TEN BEAUFORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEN BEAUFORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.791.135

Publication

22/05/2014
ÿþmod 11.1

Ir .iA_~ ,.1___ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111J1,11.!1!)111111IIIIIIIIA



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 MEI 2014

afdetwerpen



Ondernemingsnr : 0432.791.135

Benaming (voluit) : TEN BEAUFORT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Hertendreef 35

il Onderwerp akte :Statutenwijziging (vastklikken reserves)

t Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint i, Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) opi eenendertig maart tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, lste kantoor bevoegd voor! Registratie op 8/4/2014, 10 bladen geen verzendingen, boek 282 blad 10 vak 13, ontvangen C; 50,00, de adviseur P. Bailleul (getekend), blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering; werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « TEN: BEAUFORT » te 2900 Schoten, Hertendreef 35, waarbij volgende beslissingen werden genomen j met eenparigheid van stemmen :

,1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door dei bijzondere algemene vergadering, de dato eenendertig december tweeduizend en dertien, met; betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door; Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoor houdend te 2000 Antwerpen,; Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de heer Emile Walkiers, over de voorgenomen; kapitaalverhoging.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan dei toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag, luiden als volgt: "5. BESLUIT

Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren 8V CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Emilel Walkiers, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 25 maart 2014 door de zaakvoerders van de BVBA: TEN BEAUFORT, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Hertendreef 35, ingeschreven in! het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0432.791.135, gekend op de Rechtbank tel Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de ais;

tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap. De inbreng in natura omvat een vordering op de vennootschap ten belope van C 180.000,00, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap ¬ verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

2900 Schoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

- de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 27 maart 2014"

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden ter griffie.

3. Vervolgens hebben alle hierna vernoemde inschrijvers verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "TEN BEAUJFORT" en in te schrijven op de totaliteit van de kapitaalverhoging voor een totale waarde van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde.

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op tweehonderd en vijf duizend euro (¬ 205.000,00) te brengen door inbreng:

Door de huwgemeenschap van LAENEN Stany Anna Eduard Karel, geboren te Schoten op veertien april negentienhonderdzevenenvijftig en zijn echtgenote Mevrouw DOX Hilde Maria Omer Theresia, geboren te Wilrijk op vijftien juni negentienhonderdzestig, samenwonende te 2900 Schoten, Hertendreef 35, door incorporatie van een netto dividendbedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde.

Alle inschrijvers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "TEN BEAUFORT",

Als vergoeding voor voormelde INBRENGEN ten belope van in totaal honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), worden aan de inbrengers voornoemd, geen nieuwe aandelen toebedeeld , doch wordt de fractiewaarde per aandeel verhoogd.

4. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en vijf duizend euro (¬ 205.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 van de statuten (kapitaal) als volgt te wijzigen.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om een volledig nieuwe tekst van de statuten van de vennootschap aan te nemen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en het wetboek van vennootschap. De statuten van de vennootschap zullen voortaan luiden als volgt, met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "TEN BEAUFORT".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Hertendreef 35.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en vijf duizend euro (¬ 205.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/7505te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer PHLIPS Guido, voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel: Kleinhandel met meer dan één afdeling.

Groothandel in kledingstoffen, huishoudlinnen, breigoed, confectie voor heren en dames en babyuitzet, beroepskledij, artikelen voor sport en visvangst, invoerhandel van diverse goederen, en uitvoer van menigvuldige goederen.

- Tussenpersoon in de handel (makelaar in onroerende goederen).

Evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijke doel aansluiten of er de uitbreiding van bevorderen.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Adfis bv o.v.v. BVBA, kantoor houdende te 2900 Schoten, Lusthofdreef 21, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Verslag van het bestuursorgaan

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering

Verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor«

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2014 : AN260645
24/07/2013 : AN260645
06/08/2012 : AN260645
26/07/2011 : AN260645
17/08/2009 : AN260645
30/07/2008 : AN260645
09/07/2007 : AN260645
01/08/2006 : AN260645
22/07/2005 : AN260645
12/07/2004 : AN260645
09/07/2004 : AN260645
04/08/2015 : AN260645
09/04/2004 : AN260645
02/07/2003 : AN260645
15/06/2002 : AN260645
04/07/2001 : AN260645
11/07/2000 : AN260645
03/07/1992 : AN260645
14/02/1992 : AN260645
13/01/1988 : AN260645

Coordonnées
TEN BEAUFORT

Adresse
HERTENDREEF 35 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande