TANCON

Société en commandite simple


Dénomination : TANCON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 578.965.977

Publication

30/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een onderhandse akte van 15 januari 2015 dat een gewone commanditaire vennootschap

werd opgericht voor onbepaalde duur met als enige beherende vennoot,

Tania Janssens, NN 70.05.24-032-74.

2. Rechtsvorm

Gewone commanditaire vennootschap

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening:

a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichting met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. De aan- en verkoop huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, opties, futures, valuta, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgisch of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en

ondernemingen, al dan niet in gereglementeerde markten of over-the-counter markten en dit zowel op korte als lange termijn.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

a. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

b. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito´s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

1. Naam - zetel

" Tancon 

met zetel : Ter Borcht 185 te 2930 Brasschaat.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Tancon

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ter Borcht 185

*15301872*

Luik B

2930

België

0578965977

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Brasschaat

Griffie

Neergelegd

28-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

c. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d. Het waarnemen van bestuursopdrachten; het uitoefenen van opdrachten en functies.

e. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa

f. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices

g. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

h. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen in de ruimste zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ook tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren zoals onder meer in de bedrijfseconomische en de industriële sector, en in het bijzonder het verlenen van technisch advies en adviezen in verband met software en informaticatoepassingen, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder : meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven en private en publieke instellingen in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen; - managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, ; sociale, economische en financiële problemen;

- computeradviesbureau, waaronder onder meer dient te worden begrepen; het maken van studies, het aanbevelen van geschikte software, informaticaprogramma's en organisatiesystemen en het verlenen van bijstand en begeleiding bij de toepassing ervan, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking, het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, personeelsbeleid, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten. oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en in het bijzonder: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, met inbegrip van het te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten. cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, industriële, financiële en burgerrechtelijke roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, octrooien, vergunningen, fabrieksmerken, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of van aard is het doel van deze vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op enig andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die ene gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij als best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming

beperkend is, alle commerciële, industriële, financiële en burgerrechtelijke roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen en onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, octrooien, vergunningen, fabrieksmerken, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of van aard is het doel van deze vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

4. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: Tania Janssens, voornoemd.

6. Samenstelling maatschappelijk vermogen

Het kapitaal van duizend euro (1000,00 Q') euro is samengesteld uit tweehonderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort zoals omschreven in punt 5 van dit uittreksel.

8. Winstverdeling en algemene vergadering.

De vergadering van vennoten beslist over de bestemming van de winst.

Zo kan zij besluiten deze geheel of gedeeltelijk te reserveren. Zij vergadert de derde zaterdag van mei. De eerste

gewone jaarvergadering vindt plaats in 2017.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor de algemene

vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend,

de vennootschap in en buiten rechte.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Tot zaakvoerder-beherende vennoot werd benoemd, Tania Janssens, voornoemd.

10. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de directe en indirecte belastingen en bij het ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijzi-ging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan Willy Van Goethem ( erkend boekhouder  fiscalist 205426 ) wonende Eikenlaan 35 te 9150 Bazel.

5. Inschrijving kapitaal.

Bij wijze van geldschieting gestorte bedragen van

duizend euro (1000,00 Q') euro werd onderschreven door de oprichters-vennoten, waarvan 250,00 Q' door de

beherende vennoot Tania Janssens, voornoemd, en 750,00 door de stille vennoot.Tania Janssens ontvangt voor

haar inbreng 25 aandelen, de stille vennoot 75 aandelen.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

Voor uittreksel en tegelijk hiermee neergelegd dubbel van de oprichtingsakte

Coordonnées
TANCON

Adresse
TER BORCHT 185 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande