TEHAVA BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEHAVA BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.421.401

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 08.04.2014 14089-0456-013
05/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho aan Belg Staat: r ellill

*13122 2





Neergelegd ter vc.n do

griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 Ml..! 2013

TURNHOUT GrEfi» Griffier,

Ondernemingsnr: 0534.421.401

Benaming

(voluit) : TEHAVA BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diamantstraat 8 - bus 340 te 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE

Uit de notulen van de zaakvoerder d.d. 22 juli 2013 blijkt de aanstelling als bijzondere gevolmachtigde van: * de heer Paul M.L. COOLEN, wonende in Nederland, te 6241 DA Bunde, Repenhof 42,

om namens en voor rekening van de vennootschap de hierna vermelde (rechts)handelingen te stellen en op te treden binnen de hierna vermelde perken:

1.De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel ais alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten; deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle benodigde stukken ondertekenen.

2.Alle verklaringen inzake douanen en accijnzen opmaken en ondertekenen, alle hiermede betrekking hebbende formaliteiten vervullen en decharge hiervoor verlenen,

3.De vennootschap vertegenwoordigen in de organisaties en verenigingen waarvan zij deel uitmaakt. 4.De vennootschap vertegenwoordigen bij alle nationale en regionale instellingen, uitgesloten deze waarbij de vennootschap, in toepassing van de wet, alleen vertegenwoordigd kan worden door de zaakvoerder(s); ; verzoekschriften, bezwaarschriften en hoger beroep indienen tegen de beslissingen van deze instellingen; alle documenten ter zake ondertekenen en in het algemeen elke handeling te vervullen i.v.m. de bedoelde instellingen.

5.De vennootschap vertegenwoordigen veiár elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid. 6.De vennootschap vertegenwoordigen voor alle syndicale organisaties.

7,De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

8.De producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoopvoorwaarden en tarieven ervan bepalen en onderhandelen.

9.Deelnemen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan openbare organisaties of privéorganisaties, inschrijven op aanbestedingen en offerteaanvragen en in dit kader offerten uitbrengen, bestekken opmaken en onderhandelingen voeren, alle formaliteiten en documenten ter zake invullen en voorleggen.

10.AIle producten, toeleveringen, materieel, motorvoertuigen. grondstoffen, diensten en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de vennootschap aankopen, hierbij inbegrepen de ondertekening van besteldocumenten en het visum van de facturen. Dit alles binnen de goedgekeurde budgetten van de zaakvoerder(s) en daarbuiten tot maximaal ¬ 50.000 excl. BTW per jaar. 11.Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

12.Alle handelsvorderingen overdragen aan een incassobureau.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo )r-beliouden aan het Belgisch Staatsblad

I; .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

13.De vennootschap vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faling evenals in aile soortgelijke rechtsvorderingen; deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers, de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de vennootschap in deze hoedanigheid werd benoemd, de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen,

14.Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen en er geldige kwijting en decharge voor verlenen.

15.Alie cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap aanvaarden, endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders behartigen, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap,

16.Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

17.Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren, tot het maximumbedrag van ¬ 50.000 excl. BTW per verrichting,

18.Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarde sluiten en beëindigen. 19.Autoverzekeringspolissen sluiten en ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden m.b.t. autoverzekeringspolissen.

20.Personeelsbeleid bedienden en arbeiders: alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

21.Alle handelsvertegenwoordigers benoemen en afzetten; de voorwaarden van hun medewerking bepalen.

22.Alle advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen voor alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen en bewaring vervullen, na daartoe voorafgaandelijk schriftelijk gemachtigd te zijn door de zaakvoerder(s), tot een belang van maximum ¬ 50.000 excl. BTW per zaak,

23.Zorg dragen voor de dagelijkse activiteiten van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Voormelde bijzondere volmachten kunnen slechts in functie van de normale werkzaamheden van de vennootschap uitgeoefend worden,

De bijzondere gevolmachtigde zal alle (rechts)handelingen kunnen stellen welke nuttig en/of noodzakelijk zijn in het kader van de uitoefening van voormelde aanstelling.

De machtiging van de bijzondere volmachten geschiedt kosteloos.

De aanstelling van de heer Paul M.L. COOLEN als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap met de machtiging om namens en voor rekening van de vennootschap voormelde handelingen te verrichten, geldt " met ingang van heden, 22 juli 2013 tot de uitdrukkelijke herroeping door de zaakvoerder.

steker , obe7L.W. VR. NCKEN, zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr:

Benaming

(voluit) : TEHAVA BELGIË

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 340

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 29 april 2013 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht HANDELSONDERNEMING TEHAVA, met zetel te 6161 RB Geleen (Nederland), Tomeikerweg 31, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 14039487, hier vertegenwoordigd docr de besloten vennootschap TEHAVA PARTICIPATIE, met zetel te 6161 RB Geleen (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 14092086, op haar beurt vertegenwoordigd door de besloten vennootschap LUNARIS HOLDING, met zetel te 6161 RB Geleen (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 14091925, hier vertegenwoordigd door de heer Vrancken Robert Leonardus Wilhelmus, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 154 bus 006;

2. De heer VRANCKEN Robert Leonardus Wilhelmus, geboren te Beek (Nederland) op zesentwintig januari negentienhonderd eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 154 bus 006.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal - bevestiging storting bij instelling:

De comparanten verklaren dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt:

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht HANDELSONDERNEMING TEHAVA, voornoemd, verklaart in te schrijven op 185 aandelen uitgegeven aan 100,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 18.500,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 18.500,00 euro;

2) de heer Vrancken Robert, voornoemd, verklaart in te schrijven op 1 aandeel uitgegeven aan 100,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 100,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 100,00 euro;

Totaal: 18.600,00 eura.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer BE76 7350 3300 0495 geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door KBC Bank op datum van 25 april 2013.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Als vergoeding voor hun inbreng, worden aan de comparanten het volgende aantal aandelen toegekend aan:

1) de besloten vennootschap naar Nederlands recht HANDELSONDERNEMING TEHAVA, voornoemd: 185 aandelen;

2) de heer Vrancken Robert, voornoemd: 1 aandeel, welke aandelen comparanten verklaren te aanvaarden,

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort zodat achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap.

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met en draagt de benaming "TEHAVA BELGIË".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111111,11101.14111111j111

In de bijlagen bij het BelgiffltESKeteiglibiiicarPte aken kopie na neerlegging ter griffie6tateirearCHTBANK VAN

YIV

13

[OOPHANDEL

TURNHOUT

Griffie

Mod Word 11.1

9 f

4 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2 - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 340.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden

overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders mogen ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland,

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van

derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden of met medewerking van derden, in de meest ruime

zin:

1. De kleinhandel en groothandel, import en export en de lussenkomst in handel inzake fietsen, fietsonderdelen, sportartikelen en sportkledij;

2. De vennootschap heeft tevens tot doel:

a) de verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

b)De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d) In de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake porte-feuille-, kapitaal- of vermogensbeheer;

e) Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede aile commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten;

f) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat;

" de verwerving al dan niet op lijfrente, de vervreemding, het in leasing geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie, het verlenen of het verwerven van rechten op onroerende goederen;

" tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het KB d.d. 06/09/1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoed makelaar;

" het nemen en afstaan van optierechten ter zake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

" het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

g) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel, inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of in pandgeving van onroerende goederen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat.

" organisatie en planning van het verkoop- en productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

" het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

" het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

" alle activiteiten in de ruimste zin op het gebied van beheer, management en marketing.

h) Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande;

i) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, knowhow en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies;

j) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen;

k) Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel;

I ~ De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrecht-streeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

L .44 Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doe, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. HOOFDSTUK Il - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder nominale waarde.

HOOFDSTUK III _ BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 32, 33 en 34 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

ARTIKEL 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap,

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer VRANCKEN Robert Leonardus Wilhelmus, geboren te Beek (Nederland), op zesentwintig januari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 154 bus 006. ARTIKEL 13

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd, vormen zij geen college tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

ARTIKEL 14

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

ARTIKEL 15

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 34 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de hiernavolgende regels.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan is hij gehouden artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Zijn er verschillende zaakvoerders dan is de zaakvoerder die een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, bij een verrichting die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

ARTIKEL 16

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 35 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de hiernavolgende regels,

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

HOOFDSTUK IV - DE ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 17

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 18.00 uur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag,

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

ARTIKEL 18 - PLAATS VAN DE VERGADERING

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten, De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

ARTIKEL 19 - STEMRECHT

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken,

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 21

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

ARTIKEL 22

Op het einde van elk boekjaar sluiten de zaakvoerders de boeken en geschriften af en maken zij de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vijftien dagen voor de Algemene Vergadering leggen zij de documenten, waarover sprake in artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de vennoten op de zetel van de vennootschap. ARTIKEL 23

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 24

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen,

SLOTVERKLARINGEN

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2013.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 maart 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft ingelicht omtrent de noodzakelijkheid van een vestigingsgetuigschrift teneinde een inschrijving van de vennootschap te bekomen in het rechtspersonenregister en ontslaan ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing:

- de heer VRANCKEN Robert, voornoemd, werd voor onbepaalde duur tot statutaire zaakvoerder benoemd en bevestigt dat de uitoefening van de functie van statutair zaakvoerder hem niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

...

4

f& .

Hij aanvaardt deze opdracht uitdrukkelijk.

De Algemene Vergadering beslist dat zijn mandaat is onbezoldigd is.

BIJZONDERE VOLMACHT

"Volmacht werd verleend aan CVBA Van Haverrnaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Greet Haesen, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Grotstraat 2, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek tot vrijstelling van bijdragen.".

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.03.2016, NGL 30.06.2016 16241-0539-013

Coordonnées
TEHAVA BELGIE

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 340 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande