TERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.369.909

Publication

17/10/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 8 OKT. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Gjggriffier

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TERE (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg, 149 bus A.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de

Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout,

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 4 oktober 2012 dat een

vennootschap werd opgericht als volgt ;

Identiteit van de oprichters.

1.13e heer HOFS Adrianus Jacobus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Eist (Nederland) op 10

februari 1970, ongehuwd, wonende te Grobbendonk, Herentalse steenweg, 60.

Mevrouw ROMERO SUAREZ Madelin, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Holguin (Cuba) op 28

oktober 1965, ongehuwd, wonende te Grobbendonk, Herentalse steenweg, 60.

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "TERE".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op vier oktober tweeduizend en twaalf.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg, 149 bus A.

Doel, De vennootschap heeft ais doel :

Q'Uitbating van café's, tavernes, restaurants, snackbars, feestzalen, discotheken, brasseries, tea-rooms,

koffiehuizen, cateringdiensten en andere drank- en eetgelegenheden.

DUitbating van hotel, motel en andere vakantieverblijven.

Q'Detailhandel, groothandel, import en export, bewerken, verpakken en produceren van drank- en eetwaren, horecatoestellen, horecamaterieel, kleding, textiel, schoeisel, interieurartikelen, geschenkartikelen en meubilair.

Q'Het begeleiden en adviseren van andere horecabedrijven en bedrijven in andere sectoren.

Q'Interieurwerken en interieurvormgeving.

Q'Fotografie.

Q'Product- & studiefotografie.

Q'Het maken en promoten van fotoreportages, alle fotografische prestaties, alle activiteiten die enigszins verband houden met grafische beeldvorming, design, freelance fotografie.

Q'Het maken van foto- en videoreportages over evenementen, huwelijken en dergelijke.

Q'Grafische werken.

Q'De handel in groot en klein in alle mogelijke fotografische apparaten, camera's, zowel voor particulier als professioneel gebruik, almede alle accessoires, toebehoren, lenzen en batterijen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Q'Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Q'liet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Q'Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondememingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

pe vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn,

Oe vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. Zij kan de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt éénentwintig duizend euro (¬ 21.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd en tien (210) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd en tiende (1/210) van het kapitaal vertegenwoordigen.

0e oprichters hebben verklaard het kapitaal van de vennootschap als volgt te onderschrijven in geld tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel

e) de heer HOFS Adrianus, voornoemd sub.1 : tien duizend vijfhonderd euro (¬ 10.500,00), waarvoor hem

honderd en vijf aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden. 105.

b) mevrouw ROMERO SUAREZ Madelin, voornoemd sub.2 : tien duizend vijfhonderd euro (¬ 10.500,00),

waarvoor haar honderd en vijf aandelen worden toegekend, die zij verklaard heeft te aanvaarden. 105.

Totaal : tweehonderd en tien aandelen. 210.

Aile aandelen zijn volgestort voor één/derde deel en de gelden ten bedrage van zeven duizend euro (¬ 7.000,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap RECORD BANK te Evere, Henri Matisselaan, 16, Zetel Gent, Wilsonplein 5 bus i, op rekening nummer 8E73 6528 2614 6860. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 3 oktober 2012.

$estuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Oe zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volrilachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering, De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van december om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

F3oekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

E3estemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van aire schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 juni 2014.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

De oprichters hebben verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

À. ' Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

- De oprichters hebben besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur :

de heer HOFS Adrianus Jacobus, voornoemd sub.1, die aanvaard heeft.

- De oprichters hebben verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blikt dat de vennootschap voor

het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht

wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt

ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap

"Fisc & Div", gevestigd te 2260 Westerlo, Ter Voort, 132, cm alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te

volbrengen in naam en voor rekening van de oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder

meer

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþMod word 11.1

Loe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

J

sveerge.tega ter grime van de

REufiTBANii VAN KOOPHANDEL

19- FEU. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

. Gr# (triiflér



Ondernemingsnr : 0849.369.909 Benaming

(voluit) : TERE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2280 Grobbendonk, Liersesteenweg, 149 bus A.

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING - WIJZIGING STATUTEN

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 17 februari 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TERE" met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : dat het boekjaar van de vennootschap voortaan begint op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar; het Popend boekjaar, dat begonnen is op 1 juli 2014, wordt verlengd en zal eindigen op 31 maart 2016 in plaats van op 30 juni 2015, zijnde een boekjaar van éénentwintig (21) maanden.

Dienovereenkomstig wordt het artikel 18 van de statuten gewijzigd door schrapping van de eerste zin en deze te vervangen door : "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april van ieder jaar en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar."

TWEEDE BESLUIT : dat de jaarvergadering van de vennootschap voortaan ieder jaar zal gehouden worden op vijfentwintig september om twintig uur en voor de eerstvolgende maal in het jaar 2016.

Dienovereenkomstig wordt het artikel 16 van de statuten gewijzigd door schrapping van de eerste zin en de tweede zin en deze te vervangen door:

"De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op vijfentwintig september om twintig uur. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur."

DERDE BESLUIT : ondergetekende notaris te gelasten met de coördinatie van de statuten.

VIERDE BESLUIT : bijzondere volmacht te verlenen met recht van indeplaatsstelling aan de naamloze vennootschap "Fisc & Div", gevestigd te 2260 Westerlo, Ter Voort, 132, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, teneinde bij de BTW-Administratie en het Ondernemingsloket alle nodige inschrijvingen, wijzigingen en opheffingen te vorderen en aile administratieve formaliteiten te vervullen die via het Ondernemingsloket dienen te geschieden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoiirdineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TERE

Adresse
LIERSESTEENWEG 149, BUS A 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande