TERRIERE & VAN CAUWENBERGH ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TERRIERE & VAN CAUWENBERGH ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.014.150

Publication

24/11/2011
ÿþ j,i;`itike Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II

Illlllllll~llllllllllfl ui

"111]6951*





van

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank'je! '.? Amh,/,:rr en on

Griffie 1 4 NOV, 2011

Ondernerningsnr :

Benaming Q 8 4 j . 0 1 4 " 1 5 0

(voluit) : TERRIERE & VAN CAUWENBERGH ADVOCATEN

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lambermontplaats 31 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, geassocieerd notaris te Bonheiden op 2 november 2011, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, dat een, vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

1.Juffrouw Marjan Cecile Anna TERRIERE, geboren te EKEREN op 25 mei 1975, wonende te 2000

ANTWERPEN, Lambermontplaats 31

2.De heer Eric Franciscus Adèle VAN CAUWENBERGH, geboren te HERENTALS op 28 september 1977,

wonende te 2000 ANTWERPEN, Lambermontplaats 31

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "TERRIERE & VAN CAUWENBERGH ADVOCATEN"

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 2000 Antwerpen, Lambermontplaats 31

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, het zij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, zoals het; optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van: gerechtelijke opdrachten en het stellen van handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit: evenwel een hoofdactiviteit mag uitmaken. De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met; anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende,' onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep en met de doelstelling van deze vennootschap of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de geldende reglementaire bepalingen samenwerken met:

andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische:

samenwerkingsverbanden,Europese economische samenwerkingsverbanden of andere;

samenwerkingsverbanden. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke: andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op: welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep:

van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen. "

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven en wel als volgt :

- door mejuffrouw Terriere Marjan door een inbreng in speciën van een bedrag van 9.300 euro waarvoor

haar 50 aandelen werden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

iiijlagenbij het èTgiscli Staatslilád - 2471TI2OI1- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-door de heer Van Cauwenbergh Eric door een inbreng in speciën van een bedrag van 9.300 euro waarvoor hem 50 aandelen werden toegekend.

De aandelen werden allen volgestort ten belope van één/derde deel, welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Belgë NV onder nummer 3630964981-65

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die tevens vennoot dienen te zijn, met dien verstande dat de vennootschap bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend kan handelen door haar zaakvoerders die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven. Indien de zaakvoerders rechtspersonen zijn dienen de respectieve vaste vertegenwoordigers advocaat te zijn en op het Tableau van de Orde van Advocaten te zijn ingeschreven.

Het mandaat van zaakvoerder is van onbepaalde duur.

Werden tot statutair zaakvoerder benoemd:

1.Juffrouw Marjan Cecile Anna TERRIERE, geboren te EKEREN op 25 mei 1975, wonende te 2000 ANTWERPEN, Lambermontplaats 31;

2.De heer Eric Franciscus Adèle VAN CAUWENBERGH, geboren te HERENTALS op 28 september 1977, wonende te 2000 ANTWERPEN, Lambermontplaats 31;

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De bezoldiging wordt bepaald door algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, ressorteert onder hun bevoegdheid. De vennootschap zal in en buiten rechte vertegenwoordigd worden door één zaakvoerder, alleen optredend.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid van advocaten behoren en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, en hebben geen recht van indeplaatsstelling.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste

boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei van elk jaar, om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Ingeval hoger vermelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

11. Winstverdeling  reserves

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke

verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd (5/100) afgenomen worden met het oog op de

vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met

hun volstorting.

De vereffenaar dient advocaat te zijn.

12. Volmacht De comparanten verleenden volmacht, met inbegrip van het ondertekenen van de nodige stukken en akten, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Juribel Partners te Antwerpen, Ankerrui 20, derde verdieping, bus 14, en/of haar zaakvoerders en/of haar aangestelden, ten einde alle formaliteiten nu en in de toekomst te vervullen omtrent de aanvraag en wijziging, uitschrijving en/of schrapping bij het Ondememingsloket naar keuze en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook ten einde de vennootschap nu en in de toekomst te vertegenwoordigen ten overstaan van de bevoegde fiscale administraties.

13. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen De comparanten verklaarden dat bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen alle sedert één (1) oktober tweeduizend elf (2011) in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Voorgehouden

aan het Belgisch Staatsblad

-uittreksel uit de akte

Steven Morrens

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 13.07.2016 16320-0286-009

Coordonnées
TERRIERE & VAN CAUWENBERGH ADVOCATEN

Adresse
LAMBERMONTPLAATS 31 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande