TEAM CULLINAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEAM CULLINAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.996.732

Publication

20/02/2014
ÿþà t 1

Mod POF 11.1

I4j f 14 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nome* ier ele von da Ptchfbeit van Koopkand1 Aniz.leDR, (q)

1 1 ~ ~ ~. 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0538.996.732

Benaming (voluit) : Team Cullinan

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Isabellalei 1 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder 4 .3- t 5t9

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31/12/2013

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Willem Elsschotstraat 39 te 2070 Zwijndrecht.

De vergadering beslist om de heer Baes Dirk, wonende Lage Kaart 434 te 2930 Brasschaat, te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

Waterschoot Hadewych

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van'Luik verméldi?n :

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305558*

Neergelegd

26-09-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538996732

Benaming (voluit): TEAM CULLINAN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Isabellalei 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 25 september 2013, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

1. De Heer BAES Dirk Leo Alfons, geboren te Merksem op 18 juli 1962, wonende te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 434.

2. Mevrouw WATERSCHOOT Hadewych Maria Magda Frank, geboren te Beveren op 10 augustus 1963,

wonende te 2070 Zwijndrecht, Willem Elsschotstraat 39.

Het kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Dit kapitaal wordt onderschreven door

1./ De Heer Baes Dirk, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); hij ontvangt hiervoor

vijftig (50) aandelen.

2./ Mevrouw Waterschoot Hadewych, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00); zij

ontvangt hiervoor vijftig (50) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat het geplaatst kapitaal volstort is ten belope van zesduizend

tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "TEAM CULLINAN ".

Artikel 2. De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Isabellalei 1. De zetel mag bij beslissing van de

zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitbaten van een horecabedrijf in de ruimste zin van het woord. De tussenpersoon in de handel. Import, export, doorverkoop, de groot-, en kleinhandel van menigvuldige goederen.

- De klein- en groothandel van alle producten, het vervoer, de opslag en het verkeer van goederen en alle diensten zowel aan bedrijven als recreatieve diensten en diensten aan personen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend. Bovendien mag ze door fusie, inbreng, inschrijving of om het even welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële handelingen, met betrekking tot roerende en onroerende goederen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel, of welke van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag borg staan en haar onroerende goederen hiertoe in hypotheek geven voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5. Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennootschap zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 15. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd worden uitgeoefend.

De Heer Baes Dirk en Mevrouw Waterschoot Hadewych, beiden voornoemd, worden benoemd als zaakvoerder. Zij aanvaarden deze benoeming. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Artikel 16. Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17. Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 20. Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal elk jaar beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL III: SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf HEDEN.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT: De vergadering geeft bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor W & S te 2630 Aartselaar, Oeyvaersbosch 10/4, vertegenwoordigd door de Heer Walter Suykens met recht van indeplaatsstelling, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van in de plaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgisch Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van ,Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 538.996.732

Benaming

(voluit) : TEAM CULL1NAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Willem Elsschotstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijzondere algemene vergadering: Op een bijzondere algemene vergadering gehouden op 30-12-2014 om 10:00 uur zijn de volgende beslissingen genomen:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Waterschoot Hadewych (niet-statutair zaakvoerder)  geb.d.d :10-08-1963 RRN° 63.08,10-428.69 neemt per direct ontslag als zaakvoerder. Zij krijgt volledige decharge voor haar mandaat.



Met eenparigheid van stemmen wordt per direct voor onbepaalde tijd en onbezoldigd ais zaakvoerder benoemd JNR Advies BV ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder het nummer: 57075808 gevestigd te 6229 GK Maastricht, Gelissendomein 5 gebouw A met uitbatingzetel: Frankrijklei 33 bus 1, 2000 Antwerpen. Op deze vergadering rechtsgeldig vertegenwoordigd door Jean Nelissen, geboortedatum: 09-01-1953 RR 53.01.09-517.42.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt per direct verplaatst naar: 2000 Antwerpen, Frankrijklei 33 bus 1.

Na het nemen van deze beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend door:

Zaakvoerder JNR Advies bv

Vertegenwoordigd door Jean Nelissen









111111111.111M1110111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mue

Cc iduciiik. van Koophandel Antwerpen

2 0 FEB. 2015

afdeling Antwerpen

.`-

nwdwma1ia

24/04/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

14 APR. 2015

afde ritPwerpen

I

~

b URBI,

Ondernemingsnr : 0538.996.732

Benaming

(voluit) : TEAM CULLINAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 ANTWERPEN, FRANKRIJKLEI 33 BUS 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden op 27-3-2015 om 14.00 uur zijn de volgende beslissingen genomen:

JNR Advies BV, ingeschreven in het Nederlandse handelsregister onder het nummer: 57075808 gevestigd te 6229 GK MAASTRICHT, GELISSENDOMEIN 5 GEBOUW A met uitbatingzetel: 2000 ANTWERPEN, FRANKRIJKLEI 33 BUS 1. Op deze vergadering rechtsgeldig vertegenwoordigd door Jean Nelissen, geb. d.d.: 09-01-1953 RRN 53.01.09-517.42, neemt per direct ontslag als zaakvoerder, en krijgt volledige decharge voor het mandaat,

Met eenparigheid van stemmen wordt per direct voor onbepaalde tijd en onbezoldigd als zaakvoerder benoemd Popular Group AG ingeschreven Kanton ZUG oner het nummer CHE-145.316.026, gevestigd te c/o KBT Treuhand Business Center AG, 6340 BAAR, NEUHOFSTRASSE 5A, op deze vergadering reschtsgeldig vertegenwoordigd door Thomas Kuis, geb. d.d.: 09-06-1969, Sofi-nummer: 172.585.508

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2382 POPPEL, GOIRLEWEG 78 Na het nemen van deze beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend door:

Popular Group AG door dhr. Thomas Kuis

Handelend als zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TEAM CULLINAN

Adresse
GOIRLEWEG 78 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande