TELESTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TELESTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.234.943

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0565-011
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0126-012
18/04/2013
ÿþ,

191

11

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 9 Af't[, 2013

KOOPHANDEGriTBRgNiHOUT

u

Ondernemingsnr :0812.234.943

Benaming (voluit) :TELESTO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :B-2340 Beerse, Houtseweg 133

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA "TELESTO", gevestigd te 2340 Beerse, Houtseweg 133, ondernemingsnummer BTW BE 0812.234.943, rechtspersonenregister Turnhout, gehouden voor het ambt van Jan Van Hemeldonck, notaris te Olen, vervangende zijn ambtgenoot Philippe Verlanden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel op 14 maart 2013, geregistreerd te Herentals op 18 maart 2013, boek 5/170, blad 65, 11, dat volgende besluiten werden genomen:

Eerste Besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap uit te breiden met volgende tekst :

"L - Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking enz...);

- Verlenen van bouwkundig advies aan de bouwheer;

- Handelsbemiddeling en managementactiviteiten;

- De aan- en verkoop, de huur en verhuur, het bouwen en verbouwen van onroerende goederen, alsook alle activiteiten die rechtstreeks en onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden in de breedst mogelijke zin;

- Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord;

- De vennootschap heeft eveneens als doel het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen beheren bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren, verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en of ongebouwde, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, daarin begrepen, uitvoeren van wegeniswerken en uitrustingen alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven."

Tweede Besluit

De algemene vergadering besluit artikel 3 aan te passen aan voorgaand besluit.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND 'UITTREKSEL Notaris Jan Van Hemeldonk

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.06.2012 12165-0164-015
13/09/2011
ÿþOndernemingsnr : 0812.234.943

Benaming :

(voluit): VERLINDEN

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2340 Beerse, Houtseweg 160

Onderwerp akte : FUSIE  KAPITAALSVERHOGING  OMVORMING  DOELSUITBREIDING ZETELVERPLAATSING

Tekst : Î

Uit de buitengewone algemene vergaderingen gehouden voor het ambt van notaris Paul Rommens te Meer (Hoogstraten), vervangend zijn ambtgenoot Philippe Verlinden, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel, wettelijk belet, op 31 maart 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende besluiten werden genomen

I. FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij

eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt :

100 volstorte nieuwe aandelen van de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN worden uitgereikt aan de I

aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zijnde de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN. wordt vastgesteld op 31 december 2010, datum waarop de laatste jaarrekening werd afgesloten; Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de gewone commanditaire

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van --aktte-_-_....--

NE GELE

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbla II~~~II~IV~I~II~~II III

" 11138930*

vennootschap VERLINDEN verhoogd wordt met 250,00 euro, om het aldus te brengen van 100,00 euro tot 350,00 euro, door uitgifte van 100 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap É SCHOETERS op de wijze als hierboven gezegd.

§ 3. Overgang van de vermogens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap, zijnde van de gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN.

aan het § 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

 ~éTgisc~i Staatsblad De overgang van het vermogen van de gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS op de overnemende vennootschap,

zijnde de gewone commanditaire vennootschap VEELINDEN geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger

beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het ! even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de ovememende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De ovememende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, i op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de I overnemende vennootschap.

§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen :

* Artikel 2: dit artikel wordt vervanóen door voltiende tekst: "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland. voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

A Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

Het aanleggen van reserves om de vereiste apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen. De mogelijkheid scheppen om de zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitvoeren.

Het oordeelkundig beheer van het in haar bezit zijnde, het te verwerven en het haar toevertrouwde patrimonium. Dit bevat ook het beheer van alle roerende en onroerende vermogens.

B. Het oprichten, overnemen, verhuur en uitboten van of het verzorgen van vervangingen in een of meerdere apotheken met alle hieronder begrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in-en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, fysiotherapeutische producten, veeartsenijkundige en ? scheikundige producten van alle aard, cosmetica-, parfumerie-, drogisterij-en bandageartikelen, herboristerij , kruiden. toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten. magistrale bereidingen van allo- of homeopathische geneesmiddelen.

C. In het algemeen kan de vennootschap alle activiteiten uitoefenen die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband i houden, met inbegrip van de industriële. klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses. dit alles in de ruimste zin van het woord.

D. De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken. knowhow en rechten van het i intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.

E. Het organiseren van beurzen en congressen, het geven van opleidingen en workshops. het uitvoeren van studies en verlenen van advies en bijstand in de meest ruime zin, het geven van advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk in verband met het bovenstaande alsook op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

F. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten i vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden i afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.













































































Ç--~«.«»......-.1

Luik B - vervolg

G. Overige zakelijke dienstverlening.

H. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, i een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, 1 vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks! verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en ! toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van! gelijk welke duur aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, j deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goedvindt." * Artikel 3: dit artikel wordt vervangen door vollende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 350,00 euro, vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen." § 6. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen

II, ZETELVERPLAATSING + KAPITAALSVERHOGING + OiMVORMING NAAR BESLOTEN I

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Eerste Besluit

De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2340 Beerse, Houtseweg 133.

Tweede Besluit

1. De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van 350,00 euro te verhogen met E 18.250,00 om het te brengen op 18.600,00 EUR door inbreng in geld en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging gebeurde door de huidige aandeelhouders.

Dat er hiervoor een som van 6.200,00 euro gestort is en gedeponeerd is op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS Fortis Bank onder nummer 001-6392485-67 geopend op naam van de vennootschap "VEREENDEN, commanditaire vennootschap" zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 31 maart 2011, hetwelk mij is overhandigd. Derhalve beschikt de vennootschap over een som van 6.550,00 EUR, dewelke van nu af ter beschikking is van de vennootschap.

Het bestuursorgaan zal de fondsen tot verdere afbetaling van de kapitaalverhoging, vorderen naargelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennoot die in gebreke blijft, en de op zijn aandelen gevorderde stortingen niet doet na een aanmaning acht dagen voordien bij aangetekende brief betekend door het bestuursorgaan, zal de wettelijke intrest ten bate van de vennootschap moeten betalen te beginnen van de dag der aanmaning.

2. Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoeinq

De voorzitter van de vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en er een som van 6.200,00 euro gestort werd. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op E 18.600,00, hetwelk ten belope van meer dan 1f3x0 , namelijk 6.550,00 euro, volstort is. Derde besluit

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Zij

besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. J

Vierde besluit

Omvorming der vennootschap

Voorbehouden,

 aan het Belgisch

Staatsblad



i Vo~r- Luik B - vervolg

behouden, De algemene vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het maatschappelijk voorwerp blijven ongewijzigd.

aan het Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

----~élglsc~i De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het inschrijvingsnummer in het rechtspersonenregister evenals het ondernemingsnummer te weten BTW-BE 812.234.943.

Staatsblad De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2010 en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de Besloten Vennootschap onder Beperkte Aansprakelijkheid De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de Heer Meuldermans Kris bedrijfsrevisor, kantoor houdend te Boom.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap(pen) worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De tweehonderd (200) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Vi' fd~ e besluit

Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

STATUTEN

Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TELESTO".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zetel

De zetel is gevestigd te 2340 Beerse, Houtseweg 133.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

1A Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer. Het aanleggen van reserves om de vereiste apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen.

De mogelijkheid scheppen om de zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitvoeren.

Het oordeelkundig beheer van het in haar bezit zijnde, het te verwerven en het haar toevertrouwde patrimonium. I Dit bevat ook het beheer van alle roerende en onroerende vermogens.

B. Het oprichten, overnemen, verhuur en uitbaten van of het verzorgen van vervangingen in een of meerdere; i apotheken met alle hieronder begrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in-en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, fysiotherapeutische producten, veeartsenijkundige en scheikundige producten van aile aard, cosmetica-, parfumerie-, drogisterij-en bandageartikelen, herboristerij , kruiden, toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale j bereidingen van allo- of homeopathische geneesmiddelen.

C. In het algemeen kan de vennootschap alle activiteiten uitoefenen die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houden, met inbegrip van de industriële, klinische, medische; biologische, scheikundige en toxicologische analyses, dit alles in de ruimste zin van het woord.

D. De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, knowhow en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong I vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.









































4, aroar-behouden. aan het I~élgisëfi--Staatsblad

Luik B - vervolg

E. Het organiseren van beurzen en congressen, het geven van opleidingen en workshops, het uitvoeren van studies en verlenen van advies en bijstand in de meest ruime zin, het geven van advies en leiding aan bedrijven, j privé-personen en instellingen, voornamelijk in verband met het bovenstaande alsook op het vlak van 1 management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in

de meest ruime betekenis. 1

i F. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen j lof laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten ÿ l kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

G. Overige zakelijke dienstverlening.

H. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die

activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die

3 rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Î

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen! die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te f ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen

verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. 1

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, fmanciële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Duur De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitweehonderste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden

i Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die

y.V"

gór-.

be houden, aan het

~élgi5c-Ii~

Staatsblad

Luik B - vervolg

de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een; mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig É Ivertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Algemene vergadering De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. Boekjaar

Het maatschappelijk jk jaar opéénjanuari en opeenendertig december van ieder jaar.

PP J begint eindigt 5

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken die voldoet aan de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Verdeling

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Verdeling bij vereffening.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Zesde besluit:

I Ontslag beherende vennoten van de voormalige gewone commanditiare - décharte De Heer Verlinden Yves en Mevrouw Schoeters Marie, bieden hun ontslag aan als beherende vennoten te rekenen vanaf heden.

De algemene vergadering geeft volle en algehele kwijting aan voornoemde ontslagnemende beherende vennoten I

voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

Zevende besluit:

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutaire zaakvoerder te rekenen vanaf heden de Heer

Verlinden Yves en Mevrouw Schoeters Marie hier aanwezig en aanvaardend.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt vastgesteld voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De algemene vergadering verklaart geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Paul Rommens, notaris,

Tegelijk hierbij nee gelegd: expeditieverslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisorf lees: _ _~~

13/09/2011
ÿþVoo r-

behoude

aan hel

Betgisc

Staatsbh

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

îtit t.:h t t.1MINr" vF;ïri ë

0 1 SEP, 2U11

KOOPHANDEL TuHHNHOUT Griffie De griffier

" 11138431*

il

Ondernemingsnr : 0812.234.943

Benaming

(voluit): VERLINDEN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : B-2340 Beerse, Houtseweg 133

Onderwerp akte : Verbeterende akt

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden voor het ambt van Paul ROMMENS, notaris te Meer (Hoogstraten), vervangend zijn ambtgenoot Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel, wettelijk belet, op zes juli tweeduizend en elf, geregistreerd te Turnhout op 14 juli 2011, boek 678 blad 72 vak 9, ontvangen ¬ 25,00, getekend voor de e.a. inspecteur J. Van Den Broeck dat voorafgaandelijk de verbeterende akte het volgende werd uiteengezet:

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING : Bij akte statutenwijziging verleden voor ondergetekende notaris op éénendertig maart tweeduizend en ' elf, werd wegens materiële vergissing de naamswijziging, welke nadien wel in de akte werd aangepast in artikel 1 van de statuten, niet opgenomen als agendapunt.

VERBETERENDE AKTE :

Daar de agenda in voormelde akte van statutenwijziging dus onvolledig was en bijgevolg dient gelezen ï te worden als volgt :

"1. Naamswijziging van "Verlanden" in "Telesto"

2. Zetelverplaatsing;

3. Kapitaalsverhoging met achttienduizend tweehonderd vijftig euro (f 18.250, 00) om het te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door inbreng in geld en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

4. Lezing en onderzoek van het bestuursorgaan waarbij een verantwoording van de voorgestelde omvorming van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2010;

5. Lezing van het verslag van Besloten Vennootschap onder Beperkte Aansprakelijkheid De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de Heer Meuldermans Kris bedrijfsrevisor, kantoor houdend te Boom over de staat van activa en passiva van de vennootschap zoals gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur;

6. Voorstel tot omvorming van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

7. aanneming van de statuten van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

8. ontslag van de beherende vennoten van de oude gewone commanditaire vennootschap en décharge;

9. benoeming zaakvoerders;

'10.Varia."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i11EERG.ELEGD

- w ` y,

9 FEB! 2041

Ill

" 11038336

KOOPHANDEL TURNHOU

De griffier

T

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

0812.234.943

Verlinden

Gewone commanditaire vennootschap

Houtseweg 160 - 2340 Beerse

, ~ ~" ~ ~ < tn : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL

VERLINDEN

Gewone commanditaire'vennootschap te 2340 Beerse, Houtseweg 160.

Ondernemingsnummer: RPR Turnhout 0812.234.943

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 812.234.943

SCHOETERS

Gewone commanditaire vennootschap te 2500 Lier, Pannenhuisstraat 46.

Ondernemingsnummer: RPR Mechelen 0809.888.335

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 809.888.335

FUSIE DOOR OVERNEMING van SCHOETERS Comm.V door VERLINDEN Comm.V op basis vande financiële staten per 31 december 2010.

ENERZIJDS:

De Gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN waarvan de zetel gevestigd is te 2340 Beerse, Houtseweg 160, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Turnhout) van de Kruispuntbank van " Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0812.234.943.

Opgericht blijkens onderhandse akte van 28 mei 2009, geregistreerd te Zandhoven op 9 juni 2009, boek 6/27, blad 19 vak 10 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 juni 2009 onder nummer 0087290.

ANDERZIJDS:

De Gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS waarvan de zetel gevestigd is te 2500 Lier, Pannenhuisstraat 46, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Mechelen) van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0809.888.335.

Opgericht blijkens onderhandse akte, opgesteld te Lier de dato 17 januàri 2009, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 februari 2009 onder nummer 0031316.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Inzake de specifieke aansprakelijkheid van het bestuursorgaan wordt verwezen naar artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Het fusievoorstel dient door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd te worden (art. 693 W. Venn.).

a/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De respectieve bestuursorganen van Comm.V SCHOETERS en Comm.V VERLINDEN zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van Comm.V SCHOETERS (overgenomen vennootschap) met zetel te 2500 Lier, Pannenhuisstraat 46, zal overgaan naar Comm.V VERLINDEN op basis van een financiële staat afgesloten op 31 december 2010; alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2011 door Comm.V SCHOETERS zullen voor rekening van Comm.V VERLINDEN zijn.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doet van de vennootschappen luidt als volgt :

- De Gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS (overgenomen vennootschap)

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

A. Het oprichten, overnemen, verhuur en uitbaten van of het verzorgen van vervangingen in een of meerdere apotheken met alle hieronder begrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in-en uitvoer en fabricatie in farmaceutische én

paratarmaceutische producten, fysiotherapeutische producten, veeartsenijkundige en scheikundige " producten van alle aard, cosmetica-, parfumerie-, drogisterij-en bandageartikelen, herboristerij , kruiden, toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale bereidingen van allo- of homeopathische geneesmiddelen.

B. In het algemeen kan de vennootschap alle activiteiten uitoefenen die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houden, met inbegrip van de industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses, dit ailes in de ruimste zin van het woord.

C. De studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, knowhow en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten.

D. Het organiseren van beurzen en congressen, het geven van opleidingen" en workshops, het uitvoeren van studies en verlenen van advies en bijstand in de meest ruime zin, het geven van advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornameliji: in verband met het bovenstaande alsook op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

E. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

F. Overige zakelijke dienstverlening.

G. Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet. deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van .verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar .maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

H. Indien bepaalde activiteiten van de venn' otschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake."

- De Gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN (overnemende vennootschap) "Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer.

Y

Het aanleggen van reserves om de vereiste apparatuur en andere roerende goederen te kunnen aanschaffen. De mogelijkheid scheppen om de zaakvoerder toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitvoeren.

" Het oordeelkundig beheer van het in haar bezit zijnde, het te verwerven en het haar toevertrouwde patrimonium. Dit bevat ook het beheer van alle roerende en onroerende vermogens.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze rechtstreeks ot zijdelings, belangen nemen in vennootschappen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenvermeld doel wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

1° De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

100 volstorte aandelen van de Gewone commanditaire vennootschap VERLINDEN worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de Gewone commanditaire vennootschap SCHOETERS.

Deze 100 aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

C

Ce De 100 nieuwe aandelen zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap onder haar aandeelhouders a rato van de bestaande aandelenverhouding in de Comm.V

L. SCHOETERS.

e

CU

2° Er zal geen opleg worden toegekend aan de aandeelhoudersvan de overgenomen vennootschap.

ª% ol "

X 3° De uitreiking zal geschieden door aantekening in het aandelenregister.

e

b

rm

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 januari 2011.

O

N d/ BOEKHOUDING

N

N De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht "

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2011.

b

et

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

et

et

Er zijn geen bijzondere voorwaarden aan deze transactie verbonden, bij gebreke aan aandeelhouders met

bijzondere rechten alsook aan houders van andere effecten dan aandelen in de overgenomen vennootschap.

0:1 f/ BIJZONDERE VOORDELEN AAN LEDEN BESTUURSORGANEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

CL

g/ GEVOLGEN FUSIE

Ingevolge de fusie zal het eigen vermogen van de Comm.V VERLINDEN verstevigd worden en zal een samenwerkingsverband gerealiseerd worden waardoor kostenbesparingen optreden.

Neerlegging

Gedaan te Beerse en Lier op 28 januari 2011, in vier (4) originele exemplaren.

!r; ire

iel i.>.í1 ! De respectieve bestuursorganen van Comm.V SCHOETERS en Comm.V VERLINDEN érkennen elk twee

.1t:=.trad (2) originele exemplaren_ te hebben ontvangen, waarvan zij elk één (1) zullen neerleggen op de griffie van de

bevoègde Rechtbank van Koophandel en één (1) zullen bewaren in hun respectievelijke zetels.

Comm.V VERLINDEN Comm.V SCHOETERS

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Yves Verlinden Marie Schoeters

Zaakvoerder Zaakvoerder

1':.

itly"9.31`'"!a:,..'. 1 1 7.;." '.

4y,rbq , ."r+.:'C;;

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 11.09.2015 15585-0267-009
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 18.07.2016 16329-0012-009

Coordonnées
TELESTO

Adresse
HOUTSEWEG 133 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande