TANDARTSPRAKTIJK CORNILLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK CORNILLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.181.102

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 31.07.2013 13376-0259-013
16/03/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111111111111111111111

*12057925*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 6 MMT 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar :* 0 8 4 4' 1 8 1 " 1 0 2

Benaming (voluit) :TANDARTSPRAKTIJK CORNILLE

(verkort): *

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel :AUGUST VAN PUTLEI 77

2150 BORSBEEK

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op drieëntwintig februari.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28.

IS VERSCHENEN

De heer CORNILLE Fernand Roger Marie, geboren te Antwerpen op éénendertig mei negentienhonderd vierenvijftig, nationaal nummer 54.05.31 349-84, weduwnaar van mevrouw VAN HOYDONCK Marleen Maria Francisca, wonende te 2150 Borsbeek, August Van Putlei 77.

RECHTSVORM EN NAAM

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "TANDARTSPRAKTIJK CORNILLE".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2150 Borsbeek, August Van Futlei 77 glv. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De uitbating van een tandheelkundige inrichting, tandverzorging, prothese,

radiografie, orthodontie, klein mondheelkundige ingrepen,

vertegenwoordiging, consignatie, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Ze zal zich tevens mogen interesseren in deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

Het uitvoeren van gerechtelijke- en buitengerechterlijke expertises als deskundige voor verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstanties.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval

Op de laatste blz. van Loik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

,behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (C 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde dinsdag van de maand mei om twintig uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

WINST

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds

~ "



Voor- Luik B - vervolg

1behouden één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden. In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

aan het BENOEMING ZAAKVOERDER

Staatsblad Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichter, de heer Cornille Fernand , voornoemd, zichzelf, als gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, en aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

Volmacht.

Worden aangesteld om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijk documenten te tekenen: Fisalis bvba, kantoorhoudende te 2540 Hove, Mechelsesteenweg 123, alhier vertegenwoordigd door mevrouw Vera van derzypen. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat de volmachtdragers ieder afzonderlijk kunnen handelen.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerder, de heer Cornille Fernand, voornoemd neemt de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hij verklaart door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mortsel, op voormelde datum.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met ons, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd vijf bladen, zonder verzendingen, Registratie MORTSEL, de 27

FEB. 2012. Boek 143, blad 03, vak 17. Vijfentwintig euro (25 E). De e.a.

inspecteur: (get) J. De Vries.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT.









23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 19.06.2015 15189-0239-012
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0204-013

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK CORNILLE

Adresse
AUGUST VAN PUTLEI 77 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande