TECHNOLINK

Divers


Dénomination : TECHNOLINK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 878.599.175

Publication

02/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*13100529*

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : PHENIX CONSULT SA

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Zwitsers recht

Zetel : ROUTE DES ACACIAS 54, 1227 CAROUGE GE - SUISSE

Bijkantoor : Villerslei 262 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPENING BIJKANTOOR

1. Uittreksel uit de statuten van de buitenlandse vennootschap naar Zwitsers recht die het bijkantoor opricht: Naam en zetel ; Phenix Consult SA, met zetel te Zwitserland - 1227 Carouge (GE) - Route des Acacias 54 Aard van de vennootschap : Buitenlandse vennootschap naar Zwitsers recht, meer bepaald een Naamloze

Vennootschap, opgericht op 12 oktober 2005 - Inschrijving Handelsregister te Genève met nummer CH-660.2227005-3 op 14 oktober 2005.

Doel : De vennootschap heeft als maatschappelijk doel alle mogelijke technische en informatica-adviezen: en -diensten te verstrekken in het domein van de chemie, olie-industrie, raffinage, chemische en petrochemische industrie, voedingsindustrie en farmaceutica, evenals de financiële sector.

Verder mag de vennootschap aile handelingen verrichten die de ontwikkeling van de onderneming ten goede komen en die het maatschappelijk doel realiseren. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen verwerven, beheren en verkopen, alsook de rechten exploiteren van allerhande onlichamelijke goederen.

De vennootschap mag zowel in Zwitserland als het buitenland filialen oprichten.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Maatschappelijk kapitaal : Frs 390.000 volstort, verdeeld in 390 aandelen van 1000 Frs/aandeel -

De aandelen zijn aan toonder.Zij zijn genummerd en getekend door een bestuurder.Hun overdracht gebeurt door loutere overdracht van de titel.De aandelen aan toonder kunnen op elk moment, bij beslissing van de algemene vergadering, worden omgezet in aandelen op naam.Alle aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, en zij erkent per aandeel slechts één eigenaar.

Boekjaar en algemene vergadering: het boekjaar van de vennootschap begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.Bij wijze van uitzondering begint het eerste boekjaar op de dag van inschrijving van de vennootschap in het Handelsregister, en eindigt het op 31 december 2006, De gewone algemene vergadering, komt jaarlijks bijeen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Reserves en winstverdeling : Van de winst over het boekjaar wordt tenminste vijf procent afgenomen voor° de vorming van de algemene reserve, totdat deze reserve vijfentwintig procent van het volgestorte aandelenkapitaal bedraagt. Het winstsaldo van het boekjaar wordt verdeeld naargelang de beslissingen van de: algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur. indien de vennootschap wordt ontbonden om; andere redenen dan een faillissement of een gerechtelijke beslissing, wordt de vereffening verzorgd door de, raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanwijst.

Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit één ot meerdere leden die uit de aandeelhouders worden gekozen en door de algemene vergadering worden: benoemd.De duur van de bestuursfuncties is één jaar, Hij loopt af tijdens de gewone algemene vergadering diep volgt op de afloop van hun mandaat.De bestuurders kunnen worden herkozen.Indien er meerdere leden zijn, benoemt de raad van bestuur de voorzitter en secretaris. Deze hoeft niet noodzakelijk deel uit te maken van de raad.De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden.Hij kan de vertegenwoordigingsbevoegdheid overdragen naar een of meer van zijn (gemachtigde) leden of naar derden (directeuren), aan wie hij de individuele of gezamenlijke handtekening van de vennootschap toevertrouwt.Ten minste één lid van de raad van bestuur die bevoegd is om de vennootschap te vertegenwoordigen, moet zijn woonplaats hebben In Zwitserland.Verder mag de raad van bestuur procuratiehouders en andere zaakgelastigden benoemen.

Revisor :De algemene vergadering wijst een of meerdere revisoren aan, en eventueel ook plaatsvervangende revisoren, die voor één jaar worden benoemd en herkiesbaar zijn; de functie van revisor kan

Neergelegd ter griffie van de Rechtbanh van j;oophande! te Antwerpen, op

21 JUNI 2013

Griffie

087 8 " 599 "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

{

worden .bekleed i door een administratiekantoór of een -auditcomité.Ten minste één van dé revisoren moet in Zwitserland zijn woonplaats of zetel hebben, dan wel een filiaal in het Handelsregister ingeschreven hebben staan.Bovendien moeten de revisoren over de vereiste kwalificaties beschikken om hun taken te kunnen uitoefenen en onafhankelijk zijn van de raad van bestuur en van een eventuele meerderheidsaandeelhouder.

De Raad van Bestuur van de moedermaatschappij wordt waargenomen door

- de heer Jean Claude Roder, Wengi te Versoix (Zwitserland)

- de heer John-F Eardley, Genéve (Zwitserland)

in hoofde van bestuurders

2. Beslissing van de Raad van bestuur dd 13 mei 2013 voor de opening van een bijhuis: De raad van bestuur beslist het volgende:

a) Met ingang van 1 mei 2013 wordt er een filiaal opgericht in België, op het adres Villerslei 262 te 2900 Schoten, onder de naam van Phenix Consult NV.

b) De activiteiten van het Belgische filiaal beperken zich tot het maatschappelijk doel van Phenix Consult SA, naamloze vennootschap naar Zwitsers recht, zoals vermeld in artikel 3 van de statuten, dat wil zeggen; EDe vennootschap heeft als maatschappelijk doel alle mogelijke technische en informatica-adviezen en -diensten te , verstrekken in het domein van de chemie, olie-industrie, raffinage, chemische en petrochemische industrie, voedingsindustrie en farmaceutica, evenals de financiële sector.

Verder mag de vennootschap alle handelingen verrichten die de ontwikkeling van de onderneming ten goede komen en die het maatschappelijk doel realiseren. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen verwerven, beheren en verkopen, alsook de rechten exploiteren van allerhande onlichamelijke goederen.

De vennootschap mag zowel in Zwitserland als het buitenland filialen oprichten".

c) De heer Frank, René, Maria, Maurice De Bode, wonende te 2000 Antwerpen - Tunnelplaats 1 bus 4, wordt benoemd als vertegenwoordiger van het filiaal, belast met het dagelijks beheer en de vertegenwoordiging van het filiaal, met bevoegdheid om alleen te handelen voor al wat het dagelijks beheer aangaat.

d) Er wordt een bijzondere volmacht, met subrogatierecht, verleend aan de heer Johan Dens, wonende te 2920 Kalmthout, ljzerenwegstraat 79 , opdat hij de nodige stappen kan ondernemen om het filiaal bij de KBO in te schrijven, en hij de vereiste formaliteiten verricht jegens overige instanties, zoals de btw-administratie en de belastingen. Hij mag alle documenten opstellen en ondertekenen voor de neerlegging van formulier I en II bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen en voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend,

Johan Dens

bij volmacht

Tegelijk hierbij neergelegd

- Gecoordineerde statuten moedermaatschappij en vertaling

- Beslissing hoofdhuis met vertaling

Uittreksel Handelsregister Geneve en vertaling

Voor-

_obeic*u den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2015
ÿþMpdVYOrd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JULI 2015

Griffie

afdotinn Ant\vcracn

Ondernerningsnr : 0878599175

Benaming

(volalt) . TECHNOLINK SA

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Zwitsers Recht

Zetel : RUE DES BATTOIRS 7 -1205 GENEVE - SUISSE

Bijkantoor : BORDEAUXSTRAAT 12a - 2000 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING WETTELIJK VERTEGENWOORDIGER BIJKANTOOR

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op de maatschappelijke zetel te

1205 Geneve - rue des Battoirs 6 op 05 juni 2015.

Per ingang van 30 juni 2015 wordt het ontslag aanvaard van de heer Frank De Bode als wettelijk vertegenwoordiger van het filiaal in België. Hem wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat. Als wettelijk vertegenwoordiger wordt aangesteld de heer Gino De Craemer wonende Prins Alexanderstraat 10 te 8310 Brugge en hij wordt belast met het dagelijks beheer en de vertegenwoordiging van het filiaal met bevoegdheid om alleen te handelen voor alles wat het dagelijks beheer aangaat.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Johan Dens, fiscaal jurist, wonende te ljzerenwegstraat 79, 2920 Kalmthout opdat hij de nodige stappen kan ondernemen bij de KBO en de vereiste fomaliteiten te vervullen jegens andere instanties, zoals BTW en belastingsdiensten en om alle vereiste documenten op te stellen en te ondertekenen voor de neerlegging van de formulieren I en II bij de Griffie Rechtbank van Koophandel van Antwerpen en voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel

Johan Dens

Volmacht

Bijlage : Notulen Raad van Bestuur dd 05 juni 2015 4. vertaling

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden': Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsoersoors ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
TECHNOLINK

Adresse
BORDEAUXSTRAAT 12A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande