TAVERNE DE WITTE LELIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAVERNE DE WITTE LELIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.294.244

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.02.2014, NGL 27.06.2014 14234-0043-012
03/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300855*

Neergelegd

01-02-2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Taverne De Witte Lelie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2570 Duffel, Lintsesteenweg 243

Onderwerp akte: Oprichting.

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 31 januari 2012 dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Taverne De Witte Lelie met zetel te 2570 Duffel, Lintsesteenweg 243 werd opgericht.

Oprichters-vennoten:

1/ De heer CROONS Dirk, geboren te Mechelen op 25 augustus 1965, wonende te 2570 Duffel,

Lintsesteenweg 243, en;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OMNIBUS GROUP, met zetel te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 78, met ondernemingsnummer 0831.043.144.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00, volgestort in speciën ten belope van ¬ 6.200,00, te volstorten door de heer Croons voor ¬ 12.333,33 en door de vennootschap OMNIBUS GROUP voor ¬ 66,67.

Duur: onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in

samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

(1) Alle mogelijke horeca-activiteiten en met de horeca-sector verbonden activiteiten, dit alles in de meest ruime zin, zoals, onder meer:

- catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, zoals kantines, bedrijfsrestaurants;

- het ter beschikking stellen van uitzendkoks;

- het verzorgen van feesten en recepties: het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, barbecues, cocktails, lunches, recepties en dergelijke meer;

- de exploitatie, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en spektakels, de bereiding en de handel, de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak, brood en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwanten;

- het huren en verhuren van zalen voor alle doeleinden, alsook het uitrusten van hotel, restaurant, grill, tearoom, bar en/of andere gebouwen dienstig voor het doel hiervoor;

- het inrichten van evenementen, het in beheer geven, de organisatie en uitrusting van individuele of groepsaangelegenheden;

- de in- en uitvoer, de opslag, de distributie, de promotie, de handelsbemiddeling, de groot- en kleinhandel en het huren en verhuren van horecamateriaal en horeca-uitrusting in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van voedingswaren, dranken en ingrediënten.

- het organiseren van kooklessen en workshops;

- de uitbating van een stand op kerstmarkten, jaarmarkten, beurzen, sportevenementen en dergelijke meer.

(2) Het al dan niet grafisch ontwerpen en voeren van allerhande drukwerken en van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans.

(3) De organisatie, planning, advisering en begeleiding van educatieve, culturele, familiale, sociale,

ontspannende en sportieve activiteiten en evenementen.

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplarisch.

0843294244

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: op de eerste woensdag van juni om 18.00 uur. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen. De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker. Bij een buitengewone algemene vergadering komt het stemrecht toe aan de blote eigenaar.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden. Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN:

- Eerste zaakvoerder:

De heer CROONS Dirk, voornoemd, werd als zaakvoerder van de vennootschap aangesteld voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd.

- Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21, en mevrouw TROMPET Kathleen, medewerker van voornoemde heer Zwaenepoel Alain, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

Coordonnées
TAVERNE DE WITTE LELIE

Adresse
LINTSESTEENWEG 243 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande