TENNIS VOOR KIDS

Association sans but lucratif


Dénomination : TENNIS VOOR KIDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 860.047.827

Publication

30/01/2015
ÿþ M0022

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(nn

Ondernemingsnr : 0860.047.827

Benaming

(voluit) : Tennis voor Kids

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bindstraat 20, 2600 Berchem

Onderwerp akte : Wijziging statuten - ontslag en benoeming bestuur en vertegenwoordiging

WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering van Tennis voor Kids vzw heeft tijdens haar vergadering zaterdag 13 december 2014 unaniem besloten artikel 17 en 23 van de statuten integraal te vervangen door onderstaande tekst,

Artikel 17: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste tien bestuurders. Het aantal bestuurders moet in ieder geval een minder bedragen dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Bij een beslissing tot afzetting van een bestuurder is de stem van de voorzitter

" doorslaggevend.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

De bestuurders verliezen hun mandaat bij ontslag of bij afzetting door de algemene vergadering,

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot

onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

De bestuurders gaan geen persoonlijke verplichtingen aan betreffende de verbintenissen van de verenigingen. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de aan hen gegeven opdracht en tot de in hun beheer bedreven misgrepen.

Artikel 23: De vereniging wordt geldig vertegenwoordigd ten opzichte van derden door de handtekening van de voorzitter alleen of twee bestuurders samen. Voor handelingen van dagelijks bestuur volstaat evenwel de handtekening van een bestuurder of een aangestelde derde. De handtekening van de voorzitter volstaat eveneens voor de vertegenwoordiging van de vereniging in het kader van administratieve verrichtingen zoals onder meer het indienen van een belastingaangifte en het neerleggen van stukken in het verenigingsdossier ter griffie.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen heeft de voorzitter afzonderlijke en onbeperkte bevoegdheden.

ONTSLAG EN BENOEMING RAAD VAN BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De algemene vergadering verleent unaniem het ontslag en kwijting aan Roels Gaëlle  Ganzenbollaan 10  2550 Kontich, geboren op 16 november 1978

Meteen duidde de algemene vergadering een nieuwe raad van bestuur aan, die nu als volgt is

samengesteld

- Voorzitter - Goossens Christian  Bindstraat 20 -- 2600 Berchem, geboren op 29 mei 1977 te Wilrijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2,2

Luik B - Vervolq

- Ondervoorzitter - Kaczmarek Stéphane  Groenenborgherfaan 105 -- 2610 Wilrijk, geboren op 4 mei 1987 te Wilrijk

- Secretaris-Penningmeester - Antonis Ellen - Het Prieel 56  2600 Berchem, geboren op 18 oktober 1992 te Turnhout

De bestuurders hebben de bevoegdheden en oefenen deze uit zoals voorzien in titel IV van de vernieuwde statuten van de vereniging, De nieuw aangestelde bestuurders hebben dit aanvaard.

Christian Goossens

Voorzitter

Op de laatste brz van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/09/2012
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

l¬ eei-gefegd ter griffie van de Rechtluzak van Koophandel ta Antwerpen, op

Griffie 7 e AUG, 2917

1

~

lit

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsble

11111

*12149694*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.047.827

Benaming

(voluit) : Tennis voor Kids

(verkort):

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bindstraat 20, 2600 Berchem

Onderwerp akte : Nieuwe statuten - ontslag en benoeming bestuur en vertegenwoordiging

NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering van Tennis voor Kids vzw heeft in haar buitengewone zitting van 10 april 201'2 unaniem besloten de statuten integraal te vervangen.

De nieuwe statuten tuiden als volgt.

TITEL I.  Naam, zetel, duur, doel

Artikel 1. De vereniging draagt de naam " Tennis voor Kids ",

Art 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 2600 Berchern, Bindstraat 20, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De zetel kan verplaatst worden bij beslissing van de algemene vergadering, naar elke plaats in Vlaanderen ; en het Brussel hoofdstedelijk gebied.

Art 3, De vereniging heeft tot doel het opvangen van kinderen buiten de schooluren op een zinvolle, verantwoorde en creatieve manier onder de vorm van buitenschoolse opvang op schooldagen, jeugdwerking op vrije dagen en tijdens weekends, en speelpleinwerking tijdens korte en lange vakantieperioden al dan niet in het buitenland. Als basis of als essentieel bestanddeef wordt uitgegaan van tennisinitiatie of  vervolmaking al dan niet aangevuld niet andere activiteiten.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij mag in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Daartoe kan de vereniging bovendien overgaan tot het oprichten van nieuwe gebouwen, verbouwen en inrichten van bestaande gebouwen, het aankopen van terreinen, gronden, domeinen en gebouwen en bel inrichten en onderhouden ervan.

Zij kan goederen, gebouwen, terreinen, gronden en domeinen die met het oog op bovenvermelde doelstellingen ter hare beschikking worden gesteld, onderhouden en uitbaten.

Art 4, De vereniging kan, mede als bron van inkomsten om haar doel te kunnen verwezenlijken, alles ondernemen, bijvoorbeeld: het inrichten en uitbaten van bestendige of toevallige eet- en drankgelegenheden, het organiseren van openbare of besloten feestelijkheden, opvoeringen en vertoningen van alle aard, wedstrijden, voordrachten, lessen, cursussen, in gebruik geven van gebouwen, terreinen, domeinen, gronden, of gedeelten ervan, Deze opsomming is niet beperkend.

Art 5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TiTEL Il.  Leden  vermogen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handlel,enrng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art 6. Het aantal leden is onbeperkt, maar mag niet minder dan drie bedragen. De oprichters zijn de eerste leden.

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard. De Raad van Bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur is niet verplicht zijn beslissingen te rechtvaardigen.

Art 7. De raad van bestuur kan, op door hem te bepalen voorwaarden, ereleden of beschermleden tot de vereniging toelaten. Dit zijn toegetreden leden en zij maken geen deel uit van de algemene vergadering.

Art 8. Elk lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de Algemene Vergadering en met een meerderheid van twee derde van de stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon

a.die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op emstige wijze schendt;

b.die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen;

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid.

Dit kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de Algemene Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen, Op deze bijeenkomst van de Algemene Vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de Algemene Vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval van een lid-rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement, Ontslagnemende of uitgestoten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting geldt te allen tijde; tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden ook, bij ontbinding van de vzw, enz. Bij de beëindiging van het lidmaatschap en bij de ontbinding van de vzw is het werkend lid echter wel gerechtigd om zijn eventuele inbreng terug te vorderen,

Art 9. Het jaarlijks lidgeld is vastgesteld op maximaal 100 euro. Dit bedrag wordt jaarlijks automatisch geïndexeerd bij het begin van het boekjaar op basis van de index van de consumptieprijzen. Basisindex is deze van de maand december 2006. De nieuwe index is deze van de maand december, voorafgaand aan de aanpassing. De Algemene Vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de Raad van Bestuur, het lidgeld.

TITEL lii  Algemene vergadering

Art 10. De algemene vergadering bestaat uit de leden van de vereniging, Wanneer zij dit wensen, kunnen de eventuele toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

De algemene vergadering wordt ten minste eenmaal per jaar, in de loop van de maand september,,, bijeengeroepen, en telkens als het belang van de vereniging dit vereist. De bijeenroeping is verplicht telkens als hierom wordt verzocht door ten minste één vijfde van de leden. Het verzoek moet worden gericht tot de raad van bestuur en moet de punten vermelden die de aanvragers op de agenda willen geplaatst zien,

Aan dit verzoek moet binnen de dertig dagen gevolg worden gegeven.

Art 11, De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief, ten minste acht dagen voor vergadering.

Alle leden worden bij gewone brief uitgenodigd voor de Algemene Vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de Algemene Vergadering.

De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur, Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd waarbij elk punt dat door minstens twee bestuurders of door minstens 1/20 van de werkende leden minstens 20 dagen voor de vergadering werd aangebracht, op de agenda wordt geplaatst. De Algemene Vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat drie kwart van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is en instemt met de bijkomende agendapunten.

Art 12. De algemene vergadering is geldig samengesteld, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Haar beslissing worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend, De beslissing betreffende de wijziging van statuten,

MOD 2.2

uitsluiting van leden of ontbinding van de vereniging, worden evenwel getroffen op de wijze bepaald bij artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921.

Art 13. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij afwezigheid van voornoemde personen, door de oudste aanwezige bestuurder,

Een lid kan zich door een ander lid (aten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (- de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

ln geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de " in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Art 14, Tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren;

a)de wijziging van statuten;

b)de benoeming en het ontslag van de leden van de raad van bestuur,

c)desgevallend, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d)de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e)de vrijwillige ontbinding van de vereniging

f)de uitsluiting van leden;

g)de jaarlijkse vaststelling van de bijdragen der leden;

h)de goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

ce i)de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

j)de.omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

e kalle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Verder beslist zij over alle zaken die haar door de raad van bestuur worden voorgelegd.

Art 15,

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het

d belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de leden erom vraagt. Zij moet ten minste éénmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de

ó rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de Raad van Bestuur te bepalen plaats en datum.

Art 16. De beslissingen van de algemene vergadering worden vermeld in een daartoe bestemd register dat op de zetel berust Zij worden ondertekend door hen die optreden als voorzitter en ais secretaris van de algemene vergadering, Afschriften en uittreksels worden naar de leden verzonden. Beslissingen die derden aanbelangen, worden schriftelijk aan de betrokkene medegedeeld, onafgezien de wettelijke voorschriften inzake publicatie van zekere documenten.

TITEL IV.  Raad van bestuur

Art 17. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste tien bestuurders. Het aantal bestuurders moet in ieder geval een minder bedragen dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

pQ De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou bepalen.

De bestuurders verliezen hun mandaat bij ontslag of bij afzetting door de algemene vergadering.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot

onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

De bestuurders gaan geen persoonlijke verplichtingen aan betreffende de verbintenissen van de verenigingen. Hun aansprakelijkheid Is beperkt tot de vervulling van de aan hen gegeven opdracht en tot de in hun beheer bedreven misgrepen.

Art 18. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Deze laatste kan ook de functie van penningmeester vervullen. Zij vormen het directiecomité.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MQD2.2

Bij verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad voorgezeten door het oudste lid.

Zij nemen het dagelijks beheer van de vereniging waar en kunnen dit overdragen aan een door de raad van

bestuur aangestelde derde.

Art 19, De raad van bestuur vergadert na bijeenroeping door als voorzitter of diens plaatsvervanger. Op schriftelijk verzoek van ten minste twéé bestuurders, is de voorzitter gehouden de raad bijeen te roepen, uiterlijk veertien dagen na ontvangst van dit verzoek.

Om geldig te beslissen moet de meerderheid van zijn leden aanwezig zijn. Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Bij ontstentenis van het vereiste aantal aanwezigen, wordt door de voorzitter binnen de maand een tweede vergadering bijeengeroepen. Deze vergadering kan over de in de agenda vermelde punten beslissen welk ook het aantal aanwezigen zijn.

Iedere bestuurder Kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen.

De Raad van Bestuur kan vergaderen per telefoon-, e-mail- of videoconferentie. De regels inzake deelname aan en meerderheid zoals opgenomen in deze statuten ten aanzien van de raad van bestuur, zijn van overeenkomstige toepassing.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per telegram of telefax. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

' s

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Art 20. De raad van bestuur heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid. Hij kan derhalve alle handelingen stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het opheffen van hypotheken enzovoorts.

blij benoemt en ontslaat het personeel van de vereniging en stelt hun bevoegdheden en bezoldiging vast. Deze bevoegdheid kan gedelegeerd worden aan het directiecomité.

Art 21. De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheden, inzonderheid wat betreft het dagelijks beheer, overdragen aan één van zijn leden, het in artikel 18 voorziene directiecomité of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt, kan niet langer zijn dan vier jaar en het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur.

Art 22. 1. Het directiecomité is belast met het dagelijks bestuur van de vereniging en met het nemen van eventuele spoedeisende maatregelen. Het oefent alle bevoegdheden uit die de raad van bestuur delegeert.

2. De vergaderingen van het directiecomité worden voorgezeten door de voorzitter of door de dienstdoende voorzitter van de raad.van bestuur.

3. Het directiecomité kan één of meer bestuurders, alsook andere personen oproepen om alle gewenste inlichtingen te verschaffen.

Art 23. De vereniging wordt geldig vertegenwoordigd ten opzichte van derden door de handtekening van de voorzitter en de secretaris of een aangeduide bestuurder. Voor handelingen van dagelijks bestuur volstaat evenwel de handtekening van een bestuurder of een aangestelde derde. De handtekening van de voorzitter volstaat voor de vertegenwoordiging van de vereniging in het kader van administratieve verrichtingen zoals onder meer het indienen van een belastingaangifte en het neerleggen van stukken in het verenigingsdossier ter griffie.

Voor alle administratieve en financiële verplichtingen heeft de voorzitter afzonderlijke en onbeperkte bevoegdheden.

Art 24. De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen, kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen een één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, desgevallend, gezamenlijk optreden. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken..

M4D 2,2

" TITEL V. -- Rekeningen, begroting

Art 25. Het boekjaar van de vereniging loopt van september tot augustus. De raad van bestuur sluit jaarlijks de rekeningen over het voorbije boekjaar af en maakt de begroting voor het volgend jaar op. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de vzw-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen warden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vereniging. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge Art 26. In geval van vrijwillige ontbinding duidt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan

en bepaalt hun bevoegdheid,

In geval van vrijwillige ontbinding worden de activa, na aanzuivering van passiva overgedragen aan een

vereniging die het doel van de ontbonden vereniging optimaal benadert. M

TITEL VI  Algemene bepalingen

Art 27. Ai de in deze statuten niet voorziene gevallen zullen geregeld worden overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 of door huishoudelijk reglementen opgemaakt door de algemene vergadering of door de raad van bestuur,

Art 28. De Algemene Vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde Huishoudelijk Reglement. Wijzigingen aan het Huishoudelijk Reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Bij dit Huishoudelijk Reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht..

ONTSLAG EN BENOEMING RAAD VAN BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Tijdens haar vergadering van 10 april 2012 besliste de algemene vergadering unaniem het mandaat van de huidige bestuurders te beëindigen en hen ontslag te verfenen;

CGM Solutions bvba - zetel gelegen Bindstraat 20 te 2600 Berchem, ondememingsnummer 0829.303.973

Van De Velde Bert - huidige woonplaats onbekend, geboren op 26)0111980 te Gent

Goossens Micheline- Terlinckstraat 84 - 2600 Berchem, geboren op 11611984 te Wilrijk

Meteen duidde de algemene vergadering een nieuwe raad van bestuur aan, die nu als volgt is samengesteld:

Voorzitter - Goossens Christian - Bindstraat 20 - 2600 Berchem, geboren op 29 mei 1977 te Wilrijk Ondervoorzitter - Kaczmarek Stéphane - Kerkhoflei 17 - 2861 OLV Waver, geboren op 4 mei 1987 te Antwerpen

Secretaris-penningmeester - Roels Gaëlle - Ganzenbollaan 10 - 2550 Kontich, geboren op 16 november 1987 te Ukkel

De bestuurders hebben de bevoegdheden en oefenen deze uit zoals voorzien in titel IV van de statuten van de vereniging. De nieuw aangestelde bestuurders hebben dit aanvaard.

De algemene vergadering heeft aan Kaczmarek Stéphane een volmacht verleend om de vereniging alleen te vertegenwoordigen voor alle handelingen tot en met 2500 euro.

MA4 2,2

"

Voor- Luik B Vervolg

behouden

aan het

* Belgisch

Staatsblad

Het eerder verleende mandaat als secretaris, niet-bestuurder aan Van Nueten Reggy {geboren op 611011975 te Wilrijk, wonend te Gemzenstraat 11, 2610 Witrijk) wordt beëindigd. Hem wordt ontslag verleend uit deze functie.

Christian Goossens

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aarzren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
TENNIS VOOR KIDS

Adresse
BINDSTRAAT 20 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande