TENSION PRODUCTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : TENSION PRODUCTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.875.228

Publication

05/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11VII~~II~II~II~I1II1II~NI

*15035055

Ondernemingsnr : 0598.875 . 228

Benaming

(voluit) : TENSION PRODUCTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MARKT 7 - 2180 EKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

`DE CRAENE GUIDO, Bergenstraat 65, 3053 Haasrode

werkend vennoot

EN

`CLAES MARIA THERESIA, Markt 7, 2180 Ekeren

stille vennoot

Zijn met het doel op 22 januari 2015 bijeengekomen om tussen hen een vennootschap op te richten die vorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap en zijn overeengekomen wat volgt:

Artikel 1 : NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap (Comm. V.) onder de naam TENSION

PRODUCTIONS.

Artikel 2 : Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of samen met derden:

-Promotie en organisatie van evenementen voor theater, film, televisie in de meest brede zin van de betekenis

-Alle ondersteunende activiteiten die betrekking hebben op die organisatie

-Productie van film, theater, televisie

-Bieden van amusement

-Holding en managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz. -Handel in eigen onroerend goed

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz

-Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening, evenals de werking ervan

-Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

-Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst ...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

-Zij kan ook functie van bestuurder, zaakvoerder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

-Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen. Zo mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecjit verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen, in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Recntoank vanoophandel

Antweroen

2 3 FEB, 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vruchtgebruik geven of nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld: zij mag echter haar activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoedhandelaar verkrijgt.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De vennootschappelijke zetel is gevestigd te Markt 7, 2180 Ekeren met als rechtsgebied Antwerpen.

Artikel 4 Maatschappelijk kapitaal

De inbreng van de vennoten is ais volgt bepaald: 1.000 euro volstort

Mevrouw CLAES MARIA THERESIA: 10,00 euro in geld (1 aandeel)

De Heer DE CRAENE GUIDO: 990,00 euro in geld (99 aandelen)

Alle aandelen zijn op naam en warden ingeschreven in het daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden

op de zetel van de vennootschap en waarin ook alle overdrachten worden ingeschreven.

Artikel 5 : Zaakvoerders

Wordt als zaakvoerder aangesteld vanaf 22/01/2015:

flDe heer DE CRAENE GUIDO

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 6 : Aansprakelijkheid

De werkende vennoot is hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap. De stille vennoot is slechts aansprakelijk tot zijn inbreng.

Artikel 7 : Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald ingaande op heden. Alle activiteiten welke in naam en voorrekening van de vennootschap zijn verricht vanaf heden 22 januari 2015 worden geacht te zijn gedaan op naam en voor rekening van de gewone commanditaire vennootschap. Alle activiteiten in de twee jaar voorafgaandelijk aan de oprichting wordt als voorbereiding beschouwd op deze activiteit,

Artikel 8: BOEKJAAR  WINSTVERDELING  ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar sluit jaarlijks af op 31 december. Het eerste boekjaar zal ingaan op heden en de eerste afsluiting zal gebeuren op 31 december 2016.

De jaarlijkse algemene vergadering gaat door op de 2de zaterdag van juni om 10 u, De eerste algemene vergadering neemt plaats in het jaar 2017. Elk aandeel geeft rechtop één stem.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst te verdelen of te reserve-wen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9 : Overlijden / vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden ! vereffenen van één der vennoten oprichters, De erfgenaam van de overledene vennoot kunnen enkel aanspraak maken op de waarde van de inbreng bij oprichting, zelfs indien de overblijvende vennoten overgaan tot ontbinding van de vennootschap.

De overblijvende vennoten moet deze vergoeding betalen binnen de zes maanden van het overlijden van de andere vennoot.

Artikel 10 : Nieuwe vennoot

intrede van een nieuwe vennoot kan enkel wanneer 4/5 meerderheid van de vennoten hiermede akkoord

gaan.

Artikel 11 : Uittreden van een vennoot

De vennoot die wenst uit te treden moet zijn voornemen kenbaar maken per aangetekend schrijven,

Artikel 12 : Uittreding

De vennoot die wenst uit te treden heeft recht op zijn deel van-de waarde van de vennootschap volgens de aandeelhoudersstructuur zoals die zal bepaald worden in gezamenlijk akkoord of door één in gezamenlijk akkoord, aangestelde accountant.

Indien er onenigheid is in verband met de aan te stelten accountant zal deze aangesteld worden door de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Eventuele kosten te dragen door elk van de vennoten in gelijke delen.

Artikel 13 : Erfgenamen

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of erfgenamen de zegels mogen laten leggen

op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris opmaken.

Artikel 14 : Verkoop van de zaak

Indien geen der partijen de zaak wil verder zetten zal ze verkocht worden aan de meest biedende.

In dit geval zal de ovemameprijs in eerste instantie gebruikt worden om alle schulden te vereffenen en een eventueel overschot of tekort zal verworven zijn of valt ten laste van elk van de vennoten deel pro rata diens inbreng, waarbij de clausule in artikel 6; "aansprakelijkheid" in achtgenomen dient te worden.

Er wordt volledige volmacht verleend aan KMO CONSULTING BVBA, Steenweg op Aalst 168, 1745 Opwijk 'E (BE 0433.173.393) en meer bepaald aan de heer Bart Pessemier, Erkend Boekhouder-Fiscalist B1BF 30007352, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten in orde te brengen met betrekking tot KBO, BTW, sociaal verzekeringsfonds, enz.

DE CRAENE GUIDO CLAES MARIA THERESIA

Werkend vennoot Stille vennoot

Voor >rehouden +aari'het. Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TENSION PRODUCTIONS

Adresse
MARKT 7 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande