TANJA MICHIELS

Société en commandite simple


Dénomination : TANJA MICHIELS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 525.930.337

Publication

22/04/2013
ÿþ<1306 499<

'III"

1,tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Rpc lnK b an21(11

gopllandel l Antwerpen

De Griffier

Griffie

Ondernerningsnr : dS Urm-

Benaming

(voluit) : Tanja Michiels

(verkort) .

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koningin Elisabethlei 14 bus 14 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwem akte : Oprichting

Uit onderhandse akte opgemaakt op 2 april 2013 tussen de ondergetekende:

- Tanja Yvonne Michiels, geboren te Leuven op 19 oktober 1973, wonende te 201 B Antwerpen, Koningin

Elisabethlei 14/14, identiteitskaart nummer 590-8023469-43, sub 1

- Marguerite Dorothée 1.Willems, geboren te Hasselt op 5 mei 1947 wonende te 2840 Rumst, Joannes Van

Meirhaeghestraat 2/0002, identiteitskaart nummer 591-2647896-92, sub 2, is overeengekomen wat volgt:

Vorm van de vennootschap

De comparanten richten bij deze een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Firmanaam - Zetel

Haar naam luidt; Tanja Michiels

Zij wordt gevestigd te 2018 Antwerpen, Koningin Elisabethlei 14/14.

Kapitaal - Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is

verdeeld in duizend (1000) aandelen met een fractiewaarde van één duizendste (111000-ste) van het

kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot volledige volstorting van het kapitaal, voor een bedrag van 1.000,00 EUR.

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen en betaalde hierop

negenhonderd negenennegentig euro (999,00 EUR).

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde hierop één euro (1,00 EUR).

Samen: honderd (1000) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Rechtsvorm - Naam - Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de von-n van een gewone commanditaire vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te " 2018 Antwerpen, Koningin Elisabethlel 14114.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats tn het België binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van

elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand

aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

>

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

handelstransacties verrichtingen en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

-Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van aile studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

-Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau Inzake zowel de in onderhavig artikel vermelde aangelegenheden, als Inzake financiële, handels-, of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen en particulieren.

-Het organiseren van culinaire evenementen, zoals workshops, teambuildings, feesten, recepties, kooklessen, demonstraties, vergaderingen en seminaries.

-De uitbating van restaurants, het huren en verhuren van feestzalen, het aannemen en organiseren van banketten of andere feesten, het aan huis leveren van klaargemaakte spijzen, dranken en aanverwante producten (traiteur); het bereiden, verpakken, diepvriezen, bederfvrij maken van allerhande gerechten, schotels, sausen, gebak, roomijs en allerhande voedingsproducten; de verkoop, de in- en uitvoer van deze producten in het groot en in het klein.

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook Investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstairechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen, doen bouwen, verbouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) voor vereist is.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar

y

$ -I 4

" i)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

doel, alles in de meest ruime zijn van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap is opgericht op heden en bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is verdeeld in duizend (1000) aandelen met een fractiewaarde van één duizendste (111000-ste) van het kapitaal.

Opsplitsing van aandelen

De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 5 mei om twintig uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op

de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden op de dag en het uur

aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiigiing van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders, van een gecommanditeerde vennoot, of één of meerdere stille vennoten die alleen of samen ten minste éénvijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer een vennoot een algemene vergadering wenst bijeen te roepen, richt hij een aangetekende brief aan de zaakvoerder met opgave van de te behandelen onderwerpen,

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar,

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middei van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het vennoten register is genoteerd.

§3 Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bil gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot de specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 4. Wijzigingen statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake het aannemen van nieuwe vennoten warden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Boekjaar - inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Reservering - Verliezen

§1. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op ëénendertig december.

§ 2. inventaris - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling - Reservering - Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen voor de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

Ioor-behauden aan het Belgisch Staatsblad

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien. 2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

3.De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet,

Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

4.Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 paragraaf 4 van onderhavige statuten: mevrouw Tanja Michiels, voornoemd, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt. 5.Oprichtingskosten: de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer zevenhonderd vijftig euro (750,00 EUR).

BEKRACHTIG1NG VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichters of één of meerdere onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2, § 4, van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien verklaren voomoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Wordt aangesteld ais bijzondere lasthebber de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Konsilanto met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135, met recht van in de plaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de diensten van de Federale Overheidsdienst Financiën, teneinde aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te vorderen.

Tanja Michiels

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzri van de persojo)ntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te +ertegenuoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANJA MICHIELS

Adresse
KONINGIN ELISABETHLEI 14, BUS 14 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande