TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING, AFGEKORT : TMH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING, AFGEKORT : TMH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.151.359

Publication

06/10/2014
ÿþMDd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nccr elagd ter gri ffiP vn,n die

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 SEP. 2011

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

]e

L rîef oer

Ondernemingsnr : 0860.151.359.

Benaming

(voluit) : TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING

(verkort) : TMH

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Diamantstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (ART 537 WIS 92) - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie en twintig septemer, twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING, gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 3, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twaalf augustus tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van zevenentwintig augustus daarna onder het (refer te)nummer 030895413 en waarvan de statuten: enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten; door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zeven februari: tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien maart daarna, onder het (referte)nummer 12058785, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist om de acht duizend negenhonderd zestig (8.960) aande-len met een fractiewaarde van ¬ 100,4464 per aandeel te wijzigen in achthonderd zesennegentig duizend (896.000): aandelen met een fractiewaarde van ¬ 1,004464 per aandeel.

TWEEDE BESLISSING.

- De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd eenenzeventigduizend euro (¬ 171,000,00) om het huidig kapitaal van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) te verhogen tot een miljoen eenenzeventigduizend euro (¬ 1.071.000,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor honderd zeventig duizend tweehonderd veertig (170.240) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd of uitgegeven van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld (aan ¬ 1,004464 per aandeel).

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

- Onderhavige kapitaalverhoging geschiedt ten gevolge van de voormelde toekenning en uitkering van (een) (tussentijdse) dividend(en) die bij toepassing van de overgangsmaatregel van voormeld artikel 537 WIB92 hebben kunnen genieten van het verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, en dit als bijkomend bewijs met betrekking tot deze specifieke voorwaarde.

DERDE BESLISSING.

De vennoten verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap.

Zij verklaren in te schrijven op de nieuwe aandelen in dezelfde verhouding als de huidige kapitaalparticipatie, als volgt

- voor honderd zeventig duizend tweehonderd éénentwintig (170.221) aandelen, hetzij een inschrijving voor een bedrag van honderdzeventigduizend negenhonderdtachtig euro tweeënnegentig cent (¬ 170.980,92), geheel volstort ;

- voor negentien (19) aandelen, hetzij een inschrijving voor een bedrag van negentien euro acht cent (¬ 19,08), geheel volstort.

Samen: honderd zeventig duizend tweehonderd veertig (170.240) aandelen of alle aandelen die de', kapitaalverhoging vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en alle leden van de vergadering erkennen dat op alle aandelen werd: ingeschreven en dat ze volledig werden afbetaald door een storting in geld.

V1.ERDB BESLISSING.- ------------" -- -

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volstort en dat het maatschappelijk kapitaal bijgevolg effectief werd verhoogd tot één miljoen eenenzeventigduizend euro (¬ 1.071.000,00).

VIJFDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist om artikel 5 punt a en b van de statuten te wijzigen en/of aan te passen teneinde het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het geplaatst kapitaal en teneinde het aan te passen aan de beslissing(en) genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Artikel vijf ; KAPITAAL  AANDELEN/OBLIGATIES  REGISTER.

a. Het geheel geplaatst maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen eenenzeventigduizend euro (¬ 1.071.000,00).

b. Het kapitaal is verdeeld in één miljoen zesenzestig duizend tweehonderd veertig (1.066.240) (gelijke)

aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) waaronder de (desgevallend eerdere) betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%).

2. Volmacht wordt verder in het bijzonder gegeven

* aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statu-ten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

* aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECOVIS ACTA CONSULT met zetel te 3010 Leuven, Kesseldallaan 6 box 0104, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderhavige statutenwijz-ging(en).

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging (Art 537 Wib 92), statutenwijziging(en) bankattest - historiek met coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 24.03.2014 14069-0532-015
20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 18.03.2013 13064-0541-015
19/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

d

na neerlegging ter griffie y

FIGEL.EGD

y.1

0 7 MAART 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

-

Ondernemirtgsnr ; 0860.151.359.

Benaming

(voluit) : TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING

(verkort) : TMH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Diamantstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zeven februari twee duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op acht februari daarna boek 5/162 blad 12 vak 3, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING afgekort TMH gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 3, opgericht hij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhenoxthoven met standplaats te Herentals op twaalf augustus twee duizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus daarna onder het (referte)nummer 03089548 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING: VERNIETIGING VAN DE VERKREGEN AANDELEN- STATUTENWIJZIGING.

De algemene vergadering stelt bij deze vast dat ingevolge het verstrijken van de tweejaarlijkse termijn bij een inkoop van eigen aandelen de dato één september tweeduizend en negen, ervan rechtswege veertig aandelen zijn vernietigd.

Als gevolg van de voormelde inkoop van eigen aandelen gevolgd door de voormelde vaststelling van vernietiging van de veertig ingekochte aandelen, wordt artikel 5.b. eerste paragraaf van de statuten gewijzigd waarvan hierna sprake onder zesde beslissing.

TWEEDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achthonderd tachtig duizend euro om het huidig kapitaal van twintig duizend euro te verhogen tot negenhonderd duizend eurn,

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor acht duizend achthonderd nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld (aan honderd euro per aandeel).

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volgestort ten belope van (minstens) twintig procent of één/vijfde, hetzij voor een bedrag van honderd zesenzeventig duizend euro.

DERDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle aandeelhouders hier aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen behalve de heer Jan Sieurs, voornoemde comparant sub 1.

Deze aftand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van de zaakvoerder inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de vennoten.

VIERDE BESLISSING,

IS HIER TUSSENGEKOMEN:

De volgende aandeelhouder en de volgende nieuwe intekenaar:

- de heer Jan Sieurs, voornoemde sub 1.

Voornoemde tussenkomende partij, na voorlezing te hebben aanhoort van al hetgeen voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige vennootschap TMH.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

VOorr behoud 4~. aan'bst Belgisch Staatsblad

Hij verklaart in te schrijven op de nieuwe aandelen tegen pari aan de prijs van honderd euro per aandeel' hetzij een inschrijving voor een bedrag van achthonderd tachtig duizend euro volstort voor minstens één vijfde, hetzij voor het bedrag van honderd zesenzeventig duizend euro,

Samen: achtduizend achthonderd aandelen of alle aandelen die de kapitaalverhoging vertegenwoordigen. De inschrijver verklaart en aile leden van de vergadering erkennen dat op alle aandelen werd ingeschreven en dat ze ten belope van minstens eenlvijfde werden afbetaald door een storting in geld.

VIJFDE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ieder nieuw aandeel ten belope van (minstens) éénlvijfde is volgestort en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot negenhonderd duizend euro.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 5 punt a eerste paragraaf en punt b eerste paragraaf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

a. Het geheel geplaatst maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd duizend euro en is volgestort voor een bedrag van honderd zesennegentig duizend euro.

(" " )

b. Het kapitaal is verdeeld in acht duizend negenhonderd zestig (gelijke) aandelen zonder nominale waarde. (.,.)

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 18 punt b van de statuten te wijzigen als volgt;

b, De buitengewone algemene vergadering die een wijziging van statuten inhoudt moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer het aantal aandelen die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het besluit waaronder een wijziging van statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie vierden, in voorkomend geval vier vijfden, van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen.

ACHTSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist om het statutair mandaat van de zaakvoerder(s) te wijzigen en te vervangen door een mandaat als gewone zaakvoerder(s).

Dienovereenkomstig beslist de algemene vergadering de laatste paragraaf van artikel 11 van de statuten te schrappen.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoe-ring van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan on-dergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Een bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de beslo-ten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT met zetel te 1030 Schaarbeek, Square Eugène Plasky 92-94, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht/aangepast in de Kruispuntbank. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de statutenwijziging.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging in geld, statutenwijziging(en) - bankattest, historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 18.11.2011, NGL 15.02.2012 12037-0430-015
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 21.03.2011 11061-0434-015
15/03/2011
ÿþs E I I I

" 11040638

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

CFSIFr;F" á

------ -

/ 3 1: eP51 2011

~---- G

KOOPHANDEL TURN,[-?OiyT

riffie De gr:ftier I

~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

0880.151.359

TECHNICAL MANAGEMENT HOLDING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Toekomstlaan 15 bus 6, 2200 Herentals, België

Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

De zaakvoerders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Diamantstraat 3, 2200 Herentals met ingang van 1 februari 2011.

Jan Sieurs

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 22.03.2010 10072-0145-012
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 27.03.2009 09091-0151-012
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 23.04.2008 08113-0004-011
28/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 17.03.2006, NGL 22.03.2006 06078-4064-012

Coordonnées
TECHNICAL MANAGEMENT & HOLDING, AFGEKORT : T…

Adresse
DIAMANTSTRAAT 3 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande