesteenweg 355, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien vanom het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW),

-VERTEGENWOORDIGING BIJ VOLMACHT: de oprichter sub 2) werd vertegenwoordigd krachtens onderhandse aan de akte gehechte volmacht door de oprichter sub 1).

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

aan hetK Belgisch Staatsbiad

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0089-013

Coordonnées
TALBOOM ART - ARCHITECTUUR & TECHNOLOGIE

Adresse
ALFONS MEERSMANSDREEF 1 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande