TANDARTS SCHROYENS E.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS SCHROYENS E.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.808.317

Publication

09/01/2014
ÿþBurgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsplein 28 te 2500 Lier (Koningshooikt)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Brigitte Cuvelier te Beriaar op 12 december 2013. "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 16 december 2013, boek 300, blad 30 vak 14, vier bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50). (Getekend) De Ontvanger al adviseur wn ea. inspecteur C. Jacobs", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTS E. SCHROYENS", met zetel te 2500 Lier (Koningshooikt), Koningsplein nummer 28, volgende besluiten genomen heeft:

1. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen van de ven-nootschap af te schaffen. Vanaf

heden zullen de aandelen van de vennootschap zonder aanduiding van nominale waarde zijn.

2. Besluit tot uitkering van dividenden.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder van 25 oktober 2013.

In het kader van de overgangsregeling van artikel 537 W iB, wordt voorgesteld over te gaan tot uitkering van een tussentijds dividend, onmiddellijk gevolgd door een inbreng in natura van de schuldvordering door de dividendge-rechtigden tot beloop van negentig procent (90%) van het uitgekeerde dividend na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing.

Uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011 blijkt dat de vennootschap over vierhonderd zestigduizend negenhonderd eenenvijftig euro achtenveertig cent (¬ 460 951,48) aan overgedragen belaste winsten beschikt. De jaarrekening afgesloten op 31 december 2011 werd goedgekeurd op de algemene vergadering van 14 juni 2012 en de jaarrekening werd vervolgens neergelegd en gepubliceerd op 15 juli 2012.

Bijgevolg kan de vennootschap overgaan tot uitkering van een tussentijds dividend van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering, rekening houdende met de be-palingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, van maxi-maal vierhonderd zestigduizend negenhonderd eenenvijftig euro achtenveertig cent (¬ 460 951,48).

i3e vergadering besluit over te gaan tot uitkering van een dividend van vierhonderd zestigduizend negenhonderd achtenveertig euro achtentachtig cent (¬ 460 948,88) onder de voorwaarden en bepalingen vang artikel 537 WIB.

De kapitaalverhoging door de inbreng in natura is van belang voor de vennootschap, aangezien de', kapitaalverhoging en de inbreng in natura tot doel hebben het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verstevigen door het inbrengen van reserves die minstens 4 jaar behouden blijven in de vennootschap.

De vergadering besluit het dividend van vierhonderd zestigduizend ne-genhonderd achtenveertig euro achtentachtig cent (¬ 460 948,88) betaalbaar te stellen op heden.

De aangifte 273A zal ingediend worden binnen de 15 dagen na betaal-baarstelling zoals voorzien door de fiscale wetgeving; de roerende voorheffing van 10% zal eveneens binnen dezelfde termijn worden betaald.

3. Kapitaalverhoging.

Vervolgens besluit de vergadering om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd veertienduizend achthonderd drieënvijftig euro negenennegentig cent (¬ 414 853,99) door inbreng in natura, zoals hierna bepaald, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18 592,01) op vierhonderd drieëndertigdui-zend vierhonderd zesenveertig euro (¬ 433 446,00).

De Heer Eduard Melania Schroyens, de voormelde enige vennoot, ver-klaart een inbreng in natura te doen

van de integrale schuldvordering die hij heeft tegenover de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TANDARTS E. SCHROYENS". Meer bepaald verklaart

de vennoot dat hij een eisbare schuldvordering heeft tegenover de vennootschap voor een bedrag van vierhonderd veertienduizend achthonderd drieënvijftig euro negenennegentig cent (¬ 414 853,99), doordat hiervoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

}

ONlTEIlR BELGE

02 -01- api

(SCH STA,

Ondernemingsnr : 0458.808.317

Benaming

(voluit) : TANDARTS E.SCHROYENS

NE.ERG

24-12-2013

C3RjFFlB : C á MÉCNE~ÉN KOOPHA v!, ï..r-

Rechtsvorm :

BU-tagal-hW BU-tagal-hW het Bëtgisch stâ bTád - b97UT12 Yf4 - Annexes fu Moniteur beÎge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslist werd om dividenden toe te kennen en betaalbaar te stellen, doch in feite werden deze netto-dividenden nog niet uitgekeerd.

Van deze vaststaande en eisbare schuldvordering doet de hoger-vernoemde enige vennoot thans onherroepelijk afstand ten belope van het volledige bedrag, om deze in natura in te brengen ais kapitaal van de ven-nootschap.

Als tegenprestaie voor deze inbreng besluit de vergadering drieduizend achthonderd en drie (3.803) nieuwe aandelen te creëren, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winsten vanaf heden. Deze aandelen worden toegekend aan de enige vennoot de Heer Eduard Melania Schroyens, voornoemd.

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

Volgens artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder lezing van voormeld bijzonder verslag van de zaakvoerder, waarin hij uiteenzet waarom de kapitaalverhoging en de inbreng in natura van belang zijn voor de vennootschap.

Op verzoek van de zaakvoerder heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Theo Van Herck Bedrijfsrevisor", met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan nummer 645, vertegenwoordigd door de Heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, op 21 november 2013 verslag uitgebracht over de inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van TANDARTS E. SCHROYENS BVBA bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 414.853,99 euro.

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voor-waarden;

a) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, be-oogd in dit verslag, heeft besloten tot de toekenning van een dividend voor een bedrag van 460.948,88 euro in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure.

b)dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de enige aandeelhouder,

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

t de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2, de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 414.853,99 euro in kapitaal bestaat uit 3.803 aandelen van de vennootschap TANDARTS E. SCHROYENS BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen neergelegd worden, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal

De enige vennoot bevestigt dat hij van het bijzonder verslag van de zaak-voerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor heeft kunnen kennis nemen, op de wijze en binnen de termijnen als voorgeschreven is door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

De voorzitter verklaart dat door de huidige kapitaalverhoging de enige vennoot de verbintenissen heeft uitgevoerd die hij op zich heeft genomen tijdens de bijzondere algemene vergadering van de vennoten, zoals hoger aangehaald, in het kader van artikel 537, eerste lid, WIB 92, en dat de ven-pootschap de roerende voorheffing op de uitgekeerde dividenden terecht te-gen het tarief van tien procent (10%) heeft Ingehouden.

4. Wijziging van de statuten.

De vergadering besluit de bestaande statuten van de vennootschap te wijzigen en aan te passen aan voormelde besluiten en aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 5. - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd drieëndertigduizend vierhonderd zesenveertig euro (¬ 433 446,00), vertegenwoordigd door vier-duizend vijfhonderd drieënvijftig (4.553) aandelen zonder aanduiding van no-minale waarde.

Artikel 13. - CONTROLE ; Indien In toepassing van het wetboek van vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd, mag de controle op de verrichtingen van de vennootschap onbeperkt uitgeoefend worden door alle vennoten individueel. In aile andere gevallen zal de algemene vergadering der vennoten een bedrijfsrevisor tot commissaris benoemen voor de duur van drie jaar en hernieuwbaar. Zijn honoraria vallen voor rekening van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Brigitte Cuvelier

~º% a, ~

~~. 0 c

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 12/12/2013 met tekst gecoördineerde statuten;

- ontledend uittreksel voormelde akte dd.12(12/2013;

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : MET000359
20/06/2012 : MET000359
22/06/2011 : MET000359
17/06/2010 : MET000359
18/06/2009 : MET000359
19/06/2008 : MET000359
21/06/2007 : MET000359
21/06/2005 : MET000359
15/06/2004 : MET000359
30/06/2003 : MET000359
29/06/2002 : MET000359

Coordonnées
TANDARTS SCHROYENS E.

Adresse
KONINGSPLEIN 28 2500 KONINGSHOOIKT

Code postal : 2500
Localité : Koningshooikt
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande